Varför lyser LED-lampan Fault rött efter att chipkortet har bytts ut?

De konfigurerbara ministyrningarna PNOZmulti

Användarprogrammet på chipkortet måste vara identiskt med användarprogrammet i det interna minnet i basmodulen PNOZmulti. PNOZmulti kontrollerar detta vid varje omstart. Om användarprogrammen är olika tänds LED-lampan Fault på PNOZmulti. För att överta användarprogrammet från chipkortet måste följande steg utföras:

PNOZ m0p/m1p/m2p/m3p:

• Stäng av manöverspänningen vid PNOZmulti.
  • Sätt in chipkortet med det nya användarprogrammet i modulen.
  • Lägg en brygga från utgång OA0 till ingång i19.
  • Slå på manöverspänningen.
  • LED-lampan DIAG blinkar gult.
  • Stäng av manöverspänningen.
  • Ta bort bryggan mellan utgång OA0 och ingång i19.
  • Slå på manöverspänningen igen.
  • PNOZmulti startar med det nya programmet.

PNOZmulti mini och PNOZmulti 2:

• Stäng av manöverspänningen vid PNOZmulti.
  • Sätt in chipkortet med det nya användarprogrammet i modulen.
  • Slå på manöverspänningen.
  • När projektnamnet och ”Accept?” visas på displayen trycker du in vridbrytaren i 5 sekunder och släpper den sedan.
  • PNOZmulti startar med det nya programmet.

Kontakta

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Sweden

Telefon: +46 300 13990
E-post: pilz.se@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +46 300 13990 / +45 74436332
E-post: support.se@pilz.dk