Välj på världskartan var du befinner dig, för att direkt gå till Pilz hemsida i motsvarande land. Kan din plats inte väljas, klicka här: Global webbplats

Stäng
Sverige | svenska

Vår reparationsservice arbetar för dig dygnet runt.

Reparationsservice

Våra kompetenta kontaktpersoner på servicecentret hjälper dig via världsomspännande, personlig support med alla frågor om reparationer.

Kontakt international
Pilz landsrepresentanter

Utanför kontorstid finns vår internationella Hotline tillgänglig för dig kostnadsfritt dygnet runt.

Snabböversikt över fördelarna

• Service dygnet runt
  • Standardreparationer inom 10 arbetsdagar
  • Expressreparationer på bara 2 arbetsdagar
  • Lokala kontaktpersoner
  • Enhetlig kundsupport via vårt interna servicecenter

Det snabba beskedet om reparationsservicen och det utmärkta genomförandet av reparationen räddade ett helt skift åt oss. Således är även försörjningen av våra kunder säkerställd.

Norbert Koziara, Ledningsgruppen Pfäffle GmbH & Co. KG

Kontaktpersoner

Contact

Pilz Skandinavien K/S Safe Automation
Energigatan 10 B
43437 Kungsbacka
Sweden

Telefon: +46 300 13990
E-post: pilz.se@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +46 300 13990 / +45 74436332
E-post: pilz@pilz.dk