14. sep. 2023

Pilz og Pintsch udbygger deres udviklingspartnerskab med en rammeaftale

Sammen om den digitale jernbane

Pilz og Pintsch, eksperten inden for en sikker jernbaneinfrastruktur, udvikler i fællesskab innovativ styrings- og signalteknik til digitalisering af jernbanen. I juli 2023 underskrev Susanne Kunschert og Tilo Brandis, administrerende direktør i Pintsch GmbH, som er eksperten inden for sikker jernbaneinfrastruktur, en langsigtet rammeleveringsaftale. Allerede fra efteråret er en fælles udviklet teknologi til Tysklands skinnenet klar til brug.

EULYNX Object Controller til tysk jernbaneprojekt 

Et af de første resultater af samarbejdet er EULYNX Object Controller, som virksomhederne har udviklet i fællesskab. Den oversætter digitale styrekommandoer fra signalanlæggene til signaler til komponenter langs sporet såsom sporskifter. Det hjælper Pilz med takket være sin sikre jernbanestyring.

Allerede fra efteråret er Object Controlleren fra Pilz klar til brug: I projektet  Zwieseler Spinne viser Pintsch ved hjælp af Pilz-teknik den konkrete implementering af digitale løsninger til modernisering af signal- og kommandoteknik. Projektet er en del af den tyske stat, jernbaneindustrien og Deutsche Bahns (DB)  højhastighedsprogram .

Vi holder dig selvfølgelig opdateret om den videre udvikling af partnerskabet!

Læs mere om jernbaneteknik hos Pilz her!

Susanne Kunschert, direktør og medejer af Pilz GmbH & Co. KG, og Tilo Brandis, administrerende direktør i Pintsch GmbH
Kontakt

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Denmark

Telefon: +45 74436332
E-mail: pilz@pilz.dk

Var denne artikel nyttig?