gateway

Gateways forbinder netværk af forskellig type med hinanden. De giver mulighed for at skaffe sig adgang til protokolfremmede netværk (f.eks. omsættelse fra TCP/IP til PROFIBUS). En gateway har altså bl.a. til opgave at oversætte forskellige kommunikationsprotokoller.

Vær opmærksom på, at der også kræves indtastning af en gateway ved netværkskonfiguration i Windows operativsystemer. Denne angivelse refererer ganske vist til en evt. router i netværket!

Kontakt

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Denmark

Telefon: +45 74436332
E-mail: pilz@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +45 74436332
E-mail: support@pilz.dk