Globalt websted | dansk

Pressemeddelelser

Kategori
I kursusrækken

Ostfildern, 29. jan. 2020

Rækken af Pilz-arrangementer "Automation on Tour" starter med hovedemnet "Sikker implementering af CE-mærkning" – Tour 2020! – "Sikker automatisering" med Pilz

Fra marts 2020 åbner kursusrækken "Sikker automatisering" rækken af Pilz-arrangementer "Automation on Tour". Den er en del af den praktisk orienterede række af arrangementer fra automatiseringsvirksomheden Pilz fra Ostfildern. I den gratis kursusrække, der afvikles over hele Tyskland, fokuseres der på emnet hard- og softwareengineering i CE-mærkningsprocessen helt frem til komplet validering og dokumentation af maskinsikkerheden.

Pressemeddelelse
Særlig udmærkelse til en personlighed inden for erhvervslivet: Renate Pilz modtager Bundesverdienstkreuz am Bande (den tyske fortjenstmedalje med bånd) af Baden-Württembergs økonomiminister Hoffmeister-Kraut. (Foto: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 24. jan. 2020

Bundesverdienstkreuz (fortjenstmedalje) til Renate Pilz fra Esslingen

Renate Pilz har fået Bundesverdienstkreuz am Bande (den tyske fortjenstmedalje med bånd) for sit usædvanlige erhvervsmæssige og sociale engagement. Økonomiminister Hoffmeister-Kraut: "En helt særlig personlighed i Baden-Württembergs erhvervsliv – og foregangskvinde for innovation og digitalisering".

Pressemeddelelse
Pilz tilbyder et omfattende program af videreuddannelser inden for maskinsikkerhed og automatisering. Kurserne er bygget op på en sådan måde, at interesserede kan planlægge deres eget personlige kvalificeringsforløb. Foto: Pilz GmbH & Co. KG / shapecharge/E+/Getty Images

Ostfildern, 7. aug. 2019

Nyt kvalificeringsprogram fra Pilz – systematisk videreuddannelse

Pilz har udviklet et nyt internationalt kvalificeringsprogram til faglig videreuddannelse inden for området maskinsikkerhed og automatisering. Resultatet er et uddannelsesprogram, der opfylder individuelle krav til viderekvalificering i virksomheder. Kvalificeringskonceptet fører på verdensplan kursusdeltagere fra basal viden helt frem til niveauet ”TÜV-certificeret ekspert”.

Pressemeddelelse
Med Pilz System Partner-programmet bliver opgaver til løsninger: Som virksomheder, der er certificeret af Pilz, tilbyder System Partners komplette løsninger med Pilz-produkter og -systemer.

Ostfildern, 2. jul. 2019

Globalt professionelt netværk for sikker automatisering – Pilz System Partner-programmet

Automatiseringsvirksomheden Pilz forstærker tilstedeværelsen af sine produkter og løsninger på globalt plan med et System Partner-program: Kunder kan fremover også få komplette løsninger med sikker automatiseringsteknik fra Pilz gennem udvalgte, certificerede partnere.

Pressemeddelelse
Pilz tilbyder løsninger til automatisering: Inden for området service-robotteknologi udvikler virksomheden f.eks. software til styring af robotter.

Ostfildern, 23. maj 2019

Pilz i 2018 med moderat omsætningsstigning og medarbejdervækst — "Vækst under vanskeligere forhold"

Virksomhedsgruppen Pilz forbliver på vækstkurs trods den økonomiske tilbagegang: I det forløbne forretningsår 2018 opnåede automatiseringsvirksomheden en omsætning på 345 mio. euro (+2,1 %). Antallet af medarbejdere steg for første gang til over 2.500.

Pressemeddelelse
Verdens første sikre radarsystemløsning udvider området med sikker sensorteknologi PSEN fra Pilz.

Ostfildern, 23. maj 2019

Verdens første sikre radarsystemløsning som nyhed i Pilz-porteføljen – sikkert selv i de hårdeste miljøer!

Pilz tilbyder som en nyhed i porteføljen verdens første sikre komplette løsning til overvågning af beskyttelsesområder baseret på radarteknologi. Den består af det sikre radarsystem "LBK System" fra Inxpect S.p.A. og den konfigurerbare lille styring PNOZmulti 2. Med denne komplette løsning kan beskyttelsesområder overvåges sikkert og rentabelt selv i de hårdeste miljøer – i ekstreme produktionsmiljøer som f.eks. støv inden for træbearbejdning og ved komplekse anlægsstrukturer. Fordelene ved den sikre radarsystemløsning er, at maskinen eller anlægget får en høj produktivitet trods selv det hårdeste miljø.

Pressemeddelelse
Den sikre spændingsvagt PNOZ s60 overvåger maskiners og anlægs spændingsfrie tilstand i overensstemmelse med UL6420.

Ostfildern, 1. apr. 2019

Spændingsfri vedligeholdelse

Med den sikre spændingsvagt PNOZ s60 tilbyder Pilz nu overvågning af maskiners og anlægs spændingsfrie tilstand i overensstemmelse med standarden UL6420. Dermed er PNOZ s60 egnet til anvendelse i applikationer, som kræver et Safety Lockout System (SLS), dvs. vedligeholdelse af anlæg i sikker, elektrisk energifri tilstand.

Pressemeddelelse
Pilz tilbyder en servicepakke til overensstemmelsesvurdering for maskiner på markedet i USA.

Ostfildern, 19. mar. 2019

Maskinsikkerhed: Pilz udvider sit internationale serviceprogram – god rejse! USA-overensstemmelse for maskiner

Pilz udvider sit internationale serviceprogram inden for maskinsikkerhed: I fremtiden hjælper Pilz virksomheder over hele verden med den nødvendige overensstemmelsesvurdering, når de vil eksportere maskiner til USA eller anvende dem der. På denne måde kan producenter og driftsansvarlige sikre sig, at deres maskiner og anlæg opfylder USA's krav til maskinsikkerhed.

Pressemeddelelse
Whitepaperet

Ostfildern, 13. mar. 2019

Her er en oversigt over "Security": Nyt whitepaper fra Pilz

Nye strategier for maskiners og anlægs sikkerhed skal tage hensyn til både Security (IT-sikkerhed) og Safety (maskinsikkerhed). I whitepaperet "Security" viser Pilz, hvordan det kan lade sig gøre.

Pressemeddelelse
Sikkerheds-laserscanneren PSENscan fra Pilz muliggør nu også fleksibel overvågning af vertikale arealer.

Ostfildern, 26. feb. 2019

Sikker anvendelse, også vertikalt!

Sikkerheds-laserscannerne PSENscan fra Pilz egner sig nu også til områdesikring af vertikale applikationer som f.eks. adgangssikring. Derudover kan applikationer nu også udformes endnu mere fleksibelt med PSENscan, hvilket minimerer stilstandsperioderne og øger rentabiliteten.

Pressemeddelelse
Det modulopbyggede driftstypevælger- og adgangsautorisationssystem PITmode fusion kombinerer Safety og Security i ét system.

Ostfildern, 14. feb. 2019

Adgangsautorisation plus driftstypevalg nu som moduler – fusion af Safety og Security

Med PITmode fusion tilbyder Pilz nu et modulopbygget driftstypevælger- og adgangsautorisationssystem. Det modulopbyggede system overbeviser med større fleksibilitet til funktionsmæssigt sikkert driftstypevalg samt regulering af adgangsrettigheder til maskiner og anlæg. Dermed muliggør PITmode fusion en effektiv administration af driftstypevalg og adgangsautorisation, der både opfylder Safety- og Security-krav samtidigt.

Pressemeddelelse
Med det nye IO-Link-mastermodul PSS u2 ES 4 IOL kan remote-I/O-systemet PSSuniversal 2 nu kommunikere med sensorer og aktuatorer via det globalt standardiserede IO-interface.

Ostfildern, 14. feb. 2019

IO-Link-teknologi til PSSuniversal 2 – linket til netværksintegreret produktion

Som en nyhed tilbyder Pilz IO-Link-mastermodulet PSS u2 ES 4 IOL til kommunikation mellem remote-I/O-systemet PSSuniversal 2 og sensorer samt aktuatorer. IO-Link-teknologien er globalt standardiseret i overensstemmelse med IEC 61131-9. Den muliggør automatiseret parametrering samt udvidet diagnose af moduler i overensstemmelse med Industrie 4.0.

Pressemeddelelse
Robust kommunikation: To nye styringshovedmoduler med M12-interfaces supplerer Railway-serien i automatiseringssystemet PSS 4000-R fra Pilz.

Ostfildern, 11. feb. 2019

M12-interfaces til sikker signaloverførsel

I automatiseringssystemet PSS 4000-R til skinnetrafik stiller Pilz nu to nye styringshovedmoduler med M12-interface til rådighed. Dermed er der også sørget for sikker signaloverførsel på og ved siden af skinnerne under ugunstige forhold!

Pressemeddelelse
Under mottoet

Ostfildern, 5. feb. 2019

Pilz på Hannover-messen 2019 i hal 9, stand D17 – automatisering med "Spirit of Safety"

Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz også i 2019 fra 1. til 5. april innovative automatiseringsløsninger til alle brancher på Hannover-messen. I centrum for messedeltagelsen hos pioneren for sikker automatisering står nyheder fra områderne betjening og overvågning, sikker sensorteknologi, I/O-systemer samt services. Og med i bagagen: Verdens laveste aktuator samt et innovativt, modulopbygget driftstypevælger- og adgangsautorisationssystem.

Pressemeddelelse
Med videreuddannelsen til

Ostfildern, 15. jan. 2019

Ny kvalifikation til "CECE – Certified Expert in CE Marking" - CE-mærkning på højeste niveau

Pilz supplerer sit internationale kursusprogram med endnu en TÜV-certificeret kvalifikation: Den nye videreuddannelse til "CECE – Certified Expert in CE Marking" formidler ekspertviden om alle nødvendige trin på vejen til CE-mærkning.

Pressemeddelelse
Den nye generation af Pilz Motion Control-styringssystemerne PMCprimo C2 giver takket være øget ydelse højere takttal og dermed bedre produktionskvalitet.

Ostfildern, 18. dec. 2018

Pilz introducerer en ny generation af styringssystemerne PMCprimo C2 fra området Pilz Motion Control på markedet – mere power!

Den nye generation af Pilz Motion Control-styringssystemerne PMCprimo C2 giver takket være øget ydelse højere takttal og dermed bedre produktionskvalitet. Ikke kun de mange interfaces og en signalgiverindgang, men også digitale ind-/udgange og et USB-interface til dataimport og -eksport giver stor fleksibilitet.

Pressemeddelelse
Fra version 10.9 er der en ny applikationssimulation til rådighed til den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti fra Pilz. Brugerne kan teste det konfigurerede brugerprogram allerede før idrifttagning og dermed spare tid og omkostninger ved projekteringen.

Ostfildern, 26. nov. 2018

Den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti fra Pilz nu med applikationssimulation – nu kan du også simulere konfigurationen offline!

Fra version 10.9 af softwareværktøjet PNOZmulti Configurator kan PNOZmulti-projekter i forbindelse med de konfigurerbare, sikre, små styringer også simuleres offline helt uden brug af hardware. Dermed stiller Pilz et komfortabelt hjælpemiddel til rådighed, der på et tidligt tidspunkt kan registrere, analysere og afhjælpe fejl.

Pressemeddelelse
Lær med tæt relation til praksis, og forstå tingene bedre: Med Pilz Education Systems tilbyder Pilz et modulopbygget kursussystem om sikker automatiseringsteknik.

Ostfildern, 31. okt. 2018

De modulopbyggede kursussystemer Pilz Education Systems PES – Sikker automatisering: Lær, hvordan man gør

Med Pilz Education Systems (PES) kommer Pilz på markedet med et modulopbygget kursussystem. Med dette system kan uddannelses- og videreuddannelsesinstitutioner forbedre den praktiske uddannelse i sikker automatiseringsteknik.

Pressemeddelelse
Ud over beskyttelse af fingre og hænder fås lysgitrene PSENopt II nu også som varianter til beskyttelse af kroppen. Med en stødbestandighed på 50 g er PSENopt II yderst modstandsdygtige mod stød, vibration og kollision.

Ostfildern, 30. okt. 2018

Ny variant af lysgitret PSENopt II med beskyttelse af kroppen – skabt til sikkerhed fra top til tå

Pilz fuldender sin portefølje inden for lysgitre: Ud over beskyttelse af fingre og hænder fås lysgitrene PSENopt II nu også som varianter til beskyttelse af kroppen. Takket være stor robusthed, hurtig diagnose og omfattende tilbehør kan adgange til farlige områder sikres rentabelt.

Pressemeddelelse
Udmærkelse for livsværket: I forbindelse med den 10. topkonference for maskinproducenter i Berlin modtog Renate Pilz de tyske maskinproducenters pris. (Foto: Anna McMaster)

Ostfildern, 24. okt. 2018

"Preis Deutscher Maschinenbau" går til Renate Pilz – erhvervskvinde hædret for livsværk

Erhvervskvinden Renate Pilz får "Preis Deutscher Maschinenbau" 2018 for sit livsværk. Hun fik tildelt udmærkelsen tirsdag d. 16. oktober i anledning af den 10. topkonference for maskinproducenter i Berlin. Ifølge fagjuryen er især den konsekvent værdiorienterede virksomhedskultur hos Pilz GmbH & Co. KG prisværdig. Renate Pilz er den første kvinde, som modtager denne pris.

Pressemeddelelse
På messen SPS IPC Drives 2018 fokuserer Pilz på sikker sensorteknologi.

Ostfildern, 9. okt. 2018

SPS IPC Drives 2018: Pilz sørger for, at den sikre sensorteknologi kan opleves – automatisér med alle sanser

På årets SPS IPC Drives i Nürnberg (27. - 29.11.2018) fokuserer Pilz på sikker sensorteknologi: Automatiseringsvirksomheden viser komponenter og komplette løsninger til mange forskellige anvendelsesmuligheder med sensorteknologi i aktion. I Nürnberg har de nye lysgitre PSENopt II til beskyttelse af kroppen premiere. Nyheder inden for drevteknikken Pilz Motion Control (PMC) samt den nye kvalifikation til "CECE – Certified Expert in CE Marking" er også en del af messedeltagelsen.

Pressemeddelelse
De nye energilagre PMCenergy SD sparer energi sammen med servoforstærkerne PMCprotego D og PMCtendo DD5! Her opsamles den eksisterende bremseenergi, opbevares midlertidigt og stilles igen til rådighed – uden tilbagevirkninger på nettet.

Ostfildern, 2. okt. 2018

Det nye energilager PMCenergy SD udnytter bremseenergi – den, der bremser, sparer!

Pilz udvider sit program med energieffektiv drevteknik: De nye energilagre PMCenergy SD sparer sammen med servoforstærkerne PMCprotego D og PMCtendo DD5 op til 60 % energi. Dette opnås ved at opsamle den energi, der opstår under en bremsning, opbevare den midlertidigt og anvende den igen – uden tilbagevirkninger for strømnettet.

Pressemeddelelse
F_Press_Group_PSENmag_506249_506240_cable_B8_2_cold_2018_01

Ostfildern, 6. aug. 2018

Trodser smuds og temperaturer! - Den magnetiske sikkerhedsafbryder PSENmag fra Pilz fås nu også i rustfrit stål

Den magnetiske sikkerhedsafbryder PSENmag i rustfrit stål foretager pålidelig overvågning af beskyttelsesdøre og positioner i barske industrimiljøer op til 120 °C og overbeviser med sin lange levetid.

Pressemeddelelse
Automatiseringssystemet PSS 4000-R anvendes over hele Europa til sikring af bevogtede og ubevogtede jernbaneoverskæringer og varetager f.eks. styrings- og sikkerhedsopgaver.

Ostfildern, 1. aug. 2018

Er du klar til den digitale tidsalder inden for jernbaneteknikken – InnoTrans 2018: Pilz viser omfattende Industri 4.0-løsninger til jernbanen

På InnoTrans 2018 fra den 18.-21. september 2018 viser automatiseringsvirksomheden Pilz sit omfattende udvalg af løsninger til digitalisering i toget eller på jernbanestrækningen. Ud over styringsløsninger med automatiseringssystemet PSS 4000-R tilbyder Pilz også komplette løsninger og styringsskabe med færdig ledningsføring. I forbindelse med InnoTrans Convention giver Pilz den 21. september inspiration til emnet ”Industri 4.0 - Jernbane 4.0” i dialogforummet ”Innovationsveje 4.0 – VDB-fremtidsværksted" (VDB = Verband Deutsche Bahnindustrie e.V.): Muligheder for små og mellemstore virksomheder”.

Pressemeddelelse
Produktserien med de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2 fra Pilz udvides med det analoge indgangsmodul PNOZ m EF 4AI, der giver en hurtigere bearbejdning samt optimeret diagnose.

Ostfildern, 12. jul. 2018

Nyt analogt indgangsmodul til den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti 2 fra Pilz optimerer procesforløb – sikker registrering af temperatur, niveau o.l.

Det nye analoge indgangsmodul PNOZ m EF 4AI er en udvidelse af produktserien med de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2. Modulet kan registrere og overvåge mange forskellige processer sikkert op til PL e og SIL CL 3. Et ekstra plus er her det selvstændige modulprogram (mIQ), som kan bruges til at indstille værdierne særdeles detaljeret. Det giver en hurtigere bearbejdning direkte i modulet, hvor processer ikke kun kan overvåges sikrere, men også mere præcist.

Pressemeddelelse
Menneske-robot-samarbejde ved montering af akseldrev på BMW Groups fabrik i Dingolfing: For at opnå sikkerhed samarbejder BMW Group med Pilz. Billede: BMW Group

Ostfildern, 18. jun. 2018

CE-mærkning til hjælperobotsystemer hos BMW Group – Pilz sikrer applikationer med menneske-robot-samarbejde inden for bilproduktion

For at opnå sikkerhed i samarbejdet med hjælperobotter samarbejder BMW Group med Pilz: Automatiseringsvirksomheden udfører overensstemmelsesvurderingen inklusive afsluttende CE-mærkning. Dermed sørger Pilz for sikkert menneske-robot-samarbejde på flere produktionssteder hos BMW Group.

Pressemeddelelse
Det nye bipolare halvlederudgangsmodul PNOZ m EF 8DI2DOT til de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2 sørger for en komplet presses sikkerhed.

Ostfildern, 29. maj 2018

Større effektivitet og højere sikkerhed på presser! - Pilz udvider de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2 med de bipolare halvlederudgangsmoduler PNOZ m EF 8DI2DOT

Det nye bipolare halvlederudgangsmodul PNOZ m EF 8DI2DOT til de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2 fra Pilz garanterer en sikker overvågning af mekaniske presser. Dermed kan både pressesikkerhedsventiler og andre aktuatorer, der skal omskiftes bipolart, styres enkelt og sikkert. På denne måde kan driften af mekaniske presser ikke blot styres mere sikkert, men også væsentligt mere produktivt.

Pressemeddelelse
Sikkerhedskompendiet er nu udkommet i femte oplag og orienterer om funktionel sikkerhed.

Ostfildern, 28. maj 2018

Pilz orienterer om maskinsikkerhed

Validering af robotapplikationer i henhold til ISO/TS 15066, sikker programmering i henhold til EN ISO 13849 og risikovurdering og -analyse i henhold til IEC 62061. Når man beskæftiger sig med funktionel sikkerhed, farer man let vild i standarder og direktiver. Med sikkerhedskompendiet giver Pilz konstruktører, producenter og driftsansvarlige pålidelig orientering om de vigtigste direktiver inden for maskinsikkerhed. Standardværket er udkommet i femte oplag.

Pressemeddelelse
Området Motion Control hos Pilz – PMC – er udvidet med betjeningsterminalen PMI 6 primo med PLC-, motion- og CNC-funktion.

Ostfildern, 15. maj 2018

Pilz udvider produktserien inden for området Motion Control med den nye betjeningsterminal PMI 6 primo med styrings-, motion- og CNC-funktion – styr og visualiser drev "primo"!

Et nyt element i løsningspakken Pilz Motion Control (PMC) er betjeningsterminalerne PMI 6 primo, som har PLC-, motion- og CNC-funktion. I anlæg overtager de ikke kun automatiseringen inklusive bevægelsesstyring, men også visualisering og projektering. Dette udstyr giver brugerne mulighed for en mere fleksibel anvendelse, når der er behov for det.

Pressemeddelelse
På dette års Automatica præsenterer automatiseringsvirksomheden Pilz for første gang også sine moduler til servicerobotteknologi.

Ostfildern, 14. maj 2018

Automatica 2018: Premiere på service-robotteknologimodulerne fra Pilz – servicerobotteknologi goes Industry

På Automatica 2018 fra den 19. til den 22. juni viser automatiseringsvirksomheden Pilz sine systemløsninger inden for servicerobotteknologi: Virksomhedens nye service-robotteknologimoduler har premiere i München. Blandt de andre emner på messen er den omfattende Pilz-serviceydelsesportefølje og programmet med sikker sensorteknologi til robotceller samt menneske-robot-samarbejde. Derudover får de besøgende et indblik i automatiseringsvirksomhedens R&D-aktiviteter.

Pressemeddelelse
Pilz SecurityBridge anvendes i firmanetværk og forhindrer uautoriseret adgang til styringer.

Ostfildern, 20. apr. 2018

Pilz SecurityBridge beskytter styringer mod manipulation og uvedkommende adgang – på den sikre side med SecurityBridge

Når mennesker, maskiner og industrielle processer er en del af intelligente netværk, er de også mere sårbare. Pilz SecurityBridge beskytter de konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti og automatiseringssystemet PSS 4000 mod netværksbaserede angreb og uautoriseret adgang. Dermed er maskiner og anlæg ikke kun safe, men også secure, det garanterer medarbejdernes sikkerhed og øger maskinernes tilgængelighed.

Pressemeddelelse
Automatiseringsvirksomheden Pilz ønsker at fortsætte væksten med et komplet program til sikker robotteknologi: Virksomheden introducerer i 2018 moduler til service-robotteknik på markedet, bl.a. en robotarm, som de selv har udviklet.

Ostfildern, 12. apr. 2018

Pilz fortsætter væksten i omsætning og medarbejderantal – nyhed i porteføljen: Moduler til service-robotteknologi - "Taknemmelig for et succesrigt 2017"

Virksomhedsgruppen under Pilz GmbH & Co. KG fortsætter væksten: I det forløbne regnskabsår 2017 øgede automatiseringsvirksomheden sin omsætning til 338 mio. euro og antallet af medarbejdere til godt og vel 2.300. Efterspørgslen er især steget kraftigt på det asiatiske marked. I 2018 ønsker familievirksomheden at fortsætte væksten og satser her på et nyt, modulopbygget program til service-robotteknologi.

Pressemeddelelse
Med service-robotteknikmodulerne tilbyder Pilz et modul til servicerobot-applikationer inden for industrien.

Ostfildern, 12. apr. 2018

Pilz udvider porteføljen med moduler til service-robotteknologi inden for industrien – Pilz-service-robotteknologimoduler – åbne for serviceopgaver i industrien

Automatiseringsvirksomheden Pilz udvider sin portefølje med det nye produktområde service-robotteknologi: Service-robotteknologimodulerne fra Pilz omfatter som en begyndelse manipulatoren, styringsmodulet og betjeningsmodulet. De væsentlige egenskaber er åbenhed, f.eks. takket være software-framework'et ROS, brugervenlig betjening og hurtig idrifttagning ud fra Plug-and-Play-princippet. På denne måde kan brugerne sammensætte deres egen individuelle service-robot-applikation.

Pressemeddelelse
Serien af beskyttelsesdørssystemer PSENmlock til sikker låsning og sikker tvangskobling indeholder som en nyhed også en variant til serieforbindelse.

Ostfildern, 9. apr. 2018

Nye produkter og varianter til det modulopbyggede beskyttelsesdørssystem fra Pilz – beskyttelsesdørssensoren PSENmlock med serieforbindelse, knap-enheden PITgatebox og flugtvejsoplåsning – systematisk beskyttelse dør for dør!

Det modulopbyggede beskyttelsesdørssystem fra Pilz indeholder individuelle beskyttelsesdørsløsninger, som er optimalt tilpasset til kravene i forbindelse med mange forskellige applikationer. Brugerne nyder godt af en rentabel serieforbindelse, hurtig diagnose, ekstra betjenings- og knapelementer samt mulighed for at tilvælge flugtvejsoplåsning. Forskellige komponenter kan kombineres, så de passer til applikationen. På denne måde får brugerne en individuel beskyttelsesdørsløsning, der er optimalt tilpasset til den pågældende applikation. En nyhed i beskyttelsesdørssystemet er beskyttelsesdørssensorerne PSENmlock med serieforbindelse og knap-enheden PITgatebox.

Pressemeddelelse
Moduler til fremtidens fabrik: På Hannover-messen viser Pilz innovative automatiseringsløsninger til tvangskobling af beskyttelsesdøre, heriblandt sikre beskyttelsesdørssystemer og sensorer

Ostfildern, 6. mar. 2018

Pilz på Hannover-messen 2018 i hal 9, stand D17 – med moduler til fremtidens fabrik

Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på Hannover-messen fra 23. til 27. april 2018 innovative automatiseringsløsninger til fremtidens fabrik. I centrum for dette års messedeltagelse står emnet "modulopbyggede beskyttelsesdørssystemer". I denne sammenhæng præsenterer Pilz sin nye variant af det Industrie-4.0-kompatible beskyttelsesdørssystem PSENmlock. Derudover viser automatiseringseksperten nyheder fra områderne styrings- og drevteknik. Endvidere fokuseres der i Pilz' messedeltagelse på det sikre menneske-robot-samarbejde.

Pressemeddelelse
CMSE er den internationale kvalifikation inden for maskinsikkerhed. Med en recertificering kan CMSE'erne uddybe deres viden og få deres certificering.

Ostfildern, 2. feb. 2018

Recertificeringer for Qualifikation CMSE® – Certified Machinery Safety Expert - Opfrisk din viden, og forbliv ekspert

Med kvalifikationen til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert har Pilz og TÜV Nord siden 2013 sat en international standard for kvalifikationer inden for maskinsikkerhed. Med en recertificering kan CMSE'erne uddybe deres viden, forblive up-to-date med den nyeste udvikling inden for maskinsikkerhed og bevare deres certificering.

Pressemeddelelse
Remote-I/O-systemet PSSuniversal 2 er blevet udvidet med et hovedmodul med EtherNET/IP-interface. På denne måde tilpasser det åbne system sig optimalt til dine allerede eksisterende systemmiljøer.

Ostfildern, 21. dec. 2017

Nyt hovedmodul til EtherNet/IP: Pilz udvider remote-I/O-systemet PSSuniversal 2 – der opnås således mere åbenhed i periferien

Pilz udvider sit remote-I/O-system PSSuniversal 2 med et hovedmodul med EtherNET/IP-interface. Dermed tilbyder PSSuniversal 2 den nødvendige åbenhed til problemfri kommunikation i forskellige styringsmiljøer på Ethernet-basis.

Pressemeddelelse
Det kamerabaserede beskyttelsessystem PSENvip 2 stiller som en nyhed en variant til specialpresser til rådighed: PSENvip Long Range er optimalt til kantpresser med overvågning op til 18 meter.

Ostfildern, 4. dec. 2017

PSENvip Long Range – sikkerhed i fuld længde!

Nu kan du få en ny Long-Range-variant til det kamerabaserede beskyttelsessystem PSENvip 2 fra Pilz til kantpresser: PSENvip Long Range er den første beskyttelsesanordning med et beskyttelsesområde på op til 18 meter. Dermed egner det robuste beskyttelsessystem sig også optimalt til overvågning af specialpresser som f.eks. tandempresser. Samtidig opfylder det kamerabaserede beskyttelsessystem alle gængse sikkerhedsstandarder samt EN 12622, således at PSENvip 2 både er enkelt at håndtere og giver maksimal produktivitet.

Pressemeddelelse
PSS67 PLC fra Pilz er den første sikre PLC-styring med kapslingsklasse IP67. Dermed er den særligt velegnet til automatiseringsopgaver i distribuerede anlæg.

Ostfildern, 23. nov. 2017

PSS67 PLC: Verdens første PLC-styring til sikkerhed og automatisering med kapslingsklasse IP 67 – automatisering uden for kontaktskabet

Automatiseringsvirksomheden Pilz introducerer med PSS67 PLC den første sikre PLC-styring med kapslingsklasse IP67 på markedet. PSS67 PLC kan monteres uden for kontaktskabet, direkte på maskinen. På denne måde sparer brugerne plads, reducerer deres ledningsføring og får mere fleksibilitet til implementering af decentrale styringsarkitekturer.

Pressemeddelelse
Til Motion Monitoring-modulerne PNOZ m EF 1MM og 2MM til de konfigurerbare, sikre små styringer PNOZmulti 2 fås der nu to nye sikkerhedsfunktioner til drevovervågning.

Ostfildern, 13. nov. 2017

De konfigurerbare, sikre små styringer PNOZmulti 2 med nye Motion Monitoring-overvågningsfunktioner - Grand SLA-M og SAR-M til drev

Nu kan du få to nye sikkerhedsfunktioner til drevovervågning til Motion Monitoring-modulerne PNOZ m EF 1MM og 2MM, som anvendes til de konfigurerbare, sikre små styringer PNOZmulti 2: Til sikkert begrænset acceleration er det SLA-M (Safely Limited Acceleration) og til sikkert accelerationsområde er det SAR-M (Safe Acceleration Range). De nye Motion Monitoring-funktioner er til rådighed fra PNOZmulti Configurators softwareversion 10.6. De giver maskiner og anlæg ekstra sikkerhed og produktivitet.

Pressemeddelelse
De konfigurerbare små styringer PNOZmulti 2 har nu udvidelsesmodulet PNOZ m EF SafetyNET til rådighed til sikker datakommunikation via SafetyNET p.

Ostfildern, 2. nov. 2017

De konfigurerbare, sikre, små styringer PNOZmulti 2 nu med kommunikation via SafetyNET p – sikkert forbundet i systemet

De konfigurerbare små styringer PNOZmulti 2 fra Pilz kan nu sammenknyttes i netværk via det sikre realtids-Ethernet SafetyNET p. Der kan tilknyttes op til 16 basismoduler via udvidelsesmodulerne PNOZ m EF SafetyNET. På denne måde er der mulighed for at etablere en sikker forbindelse og dataoverførsel mellem de små styringer. Netværkskonfigurationen udføres med softwareværktøjet PNOZmulti Network Editor. Det gør det enkelt at konfigurere projekter. Derudover kan PNOZmulti- og PNOZmulti Mini-systemer integreres i netværket via Multi-Link-moduler.

Pressemeddelelse
Sikkerhedstrædemåtten PSENmat fra Pilz kombinerer sikker arealovervågning og maskinbetjening.

Ostfildern, 27. okt. 2017

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat fra Pilz kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening – "virtuel" omskiftning og styring

Med PSENmat præsenterer automatiseringsvirksomheden Pilz nu en egenudviklet sikkerhedstrædemåtte: Den integrerede placeringsregistrering er en verdensnyhed, der stiller en betjeningsfunktion til rådighed for medarbejderen på samme måde som en virtuel afbryder. Dermed kombinerer PSENmat den sikre arealovervågning med betjening af maskiner og anlæg i en og samme sensor. Dette muliggør helt nye koncepter for betjening af maskiner.

Pressemeddelelse
Ud over produktnyhederne viser Pilz Industrie 4.0 i praksis på SPS IPC Drives 2017 med sin Smart-Factory-model.

Ostfildern, 6. okt. 2017

Pilz viser verdensnyheder på SPS IPC Drives 2017 – Automatisering: Sikkerhed i alle dimensioner

På SPS IPC Drives 2017 i Nürnberg (28.-30.11.) viser Pilz, hvordan menneske og maskine kan arbejde endnu tættere og dermed mere produktivt og ergonomisk sammen takket være dynamiske sikkerhedsløsninger. Med til verdensnyhederne hører styringen PSS67 PLC, den første sikre PLC-styring med kapslingsklasse IP67 samt sikkerhedstrædemåtten PSENmat med placeringsregistrering.

Pressemeddelelse
Pilz hjælper dig lige fra risikovurderingen til sikkerhedsvalideringen for at sikre, at maskinerne er i overensstemmelse med kravene i NR-12 i Brasilien.

Ostfildern, 7. sep. 2017

Pilz hjælper med den internationale overensstemmelsesvurdering: Den sikreste vej til maskiner i overensstemmelse med NR-12 til Brasilien – maskinsikkerhed: Pas til Rio

Pilz udvider sit program af serviceydelser med internationale overensstemmelsesvurderinger: Automatiseringsvirksomheden hjælper nu også sine kunder med at få deres maskiner bragt i overensstemmelse med NR-12 og giver på denne måde maskinproducenter og brugere over hele verden adgang til det brasilianske marked. Årsag: Hvis man som producent sælger maskiner til Brasilien, skal man levere dem i en tilstand, hvor de er i overensstemmelse med den brasilianske reguleringsstandard (Norma Regulamentadora) NR-12. Driftsansvarlige for maskiner i Brasilien har til gengæld i henhold til NR-12 pligt til at træffe beskyttende foranstaltninger for deres arbejdstagere.

Pressemeddelelse
Velforberedt på karrierestarten: De nye lærlinge og de studerende i det tyske todelte uddannelsesforløb hos Pilz fik ikke kun vigtige informationer af deres undervisere den første dag, men også deres egen, personlige værktøjskasse.

Ostfildern, 4. sep. 2017

Nyt uddannelsesår hos Pilz i Ostfildern: En tredjedel kvindelige lærlinge og flere studieforløb inden for det tyske todelte uddannelsesforløb – målrettet udvikling af kompetencer

Hos automatiseringsvirksomheden Pilz i Ostfildern begyndte det nye uddannelsesår den 4. september. I alt startede seks lærlinge og seks studerende fra Duale Hochschule Baden-Württemberg (DHBW) på deres erhvervskarriere, heriblandt en kvindelig lærling samt tre kvindelige studerende. Fra 2018 får virksomheden yderligere studieforløb inden for det tyske todelte uddannelsesforløb med både teori og praksis samt et nyt uddannelsessted som supplement til de nuværende i uddannelsesprogrammet.

Pressemeddelelse
Christian Erles er ny Vice President Sales International hos automatiseringsvirksomheden Pilz.

Ostfildern, 22. aug. 2017

Christian Erles ny Vice President Sales International hos Pilz – nyorganiseret salgsafdeling med ny leder

Mere global og international: Automatiseringsvirksomheden Pilz fra Ostfildern har afsluttet omorganiseringen af sit internationale salg. Som ny Vice President Sales International har Christian Erles ansvaret som leder af de internationale salgsaktiviteter.

Pressemeddelelse
De små styringer PNOZmulti kan nu tilknyttes direkte til visualiseringssoftwaren PASvisu. Dermed har du softwarens komplette funktionsomfang inkl. diagnosemulighed til rådighed.

Ostfildern, 10. jul. 2017

Ny version af den webbaserede visualiseringsløsning PASvisu – optimal kombination af styring og visualisering

Pilz udvider sin webbaserede visualiseringsløsning PASvisu: Blandt nyhederne finder du bl.a. alarm-management samt OPC UA-interface til tilslutning til små styringer. PASvisu giver nu også brugerne af de konfigurerbare små styringer PNOZmulti mulighed for direkte tilslutning. Dermed har du styringssoftwarens komplette funktionsomfang inklusive diagnosemulighed til rådighed i visualiseringen.

Pressemeddelelse
"Pilz Award 2016" hylder leverandørers præstationer: Siden 2006 har Pilz GmbH & Co. KG årligt præmieret deres fem bedste leverandører.

Ostfildern, 6. jun. 2017

"Pilz Award 2016" til de bedste leverandører – Thomas Pilz: "Værdier er grundlaget for gode forretningsforbindelser"

Automatiseringsvirksomheden Pilz fra Ostfildern ved Stuttgart har præmieret sine aktuelt fem bedste leverandører med "Pilz Award 2016". Præmien blev overrakt i festlige rammer af Thomas Pilz, direktør og medejer af Pilz. Med "Pilz Award" belønner familievirksomheden et fantastisk kvalitetsniveau, stor leveringsstabilitet og et godt partnersamarbejde.

Pressemeddelelse
Det nye kraft- og trykmålesystem PROBms fra Pilz anvendes til dokumentation af sikkerhedskravenes overensstemmelse med de gældende standarder for menneske-robot-samarbejde, her i overensstemmelse med ISO/TS 15066.

Ostfildern, 10. apr. 2017

Det nye kraft- og trykmålesystem PROBms sørger for menneske-robot-samarbejdets sikkerhed i overensstemmelse med standarderne – sikker leje til menneske-robot-samarbejde!

Med det nye kraft- og trykmålesystem PROBms på lejebasis tilbyder Pilz nu en komplet pakke til validering af menneske-robot-samarbejde i overensstemmelse med ISO/TS 15066. På denne måde kan de grænseværdier for robotbevægelsens kraft og tryk, som foreskrives af ISO/TS, nu måles nøjagtigt med PROBms og dermed valideres. Brugersoftware og et produktkursus fuldender den komplette pakke. Det verdensomspændende lejekoncept sørger for, at brugerne altid anvender et aktuelt målesystem. PROBms sørger på denne måde for, at menneske-robot-samarbejdsapplikationer får større produktivitet og sikkerhed.

Pressemeddelelse
Den nye sikkerheds-laserscanner PSENscan fra Pilz overvåger op til tre separate zoner sikkert. Det øger laserunderstøttede applikationers produktivitet betydeligt.

Ostfildern, 29. mar. 2017

Sikkerheds-laserscanneren PSENscan fra Pilz udvider automatiseringsporteføljen – serieforbundet mere produktivt i 2-D

Den nye sikkerheds-laserscanner PSENscan fra Pilz overvåger op til tre separate zoner samtidigt og sikkert og øger dermed anlægs produktivitet betydeligt. Du kan serieforbinde op til fire sikkerheds-laserscannere efter master-slave-princippet, hvilket reducerer arbejdet med ledningsføring og klargøring væsentligt. Takket være den frie konfiguration af advarsels- og beskyttelseszonerne samt tilpasningen til de eksisterende bygningsmæssige forhold kan PSENscan integreres helt enkelt i mange forskellige applikationer.

Pressemeddelelse
"Vi former forandringen": Sikker robotteknik er et af fremtidsmarkederne for automatiseringsvirksomheden Pilz

Ostfildern, 29. mar. 2017

Pilz opnår for første gang en omsætning på over 300 millioner euro og investerer i forskning og udvikling i hovedsædet – "Vi former forandringen"

Virksomhedsgruppen under Pilz GmbH & Co. KG er i det forløbne regnskabsår vokset yderligere: Automatiseringsvirksomheden fra Ostfildern ved Stuttgart øgede både omsætningen til 306 mio. euro og antallet af medarbejdere til ca. 2.200 i nu 40 datterselskaber. Pilz investerer for øjeblikket ca. syv millioner euro i udbygning af områderne forskning og udvikling i hovedsædet i Ostfildern. I slutningen af 2017 siger Renate Pilz, formand for bestyrelsen, farvel til den aktive forretning og overlader helt ledelsen af familievirksomheden til datteren Susanne Kunschert og sønnen Thomas Pilz.

Pressemeddelelse
Fra version 3.0 har hastighedsvagten PNOZ s30 fra produktgruppen med sikkerhedsrelæerne PNOZsigma fra Pilz en ny analog udgang, der muliggør komfortabel diagnose.

Ostfildern, 20. mar. 2017

Hastighedsvagten PNOZ s30 fra Pilz med ny analog udgang – sikre turns helt easy

Hastighedsvagten PNOZ s30 fra produktgruppen med sikkerhedsrelæerne PNOZsigma har som noget nyt fra version 3.0 en konfigurerbar analog udgang, der gør diagnosen mere komfortabel. PNOZ s 30 fra Pilz overvåger sikker stilstand, omdrejningshastighed, omdrejningsområde, omdrejningsretning og akselbrud op til højeste sikkerhedskategori PL e/SIL CL 3.

Pressemeddelelse
Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på Hannover-messen fra den 24. til den 28. april 2017 brancheløsninger, produktnyheder og serviceydelser til komplette automatiseringsløsninger.

Ostfildern, 16. mar. 2017

Pilz på COMPONENTS SPECIAL TRADE FAIR BY INTERPACK 2017 i Düsseldorf, hal 18, stand B16 – emballer smart og sikkert!

På dette års messe "Components Special Trade Fair by Interpack" fokuserer automatiseringsvirksomheden Pilz på fleksible og økonomiske løsninger til emballeringsmaskiner. Hovedemnerne er løsninger i forbindelse med Smart Factory. En anden nyhed, der er med i Düsseldorf: Den elektrisk aktiverbare nødstopknap PITestop active, der også inden for emballageområdet sørger for sikkerhed og produktivitet helt i overensstemmelse med Industrie 4.0.

Pressemeddelelse
Optakt til samarbejde om Industrie 4.0. Den australske ambassadør i Tyskland, Lynette Wood (i midten) og den australske generalkonsul Richard Leather (til venstre) talte med Susanne Kunschert (til højre) om vejen til fremtidens industri

Ostfildern, 15. mar. 2017

Den australske ambassadør i Tyskland besøger Pilz i Ostfildern – fokus på muligheder for automatisering

Den 14.03.2017 informerede den australske ambassadør i Tyskland Lynette Wood og den australske generalkonsul Richard Leather sig hos automatiseringsvirksomheden Pilz i Ostfildern om den mellemstore virksomheds løsninger til fremtidens fabrik. Samtalerne handlede derudover om værdiers betydning for, at Industrie 4.0 lykkes.

Pressemeddelelse
Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på Hannover-messen fra den 24. til den 28. april 2017 brancheløsninger, produktnyheder og serviceydelser til komplette automatiseringsløsninger

Ostfildern, 7. mar. 2017

Pilz på Hannover-messen 2017, hal 9, stand D17 – Mere intelligent automatisering!

Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på Hannover-messen fra den 24. til den 28. april 2017 brancheløsninger, produktnyheder og serviceydelser til komplette automatiseringsløsninger. Innovative nyheder inden for områderne menneske-robot-samarbejde og sensorteknologi samt den intelligente fabrik er midtpunktet for dette års messedeltagelse.

Pressemeddelelse
Med PITestop active præsenterer Pilz for første gang en ny serie af nødstopknapper, der kan aktiveres elektrisk. De signalerer ved hjælp af belysning, om de er aktive eller ej. Foto: Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 23. feb. 2017

Pilz præsenterer den nye serie af nødstopknapper PITestop active – omskift smart – spar energi

Med PITestop active præsenterer Pilz for første gang en ny serie af nødstopknapper, der kan aktiveres elektrisk. De signalerer ved hjælp af belysning, om de er aktive eller ej. Sådan sørger du for mere fleksibilitet og modularisering helt i overensstemmelse med Industrie 4.0. Brugerne nyder derudover også godt af besparelser inden for energiomkostninger: Nu behøver det komplette anlæg nemlig ikke at være tilsluttet strøm for at bevare nødstopfunktionen.

Pressemeddelelse
Softwaren PASloto fra Pilz dokumenterer lockout-tagout-procedurer – den sikkerhedsrelevante spærring og låsning af tekniske anlæg. (Foto: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 20. feb. 2017

PASloto: Sikker beherskelse af farlig energi

Med PASloto tilbyder automatiseringsvirksomheden Pilz nu software til dokumentation af lockout-tagout-processer (LoTo). På denne måde er det ganske enkelt at udarbejde og dokumentere arbejdsbeskrivelser for håndtering af farlige energikilder. Som supplement formidler Pilz i det tilhørende kursus den nødvendige viden om LoTo-metoden samt optimal håndtering af softwaren.

Pressemeddelelse

Ostfildern, 21. dec. 2016

De nye lysgitre PSENopt slim fra Pilz til applikationer med begrænset plads – sikring, hvor pladsen er trang

Pilz udvider sit program med lysbomme med serien PSENopt slim. Disse egner sig med deres smalle konstruktion især til applikationer, hvor pladsen er trang. Her sørger de nye, superslanke lysbomme alt efter behov for finger- og håndbeskyttelse op til højeste Performance Level (PL) e.

Pressemeddelelse
Med PMCprimo MC tilbyder Pilz en ny, ekstern controller-løsning, der på grund af sin øgede ydelse nu også kan anvendes i mere komplekse maskiner og anlæg.

Ostfildern, 29. sep. 2016

Pilz tilbyder som noget nyt stand-alone Motion Control-styring – mere bevægelses-power!

Med PMCprimo MC tilbyder Pilz nu en ny stand-alone Motion Controller-løsning. Med 1,3 GHz-processoren stiller PMCprimo MC en meget høj ydelse til rådighed, der sørger for større produktivitet og højere proceskvalitet. Den skalerbare Motion Controller-løsning kan nu også anvendes i mere komplekse maskiner og anlæg på grund af sin øgede ydelse.

Pressemeddelelse
På SPS IPC Drives 2016 viser Pilz automatiseringsløsninger til Smart Factory. Den modulopbyggede produktionslinje anskueliggør distribuerede automatiseringssystemers kommunikation i samspil med aktuator- og sensorteknologi.

Ostfildern, 27. sep. 2016

Pilz på SPS IPC Drives 2016: Fokus på sikker robotteknologi og Smart Factory – sikre svar til automatisering

Hvordan kan et ægte menneske-robot-samarbejde implementeres sikkert? Og hvordan bevarer konstruktører og brugere også overblikket ved modulopbyggede og distribuerede maskiner og anlæg? Disse spørgsmål får de besøgende konkrete svar på ved at besøge Pilz' messestand på SPS IPC Drives 2016. Udbyderen af automatiseringsløsninger viser i Nürnberg nye produkter og serviceydelser til sikker robotteknologi samt til automatisering i Smart Factory.

Pressemeddelelse
Nye lærlinge og studerende på erhvervsuddannelser på deres første dag hos Pilz.

Ostfildern, 6. sep. 2016

Start på det nye uddannelsesår hos Pilz i Ostfildern – uddannelse uden grænser

Hos automatiseringsvirksomheden Pilz i Ostfildern begyndte det nye uddannelsesår den 5. september. I alt seks lærlinge og seks studerende fra Duale Hochschule Baden-Württemberg (DHBW) starter deres erhvervskarriere. Ud over uddannelsespladserne tilbyder Pilz mange forskellige praktikforløb, der kan fungere som vejviser ved valg af erhverv. Derudover engagerer den hæderkronede virksomhed, der har dybe rødder i regionen, sig som uddannelsesmentor og hjælper som medlem af "Foreningen for venner af universitetet i Esslingen".

Pressemeddelelse
Pilz holdt en festlig åbning i Singapore af sit nyeste datterselskab Pilz South East Asia. Sammen med statsminister Dr. Mohamad Maliki Bin Osman (til højre) signerede Renate Pilz, bestyrelsesformand, en mindeplade.

Ostfildern, 25. aug. 2016

Sikre automatiseringsløsninger til Syd-Øst-Asien – Pilz åbner datterselskab i Singapore

Automatiseringsvirksomheden Pilz udbygger sin support af kunderne i Sydøstasien: Sammen med gæster fra politik og erhvervsliv holdt Pilz en festlig åbning af sit nyeste datterselskab "Pilz South East Asia" i Singapore. Kunderne i ASEAN-regionen vil få omfattende support fra Singapore med en selvstændig salgs- og serviceorganisation.

Pressemeddelelse
WindEnergy Hamburg 2016: Pilz tilbyder pålidelige komponenter og løsninger, der er gennemprøvet inden for vindenergi. Brugerne nyder godt af den enkle integration af sikkerhedssystemerne, mulighederne for fjerndiagnose og fjernvedligeholdelse samt robuste produktvarianter.

Ostfildern, 3. aug. 2016

Pilz på WindEnergy Hamburg (27.-30. september 2016), hal B6, stand B6.342 – sikker automatisering af vindkraftanlæg på en enkel måde

På WindEnergy viser Pilz automatiseringsløsninger, hvormed vindkraftanlægs sikkerhedsfunktioner og driftstyper kan overvåges. På messen fokuserer Pilz på sikker hastighedsovervågning, der medfører, at vindkraftanlæg kan drives effektivt og i overensstemmelse med standarderne. Blandt de nyheder, der præsenteres, er et I/O-modul til sikker hastighedsovervågning i automatiseringssystemet PSS 4000. I Hamburg informerer Pilz desuden om sit program af serviceydelser til opnåelse af CE-mærkning.

Pressemeddelelse
Automatiseringsvirksomheden Pilz tilbyder industrigennemprøvede løsninger til overvågning af jernbaneoverskæringer, sikre sporskifter og beskyttelse i forbindelse med persontransport. Foto: vitalytitov/Depositphotos.com

Ostfildern, 19. jul. 2016

Pilz på InnoTrans 2016 i Berlin (20.-23. september), hal 6.2, stand 405 – digital styringsteknik til togtrafik: Sikkert og rentabelt

På messen InnoTrans 2016 viser automatiseringsvirksomheden Pilz, hvordan industrigennemprøvet automatiseringsteknik kan anvendes inden for jernbaneområdet. På messen fokuserer Pilz på automatiseringssystemet PSS 4000-R, der bruges til at overføre mekanismerne fra Industrie 4.0 til jernbaneteknikken. Løsninger fra Pilz kan anvendes i applikationer indtil det højeste sikkerhedsintegritetstrin SIL 4, opfylder kravene i standarderne fra CENELEC og understøtter den åbne RaSTA-protokol. Pilz sørger på messen for, at de besøgende ved hjælp af virtual reality kan opleve de mange anvendelsesmuligheder med styringsløsningerne fra Pilz.

Pressemeddelelse
CMSE® Community er et globalt fællesskab af eksperter i maskinsikkerhed.

Ostfildern, 31. maj 2016

Pilz starter internationalt online-fællesskab for CMSE® – Certified Machinery Safety Experts – stærkt fællesskab for global maskinsikkerhed

Automatiseringsvirksomheden Pilz har siden 2013 sammen med TÜV Nord tilbudt kvalifikation til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Mere end 1.800 eksperter i over 40 lande har bestået den tilhørende prøve. På adressen www.cmse.com kan de beståede kursister nu blive en del af netværket og få adgang til eksklusivt og praksisorienteret indhold.

Pressemeddelelse
På vej til det sikre menneske-robot-samarbejde: På Automatica 2016 viser Pilz, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med implementeringen.

Ostfildern, 9. maj 2016

Pilz på Automatica 2016 i München (21.-24. juni), hal B4, stand 500 – menneske og robot nærmer sig med sikkerhed hinanden

På messen Automatica fokuserer Pilz på det sikre menneske-robot-samarbejde (MRK). Ved hjælp af to modelanlæg viser automatiseringsvirksomheden de muligheder, der allerede nu findes for sikkert menneske-robot-samarbejde, og ser desuden på fremtidige sikkerhedsteknologier. Pilz præsenterer for første gang sit kollisionsmåleapparat til validering af menneske-robot-samarbejde i overensstemmelse med den nye standard ISO/TS 15066.

Pressemeddelelse
Den nye produktserie PMI (Pilz Machine Interface) 6 Control fra Pilz er udstyret med en soft-PLC. Ud over den professionelle diagnose og visualisering er det nu også muligt at styre den komplette anlægsproces.

Ostfildern, 22. apr. 2016

Ny produktserie PMI 6 Control fra Pilz inden for betjening og overvågning – visualisering og styring i en og samme pakke

Automatiseringsvirksomheden Pilz præsenterer med den nye produktserie PMI (Pilz Machine Interface) 6 Control sin første betjeningsterminal, der som standard er udstyret med en soft-PLC i overensstemmelse med IEC 61131-3. Ud over den professionelle diagnose og visualisering er også styring af den komplette anlægsproces nu mulig i kun et modul. Dermed giver PMI 6 Control ikke kun en omfattende diagnose, men hjælper også med at øge produktiviteten for det anlæg, der overvåges.

Pressemeddelelse
Martin Frey (51) er ny leder for salg i Tyskland hos automatiseringsvirksomheden Pilz i Ostfildern.

Ostfildern, 21. apr. 2016

Pilz styrker kundenærheden ved at udbygge sit salgsnetværk – Martin Frey er ny leder for salg hos Pilz i Tyskland

Fra 1. april 2016 er Martin Frey den nye salgsleder for Tyskland hos Pilz. Frey arbejdede tidligere som leder for salgsregion Sydvest hos Pilz. Han erstatter Stefan Olding, der efter eget ønske har forladt virksomheden. Frey ønsker at udvide salgsnetværket hos Pilz i Tyskland og sammen med sit salgspersonale at intensivere den lokale kundekontakt.

Pressemeddelelse
Som verdensnyhed præsenterer Pilz på Hannover-messen 2016 lysgitrene PSENopt II, der som lysgitre af type 3 muliggør applikationer i sikkerhedskategori PL d i overensstemmelse med IEC/EN 61496.

Ostfildern, 6. apr. 2016

De nye lysgitre PSENopt II fra Pilz til applikationer op til PL d – den helt rigtige type!

Automatiseringsvirksomheden Pilz præsenterer med de første lysgitre af type 3 en verdensnyhed inden for dette område: Nu muliggør de nye lysgitre PSENopt II applikationer i sikkerhedskategorien Performance Level d (PL d). Den nye lysgitter-type lukker dermed "typehullet" i den reviderede udgave IEC 61496-1. Med PSENopt II er det ikke længere nødvendigt at vælge type 4, når PL d er påkrævet. Det vil sige, at du med de nye lysgitre kan vælge det niveau, der passer helt nøjagtigt til sikkerhedskravet. Det reducerer i sidste ende omkostningerne, fordi du ikke behøver at overdimensionere.

Pressemeddelelse
Pilz udvikler automatiseringsløsninger til den digitale fabrik. Løsningerne anvendes også i virksomhedens egen produktion i netværk i hovedafdelingen i Ostfildern.

Ostfildern, 6. apr. 2016

Pilz øgede i 2015 omsætning, medarbejderantal og eksportandel – "Sund vækst af egen kraft"

Virksomhedsgruppen tilhørende Pilz GmbH & Co. KG, der ligger i Ostfildern ved Stuttgart, kan se tilbage på regnskabsåret 2015 med tilfredshed. Familievirksomheden øgede sin omsætning med 11 procent til 288 mio. euro. Antallet af medarbejdere steg sidste år også til en ny rekordværdi: Med 6 procent til 2.030. Pilz understreger med en andel til forskning og udvikling på 19,8 procent i 2015 i forhold til omsætningen sin ambition om at være en af de mest innovative virksomheder inden for automatiseringsteknik.

Pressemeddelelse
Det robuste, sikre beskyttelsesdørssystem PSENmlock fra Pilz kombinerer sikre tilholdere samt person- og procesbeskyttelse i samme modul og er især egnet til maskiner med farligt efterløb.

Ostfildern, 18. mar. 2016

Pilz præsenterer det nye sikre beskyttelsesdørssystem PSENmlock – en pålidelig dørvogter

Nu udvides serien af sikre beskyttelsesdørssystemer fra Pilz med PSENmlock. PSENmlock giver sikker beskyttelsesdørsovervågning og sikre tilholdere til person- og procesbeskyttelse op til den højeste sikkerhedskategori PL e i samme modul. Takket være den smalle, men robuste konstruktion og de mange monteringsmuligheder er PSENmlock fleksibel at anvende og enkel at montere.

Pressemeddelelse
Blandt nyhederne fra Pilz på Hannover-messen 2016 er også diagnoseløsningen "Safety Device Diagnostics", der består af et feltbusmodul plus fordeler samt den sikre PSEN-sensorteknologi.

Ostfildern, 11. mar. 2016

Den nye diagnoseløsning "Safety Device Diagnostics" fra Pilz – diagnose: pålidelig!

Automatiseringsvirksomheden Pilz udvider sin portefølje med diagnoseløsningen "Safety Device Diagnostics", der består af et feltbusmodul plus fordeler samt den sikre PSEN-sensorteknologi. Den nye diagnoseløsning gør det muligt også at udlæse omfattende sensordata helt enkelt og på afstand. På denne måde kan servicearbejdet reduceres betydeligt, og produktiviteten øges væsentligt.

Pressemeddelelse
Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på dette års Hannover-messe fra 25. - 29.4.2016 brancheløsninger og serviceydelser til sikkerhed og automatisering.

Ostfildern, 23. feb. 2016

Pilz på Hannover-messen 2016 i hal 9, stand D17 – Your Way of Automation!

Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert." præsenterer Pilz på dette års Hannover-messe fra 25. - 29.4.2016 brancheløsninger og serviceydelser til sikkerhed og automatisering. Derudover præsenterer automatiseringsvirksomheden sine produktnyheder fra områderne "Sensorteknologi" – heriblandt en verdensnyhed – samt "Betjening og overvågning".

Pressemeddelelse
Absolut nyhed inden for failsafe-området: Med funktionen "non-persistent Online-Change" kan enkelte ændringer i brugerprogrammer overføres til styringen i automatiseringssystemet PSS 4000.

Ostfildern, 14. jan. 2016

Release 13 af automatiseringssystemet PSS 4000 fra Pilz muliggør ændringer af afviklingstidspunktet for sikkerhedsapplikationer – "Online Change" for første gang til sikker automatisering

Med funktionen "non-persistent Online-Change" kan enkelte ændringer i brugerprogrammer overføres til styringen. Pilz stiller nu for første gang denne funktion i automatiseringssystemet PSS 4000 til rådighed også for sikkerhedsapplikationer. Brugerne sparer tid ved idrifttagningen, fordi de ikke skal oversætte og indlæse det komplette program. Funktionen er en del af release 13 af automatiseringssystemet PSS 4000. Med til de øvrige nyheder hører bl.a. et modulinterface til kommunikation med Profinet-netværk.

Pressemeddelelse
"Pilz har fingeren på pulsen i udviklingen": EU-kommissær Günther H. Oettinger (i midten) og Guido Wolf (medlem af landdagen) (til venstre) fik hos automatiseringsvirksomheden Pilz informationer om situationen for Industrie 4.0 i de mellemstore virksomheder. Lucas Fischer (til højre), studerende hos Pilz ved Duale Hochschule Baden-Württemberg i faget elektroteknik, viser EU-kommissæren, hvordan komplette anlæg i dag med software fra Pilz kan styres sikkert via tablet.

Ostfildern, 27. nov. 2015

Udveksling af informationer om Industrie 4.0 mellem Pilz og EU-kommissær Günther H. Oettinger: "De mellemstore virksomheder skal have en offensiv tilgangsvinkel til digitalisering"

Industrie 4.0 var i centrum, da Günther H. Oettinger, EU-kommissær for den digitale økonomi og det digitale samfund, besøgte automatiseringsvirksomheden Pilz i Ostfildern. I hovedafdelingen åbnede han det nye undervisningsværksted hos Pilz, hvor fagpersonalet til fremtidens industri uddannes. Under sit besøg blev EU-kommissær Oettinger desuden orienteret om styringsløsninger til fabrikker integreret i netværk. Endelig fortalte Pilz som produktionsvirksomhed om mulighederne og udfordringerne for mellemstore virksomheder i forbindelse med Industrie 4.0. EU-kommissæren blev ledsaget af Guido Wolf (medlem af landdagen), CDU-spidskandidaten til landdagsvalget i Baden-Württemberg i 2016, samt Andreas Deuschle (medlem af landdagen).

Pressemeddelelse
De sikre drevløsninger PMC fra Pilz kan anvendes fleksibelt uafhængigt af den overordnede driftsstyring. Nu er PMC endnu mere åben ved hjælp af det nye Profinet-interface til servoforstærkerne PMCprotego D og PMCprotego DD5.

Ostfildern, 23. nov. 2015

Safe Motion fra Pilz nu også til Profinet

Sikre drevløsninger fra Pilz PMC (Pilz Motion Control) har nu også et interface til Profinet. Denne nye kommunikationsforbindelse fås til servoforstærkerne PMCprotego D og PMCtendo DD5. Med sikkerhedskortet PMCprotego S kan PMCprotego D udvides med Safe Motion-funktioner. Safe Motion reducerer klargøringstiderne samt vedligeholdelsesarbejdet og øger produktiviteten.

Pressemeddelelse
Pilz udvider serien af konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti 2 med deres nye basismodul PNOZ m B1.

Ostfildern, 23. nov. 2015

Nyt basismodul i det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti 2 fra Pilz – basis for store projekter!

Enkel administration af sikkerhedsstandarder, flere forbindelser og projekter – Pilz udvider serien af de konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti 2 med deres nye basismodul PNOZ m B1. Det giver ikke kun mere ydelse til maskiner med større funktionsomfang, altså til større projekter, men ved hjælp af passende udvidelsesmoduler også tilslutning til alle gængse feltbussystemer.

Pressemeddelelse
Med det nye Peter Pilz produktions- og logistikcenter udvider Pilz hovedafdelingen i Ostfildern til Pilz Campus. I produktionsafdelingen implementerer Pilz den intelligente produktion i overensstemmelse med Industrie 4.0.

Ostfildern, 1. okt. 2015

Udvidelse af hovedafdeling til Pilz Campus – Renate Pilz: "Værdier skaber fremtid." Peter Pilz produktions- og logistikcenter åbnet

Automatiseringsvirksomheden Pilz har i hovedafdelingen i Ostfildern åbnet Peter Pilz produktions- og logistikcentret. Nybyggeriet med et samlet areal på ca. 13.500 m2 er med sine 20 millioner euro den største enkeltinvestering i familievirksomhedens historie. Dermed øger virksomheden ikke kun sit produktionsareal med 50 procent, men udvider også sin hovedafdeling til Pilz Campus.

Pressemeddelelse
Armin Glaser, Vice President Product Management Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1. okt. 2015

Der fokuseres på digitalisering, internationalitet og menneskets rolle – automatiseringens fremtid er sikker

Det forudsættes altid, at den findes, men det er først ved dens fravær, at den bliver bemærket: Sikkerhed har til opgave at beskytte mennesker, maskiner og miljø. Tidligere blev sikkerhed og automatisering oftest betragtet som to separate systemer med delvist modsatrettede mål. Praksis viser, at når der laves en fælles betragtning af sikkerhedsfunktioner og automatiseringsteknik, får man et væsentligt bedre udgangspunkt. Det bevirker, at det bliver væsentligt lettere at mestre automatiseringens udfordringer.

Pressemeddelelse
Renate Pilz, bestyrelsesformand for Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1. okt. 2015

Værdiorienteret tilgang giver succes – værdier skaber fremtid

2015 er særligt mindeværdigt for Pilz: - Åbning af det første produktionssted uden for Europa i kinesiske Jintan - Nybyggeriet Peter Pilz produktions- og logistikcenter i Ostfildern og udvidelse til Pilz Campus - Det nye logo fremhæver visuelt positionen som udbyder af komplette løsninger til sikkerhed og automatisering. - Pilz introducerer sin egen webbaserede visualiseringssoftware PASvisu på markedet - Antallet af medarbejdere kommer i år for første gang over 2000. Hos Pilz tyder alt altså på vækst. Basis for dette er værdier og grundlæggende overbevisninger.

Pressemeddelelse
Dirk Sonder, Senior Vice President Production, Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1. okt. 2015

Pilz skaber forudsætningerne for yderligere vækst med nye produktionssteder – eksemplarisk produktion i eksemplariske Baden-Württemberg

Dirk Sonder, Senior Vice President Production, Pilz GmbH & Co. KG Med det nye Peter Pilz produktions- og logistikcenter udvider Pilz ikke kun sit produktionsareal i hovedafdelingen i Ostfildern: Det fleksible og produktionstilpassede haldesign, energieffektiviteten, den integrative udformning af processerne og arbejdsmiljøet samt den konkrete tilpasning til Industrie 4.0 skaber forudsætningerne for virksomhedens fortsatte vækst.

Pressemeddelelse
Pilz tilbyder producenter og brugere komplette løsninger til sikkerhed og automatisering. I Nürnberg viser Pilz på SPS IPC Drives 2015 skalerbare løsninger med sensorteknologi, styrings- og drevteknik kompletteret med de passende betjenings- og visualiseringsmoduler.

Ostfildern, 24. sep. 2015

Pilz på SPS IPC Drives 2015 (hal 9, stand 370) – sikkerhed og automatisering fra samme leverandør

På dette års messe SPS IPC Drives i Nürnberg (24. - 26.11.2015) viser Pilz sit program af komplette løsninger til automatiseringsopgaver: Fra sensorteknologi over styringsteknik til drevteknik – sikkerhed og automatisering fra samme leverandør! Sammen med de andre partnere i forskningsplatformen SmartFactory KL præsenterer Pilz også automatiseringskoncepter til Industrie 4.0 i hal 3a på den fælles stand.

Pressemeddelelse
Det nye kompakte I/O-modul PSSu K F EI med lokal hurtig frakobling muliggør nu udvidede Motion Monitoring-funktioner med styringerne PSSuniversal PLC og PSSuniversal multi i automatiseringssystemet PSS 4000. Det nye kompakte modul overvåger sikker hastighed, bevægelsesretning og stop-funktioner.

Ostfildern, 13. jul. 2015

Pilz kompletterer udvalget af løsninger til sikker bevægelsesovervågning – nyt modul til Motion Monitoring

Pilz udvider omfanget af funktionerne i automatiseringssystemet PSS 4000 for sikker bevægelsesovervågning: Det nye kompakte I/O-modul PSSu K F EI overvåger sikker hastighed, bevægelsesretning og stop-funktioner. Brugerne nyder godt af reducerede reaktionstider, større produktivitet samt forenklet vedligeholdelse og reparation af deres anlæg og maskiner.

Pressemeddelelse

Stuttgart/Ostfildern, 3. jul. 2015

Staufer-medaljen i guld til Renate Pilz – Ministerpræsident Kretschmann: Et forbilledligt familiefirma, der skaber værdier ved selv at følge dem

Den 3.7.2015 fik Renate Pilz, administrerende direktør for firmaet Pilz GmbH & Co. KG, overrakt Staufer-medaljen i guld. Baden-Württembergs ministerpræsident Winfried Kretschmann overrakte medaljen ved en højtidelighed i Stuttgart. Staufer-medaljen er en særlig, personlig hæderspris, som ministerpræsidenten uddeler til personer, der har gjort noget særligt for delstaten Baden-Württemberg og dens befolkning.

Pressemeddelelse
Pilz leverer Industrie-4.0-kompatible styringer til producenter af maskiner og anlæg over hele verden. I hovedafdelingen i Ostfildern fremstilles der komplette automatiseringssystemer "ready-to-use". Disse systemer styrer bl.a. produktionsanlæg, emballeringsmaskiner, vindenergianlæg og jernbaneoverskæringer og sørger for sikker drift.

Ostfildern, 25. jun. 2015

Pilz med nye rekordtal for omsætning og medarbejderantal – bredt fundament for topteknologi

Virksomhedsgruppen tilhørende Pilz GmbH & Co. KG, der ligger i Ostfildern ved Stuttgart, afsluttede også regnskabsåret 2014 med succes. Familievirksomheden øgede sin omsætning til en ny rekordværdi på 259,3 mio. euro. For verdensmarkedets førende inden for sikkerhedsrelæer og -styringer betyder det en stigning på 11,3 procent i forhold til 2013. Antallet af medarbejdere steg også sidste år: Med 6,3 procent til 1.922.

Pressemeddelelse
Pilz åbner festligt sit første produktionssted i Asien i kinesiske Jintan. Fra venstre: Rachel Wang (direktør for Pilz i Kina), Li Hao (viceborgmester i Jintan), Thomas Pilz (direktør og medejer af Pilz GmbH & Co. KG), Di Zhi Qiang (borgmester i Jintan), Renate Pilz (bestyrelsesformand for Pilz GmbH & Co. KG), Shen Xin Feng (partisekretær for Administrativ Komité for JTDZ), Susanne Kunschert (direktør og medejer af Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 17. jun. 2015

Sikker automatisering til den kinesiske industri – Pilz åbner produktion i Kina

Automatiseringsvirksomheden Pilz har åbnet et produktionssted i kinesiske Jintan. Også på det første produktionssted uden for Europa fremstiller familievirksomheden fra Baden-Württemberg PNOZ-sikkerhedsrelæer i henhold til de kvalitetsstandarder, der gælder overalt i virksomheden. Pilz kan således hurtigere levere til det voksende kinesiske marked og konsolidere sin position her.

Pressemeddelelse
Tillykke: I Australien har Rod Burton (til højre), ingeniør hos "Machinery Automation & Robotics", bestået prøven til CMSE som deltager nr. 1000. Han fik overrakt certifikatet af Scott Moffat (til venstre), direktør for Pilz Australien og New Zealand.

Ostfildern, 20. maj 2015

CMSE® – Certified Machinery Safety Expert – sætter standarden for certificeret, international kvalifikation inden for området maskinsikkerhed – nu er ekspert nr. 1.000 i maskinsikkerhed certificeret

Sammen med TÜV NORD opbyggede Pilz i 2013 den internationale kvalifikation CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Ud fra dette kvalifikationsprogram undervises der efterhånden globalt i 22 lande i omfattende viden om maskiners livscyklus. I Australien har deltager nr. 1000 nu fået kvalifikationen. Ikke mindst på grund af dette har CMSE® udviklet sig til en standard for internationalt certificeret videreuddannelse inden for maskinsikkerhed.

Pressemeddelelse
Under sin messerundtur på Hannover-messen besøgte forbundskansler Angela Merkel (nr. 3 fra venstre) og Damodardas Modi, premierminister for republikken Indien (i midten), også automatiseringsvirksomheden Pilz. Her blev de begge modtaget af Renate Pilz, bestyrelsesformand (nr. 3 fra højre) og datteren Susanne Kunschert (nr. 2 fra højre) samt sønnen Thomas Pilz (til højre), der begge er direktører i og medejere af familievirksomheden. Foto: Pilz GmbH & Co. KG/Peter Schmalfeldt

, 13. apr. 2015

Renate Pilz: "Sikker automatisering er et succeskriterium for fremtidens industri" – forbundskansler Merkel besøger Pilz på Hannover-messen

I forbindelse med sin åbningsrundtur på Hannover-messen 2015 besøgte forbundskansler dr. Angela Merkel messestanden for automatiseringsvirksomheden Pilz. Hun blev bl.a. ledsaget af Narendra Damodardas Modi, premierminister for republikken Indien, messens partnerland i år. Renate Pilz, bestyrelsesformand, modtog gæsterne sammen med datteren Susanne Kunschert og sønnen Thomas Pilz, der begge er direktører i og medejere af familievirksomheden. Seniorchefen præsenterede familievirksomheden samt dens globale engagement inden for sikker automatisering af maskiner og anlæg.

Pressemeddelelse
Pilz får nyt logo fra april 2015. Ud over sikkerhed som kernekompetence fokuseres der med det nye logo igen i højere grad på automatisering.

, 10. apr. 2015

Sikkerhed og automatisering: Pilz understreger positionering – det nye logo fremhæver "All in One" inden for automatisering

Automatiseringsvirksomheden Pilz moderniserer sin varemærkeidentitet. Den familieejede virksomhed præsenterer sit nye logo på Hannover-messen. På denne måde vil Pilz nu også visuelt fremhæve sin position som udbyder af komplette løsninger til sikkerhed og automatisering.

Pressemeddelelse
Pilz udvider beskyttelsesdørssystemet PSENslock med aktuelt to nye produktvarianter: Der er nu udvidede diagnosefunktioner til rådighed samt omskiftning af OSSD-udgange (Output Signal Switching Device) uafhængigt af den enkelte tilholder.

, 9. apr. 2015

Et plus for diagnose og designfrihed

Pilz udvider beskyttelsesdørssystemet PSENslock med aktuelt to nye produktvarianter: Der er nu en ny variant til rådighed, der tilbyder udvidede diagnosefunktioner, samt endnu en ny variant, der muliggør omskiftning af OSSD-udgange (Output Signal Switching Device) uafhængigt af tilholderen. PSENslock tilbyder dermed enten en hurtigere diagnose eller ekstra designfrihed, alt efter den enkelte opgave.

Pressemeddelelse
Nu er der nye kommunikationsmoduler til rådighed til de konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti 2 for tilslutning til Ethernet-baserede systemer.

, 24. feb. 2015

De konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti 2 til PROFINET og Ethernet/IP

Det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti 2 til sikkerhed og automatisering fra Pilz har som noget nyt to kommunikationsmoduler for tilslutning til Ethernet-baserede systemer. Med disse kan basismodulet nu udvides i venstre side og ganske enkelt tilsluttes til enten PROFINET- eller Ethernet/IP-netværk. PNOZmulti 2 kan som åbent konfigurerbart styringssystem anvendes fleksibelt og på tværs af forskellige brancher uafhængigt af den overordnede driftsstyring.

Pressemeddelelse
Hovedkontor

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Tyskland

Telefon: +49 711 3409-0
E-mail: pilz.gmbh@pilz.de

Virksomheds-og teknisk presse

Telefon: +497113409158
E-mail: m.kurth@pilz.de

Amerika

 • USA (afgiftsfrit): +1 877-PILZUSA (745-9872)
 • Brasilien: + 55 11 4942-7028
 • Mexico: +52 55 5572 1300
 • Canada: +1 888-315-PILZ (315-7459)

Europa

 • Belgien: +32 9 321 75 70
 • Storbritannien: +44 1536 462203
 • Sverige: +46 300 13990 / +45 74436332
 • Tyskland: +49 711 3409 444
 • Holland: +31 347 320477
 • Tyrkiet: +90 216 5775552
 • Danmark: +45 74436332
 • Irland: +353 21 4804983
 • Rusland: +7 495 6654993
 • Finland: +358 10 3224030 / +45 74436332
 • Spanien: +34 938497433
 • Østrig: +43 1 7986263-444
 • Italien: +39 0362 1826711
 • Schweiz: +41 62 88979 32
 • Frankrig (afgiftsfrit): +33 3 88104000

Asien-Stillehavs-regionen

 • Australien: +61 3 9560 0621
 • New Zealand: +64 9 6345350
 • Sydkorea: +82 31 778 3390
 • Japan: +81 45 471 2281
 • Kina: +86 400-088-3566
 • Taiwan: +886 2 25700068