Globaali sivusto | suomi

Lehdistötiedotteet

Kategoria
CMSE on kansainvälinen koneturvallisuustutkinto Uudelleensertifioinnilla CMSE:t voivat syväntää tietämystään ja jatkaa sertifiointiaan.

Ostfildern, 2.2.2018

Uudelleensertifiointi CMSE®-asiantuntijaksi - Certified Machinery Safety Expert - Päivitä tietosi, ylläpidä asiantuntemuksesi

Pilz ja TÜV Nord ovat jo vuodesta 2013 luoneet CMSE® – Certified Machinery Safety Expert -sertifikaatilla kansainvälisen standardin turvallisuuskoulutuksen alalla. Uudelleensertifioinnilla CMSE-asiantuntijat voivat syventää tietojaan, pysyä koneturvallisuuden kehityksen tasalla ja säilyttää sertifikaattinsa!

PSSuniversal 2 Remote-I/O-järjestelmää laajennettiin EtherNET/IP-liitännällä varustetulla päämoduulilla. Avoin järjestelmä voidaan siten helposti sovittaa olemassa olevaan järjestelmäympäristöön.

Ostfildern, 21.12.2017

Uusi EtherNet/IP-päämoduuli: Pilz laajentaa PSSuniversal 2 Remote-I/O-järjestelmää - Enemmän avoimuutta oheislaitteistoon

Pilz laajentaa PSSuniversal 2 Remote-I/O-järjestelmää EtherNET/IP-liitännällä varustetulla päämoduulilla. PSSuniversal 2 mahdollistaa siten kitkattoman Ethernet-pohjaisen tiedonsiirron erilaisissa ohjausympäristöissä.

Kamerapohjaisesta PSENvip 2 -suojajärjestelmästä on saatavana uusi versio erikoispuristimia varten: PSENvip Long Range sopii optimaalisesti särmäyspuristimiin, joissa valvottava pituus on jopa 18 metriä.

Ostfildern, 4.12.2017

PSENvip Long Range – Täysmittaista turvallisuuta!

Kamerapohjaisesta PSENvip 2 -suojajärjestelmästä on saatavana uusi Long-Range-versio: PSENvip Long Range sopii optimaalisesti särmäyspuristimiin, joissa suoja-alueen pituus on jopa 18 metriä. Se soveltuu siten optimaalisesti erikoispuristimien, kuten esim. tandem-puristimien valvontaan. Kamerapohjainen suojajärjestelmä täyttää kaikki voimassa olevat turvallisuusstandardit kuten EN 12622, joten PSENvip 2 takaa helpon käsittelyn ja maksimaalisen tuottavuuden.

Pilzin PSS67 PLC on ensimmäinen IP67-luokiteltu PLC-turvaohjaus. Se soveltuu siten erityisesti automaatiotehtäviin hajautetuissa laitoksissa.

Ostfildern, 23.11.2017

PSS67 PLC: Ensimmäinen IP67-luokan PLC-ohjaus turvallisuutta ja automaatiotehtäviä varten - automatisoi kytkentäkaapin ulkopuolella

Automaatioyritys tuo markkinoille ensimmäisen IP67-luokitellun PLC-ohjauksen PSS67 PLC. PSS67 PLC voidaan asentaa kytkentäkaapin ulkopuolelle suoraan koneeseen. Käyttäjät säästävät tilaa, vähentävät kaapelointitarvetta ja saavat enemmän joustavuutta hajautettujen ohjausarkkitehtuurien toteutukseen.

Konfiguroitavien PNOZmulti 2 -pienohjausten PNOZ m EF 1MM ja 2MM Motion Monitoring -moduuleja varten on kaksi uutta turvallisuustoimintoa käyttöjen valvontaan.

Ostfildern, 13.11.2017

Konfiguroitavat PNOZmulti 2 -pienohjaukset uusilla Motion Monitoring -valvontatoiminnoilla - SLA-M ja SAR-M käyttöjen valvontaan

Konfiguroitavien PNOZmulti 2 -pienohjausten PNOZ m EF 1MM ja 2MM Motion Monitoring -moduuleja varten on nyt saatavana kaksi uutta turvallisuustoimintoa käyttöjen valvontaan: turvarajoitettu kiihtyvyys SLA-M (Safely Limited Acceleration) ja turvallinen kiihtyvyysalue SAR-M (Safe Acceleration Range). Uudet Motion Monitoring -toiminnot ovat käytettävissä lähtien PNOZmulti Configuratorin ohjelmistoversiosta 10.6. Ne parantavat koneiden ja laitosten turvallisuutta ja tuottavuutta.

Konfiguroitavissa PNOZmulti 2 -pienohjauksissa on nyt laajennusmoduuli PNOZ m EF SafetyNET tietojen turvalliseen siirtoon SafetyNET p:n kautta.

Ostfildern, 2.11.2017

Konfiguroitavat PNOZmulti 2 -pienohjaukset tiedonsiirrossa SafetyNET p -verkon kautta - Turvallisesti järjestelmään liitettynä

Konfiguroitavat PNOZmulti 2 -pienohjaukset voidaan nyt verkottaa tosiaika-Ethernet SafetyNET p -verkon kautta. Jopa 16 perusyksikköä voidaan liittää PNOZ m EF SafetyNET -laajennusmoduulilla. Tämä mahdollistaa turvallisen yhteyden ja tiedonsiirron pienohjausten välillä. Verkko konfiguroidaan PNOZmulti Network Editorilla. Tämä mahdollistaa projektien helpon konfiguroinnin. Lisäksi Multi-Link-moduulit mahdollistavat PNOZmulti- ja PNOZmulti Mini -järjestelmien liittämisen verkkoon.

Pilzin PSENmat-turvamatto yhdistää siten turvallisen aluevalvonnan koneiden ja laitosten käyttöön.

Ostfildern, 27.10.2017

Pilzin PSENmat-turvamatto yhdistää turvallisen aluevalvonnan koneenkäyttöön - „Virtuaalinen“ kytkentä ja hallinta

PSENmat:n myötä Pilz esittelee itse kehittämänsä turvamaton: maailmanuutuutena siinä on integroitu paikkatunnistus, joka tarjoaa työntekijöiden käyttöön käyttötoiminnon – eräänlaisen virtuaalisen painikkeen. PSENmat yhdistää siten turvallisen aluevalvonnan koneiden ja laitosten käyttöön. Tämä mahdollistaa täysin uudenlaiset koneenkäyttökonseptit.

Pilz esittelee SPS IPC Drives 2017 -messuilla tuoteuutuuksien lisäksi Smart-Factory-mallinsa.

Ostfildern, 6.10.2017

Pilz esittelee uutuuksia SPS IPC Drives 2017 -messuilla - Automaatio: Turvallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa

SPS IPC Drives 2017 -messuilla Nürnbergissä (28.-30.11) Pilz näyttää, miten ihmiset ja koneet voivat työskennellä vielä tiiviimmin, tuottavammin ja ergonomisemmin dynaamisten turvallisuusratkaisujen ansiosta. Maailmanuutuuksiin lukeutuvat PSS67 PLC-ohjaus, ensimmäinen IP67-luokiteltu PLC-ohjaus sekä PSENmat-turvamatto paikkatunnistuksella.

Pilz tukee kaikessa riskiarvioinnista turvallisuuden vahvistukseen standardin NR-12 vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi.

Ostfildern, 7.9.2017

Pilz antaa tukea kansainvälisessä vaatimustenmukaisuusarvioinnissa: Varmin tie kohti NR-12-vaatimusten mukaista konetta - koneturvallisuus: passi Rioon

Pilz laajentaa vaatimustenmukaisuusarviointipalvelutarjontaansa: Automaatioyritys auttaa asiakkaitaan varmistamaan, että sen koneet ovat NR-12:n mukaisia ja avaa siten koneiden valmistajille ja omistajille ovet Brasilian markkinoille. Sillä: Jos valmistaja haluaa myydä koneita Brasiliaan, koneet on toimitettava brasilialaisen standardin NR-12 mukaisina. Koneiden omistajat NR-12 puolestaan velvoittaa suojaamaan työntekijät asianmukaisilla suojaustoimenpiteillä.

Hyvin varustautuneena työelämään Uudet harjoittelijat ja opiskelijat saavat ensimmäisenä päivänään kouluttajilta tärkeiden tietojen lisäksi oman henkilökohtaisen työkalulaatikon.

Ostfildern, 4.9.2017

Uusi koulutusvuosi Pilzissä: Kolmasosa naisharjoittelijoita ja uusia kaksoisopiskelijoita - Pilz edistää osaamista tavoitteellisesti

Automaatioyritys Pilzissä alkoi 4. syyskuuta uusi koulutusvuosi. Kuusi harjoittelijaa ja kuusi Baden-Württembergin (DHBW) kaksoiskorkeakoulun opiskelijaa aloitti matkan ammatillista tulevaisuutta kohti. Naisia oli tällä kertaa neljä: yksi harjoittelija ja kolme opiskelijaa. Yritys tarjoaa vuodesta 2018 lähtien nykyisen koulutusohjelman lisäksi lisää kaksoisopintoja sekä uuden harjoittelupaikan.

Christian Erles on automaatioyhtiö Pilzin uusi Vice President Sales International.

Ostfildern, 22.8.2017

Christian Erles on Pilzin uusi Vice President Sales International - Uudistettu yhtiö uuden johtajan alaisuudessa

Globaalimpi ja kansainvälisempi: Pilz on saattanut päätökseen kansainvälisen toimintansa uudelleenorganisoinnin. Uutena Vice President Sales Internationalina Christian Erles johtaa kansainvälistä yritystoimintaa.

PNOZmulti-pienohjaukset voidaan nyt liittää suoraan PASvisu-visualisointiohjelmistoon. Käytettävissäsi ovat ohjelmiston kaikki toiminnot ml. diagnoosimahdollisuus.

Ostfildern, 10.7.2017

Verkkopohjaisen PASvisu-visualisointiratkaisun uusi versio - optimaalinen yhdistelmä ohjausta ja visualisointia

Pilz laajentaa verkkopohjaista PASvisu-visualisointiratkaisua: Hälytysten hallinnan lisäksi ratkaisussa on OPC UA-liitäntä pienohjausten kytkemiseen. Konfiguroitavien PNOZmulti-pienohjausten käyttäjille PASvisu tarjoaa suoran liitännän. Käytettävissäsi ovat siten ohjausohjelmiston kaikki toiminnot ml. diagnoosimahdollisuus.

Pilz Award 2016 palkitsee toimittajien ponnistelut: Pilz GmbH & Co. KG on vuodesta 2005 lähtien palkinnut vuosittain viisi parasta toimittajaansa.

Ostfildern, 6.6.2017

Pilz Award 2016 -palkinto parhaille toimittajille - Thomas Pilz: ”Arvot ovat yrityssuhteiden perusta”

Saksalainen automaatioyritys Pilz on palkinnut viisi parasta toimittajaansa Pilz Award 2016 -palkinnolla. Pilzin toimitusjohtaja Thomas Pilz luovutti palkinnot juhlallisessa tilaisuudessa. Pilz Award -palkinnolla perheyritys palkitsee erinomaisen laatutason, toimitusvarmuuden ja yhteistyön.

Pilzin uudella PROBms voima- ja painemittausjärjestelmällä voidaan todistaa standardien turvallisuusvaatimusten täyttyminen HRC-sovelluksissa, tässä tapauksessa ISO/TS 15066 -standardin.

Ostfildern, 10.4.2017

Uusi PROBms voima- ja painemittausjärjestelmä varmistaa HRC-sovellusten standardien mukaisen turvallisuuden!

Pilzin uusi vuokrattava PROBms voima- ja painemittausjärjestelmä on täydellinen paketti HCR-sovellusten validointiin standardin ISO/TS 15066 mukaan. PROBms mahdollistaa robottiliikkeiden ISO/TS-standardissa määritettyjen voima- ja painearvojen tarkan mittauksen ja siten validoinnin. Ohjelmisto ja tuotekoulutus täydentävät kokonaispaketin. Maailmanlaajuinen vuokrauskonsepti varmistaa, että käyttäjillä on aina käytössään ajan tasalla oleva mittausjärjestelmä. PROBms parantaa siten HRC-sovellusten tuottavuutta ja turvallisuutta.

”Me muovaamme muutoksen“: Turvallinen robotiikka on yksi Pilzin tulevaisuuden markkinoista

Ostfildern, 29.3.2017

Pilzin liikevaihto ylitti ensimmäistä kertaa 300 miljoonaa euroa ja yhtiö investoi tutkimukseen ja tuotekehitykseen - ”Me muovaamme muutoksen“

Pilz GmbH & Co. KG -konserni kasvoi edelleen viime vuonna: Stuttgartilainen automaatioyritys kasvatti liikevaihtonsa 306 miljoonaan euroon ja 40 tytäryhtiön työntekijämäärä oli noin 2200. Pilz investoi noin 7 miljoonaa euroa uuden tutkimus- ja tuotekehitysyksikköön. Vuoden 2017 lopussa hallituksen puheenjohtaja Renate Pilz jää kokonaan pois yhtiön operatiivisesta johdosta ja luovuttaa perheyrityksen ohjat kokonaan Susanne Kunschertin ja Thomas Pilzin käsiin.

Pilzin uusi PSENscan-turvalaserskanneri voi valvoa turvallisesti jopa kolmea erotettua aluetta. Tämä parantaa merkittävästi lasertuettujen sovellusten tuottavuutta.

Ostfildern, 29.3.2017

Pilzin PSENscan-turvalaserskanneri laajentaa automaatiotuotevalikoimaa - paljon tuottavammin 2-ulotteisesti

Pilzin uusi PSENscan-turvalaserskanneri valvoo jopa kolmea erotettua aluetta samanaikaisesti ja suurentaa näin merkittävästi laitteiston tuottavuutta. Jopa neljä turvalaserskanneria voidaan kytkeä sarjaan isäntä-orjaperiaatteen mukaisesti, mikä vähentää merkittävästi kaapelointi- ja asennustyötä. Vaara-ja turva-alueiden vapaan konfiguroinnin sekä helpon sovituksen ansiosta PSENscan voidaan helposti integroida erilaisiin sovelluksiin.

PNOZsigma-turvarajakytkimiin lukeutuvassa PNOZ s30 -pyörimisnopeusvahdissa on versiosta 3.0 lähtien uusi analoginen lähtö, joka helpottaa diagnoosia.

Ostfildern, 20.3.2017

Pilzin PNOZ s30 -pyörimisnopeusvahdissa on uusi analoginen lähtö - Turvallinen pyörimisliike helposti

PNOZsigma-turvarajakytkimiin lukeutuvassa PNOZ s30 -pyörimisnopeusvahdissa on versiosta 3.0 lähtien konfiguroitava analoginen lähtö, joka helpottaa diagnoosia. PNOZ s 30 valvoo pysähtyneisyyttä, pyörimisnopeutta, pyörimisnopeusaluetta, pyörimissuuntaa ja akselirikkoa korkeimpana turvallisuusluokkaan PL e/SIL CL 3 saakka.

Tunnuslauseella ”Me automatisoimme. Turvallisesti." Pilz esittelee tämänvuotisilla Hannoverin messuilla 24.-28. huhtikuuta 2017 toimialaratkaisuja, tuoteuutuuksia ja palveluja täydellisiin automaatioratkaisuihin.

Ostfildern, 16.3.2017

Pilz COMPONENTS SPECIAL TRADE FAIR BY INTERPACK 2017 -messuilla Düsseldorfissa hallissa 18, osasto B16 - Pakkaa älykkäästi ja turvallisesti!

Tämänvuotisilla ”Components Special Trade Fair by Interpack“ -messuilla Pilzin painopisteenä ovat joustavat ja taloudelliset ratkaisut pakkauskoneille Painopisteenä ovat erilaiset Smart Factory -toiminnot. Toinen uutuus Düsseldorfissa: sähköisesti aktivoitava PITestop active -hätäpysäytyspainike, joka varmistaa pakkausalan turvallisuuden ja tuottavuuden Industrie 4.0:n mukaisesti.

Alkusoitto yhteistyölle Industrie 4.0:n puitteissa. Australian Saksan suurlähettiläs Lynette Wood (keskellä) ja pääkonsuli Richard Leather (vasemmalla) keskustelivat Susanne Kunschertin (oikealla) kanssa tiestä kohti tulevaisuuden teollisuutta

Ostfildern, 15.3.2017

Australian Saksan suurlähettiläs vierailee Pilzissä Ostfildernissä - Painopisteenä automaation mahdollisuudet

Australian Saksan suurlähettiläs Lynette Wood ja pääkonsuli Richard Leather vierailivat Pilzissä 14.03.2017 tutustumassa Pilzin ratkaisuihin tulevaisuuden tehdasta varten. Keskusteluissa käsiteltiin myös arvojen merkitystä Industrie 4.0:n onnistumisen kannalta.

Tunnuslauseella ”Me automatisoimme. Turvallisesti." alla Pilz esittelee tämänvuotisilla Hannoverin messuilla 24.-28. huhtikuuta 2017 alaratkaisuja, tuoteuutuuksia ja palveluja täydellisiin automaatioratkaisuihin.

Ostfildern, 7.3.2017

Pilz Hannoverin messuilla 2017, halli 9, osasto D17 - Älykkäämpää automatisointia!

Tunnuslauseella ”Me automatisoimme. Turvallisesti." alla Pilz esittelee tämänvuotisilla Hannoverin messuilla 24.-28. huhtikuuta 2017 alaratkaisuja, tuoteuutuuksia ja palveluja täydellisiin automaatioratkaisuihin. Painopisteinä ovat uutuudet ihmisen ja robottien yhteistoiminnan (MRK) alalta sekä älykkääseen tehtaaseen.

PITestop activen myötä Pilz esittelee uuden sähköisesti aktivoitavien hätäpysäytyskatkaisimien tuoteperheen. Ne ilmaisevat merkkivaloilla aktivointitilansa. Valokuva: Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 23.2.2017

Pilz esittelee uuden PITestop active -hätäpysäytyskatkaisimien tuoteperheen - Älykäs kytkentä – Säästä energiaa

PITestop activen myötä Pilz esittelee uuden sähköisesti aktivoitavien hätäpysäytyskatkaisimien tuoteperheen. Ne ilmaisevat merkkivaloilla aktivointitilansa. Näin ne lisäävät joustavuutta ja modulaarisuutta Industrie 4.0:n mukaan. Käyttäjät hyötyvät myös alemmista energiakustannuksista: Koko laitteistoa ei tarvitse pitää jännitteellisenä hätäpysäytystoiminnon ylläpitämiseksi.

Pilzin PASloto-ohjelmisto dokumentoi Lockout-Tagout-menettelyt – teknisten laitteistojen turvallisuuteen liittyvät eston ja lukituksen. (Valokuva: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 20.2.2017

PASloto: vaarallisten energioiden turvallinen hallinta

PASloton myötä Pilz esittelee ohjelmiston Lockout-Tagout-prosessien (LoTo) dokumentointiin. Se mahdollistaa vaarallisten energialähteiden käsittelyn toimenpidekuvausten laatimisen ja dokumentoinnin. Lisäksi Pilz tarjoaa koulutuksen, joka antaa tarvittavat tiedon LoTo-menettelystä ja ohjelmiston optimaalisesta käytöstä.

Ostfildern, 21.12.2016

Pilziltä uusi PSENopt slim -valoristikko tilakriittisiin sovelluksiin – ahtaimpien tilojen suojaukseen

Pilz laajentaa valoristikkotarjontaansa PSENopt slim -tuoteperheellä. Kapean rakenteensa ansiosta ne soveltuvat erityisesti tilakriittisiin sovelluksiin. Siellä uudet huippukapeat valoristikot täyttävät sovelluksesta riippuen sormien- ja käsien suojaustarpeen korkeimpaan Performance Level -luokkaan (PL) e saakka.

PMCprimo MC on uusi ulkoinen Controller-ratkaisu, jota voidaan suuremman suorituskyvyn ansiosta käyttää myös monimutkaisissa koneissa ja laitteistoissa.

Ostfildern, 29.9.2016

Pilz tarjoaa nyt uutuutena Motion Control -erillisohjauksen - enemmän liikevoimaa!

PMCprimo MC on Pilzin uusi Motion Controller -erillisratkaisu. 1,3 GHz suorittimen ansiosta PMCprimo MC on erittäin suorituskykyinen ja varmistaa siten suuremman tuottavuuden ja paremman prosessilaadun. Skaalattavaa Motion Controller -ratkaisua voi käyttää monimutkaisissa koneissa ja laitteistoissa suuremman suorituskykynsä ansiosta.

Uudet koulutettavat ja kaksoisopiskelijat ensimmäisenä päivänään Pilzissä.

Ostfildern, 6.9.2016

Uusi koulutusvuosi alkoi Pilzissä Ostfildernissä – Koulutusta ilman rajoja

Pilzissä alkoi 5. syyskuuta uusi koulutusvuosi. Kuusi koulutettavaa ja kuusi Baden-Württembergin (DHBW) kaksoiskorkeakoulun opiskelijaa aloitti tuolloin ammattiopintonsa. Koulutuspaikkojen lisäksi Pilz tarjoaa erilaisia harjoittelupaikkoja, jotka auttavat ammatinvalinnassa. Lisäksi alueelle syvälle juurtunut perinteikäs yritys toimii aktiivisesti koulutuskummina ja tukee ”Esslingenin korkeakoulun ystävien yhdistystä“.

Pilz avasi juhlallisesti nuorimman tytäryhtiönsä Pilz South East Asian Singaporeen. Ministeri tri. Mohamad Maliki Bin Osman (oikealla) ja Pilzin hallituksen puheenjohtaja Renate Pilz allekirjoittivat taulun muistoksi.

Ostfildern, 25.8.2016

Turvallisia automaatioratkaisuja Kaakkois-Aasiaan – Pilz avaa tytäryhtiön Singaporeen

Automaatioyritys Pilz parantaa kaakkoisaasialaisten asiakkaiden palvelua: Politiikan ja talouden alan vieraiden läsnäollessa Pilz avasi juhlallisesti nuorimman tytäryhtiönsä ”Pilz South East Asia“ Singaporessa. Yhtiö palvelee Singaporesta käsin ASEAN-alueen asiakkaita kattavasti omalla myynti- ja huolto-organisaatiollaan.

WindEnergy Hamburg 2016: Pilz tarjoaa tuulivoimaloissa koeteltuja, luotettavia komponentteja ja ratkaisuja. Omistajat hyötyvät turvallisuusjärjestelmien integroinnista, etädiagnoosi- ja etähuoltomahdollisuuksista sekä kestävistä tuoteversioista.

Ostfildern, 3.8.2016

Pilz WindEnergy Hamburg -messuilla (27.-30. syyskuuta 2016), halli B6, osasto B6.342 – Tuulivoimaloiden turvalliseen automatisointiin

Pilz esittelee WindEnergy Hamburg -messuilla automaatioratkaisuja, joilla voidaan valvoa tuulivoimaloiden turvallisuustoimintoja ja käyttötapoja. Keskipisteenä on pyörimisnopeuden turvavalvonta, jonka avulla tuulivoimaloita voidaan käyttää standardien mukaisesti ja tehokkaasti. Esillä on myös uusi I/O-moduuli PSS 4000 -automaatiojärjestelmään. Pilz esittelee Hampurissa myös CE-merkinnän hankkimista tukevan kattavan palveluvalikoimansa.

Pilz tarjoaa teollisuudessa toimivuutensa todistaneita ratkaisuja radanylitysten valvontaan, turvallisiin vaihderatkaisuihin ja suojaukseen henkilöliikenteessä. Valokuva: vitalytitov/Depositphotos.com

Ostfildern, 19.7.2016

Pilz InnoTrans 2016 -messuilla Berliinissä (20.-23. syyskuuta), halli 6.2, osasto 405 - Digitaalinen ohjaustekniikka rautateille: Turvallinen ja taloudellinen

InnoTrans 2016 -messulla Pilz esittelee, miten teollisuudessa toimivuutensa todistanutta automaatiotekniikkaa voidaan käyttää myös rautatiealalla. Keskipisteenä on PSS 4000-R -automaatiojärjestelmä, jolla Industrie 4.0:n mekanismit voidaan tuoda rautatietekniikkaan. Pilzin ratkaisuna ovat sovellukset, joita voidaan käyttää korkeimpaan turvallisuuden eheystasoon (SIL 4) saakka, jotka täyttävät CENELEC-standardien vaatimukset ja jotka tukevat avointa RaSTA-protokollaa. Pilz esittelee messukävijöille Pilz-ohjausratkaisujen monia käyttökohteita virtuaalitodellisuussovelluksilla.

CMSE® Community on maailmanlaajuinen koneturvallisuusasiantuntijoiden yhteisö.

Ostfildern, 31.5.2016

Pilz perustaa kansainvälisen Online-yhteisön CMSE®-koneturvallisuusasiantuntijoille - vahva yhteisö maailmanlaajuiselle koneturvallisuudelle

Pilz tarjoaa vuodesta 2013 lähtien CMSE® – Certified Machinery Safety Expert -sertifiointia TÜV Nordin kanssa. Yli 1 800 asiantuntijaa yli 40 maasta on läpäissyt koulutukseen liittyvän tutkinnon. He voivat nyt verkostoitua osoitteessa www.cmse.com ja päästä käsiksi käytännönläheiseen sisältöön.

Tiellä kohti ihmisen ja robotin turvallista yhteistyötä: Automatica 2016 -messuilla näyttää mitä on huomioitava.

Ostfildern, 9.5.2016

Pilz Automatica 2016 -messuilla Münchenissä (21.-24. kesäkuuta), halli B4, osasto 500 - Turvallisuus lähentää ihmistä ja robottia

Pilzin painopiste messuilla on ihmisen ja robotin turvallinen yhteistyö. Kahden mallilaitteiston avulla Pilz esittelee kaksi nykyistä tapaa varmistaa ihmisen ja robotin turvallinen yhteistyö ja esittelee samalla tulevia turvallisuusteknologioita. Pilz esittelee ensimmäistä kertaa uuden ISO/TS 15066 -standardin mukaisen törmäysmittalaitteensa.

Pilzin uusi PMI (Pilz Machine Interface) 6 Control -tuoteperhe on varustettu Soft SPS -ohjauksella. Ammattimaisen diagnosoinnin ja visualisoinnin lisäksi yhdellä laitteella voidaan ohjata koko laitteistoprosessia.

Ostfildern, 22.4.2016

Pilzin uusi PMI 6 Control -tuoteperhe mahdollistaa käytön, valvonnan, visualisoinnin ja ohjauksen yhdessä paketissa

Pilz esittelee uudella PMI (Pilz Machine Interface) 6 Control -tuoteperheellä ensimmäisen käyttöpäätteen, joka on varustettu standardin IEC 61131-3 mukaisella Soft SPS -ohjauksella. Ammattimaisen diagnosoinnin ja visualisoinnin lisäksi yhdellä laitteella voidaan ohjata koko laitteistoprosessia. PMI 6 Control mahdollistaa kattavan diagnosoinnin lisäksi myös laitteiston tuottavuuden korottamisen.

Martin Frey (51) on Saksan uusi myyntijohtaja Pilz-automaatioyrityksessä Ostfildernissä.

Ostfildern, 21.4.2016

Pilz vahvistaa asiakaspalveluaan laajentamalla myyntiverkostoaan – Martin Frey on Saksan uusi myyntijohtaja

Martin Frey on Pilzin uusi Saksan myyntijohtaja 1. huhtikuuta 2016 lähtien. Frey toimi tähän saakka Pilzin Lounais-Saksan myyntijohtajana. Hän seuraa tehtävässä Stefan Oldingia, joka jätti yrityksen omasta tahdostaan. Frey haluaa laajentaa Pilzin myyntiverkostoa Saksassa ja parantaa asiakaskontaktia myyntitiimiensä avulla.

Pilz esittelee Hannoverin messuilla 2016 uutuuden: PSENopt II -valoristikon, jota voidaan käyttää tyypin 3 valoristikkona luokkaan PL d saakka standardin IEC/EN 61496-1 mukaan.

Ostfildern, 6.4.2016

Uusi PSENopt II -valoristikko luokan PL d sovelluksiin!

Automaatioyritys esittelee ensimmäisen tyypin 3 valoristikon tälle alueelle: Uudet PSENopt II -valoristikot mahdollistavat nyt sovellukset turvallisuusluokkaan PL d saakka. Uusi valoristikkotyyppi tukkii siten standardin IEC 61496-1 muokatussa versiossa olevan ”tyyppiaukon“ . PSENopt II -valoristikon myötä ei ole tarpeen käyttää tyyppiä 4, kun vaaditaan luokka PL d. Uudella valoristikolla voidaan siten saavuttaa kaikkiin turvallisuusvaatimuksiin sopiva taso. Ylimitoituksen välttäminen tuo säästöjä.

Pilz kehittää automaatioratkaisuja digitaaliseen tehtaaseen. Niitä hyödynnetään myös omassa verkotetussa tuotannossa Ostfildernissä.

Ostfildern, 6.4.2016

Pilzin liikevaihto, työntekijämäärä ja viennin osuus kasvoivat vuonna 2015 – ”Kasvoimme terveesti omin voimin“

Ostfildernissä lähellä Stuttgartia pääkonttoriaan pitävä Pilz GmbH Co. KG -konserni voi olla tyytyväinen toimintavuoteen 2015. Perheyrityksen liikevaihto kasvoi 11 prosentilla 288 miljoonaan euroon. Työntekijämääräkin kasvoi viime vuonna ennätyslukemiin: 6 prosentilla 2 030 työntekijään. Vuonna 2015 Pilz käytti liikevaihdostaan 19,8 % tutkimukseen ja tuotekehitykseen ja korostaa näin asemaansa yhtenä automaatioalan innovatiivisimmista yrityksistä.

Pilzin PSENmlock-turvaporttijärjestelmässä yhdistyvät turvapito ja henkilö-/prosessisuojaus ja se soveltuu erityisesti koneisiin vaarallisilla jälkiliikkeillä.

Ostfildern, 18.3.2016

Pilz esittelee uuden PSENmlock-turvaporttijärjestelmän - luotettava ovivahti

PSENmlock laajentaa nyt Pilzin turvaporttijärjestelmien tuotevalikoimaa. PSENmlock tarjoaa turvaporttien valvonnan ja pidon henkilöiden ja prosessien suojaukseen korkeimpaan turvallisuusluokkaan PL e saakka. Kapean rakenteen ja monipuolisten asennusmahdollisuuksien ansiosta PSENmlock on helppo ja nopea asentaa.

Tunnuslauseella "Me automatisoimme. Turvallisesti.“ Pilz esittelee tämänvuotisilla Hannoverin messuilla 25. - 29.4.2016 toimialaratkaisuja ja palveluja turvallisuuden ja automaation alalta.

Ostfildern, 23.2.2016

Pilz Hannoverin messuilla 2016 hallissa 9, osasto D17 - Your way of Automation!

Tunnuslauseella "Me automatisoimme. Turvallisesti.“ Pilz esittelee tämänvuotisilla Hannoverin messuilla 25. - 29.4.2016 toimialaratkaisuja ja palveluja turvallisuuden ja automaation alalta. Lisäksi Pilz esittelee tuoteuutuuksia anturitekniikan alalta – mukaan luettuna yhden maailmanluokan uutuuden – sekä Käytön ja valvonnan alalta.

Mullistava uutuus Failsafe-alueessa: ”Non-persistent Online-Change“ toiminnolla yksittäiset muutokset käyttäjäohjelmistoon voidaan viedä PSS 4000 -automaatiojärjestelmän ohjaukseen.

Ostfildern, 14.1.2016

PSS 4000 -automaatiojärjestelmän versio 13 mahdollistaa turvatoimintojen käyntiaikojen muuttamisen – ”Online Change“ ensimmäistä kertaa turvallisuussovelluksia varten

”Non-persistent Online-Change“ toiminnolla yksittäiset muutokset käyttäjäohjelmistoon voidaan viedä ohjaukseen. Pilzin PSS 4000 -automaatiojärjestelmässä tämä toiminto on nyt ensimmäistä kertaa käytettävissä myös turvallisuussovelluksia varten. Tämä säästää aikaa, koska koko ohjelmaa ei tarvitse kääntää ja ladata käyttöönoton yhteydessä. Toiminto sisältyy PSS 4000 -automaatiojärjestelmän versioon 13. Muita uutuuksia ovat mm. liitäntä Profinet-verkkoja varten.

"Pilz on kehityksen kärjessä“: EU-komissaari Günther H. Oettinger (keskellä) ja Guido Wolf (MdL) (vasemmalla) kuulivat Pilziltä Industrie 4.0:n tilanteesta keskisuurissa yrityksissä. Lucas Fischer (oikealla) opiskelee sähkötekniikkaa Baden-Württembergin kaksoiskorkeakoulussa ja esittelee EU-komissaarille miten Pilzin ohjelmistot mahdollistavat kokonaisten laitosten ohjauksen tabletilla.

Ostfildern, 27.11.2015

Tiedonvaihtoa Industrie 4.0:stä Pilzin ja EU-komissaari Günther H. Oettingerin välillä: "Keskisuurten yritysten on oltava digitalisaation eturivissä“

Digitaalitalous ja -yhteiskuntakomissaari Günther H. Oettingerin vierailun aiheena oli Industrie 4.0:n tila, kun hän tutustui Pilz-automaatioyritykseen Ostfildernissä. Hän avasi Pilzin päätoimipaikassa uuden koulutustyöpajan, jossa työntekijät pätevöityvät tulevaisuuden teollisuutta varten. Vierailun yhteydessä EU-komissaarille esiteltiin ohjausratkaisuja verkotettua tehdasta varten. Lopuksi Pilz kertoi mitä mahdollisuuksia ja haasteita Industrie 4.0 tarjoaa keskisuurille yrityksille. EU-komissaarin ohella vierailuun osallistuivat Guido Wolf (MdL), CDU-puolueen huippuehdokas Baden-Württembergin 2016 valtionpäivävaaleille sekä Andreas Deuschle (MdL).

Pilzin PMC-turvakäyttöratkaisuja voidaan - pääohjauksesta riippumatta - käyttää joustavasti. Uuden PMCprotego D ja PMCprotego DD5 -servovahvistimia varten tarkoitetun Profinet-liitännän ansiosta sitä voidaan käyttää vielä useammassa kohteessa.

Ostfildern, 23.11.2015

Pilz Safe Motion nyt myös Profinet-väylään

Pilzin PMC (Pilz Motion Control) -turvakäyttöratkaisuissa on nyt myös Profinet-liitäntä. Uusi tiedonsiirtoliitäntä on tarkoitettu PMCprotego D ja PMCtendo DD5 -servovahvistimille. PMCprotego D -servovahvistinta voidaan lisäksi laajentaa Safe Motion -toiminnoilla PMCprotego S -turvakortilla. Safe Motion vähentää varustelu- ja huoltotöitä ja suurentaa siten tuottavuutta.

Pilz laajentaa konfiguroitavien PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmien tuoteperhettä uudella PNOZ m B1 perusyksiköllä.

Ostfildern, 23.11.2015

Uusi perusyksikkö konfiguroitavassa PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmässä - perusta suurille projekteille!

Standardi turvallisuudelle, enemmän yhteyksiä ja projektien helppo hallinta – Pilz laajentaa konfiguroitavien PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmien tuoteperhettä uudella PNOZ m B1 perusyksiköllä. Se tarjoaa enemmän suorituskykyä useampia toimintoja sisältäville koneille ja se voidaan liittää kaikkiin kenttäväyläjärjestelmiin vastaavilla laajennusmoduuleilla.

Uudella Peter Pilz tuotanto- ja logistiikkakeskuksella Pilz laajentaa päätoimipaikkansa Ostfildernissä Pilz Campukseksi. Tuotannossa Pilz hyödyntää älykästä tuotantoa Industrie 4.0:n mukaisesti.

Ostfildern, 1.10.2015

Päätoimipaikan laajennus Pilz Campukseksi - Renate Pilz: "Arvot luovat tulevaisuuden.“ Peter Pilz Peter Pilz tuotanto- ja logistiikkakeskus avattu

Automaatioyritys avasi päätoimipaikassaan Ostfildernissä Peter Pilz tuotanto- ja logistiikkakeskuksen. 13 500 m2 uudisrakennus maksoi 20 miljoonaa euroa ja on siten perheyrityksen historian suurin yksittäinen investointi. Keskus kaksinkertaistaa Pilzin tuotantotilat ja laajentaa samalla päätoimipaikan Pilz Campukseksi.

Armin Glaser, Vice President Product Management Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1.10.2015

Painopisteenä digitalisaatio, kansainvälisyys ja ihmisen rooli – Automaation tulevaisuus on turvallinen

Sitä edellytetään jatkuvasti, mutta vasta sen puute havaitaan: turvallisuuden tehtävä on ihmisen, koneen ja ympäristön suojaaminen. Aikaisemmin turvallisuutta ja automaatiota tarkasteltiin kahtena erillisenä järjestelmänä, joilla oli osittain vastakkaiset tavoitteet. Käytäntö on osoittanut, että turvallisuustoimintojen ja automaatiotekniikan samanaikainen tarkastelu muodostaa selkeästi paremman lähtökohdan. Automaation edellytysten hallitseminen tulee näin merkittävästi helpommaksi.

Renate Pilz, hallituksen puheenjohtaja Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1.10.2015

Arvosuuntauksella menestykseen – Arvot luovat tulevaisuuden

2015 oli Pilzille erityisen mieleenpainuva vuosi: - Ensimmäisen Euroopan ulkopuolisen tuotantolaitoksen avaaminen Kiinan Jintaniin - Peter Pilz tuotanto- ja logistiikkakeskuksen rakentaminen Ostfilderniin ja laajentaminen Pilz Campukseksi - Uusi logo korostaa visuaalisesti Pilzin asemaa turvallisuuden ja automaation kokonaisratkaisujen toimittajana. - Pilz tuo markkinoille verkkopohjaisen PASvisu-visualisointiohjelman - Työntekijöiden määrä nousee tänä vuonna ensimmäisen kerran yli 2000:n. Pilz on hyvässä kasvussa. Se perustuu arvoihin ja perusvakaumukseen.

Dirk Sonder, Senior Vice President Production, Pilz GmbH & Co. KG

Ostfildern, 1.10.2015

Pilz luo uusilla tuotantotiloilla edellytykset lisäkasvulle

Dirk Sonder, Senior Vice President Production Pilz GmbH & Co. KG Uudella Peter Pilz tuotanto- ja logistiikkakeskuksella Pilz laajentaa päätoimipaikkaansa Ostfildernissä. Joustava ja valmistuksenmukainen hallirakenne, energiatehokkuus, integratiivinen prosessien ja työympäristön toteutus sekä suuntaus Industrie 4.0:n suuntaan luovat edellytykset yrityksen lisäkasvulle.

Pilz tarjoaa valmistajille ja käyttäjille täydellisiä turvallisuus- ja automaatioratkaisuja. Nürnbergin SPS IPC Drives 2015 -messuilla Pilz esittelee skaalattavia anturi-, ohjaus- ja käyttötekniikkaratkaisuja täydennettynä yhteensopivilla käyttö- ja visualisointilaitteilla.

Ostfildern, 24.9.2015

Pilz SPS IPC Drives 2015 -messuilla (halli 9, osasto 370) – Turvallisuus ja automaatio samalta toimittajalta

Tämänvuotisilla SPS IPC Drives -messuilla Nürnbergissä (24. - 26.11.2015) Pilz esittelee täydellisiä ratkaisujaan automaatiosovelluksiin: Anturi- ja ohjaustekniikasta käyttötekniikkaan - turvallisuus ja automaatio samalta toimittajalta! Muiden SmartFactory KL -tutkimusyhteenliittymän jäsenten kanssa Pilz esittelee yhteisosastolla hallissa 3a automaatiokonsepteja Industrie 4.0:ää varten.

Uusi kompakti I/O-moduuli PSSu K F EI paikallisella pikakatkaisulla mahdollistaa laajennetut Motion Monitoring -toiminnot PSSuniversal PLC ja PSSuniversal multi -ohjauksissa. Uusi kompakti moduuli valvoo nopeuksia, liikesuuntaa ja pysäytystoimintoja.

Ostfildern, 13.7.2015

Pilz täydentää liikkeenvalvonnan ratkaisuvalikoimaansa - uusi moduuli liikkeenvalvontaan

Pilz laajentaa PSS 4000 -automaatiojärjestelmää liikkeen turvavalvontaa varten: Uusi kompakti I/O-moduuli PSSu K F EI valvoo nopeuksia, liikesuuntia ja pysäytystoimintoa. Käyttäjät hyötyvät lyhyemmistä reaktioajoista, suuremmasta tuottavuudesta sekä helpommasta huollosta ja korjauksesta.

Stuttgart/Ostfildern, 3.7.2015

Kultainen Staufer-mitali Renate Pilzille – osavaltion pääministeri Kretschmann: Esikuvallinen perheyritys, joka luo arvoa toimimalla arvojensa mukaisesti

03.07.2015 luovutettiin kultainen Staufer-mitali Pilz GmbH & Co. KG:n hallituksen puheenjohtajalle Renate Pilzille. Baden-Württembergin osavaltion pääministeri Winfried Kretschmann luovutti mitalin juhlatilaisuudessa Stuttgartissa. Staufer-mitali on osavaltion pääministerin henkilökohtainen huomionosoitus Baden-Württembergin osavaltiolle ja sen kansalaisille tehdyistä palveluksista.

Pilz toimittaa Industrie-4.0 -ohjauksia kone- ja laitosrakentajille kaikkialle maailmassa. Ostfildernin päätoimipaikasta toimitetaan käyttövalmiita automaatiojärjestelmiä. Niillä ohjataan mm. tuotantolaitoksia, pakkauskoneita, tuulivoimaloita ja tasoristeyksiä ja ne varmistavat turvallisen toiminnan.

Ostfildern, 25.6.2015

Pilzillä uudet ennätykset liikevaihdossa ja työntekijämäärissä – Vahva pohja huipputekniikalle

Ostfildernissä lähellä Stuttgartia pääkonttoriaan pitävä Pilz GmbH Co. KG -konserni päätti toimintavuoden 2014 hyvissä merkeissä. Perheyrityksen liikevaihto kasvoi uusiin ennätyslukemiin: 259,3 milj. euroon. Turvallisuuslaitteiden ja -ohjausten maailmanmarkkinajohtajan liikevaihto kasvoi siten 11,3 prosentilla edellisvuodesta 2013. Myös työntekijämäärä kasvoi viime vuonna 6,3 prosentilla 1922 työntekijään.

Pilz avasi juhlallisesti Kiinan Jintanissa ensimmäisen tuotantolaitoksensa Aasiassa. Vasemmalta: Rachel Wang (Pilz Kiinan toimitusjohtaja), Li Hao (Jintanin virkaa toimittava pormestari), Thomas Pilz (Pilz GmbH & Co. KG:n pääosakas), Di Zhi Qiang (Jintanin pormestari), Renate Pilz (Pilz GmbH & Co. KG:n hallituksen puheenjohtaja), Shen Xin Feng (JTDZ:n hallintokomitean puoluesihteeri), Susanne Kunschert (Pilz GmbH & Co. KG:n pääosakas)

Ostfildern, 17.6.2015

Turva-automaatiota Kiinan teollisuuteen – Pilz avaa tuotantolaitoksen Kiinaan

Automaatioyhtiö Pilz on avannut tuotantolaitoksen Kiinan Jintaniin. Ensimmäisessä Euroopan ulkopuolisessa tuotantolaitoksessa Pilz valmistaa PNOZ-turvareleitä samojen laatustandardien mukaisesti. Pilz voi siten palvella paremmin Kiinan kasvavia markkinoita ja lujittaa asemaansa markkinoilla.

Onnittelumme: Australiassa Machinery Automation & Robotics -yhtiön insinööri Rod Burton (oikealla) suoritti 1000. CMSE-koulutuksen. Sertifikaatin luovutti Scott Moffat (vasemmalla), Pilz Australian ja Uuden-Seelannin toimitusjohtaja.

Ostfildern, 20.5.2015

CMSE® – Certified Machinery Safety Experts – asettaa standardit sertifioidulle, kansainväliselle pätevyydelle koneturvallisuuden alalla – 1.000. koneturvallisuusasiantuntija sertifioitu

Pilz on kehitti vuonna 2013 yhdessä TÜV Nordin kanssa kansainvälisen CMSE®-koulutusohjelman - Certified Machinery Safety Expert. Koulutusohjelma levittää maailmanlaajuisesti 22 maassa kattavaa tietoa koneen elinkaaren ajalta. Australiassa sertifiointiin 1.000 asiantuntija. CMSE®:stä on tullut kansainvälisesti sertifioidun koneturvallisuusjatkokoulutuksen standardi.

Hannoverin messuilla liitokansleri Angela Merkel (3. vasemmalta) ja Intian pääministeri Damodardas Modi (keskellä) vierailivat myös Pilzin messuosastolla. Osastolla heitä tervehtivät hallituksen puheenjohtaja Renate Pilz (3. oikealta), Susanne Kunschert (2. oikealta) ja Thomas Pilz (oikealla), jotka ovat molemmat perheyrityksen johtavia osakkaita. Valokuva: Pilz GmbH & Co. KG/Peter Schmalfeldt

, 13.4.2015

Renate Pilz: "Turvallinen automaatio on tulevaisuuden teollisuuden menestystekijä" - Liittokansleri Merkel Pilzin vieraana Hannoverin messuilla

Hannoverin messujen 2015 avajaiskierroksella liittokansleri Angela Merkel vieraili myös Pilz-automaatioyrityksen messuosastolla. Seurueeseen kuului myös messujen kumppanuusmaan Intian pääministeri Narendra Damodardas Modi. Pilzin hallituksen puheenjohtaja Renate Pilz tervehti vieraita yhdessä Susanne Kunschertin ja Thomas Pilzin kanssa, jotka ovat molemmat perheyrityksen johtavia osakkaita. Renate Pilz esitteli perheyrityksen ja sen maailmanlaajuista sitoutumista koneiden ja laitosten turvalliseen automaatioon.

Pilz saa huhtikuussa 2015 uuden logon. Uusi logo korostaa automaation asemaa ydinosaamisena turvallisuuden rinnalla.

, 10.4.2015

Turvallisuus ja automaatio: Pilz korostaa asemaansa – uusi logo painottaa asemaa automaation kokonaistoimittajana

Automaatioyritys Pilz uudistaa ilmettään. Hannoverin messuilla ostfilderniläinen perheyritys esittelee uuden logonsa. Pilz haluaa näin visuaalisesti korostaa asemaansa turvallisuuden ja automaation kokonaistoimittajana.

Pilz laajentaa PSENslock-turvaporttijärjestelmää kahdella uudella tuoteversiolla: käytettävissä ovat nyt laajennetut diagnoosimahdollisuudet sekä OSSD-lähtöjen (Output Signal Switching Device) kytkentä pidosta riippumatta.

, 9.4.2015

Nopea diagnoosi ja helppo suunnittelu

Pilz laajentaa PSENslock-turvaporttijärjestelmää kahdella uudella tuoteversiolla: yhdessä versiossa on laajennetut diagnoosimahdollisuudet ja toisessa OSSD-lähtöjen (Output Signal Switching Device) kytkentä pidosta riippumatta. PSENslock mahdollistaa näin nopeamman diagnoosin tai helpomman suunnittelun tehtäväasettelusta riippuen.

Konfiguroitavaan PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmään on nyt saatavana tiedonsiirtomoduuleja Ethernet-pohjaisiin järjestelmiin kytkemistä varten.

, 24.2.2015

Konfiguroitava PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmä PROFINET- ja Ethernet/IP-verkkoihin

Pilzin konfiguroitavaan PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmään on nyt saatavana kaksi uutta tiedonsiirtomoduulia Ethernet-pohjaisiin järjestelmiin kytkemistä varten. Moduulien avulla perusyksikkö voidaan helposti laajentaa ja kytkeä PROFINET- tai Ethernet/IP-verkkoihin. Avoimena konfiguroitavana ohjausjärjestelmänä PNOZmulti 2:ta voidaan käyttää kaikkien pääohjausjärjestelmien kanssa ja kaikilla toimialoilla.

PSS 4000 -automaatiojärjestelmässä Pilz noudattaa johdonmukaisesti mekatronista lähestymistapaa. Laitteiston modulaarinen rakenne on mahdollista kuvata PAS4000-ohjelmistolla.

, 6.2.2015

Pilz SmartFactory KL -tutkimusfoorumin uusi jäsen – yhdessä Industrie 4.0:n standardien puolesta

Pilz on uusi jäsen esittely- ja tutkimusfoorumissa SmartFactory KL. Turva-automaation kokonaistarjoaja osallistuu sen myötä aktiivisesti Industrie 4.0:n yhdenmukaisten standardien kehittämiseen. Ensimmäinen yhteinen projekti on varastomoduulin kehittäminen SmartFactory-esittelylaitteistoon Hannoverin messuille 2015.

MEYER WERFT -yhtiön suurteholaserhitsaustekniikan laboratoriossa PSS 4000 -automaatiojärjestelmä huolehtii turvallisuudesta yhdessä PSEN-turva-anturien kanssa.

, 12.11.2014

MEYER WERFT panostaa Pilzin turvallisuusratkaisuun

MEYER WERFT Papenburg on varustanut suurteholaserhitsaustekniikan laboratorionsa PSS 4000 -automaatiojärjestelmän turvaratkaisulla, PSEN-turva-antureilla ja Pilzin ohjaus- ja signalointilaitteilla. Yhdessä PSENsgate-turvaporttijärjestelmän ja PITmode-käyttötapavalitsimen kanssa PSS 4000 ohjaa ja valvoo laserhitsauslaboratorion kaikkia turvatoimintoja ja täyttää siten korkeimmat turvallisuusvaatimukset tasoon PL e ja SI 3 saakka.

Uusi verkkopohjainen visualisointiohjelmisto perustuu uusimpaan verkkoteknologiaan ja tarjoaa tehokkaan, helppokäyttöisen ratkaisun käyttöön ja valvontaan.

Ostfildern, 11.11.2014

Uusi verkkopohjainen visualisointiohjelmisto PASvisu – automaatiota yhdellä silmäyksellä

Verkkopohjainen PASvisu-visualisointiohjelmisto tarjoaa tehokkaan ja samalla helppokäyttöisen ohjelmiston käyttöön ja valvontaan. Pilzin kehittämä alustariippumaton visualisointi käyttää uusimpia verkkotekniikoita, kuten HTML5, CSS3 ja JavaScript. PASvisun käyttö on intuitiivista ja se tarjoaa luovaa vapautta projekteihin: Pilzin ohjausratkaisujen käyttäjät voivat sen avulla käyttää ja valvoa laitteistoja täydellisesti. PASvisulla Pilz korostaa vastuutaan turva-automaation kokonaistoimittajana.

TÜV Itävalta on nyt hyväksynyt Pilzin PSS 4000 -automaatiojärjestelmän komponentit turvallisuuskomponenteiksi hissisovelluksiin. Hissit ja nostolaitteet voidaan nyt varmistaa sen avulla turvallisesti ja tehokkaasti.

Ostfildern, 12.6.2014

PSS 4000 -automaatiojärjestelmä varmistaa hissisovellukset

TÜV Itävalta on nyt hyväksynyt PSS 4000 -automaatiojärjestelmän komponentit turvallisuuskomponenteiksi hissisovelluksiin. Hissien käyttäjät ja valmistajat voivat täyttää näille sovelluksille voimassa olevat tiukat turvallisuusmääräykset ja erityisvaatimukset PSS 4000:n avulla nyt teknisesti riippumattomasti sekä joustavasti ja helposti.

Pilzin konfiguroitavan PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmän uudet Motion Monitoring -moduulit mahdollistavat käyttöjen turvallisen ja tehokkaan valvonnan.

Ostfildern, 17.4.2014

Konfiguroitavan PNOZmulti 2 -ohjausjärjestelmän uudet moduulit – jopa kahden akselin liikkeiden turvavalvonta

Pilz laajentaa PNOZmulti 2 -tuoteperhettä uusilla Motion Monitoring -moduuleilla. Uudet moduulit soveltuvat käyttöjen yhden ja kahden akselin turvavalvontaan, ja mahdollistavat turvatoimintojen yksinkertaisen luomisen ja valvonnan. Kaikille aloille soveltuvat moduulit tarjoavat etuja erityisesti työstökoneiden rakentajille.

Uusi PNOZcompact-tuoteperheeseen kuuluva PNOZ c2 –turvarele sopii kaikkien yleisten tyypin 4 valopuomien tai turvakytkentälähdöillä (OSSD-lähdöillä) varustettujen anturien turvalliseen ja nopeaan valvontaan.

Ostfildern, 4.4.2014

Uusi PNOZ c2 –turvarele Pilziltä - nopea valopuomien valvonta

Pilz tarjoaa uutuutena PNOZcompact-tuoteperheeseen kuuluvan PNOZ c2 –turvareleen kaikkien yleisten tyypin 4 valopuomien tai turvakytkentälähdöillä (OSSD-lähdöillä) varustettujen anturien turvalliseen valvontaan EN 61496 mukaan. Lyhyt enintään 12 millisekunnin reaktioaika varmistaa joustavan turvallisuuden, sillä valopuomit voidaan asentaa vastaavasti lähemmäksi vaaran aiheuttavaa liikettä. Uutta PNOZ c2:ta voidaan käyttää kaikilla koneenrakennuksen alueilla, ja se täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset Performance Leveliin (PL) e tai Safety Integrity Level Claim Limitiin (SIL CL) 3 saakka. Turvarele tarjoaa etuja varsinkin sarjatuotantokoneiden valmistuksessa.

PSS 4000 –automaatiojärjestelmässä voidaan nyt laatia PSSuniversal PLC –ohjauksia varten myös turvallisuus- ja automaatio-ohjelmia EN/IEC 61131-3 mukaisella PAS LD –editorilla.

Ostfildern, 27.3.2014

Pilz laajentaa editorivalikoimaa PSS 4000 –automaatiojärjestelmässä – uusi PAS LD –editori turvallisuus- ja automaatiotoiminnoille

Pilz laajentaa PSS 4000 –automaatiojärjestelmän ohjelmointityökalujen valikoimaa editorilla PAS LD (tikapuukaavio). Sillä on helppo luoda turvallisuuteen liittyviä ohjelmia, automaatiotehtäviin liittyviä ohjelmia tai myös näiden yhdistelmä. Pilzin automaatiojärjestelmän uusi editori on vapaasti yhdistettävissä muihin EN/IEC 61131-3 –standardin mukaisiin SPS-ohjelmointikieliin, jotta myös mutkikkaiden automaatiotehtävien toteuttaminen sujuisi helposti ja yhtenäisesti.

Pilzin PITmode-käyttötapavalitsimen saa nyt lisävarusteena työstökonesymboleilla varustettuna.

Ostfildern, 6.3.2014

Työstökoneisiin tarkoitetun Pilzin PITmode-käyttötapavalitsimen uusi rakenne - kansainväliseen käyttöön

Pilzin luotettava PITmode-käyttötapavalitsin on nyt saatavana uutena rakenteena ja lisävarusteena saatavilla työstökonesymboleilla. Standardin mukaisten symbolien käyttö tekee siitä ihanteellisen kansainväliseen käyttöön. PITmode tarjoaa kaksi toimintoa yhdessä kompaktissa yksikössä: määriteltyjen käyttötapojen turvallinen valinta ja pääsyoikeus koneelle.

Pääkonttori

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Saksa

Puhelin: +49 711 3409-0
Sähköposti: pilz.gmbh@pilz.de

Yritys- ja tekninen lehdistö

Puhelin: +49 711 3409 - 158
Sähköposti: m.kurth@pilz.de

Amerikat

 • Meksiko: +52 55 5572 1300
 • Brasilia: + 55 11 4942-7028
 • Kanada: +1 888-315-PILZ (315-7459)
 • Yhdysvallat (ilmainen): +1 877-PILZUSA (745-9872)

Eurooppa

 • Italia: +39 0362 1826711
 • Venäjä: +74956654993
 • Espanja: +34 938497433
 • Ruotsi: +46 300 13990 / +45 74436332
 • Belgia: +32 9 321 75 75
 • Turkki: +90 216 5775552
 • Tanska: +45 74436332
 • Itävalta: +43 1 7986263-444
 • Saksa: +49 711 3409 444
 • Suomi: +358 10 3224030 / +45 74436332
 • Irlanti: +353 21 4804983
 • Iso-Britannia: +44 1536 462203
 • Sveitsi: +41 62 88979 30
 • Ranska (ilmainen): +33 3 88104000
 • Alankomaat: +31 347 320477

Aasia ja Tyynenmeren alue

 • Uusi-Seelanti: +64 9 6345350
 • Kiina: +86 21 60880878-216
 • Etelä-Korea: +82 31 778 3390
 • Australia: +61 3 9560 0621
 • Taiwan: +886 2 25681600
 • Japani: +81 45 471 2281