Basın bültenleri

Kategori
Pilz, şirketlerin tesis ve makinelerinin güvenliğini sağlamalarına yardımcı olan Endüstriyel Güvenlik Danışmanlık Hizmetini sunmaya başlıyor. (Fotoğraf: Getty Images ile © Westend61/[westend61], © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 11 Nis 2024

Pilz, Endüstriyel Güvenlik Danışmanlık Hizmetini (ISCS) sunmaya başlıyor - Güvenlikle Donanın

Otomasyon uzmanı Pilz, Endüstriyel Güvenlik Danışmanlık Hizmeti (ISCS) ile şirketlerin tesislerini ve makinelerini Güvenlik açısından korumalarına yardımcı oluyor. Modüler hizmet paketinin amacı, güvenlik açıklarını tespit etmek ve mevcut yasal gerekliliklere ve yaklaşan değişikliklere dayalı çözüm yaklaşımları bulmaktır. Sonuç olarak şirketler, tesis ve makinelerinin ve her şeyden önce çalışanlarının korunmasını garanti altına alır.

Mesaja týkla
Pilz'in etkinleştirilebilir Ethernet bağlantı noktası bulunan yeni PIT oe ETH operasyon elemanları, ağ bağlantılarını bir güvenlik duvarı gibi hem dahili hem de harici yetkisiz erişime karşı korur. PIT oe ETH, Pilz kontrol ve sinyal cihazları portföyünü genişletmektedir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 21 Mar 2024

Etkinleştirilebilir Ethernet bağlantı noktası bulunan PIT oe ETH operasyon elemanı Güvenlik için kullanılabilir - Güvenli ve esnek operasyon

Pilz, kontrol ve sinyal cihazları portföyüne PIT oe ETH operasyon elemanını ekliyor. PIT oe ETH'de bulunan etkinleştirilebilir Ethernet bağlantı noktası, serbestçe erişilebilen endüstriyel Ethernet arayüzlerini uygunsuz erişime karşı korur. Bu nedenle, kompakt operasyon elemanı daha fazla güvenlik sağlar. Endüstriyel bir Ethernet arayüzü olarak bir güvenlik duvarı gibi davranabilir. Ağ bağlantılarını yalnızca harici olarak yetkisiz erişime karşı korumakla kalmaz, aynı zamanda insan makine arayüzlerine ve dahili olarak kontrol verilerine doğrudan erişime karşı da korur.

Mesaja týkla
Pilz’in PSENradar emniyetli radar sistemi şimdi yeni uygulamalara uygun: PSEN rd1.2 sensor F-FOV ve PSEN rd1.2 sensor F-FOV LR sensörleri görüş alanlarının konfigüre edilmesine yönelik seçenekleri genişletmektedir; yeni PSEN rd1.x SD I/O FSoE analiz ünitesi FSoE bağlantısı sağlar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 6 Mar 2024

Genişletilmiş görüş alanı ve FSoE bağlantısı ile PSENradar

Genişletilmiş görüş alanı ve Safety-over-EtherCAT FSoE emniyet protokolü bulunan PSENradar emniyetli radar sistemi hakkında daha fazlasını keşfedin

Mesaja týkla
2024 Hannover Fuarında Pilz, sürdürülebilir üretim endüstrisinin gelişimini destekleyecek: Ziyaretçiler Emniyet, Güvenlik ve Otomasyon alanlarında geleceğe hazır ve evsensel çözümler sağlayan kapsamlı portföy hakkında bilgi edinebilecek. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 29 Şub 2024

Pilz, Hannover Messe 2024, Salon 9, Stand D17’de – Pilz, Dönüşümde Emniyeti ve Güvenliği nasıl destekliyor? - Bütünsel destek!

22-26 Nisan 2024’te, Hannover Fuarı sürdürülebilir üretim endüstrisinin geliştirilmesine odaklanacak. Pilz, Emniyet, Güvenlik ve Otomasyon alanlarındaki kapsamlı portföyüyle bu değişimi destekleyecek. Sergide öne çıkanlardan biri, IO-Link Safety için bir Ana ünite içeren Pilz sistemi çözümüyle emniyetli bağlantıdır. Emniyet alanında, otomasyon şirketi yeni hizmetini tanıtacak: Endüstriyel Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti (ISCS) Odak noktası: güvenilir ve sürdürülebilir şekilde korunan üretim. Başka bir yeni faktör de, otomasyon ve emniyet arasında daha yüksek tutarlılık için otomasyon ve emniyet çözümlerini “hepsi bir arada” paketiyle birleştiren uygulama senaryolarına odaklanılmasıdır. Pilz, Hannover’de bütünsel otomasyon çözümleri kullanılarak endüstrinin nasıl desteklenebileceğini gösterecek.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi Pilz, LogiMAT'ta emniyetli otomasyon ve mobil platformların emniyetli çalıştırılmasına yönelik Emniyet ve Endüstriyel Güvenlik çözümlerini sunuyor. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 6 Şub 2024

LogiMAT 2024'te Emniyetli ve Güvenli intralojistik

LogiMAT 2024'teki Salon 6, Stant 6B37'de bulunan Pilz standında Emniyet ve Güvenlik içeren intralojistik çözümleri hakkında daha fazlasını keşfedin

Mesaja týkla
Pilz, demiryolu altyapısını modernize etmek, kapasiteyi ve güvenilirliği artırmak için sektörde kanıtlanmış güvenlik çözümleri sunmaktadır.   Böylece demiryolu endüstrisinin dijitalleştrilmesiyle ortaya çıkan gereksinimleri karşılamaktadır. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 14 Ara 2023

İsveç demiryolu otoritesi Trafikverket, İsveç demiryolu ağı için emniyetli kontrol teknolojisine yönelik dijitalleştirme projesinde Pilz'in emniyetli kontrol teknolojisine güveniyor.

Otomasyon uzmanı Pilz, İsveç Ulaştırma İdaresi, Trafikverket'ten bir ihale kazandı. Pilz, ülke çapındaki demiryolu ağı genelinde iletişim altyapısını modernize etme ihalesini kazandı. Pilz demiryolu kontrolörü esas alınarak veri aktarımı, analog, bakır teknolojisinden daha güçlü, daha güvenilir cam fiber teknolojisine dönüştürülecek.

Mesaja týkla
Telif ile korunmayan, standartlaştırılmış IO-Link iletişim sistemi ve tüm avantajları, artık fonksiyonel emniyet için kullanılabilir: Pilz'in IO-Link Safety paketi artık saha seviyesinde entegre edilecek fonksiyonel emniyet sağlıyor. (Fotoğraf: © © Sumith Nunkham/[Moment] via Getty Images, © iStock.com/Chinnapong, © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 13 Kas 2023

IO-Link Safety için Pilz'in Master, saha cihazları ve aksesuarlardan oluşan bütünsel, emniyetli sistem çözümü - Saha seviyesinde emniyetli bağlantı

İlk defa saha seviyesinde emniyetli iletişime yönelik eksiksiz bir IO-Link Safety sistemi mevcut: Pilz'in sistem çözümü, Master cihazının yanı sıra saha cihazları ve uyumlu aksesuarlardan oluşur. Pilz portföyündeki IO-Link Safety fonksiyonelliği ile donatılacak ilk cihazların arasında PSENopt II advanced IOLS emniyetli ışık perdeleri, PITgatebox IOLS kontrol ünitesi ve IO-Link Safety Master PDP67 IOLS bulunmaktadır. Emniyet otomasyonu uzmanından eksiksiz paket, IO-Link Safety teknolojisinin tesis ve makinelere daha kolay entegre edilmesini sağlar.

Mesaja týkla
Pilz'in PNOZmulti 2 emniyetli ve konfigüre edilebilir küçük kontrolörü şimdi Safety-over-EtherCAT FSoE emniyet protokolüyle birlikte EtherCAT açık iletişim sistemini sunuyor. Bu, üretimde daha fazla verimlilik için hem kontrol hem de emniyetle ilgili bilgileri aktarmayı mümkün kılıyor. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 9 Kas 2023

Pilz'in konfigüre edilebilir küçük kontrolörü PNOZmulti 2 şimdi FSoE (= FailSafe over EtherCAT) bağlantılı; esnek mimarilerle birleştirilmiş emniyetli veri aktarımı

Verimli üretim için emniyet konseptleri, makine konseptlerine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilmelidir. Bu nedenle Pilz'in PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir emniyetli küçük kontrolörü Safety-over-EtherCAT FSoE (= FailSafe over EtherCAT) emniyet protokolüyle birlikte EtherCAT açık iletişim sistemini desteklemektedir. Sonuç olarak, PNOZmulti 2 hem kontrol hem de emniyetle ilgili bilgileri aktarmayı sağlayarak üretimde verimlilik sağlar. PNOZmulti 2, emniyetle ilgili tesis yapılarını bağlarken artık esnek, ekonomik genişletme seçenekleri sunmaktadır.

Mesaja týkla
Ürünlerin etkili akışı için: PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör, PSENscan emniyet lazer tarayıcısı ve SecurityBridge endüstriyel güvenlik duvarından oluşan emniyet çözümü, otonom mobil platformlar için tüm rotalarda emniyeti garanti eder. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 12 Eki 2023

Pilz'in Otonom Mobil Robotlar (AMR) için emniyet çözümü; Emniyetli otonom navigasyon

Mobil platformların serbestçe gezinmesi için Pilz, şimdi üreticilere ISO 3691-4'e uygun kapsamlı bir çözüm teklif ediyor (üretimde ve lojistikte etkili ürün akışı için). PSENscan emniyet lazer tarayıcılarının senkronizasyon izlemesi ve aktivasyonu için yeni fonksiyonları olan PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolörden oluşur. PSENscan, emniyet çözümündeki ikinci bileşen olarak üretim alanının izlenmesini sağlar. SecurityBridge endüstriyel güvenlik duvarı ayrıca dışarıdan yetkisiz erişime karşı koruma sağlar.

Mesaja týkla
Pilz, emniyet kilidi cihazları portföyüne iki yeni sensör ekliyor; paslanmaz çelik bileşenleri olan yeni modellerin yanı sıra yerin önemli olduğu uygulamalar için PSENmlock mini ve optimize edilmiş hijyenik tasarımıyla PSENslock 2. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 4 Eki 2023

Pilz'in yeni emniyet kildi cihazları: Daha yüksek üretkenlik için PSENmlock mini ve PSENslock 2; Yeni, küçük kapı korumaları: sağlam ve güçlü

Korumaları korurken, uygulamaya bağlı olarak dikkate alınacak çeşitli faktörler vardır. Örneğin, emniyet kapısı tipi, ilgili kurulum durumu ve nasıl kullanıldığı. Pilz, bunu göz önünde bulundurarak emniyet kilidi cihazları portföyüne iki yeni sensör ekliyor; paslanmaz çelik bileşenleri olan yeni modellerin yanı sıra yerin önemli olduğu uygulamalar için PSENmlock mini ve optimize edilmiş hijyenik tasarımıyla PSENslock 2. Her iki sensör, paketleme ve ilaç endüstrisi ile yiyecek ve içecek sektörü için özel avantajlar sunar. Yüksek düzeyde manipülasyon koruması ve kullanıcı için ilave esneklik, her iki emniyet kilidi cihazının da özellikleridir. Bunun üretkenlik üzerinde pozitif bir etkisi vardır.

Mesaja týkla
Luis Armando Urzúa (soldan 2'nci), CMSE (Sertifikalı Makine Emniyeti Uzmanı) yeterliliğinde 10.000'inci mezun oldu. Ottoniel Chavez (Pilz Mexico'da Satış Mühendisi, en solda) ve Eduardo Arquieta (Jabil Guadalajara Operasyon Müdürü, ortada), Daniel Larios (otomasyon Mühendisliği Yönetciisi, sağdan 2'nci) ve Ricardo Pérez Barba (Guardalara Operasyon Yöneticisi, en sağda) tebrik ediyorlar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 28 Eyl 2023

Uluslararası alanda yüksek talep gören CMSE (Sertifikalı Makine Emniyeti Uzmanı) eğitimi - 10. yılında - 10.000 emniyet uzmanı

Pilz, 2013 yılında CMSE (Sertifikalı Makine Emniyeti Uzmanı) yetkinliği ile makine emniyetine yönelik tamamen yeni bir eğitim programı oluşturdu. Pilz şimdi on yıl sonra CMSE sınavını başarıyla geçen 10.000'inci mezununu gururla tebrik ediyor!

Mesaja týkla
Pilz, SPS akıllı üretim çözümlerinde (14 - 16 Kasım 2023, Nürnberg), yeni Makine Yönetmeliğini temel alarak makineleri Emniyetli ve Güvenli hale getiren teknolojileri ve çözümleri gösterecek. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 14 Eyl 2023

Pilz, SPS akıllı üretim çözümleri 2023'te - Yeni Makine Yönetmeliğine Bakış - Dönüşümde Emniyet ve Güvenlik

Otomasyon şirketi Pilz, SPS akıllı üretim çözümleri fuarında (14 - 16 Kasım 2023, Nürnberg'de) makineleri Emniyetli ve Güvenli hale getiren teknolojileri ve çözümleri gösterecek. Yetkilendirme ve Erişim Yönetimi (I.A.M.) ve SecurityBridge uygulama güvenlik duvarı fuarda ön planımızda olacak. Ayrıca emniyetli kapı sistemleri ve IO-Link Safety ile Safety over EtherCAT (FSoE = FailSafe over EtherCAT) ile bağlantı olanakları da odak noktası olacaktır. Fuar standındaki canlı uzman panelinde Pilz uzmanları, Emniyet ve Güvenlik konusundaki yeni teknolojik ve normatif gelişmelerin yanı sıra yeni Makine Yönetmeliğinin etkilerini de açıklayacak.

Mesaja týkla

Ostfildern, 12 Eyl 2023

"Mensch und Automation": Pilz dijital dergi çıkarıyor; Emniyet otomasyonu dünyasından hikayeler, artık çevrimiçi yayında!

Kullanıcı hikayeleri, görüşme videoları ve emniyet otomasyonuyla ilgili trendler hakkında bilgiler: Otomasyon şirketi Pilz, artık "Mensch und Automation digital" ile tesis ve makine Emniyet ve Güvenliği hakkındaki uzman bilgilerini çevrimiçi olarak sunmaktadır. Dergi, www.pilz-magazine.com adresinde çevrimiçi yayındadır. Pilz müşteri dergisinin mevcut basılı sürümünü tamamlamaktadır.

Mesaja týkla
Pilz'in yeni tarayıcı tabanlı

Ostfildern, 24 Ağu 2023

PSENopt emniyetli ışık perdesi emniyet mesafesinin otomatik olarak hesaplanması için ücretsiz araç; basit ve emniyetli emniyet mesafesi hesaplayıcısı

Pilz'in yeni tarayıcı tabanlı "Emniyet Mesafesi Hesaplayıcı" yazılım aracı, piyasada yaygın olarak bulunan tüm emniyetli ışık perdeleri için emniyet mesafelerinin basit ve hızlı bir şekilde hesaplanmasını sağlar. Ücretsiz dijital hesaplama aracı, gerekli emniyet mesafesini belirlemek ve her durumda uygun ışık perdesini önermek için girilen değerleri kullanır. Kullanıcılar, PSENopt veya PSENopt II emniyetli ışık perdeleri ürün serisindeki farklı tipler arasından seçim yapabilir. Uygun ışık perdesini arama süreci önemli ölçüde azaldığından, kullanıcılar zamandan tasarruf eder. Mesafeyi hesaplamak için hesaplama aracının kullanılması, emniyet mesafelerinin sıklıkla yeniden hesaplandığı özel makine üretimi gibi sektörlerde faydalıdır.

Mesaja týkla
Nerede olursanız olun makine emniyeti: Pilz,

Ostfildern, 2 Ağu 2023

Pilz, dünya çapındaki dijital eğitim teklifini genişletiyor. Makine emniyeti bilgisi; canlı, her yerden

Otomasyon uzmanı Pilz, makine emniyetine yönelik dünya çapındaki dijital eğitim teklifini genişletiyor. Yeni "Uluslararası Eğitim Takvimi" ile Pilz'in standart hale getirilmiş eğitim kurslarına artık canlı olarak çevrimiçi katılmak mümkün. Bu sayede Pilz'in bir iştirakinin bulunmadığı bölgelerde bile eğitim teklifi mevcuttur. Sonuç olarak Pilz, müşterilerin bilgi paylaşımına erişmesini kolaylaştırır ve onlara makine emniyetinin temel alanlarında ileri eğitim için daha fazla esneklik sağlar.

Mesaja týkla
Pilz GmbH & Co. KG Yönetici Ortağı Susanne Kunschert ve Pintsch GmbH Genel Müdürü Tilo Brandis, ortak çerçeve tedarik anlaşmalarıyla modern demiryolu altyapısı için uzun süreli iş birliği ve teknolojik yeniliklere yönelik taahhütlerinin işaretini veriyor. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 27 Tem 2023

Pilz ve Pintsch, dijital demiryolu çözümlerine yönelik uzun süreli iş birliği olan çerçeve tedarik anlaşmasıyla geliştirme iş ortaklıklarını derinleştiriyor.

Otomasyon şirketi Pilz ve emniyetli demiryolu altyapısında uzman Pintsch, demiryolunun dijitalleştirilmesi amacıyla yenilikçi kontrol ve sinyalizasyon teknolojisi geliştirmek için birlikte çalışıyor. İş birliği ortakları, çerçeve tedarik anlaşmasını imzalayarak birlikte çalışmalarına yönelik sonraki adımı atıyor.

Mesaja týkla
Pilz’in yeni pres fren bloğu, kamera tabanlı koruma sistemi PSENvip 2 için dinamik muting işleminin programlanmasını büyük ölçüde basitleştiriyor. (Fotograf: ©Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 4 Tem 2023

PSENvip 2 kamera tabanlı koruma sistemi: Pres frenlerinde dinamik muting için yeni Pilz fonksiyon bloğu - daha dinamik bükme

Kamera tabanlı koruma sistemi PSENvip 2 için, pres frenlerini koruma amacıyla, Pilz şimdi yeni, sertifikalı bir dinamik muting fonksiyon bloğu sunuyor. Bu sayede pres frenlerindeki dinamik muting süreci çok daha kolay konfigüre edilip uygulanabiliyor. Böylece PSENvip 2 bu tür preslerin devreye alınmasını hızlandırıyor ve biçimlendirme teknolojisi sektöründeki süreçlerin daha üretken ve emniyetli olmasını mümkün kılıyor.

Mesaja týkla
Emniyet otomasyonu uzmanı Pilz, uzun yıllara dayanan deneyimiyle, yeni Makine Yönetmeliğinin makine üreticileri için gerektireceği değişen normatif gereksinimlerin uygulanmasında destek sağlamaktadır. (Fotoğraf: © iStock.com/nd3000, © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 29 Haz 2023

Pilz, değişen gereksinimleri uygulamanıza yardımcı olur - Yeni Makine Yönetmeliği yayınlandı!

Bugün, 29.06.2023 tarihinde, "Machinery regulation (EU) 2023/1230" (aşağıda: Makine Yönetmeliği) Avrupa Birliği Resmi Gazetesi'nde yayınlandı. Makine üreticileri ve operatörleri, tesis ve makinelerle ilgili yeni gereksinimleri karşılamak için 42 ayları var. Yönetmelik, bir makinedeki önemli değişikliklerin yanı sıra incelemeye tabi makinelerin nasıl kullanılacağına dair daha kesin spesifikasyonlar sağlar. Dahası, Dijitalleşme ve Endüstriyel Korumanın artan önemini de dikkate almaktadır. Pilz'den uzmanlar, şirketlerin kapsamlı bir hizmet paketiyle yeni özellikleri başarıyla uygulamalarına yardımcı olur.

Mesaja týkla
Pilz'in iki günlük

Ostfildern, 20 Haz 2023

Pilz, "CESA - Otomasyonda Güvenlik için Sertifikalı Uzman" - Sertifikalı Güvenlik Bilgisi kursu ile güvenlik uzmanlarına yeterlilik kazandırıyor

"CESA - Otomasyonda Güvenlik için Sertifikalı Uzman" yeterliliği ile otomasyon uzmanı Pilz, katılımcılara standartların mevcut durumu doğrultusunda kısa ve öz güvenlik bilgisi veren iki günlük bir uzman kursu sunmaktadır. Sonuç olarak, endüstriyel otomasyon sistemlerinde etkili teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini almak üzere donanımlıdırlar. Emniyet ve kullanılabilirliği garanti altına almak için manipülasyon veya saldırı riskini azaltabilirler.

Mesaja týkla
Endüstride sarı, emniyetin rengidir: otomasyon şirketi Pilz, insanı, makineyi ve çevreyi korumak için kontrol sistemleri geliştirmektedir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 25 May 2023

Pilz için başarılı bir 2022 mali yılı: İlk kez 400 milyon Euro'nun üzerinde ciro; "Hem zor hem de olumlu bir yıl"

Pilz şirketler grubu arkasında zorlu ama başarılı bir 2022 mali yılı bıraktı: 2022'deki zorlu ortam koşullarına rağmen, otomasyon şirketi 403,3 milyon Euro'luk rekor bir ciro elde etti. Teslimat kapasitesi belirleyici bir sorun olmaya devam ediyor. Aile şirketi 2023 yılında 75. yılını "Değerler. Yaratmak. Gelecek." sloganıyla kutluyor ve geleceği neşeli bir "Evet!" ile selamlıyor. Pilz, önümüzdeki üç yıl içinde dünya çapında üretim ve üretim teknolojisine yaklaşık 38 milyon Euro yatırım yapacak.

Mesaja týkla
Susanne Kunschert ve Thomas Pilz, Pilz GmbH & Co. KG'nin Yönetici Ortaklarıdır (Fotoğraf: © Pilz GmbH &; Co. KG)

Ostfildern, 25 May 2023

Susanne Kunschert ve Thomas Pilz: 2022 mali yılı ve 2023 tahmini

2022: Pilz 2022 için zor ama olumlu bir yıl hem zor hem de olumlu bir yıl oldu! Bir yandan, hepimiz korkunç savaş ve doğal afet haberlerini duyduk. Buna ek olarak, tedarik zincirinde aksamalar ve bileşen sıkıntısı vardı, bu da çalışanlarımızın tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle birçok zorlu müzakere ve bazı duygusal konuşmalar yaptığı anlamına geliyordu. Bir şirket olarak, asla yeterince yapamayacağınızı hissettiniz.

Mesaja týkla
Thomas Pilz, Yönetici Ortak (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 25 May 2023

Thomas Pilz: Emniyet ve Güvenlik dijital otomasyon için

Güvenlik: Mevzuat endüstri ve mühendislik için geçerli olacak Endüstriyel bir ortamda emniyet standartları ve yasaları şu anda kargaşayla karşı karşıya. Bu durum, güvenlik ve Yapay Zeka (AI) konularından kaynaklanıyor. Genel olarak endüstri ve makine mühendisliğinde, güvenlikle ilgili üç yeni veya gelecek yasal gereklilik vardır: AB Direktifi NIS 2, yeni Makine Yönetmeliği ve Siber Dayanıklılık Yasası. Son yıllık basın toplantısında olduğu gibi, güvenlik konusuna odaklanacağım ve bugün size tüm endüstri için etkilerin ne kadar geniş kapsamlı olacağını göstermek istiyorum.

Mesaja týkla
Susanne Kunschert, Yönetici Ortak, (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 25 May 2023

Susanne Kunschert: Her sanayi için emniyetli otomasyon

Emniyet ve Endüstriyel Koruma - Tek noktadan alışveriş Güvenlik alanında kapsamlı normatif ve yasal değişiklikler olacağını ve bundan tüm endüstrinin etkileneceğini söylemiştik. Ancak müşteriler ve ortaklarla konuştuğumuzda, şu anda güvenlikle uğraşırken bazı belirsizlikler fark ediyoruz. Herkes güvenlik açıklarından kaynaklanan riski bilir ancak şirkette endüstriyel korumayla ilgili sorulardan kim sorumlu olmalıdır? BT uzmanları mı yoksa emniyet görevlileri mi? Normatif değişiklikler bir işveren olarak beni ne ölçüde etkiliyor? Bu bilgi boşlukları kapatılmazsa, güvenlikle ilgili sorular tam olarak cevaplanmayacaktır. Bu nedenle, bir şirketi ve uzman çalışanlarını güvenliğin zorluklarına hazırlamak için bilgi ve daha fazla eğitime büyük ihtiyaç duyulduğu açıktır. Müşterilerimiz uzun süredir eğitim ve hizmetlerimizde dünya çapında paylaştığımız emniyet uzmanlığımıza güvenmektedir. Pratik deneyimimiz, örneğin ürünlerimizi IEC 62443-4-1 standardına (güvenli ürün geliştirme yaşam döngüsü) göre geliştirirken ve uluslararası standartlar komitelerinde uzun yıllara dayanan işbirliği sayesinde, Pilz'de endüstriyel koruma konusunda da kapsamlı bir uzmanlığa sahibiz.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi Pilz, termo proses teknolojisine yönelik uluslararası ticaret fuarı THERMPROCESS'te, brülörleri standartlara uygun olarak kontrol etmek ve izlemek için kullanılabilecek brülör yönetim sistemlerini tanıtacak. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 15 May 2023

Pilz, THERMPROCESS 2023, Salon 09, Stand B10'da - Fırınlar için emniyetli brülör yönetim sistemleri - Yanma ihtiyacının olduğu her şey dahil emniyet!

Otomasyon şirketi Pilz, termo proses teknolojisine yönelik uluslararası ticaret fuarı THERMPROCESS'te, brülörleri standartlara uygun olarak kontrol etmek ve izlemek için kullanılabilecek brülör yönetim sistemlerini tanıtacak. Pilz'in endüstriyel brülör yönetimi sektörüne yönelik arıza korumalı sistemleri sadece fırını değil, aynı zamanda farklı brülör tiplerini de kontrol eder ve izler. Kullanıcılar, fırınları için eksiksiz bir tek noktadan paket olarak emniyetli donanım ve yazılım alırlar. Pilz'in hem sistemleri hem de yazılımları, termal prosesler, buhar kazanı tesisleri, otomatik brülör kontrol sistemleri ve brülörler için ilgili standartlara göre sertifikalandırılmıştır.

Mesaja týkla
Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO), ISO 13849-1'in yeni baskısını 27. Nisan 2023'te yayınladı. Otomasyon şirketi Pilz'deki standart uzmanları, makine mühendisliği alanındaki tasarım mühendislerinin ve operatörlerin yakında çıkacak olan yeni özellikleri ilk fırsatta öğrenmelerini önermektedir. (Photo © Pilz GmbH + Co. KG)

Ostfildern, 27 Nis 2023

Önemli fonksiyonel emniyet standardı yeniden hazırlandı - ISO 13849-1'in revize edilmiş versiyonu yayınlandı

Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO), ISO 13849-1'in yeni baskısını 27. Nisan 2023'te yayınladı. Standart, makineler için emniyetle ilgili kontrol sistemlerinin tasarımına yönelik ana emniyet standartlarından biridir. Gözden geçirilmiş sürüm, performans seviyesini belirlemek için bir dizi kılavuz belirtir ve böylece uygulama konusunda daha iyi destek sağlar. Ayrıca, yazılımın ve doğrulamanın daha büyük olan önemini de dikkate alır. Otomasyon şirketi Pilz'deki standart uzmanları, makine mühendisliği alanındaki tasarım mühendislerinin ve operatörlerin yakında çıkacak olan yeni özellikleri ilk fırsatta öğrenmelerini önermektedir.

Mesaja týkla
Pilz şimdi PSENopt II emniyet ışık perdeleri için yeni muting kolu tipleri sunuyor; bu, ilk kez muting fonksiyonunun tamamen esnek olması anlamına geliyor. Kullanıcılar “kendi” gereksinimlerini esnek şekilde uygulayabilir ve en geniş korumalı alan aralığını konfigüre edilebilir. Bu, sorunsuz bir üretim süreci ve dolayısıyla yüksek üretkenlik sağlar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 20 Nis 2023

Pilz'den PSENopt II emniyet ışık perdeleri için kademesiz ayarlanabilir muting kolları; Daha fazla üretkenlik için son derece esnek muting!

Pilz şimdi PSENopt II emniyet ışık perdeleri için yeni muting kolu tipleri sunuyor; bu, ilk kez muting fonksiyonunun tamamen esnek olması anlamına geliyor. Bunun nedeni, muting kollarının sensörlerinin artık tamamen serbestçe ve dolayısıyla L-, T- ve X-muting için sonsuz ayarlama yoluyla ayrı ayrı konumlandırılabilmesidir. Bu maksimum esneklik, gereksiz duruş sürelerinden kaçınıldığı için kesintisiz üretim süreçleri sağlar. Bu, örneğin paketleme endüstrisinde veya ayrıca lojistikte yüksek üretkenliği garanti eder.

Mesaja týkla
Özelleştirilmiş doğrulama: Pilz, makine üreticileri ve operatörleri için artık kapsam ve derinlik bakımından farklılık gösteren üç emniyet doğrulama seviyesine sahiptir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 13 Nis 2023

Pilz, müşterilere ihtiyaca göre özel olarak hazırlanmış doğrulama sunar - Üç seviyeli emniyet doğrulaması

Tesis ve makinelerin emniyet doğrulaması için otomasyon şirketi Pilz tarafından sunulan hizmet yelpazesi artık ihtiyaca göre özel olarak hazırlanmaktadır. Makine üreticileri ve operatörleri artık üç farklı seviye arasından seçim yaparak, ihtiyaçlarına tam olarak uyan doğrulama kapsamını ve derinliğini seçebilir. Bu, tesis ve makinenin standartlara uygun tasarımı ve maksimum güvenlik için bireysel gereksinimlere göre uyarlanmış verimli bir hizmeti garanti eder.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi Pilz,

Ostfildern, 7 Mar 2023

Pilz interpack 2023, Salon 18/ B02’de - Emniyet ve güvenliğe odaklanın - Daha fazla paketleme emniyetine yönelik otomasyon

Otomasyon şirketi Pilz, "Emniyet ve güvenlik için esnek otomasyon çözümleri" sloganı kapsamında interpack 2023'te (04.05.2023 – 10.05.2023) paketleme otomasyonunda daha fazla ürün emniyetine yönelik geleceğe hazır teknolojiler sunacak. Standın odak noktası sensör teknolojisi, kontrol teknolojisi, operasyon ve izleme çözümleri ile birincil, ikincil ve hat sonu paketleme için ürünler ve ayrıca SecurityBridge endüstriyel güvenlik duvarı bulunan ağlar olacak. Paketleme endüstrisi için özel olarak hazırlanmış danışmanlık ve hizmet paketi, ticaret fuarı varlığımızı tamamlıyor.

Mesaja týkla
Pilz, Hannover'de endüstrinin güvenilir emniyet ve güvenlikle nasıl desteklenebileceğini gösterecek. Bu yıl otomasyon şirketinin standında

Ostfildern, 28 Şub 2023

Pilz, Hannover Messe 2023'te, Salon 9, Stand D17'de - Makine Emniyeti için hizmetlere ve eğitime odaklanın - Pilz ile "Fark Yaratmak"

"Endüstriyel Dönüşüm - Fark Yaratmak" kılavuz teması kapsamında, 17-21 Nisan 2023 tarihlerinde Hannover Messe'nin odak noktası yine küresel endüstriyel zorlukların üstesinden gelmek için yüksek teknolojili ve yenilikçi çözümler olacak. Pilz, Hannover'de endüstrinin güvenilir emniyet ve güvenlikle nasıl desteklenebileceğini gösterecek. Otomasyon şirketi, kontrol sistemlerini bireysel olarak uyarlanabilir süreçler ve çözümler için anahtar olarak sunacak. Ayrıca çözümün odak noktası, güvenli erişim yönetimi I.A.M. (Yetkilendirme ve Erişim Yönetim Sistemi) ve otomatik yönlendirmeli araç sistemlerinin (AGVS) güvenli otomasyonu üzerinedir. 2023'te öne çıkanlar: Pilz standında bilgi ve karşılıklı bilgi alışverişi platformu olarak "Emniyet ve Endüstriyel Koruma" konusunda uzman paneli. Tesis ve makine kullanım süresi boyunca makine emniyeti ile ilgili konular ana sahnede yer alır.

Mesaja týkla
RFID özellikli PITreader kartlar ve PITreader etiketleri ile, Pilz’in erişim izni sistemi PITreader kart ünitesi yeni formatlar sunarak verimli ve güvenli bir erişim izni sistemi uygulamanızı mümkün kılar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 21 Şub 2023

Pilz’in PITreader kart ünitesi erişim izni sistemi ile, izinler artık RFID kartlarda veya etiketlerde atanıyor - Uygun formatta doğrulama

Otomasyon uzmanı Pilz, makinelere erişimin esnek, güvenli yönetimi için elektronik erişim izni sisteminin yeni bir sürümünü sunuyor. PITreader kart ünitesi ile, operatörler artık RFID transponderlerdeki izinleri kart veya etiket formatında atayabilliyor.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi Pilz, emniyetli otomasyon ve AGV’lerin emniyetli çalıştırılması için emniyet ve endüstriyel güvenlik çözümlerini uluslararası İntralojistik Çözümleri ve Süreç Yönetimi ticaret fuarı LogiMAT’ta sergiliyor (25 - 27 Nisan). Sloganı: “AGV’lerinizi emniyetli hale getireceğiz!” (Fotoğraf © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 16 Şub 2023

Pilz, LogiMAT 2023, Salon 6, Stand A21’de - AGVler için emniyetli, eksiksiz paket

25 - 27 Nisan arasında, uluslararası İntralojistik Çözümleri ve Süreç Yönetimi ticaret fuarı LogiMAT’ta, otomasyon şirketi Pilz, otomatik kılavuzlu araç sistemlerinin (AGV’ler) emniyetli otomasyonu ve çalıştırılması için eksiksiz çözümünü sergileyecek. Emniyetli lazer tarayıcı ve kontrol teknolojisi, artı endüstriyel güvenlik duvarından oluşan ürün çözümüne ek olarak, ISO 3691-4 uyumlu CE işareti alınması sürecini kapsayan hizmetler paketini de içeriyor. Stuttgart’ta öne çıkan bir ürün daha: ziyaretçiler, intralojistikte daha yüksek güvenliğe, açıkça tanımlanmış yetkiler içeren bir Tanımlama ve Erişim Yönetimi sisteminin nasıl katkı sağladığını öğrenebilecek.

Mesaja týkla
Pilz,

Ostfildern, 2 Kas 2022

Pilz'den makine güvenliğini değerlendirmek için yeni hizmet paketi; bir bakışta uygunluk

"Makine Emniyeti Değerlendirmesi" (MSE) ile otomasyon uzmanı Pilz, mevcut makinelerin makine emniyetini değerlendirmeye yönelik yeni bir hizmet sunmaktadır. Operatörler, bir kumanda tablosu aracılığıyla makinelerinin emniyet ve uygunluk durumu hakkında basit ve hızlı bir genel bakış elde ederler. Sonuç olarak Pilz, hizmet paketindeki kapsamlı risk değerlendirmesine veya tesis değerlendirmesine özellikle etkili bir katkı sağlamaktadır.

Mesaja týkla
Malzeme akışı otomasyonu uzmanı NAiSE GmbH ile işbirliği yapan otomasyon şirketi Pilz, artık tüm katılımcılar için AGVS ve insanın birlikte çalışmasına yönelik dünyanın ilk trafik ve sipariş yönetim yazılımını sunmaktadır. (Fotoğraf: © ARENA2036/Corinna Spitzbarth)

Ostfildern, 6 Eki 2022

Pilz, otomatik kılavuzlu araç sistemlerinin emniyetli uygulamalarına yönelik teklifini genişletiyor; Güvenli intralojistik için verimli yönetici

Pilz, otomatik kılavuzlu araç sistemlerinin (AGVS) emniyetli kullanımına yönelik teklifini genişletiyor: Malzeme akışı otomasyonu uzmanı NAiSE GmbH ile işbirliği yapan otomasyon şirketi Pilz, insanların yanı sıra ulaşım sistemleri için de intralojistikteki tüm katılımcılara yönelik dünyanın ilk trafik ve sipariş yönetim yazılımını sunmaktadır. Hassas, gerçek zamanlı konum belirleme sayesinde NAiSE Traffic, AGVS uygulamalarını emniyetli ve verimli şekilde uygulamak için kullanılabilir. Amaç: İntralojistikte daha yüksek üretkenlik.

Mesaja týkla
Pilz'in bakım koruması sağlayan

Ostfildern, 4 Eki 2022

Pilz'in "anahtar cepte" bakım koruma sistemi, yeniden başlatmaya ve kurcalamaya karşı koruma sağlar; emniyetli ve güvenli tesis bakımı

Pilz'in yeni "anahtar cepte" bakım koruma sistemi, operatörleri yetkisiz makine yeniden başlatmaya karşı koruyarak bakım çalışmalarının emniyetli şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanır. Dijital bakım koruması, PITreader erişim izni sistemine dayanır, emniyet ve endüstriyel korumayı garanti eder: Bakım işlemi sırasında tesise veya makineye yalnızca yetkili kişiler erişebilir (kurcalama ve yanlış kullanım hariçtir).

Mesaja týkla
Eksiksiz Pilz çözümü, PSENscan emniyetli lazer tarayıcılarını (insan ve AGV'ler için çarpışma koruması), myPNOZ modüler emniyet rölesi ve PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolörü (değerlendirme birimleri olarak) artı endüstriyel güvenlik duvarı SecurityBridge'i (kurcalamaya karşı koruma) içerir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 29 Eyl 2022

Pilz, otomatik kılavuzlu araç sistemlerinin kapsamlı bir şekilde korunması (mobil emniyet) için emniyet ve güvenlikten oluşan bir çözüm paketi oluşturdu!

Otomasyon uzmanı Pilz, üreticilere otomatik kılavuzlu araç sistemlerini (AGV'ler) korumak için emniyet ve güvenlikten oluşan yeni bir çözüm paketi sunar. İnsan ve AGV'lere yönelik çarpışma koruması için emniyetli alan izleme, artı emniyetli değerlendirme üniteleri ve kurcalamaya karşı korumadan oluşan eksiksiz bir çözümle Pilz, ister yola bağlı ister serbestçe gezinen AGV'ler olsun, mobil uygulamalar için tek noktadan emniyet ve güvenlik sunar.

Mesaja týkla
Pilz'in güvenli yapılandırılabilir küçük kontrolörler ürün yelpazesinden yeni bağımsız ana ünite PNOZ m C0 PNOZmulti 2, daha küçük makinelerde yüksek üretkenliği ve ekonomiyi garanti eder. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 22 Eyl 2022

Yeni, yüksek performanslı bağımsız ana üniteye sahip güvenli, yapılandırılabilir küçük kontrolör PNOZmulti 2 - Kompakt ve ekonomik temel güç!

Pilz'in güvenli yapılandırılabilir küçük kontrolörleri olan PNOZmulti 2 serisinde şimdi yeni bağımsız ana birim PNOZ m C0 yerini aldı. Son derece kompakt bir yapıya sahip olan bu temel ünite sadece 22,5 mm genişliğindedir ve makinelerde dört adede kadar güvenlik fonksiyonunu izler. Uygulamaya bağlı olarak, en yüksek kategori PL (performans seviyesi) e veya SIL CL 3'e kadar güvenlik gereksinimlerini uygulamak için kullanılabilir. Böylece yeni ana birim, daha küçük makinelerde yüksek üretkenlik sağlar. Sonuç olarak, PNOZ m C0, örneğin paketleme, robot hücreleri veya yiyecek ve içecek sektörü gibi farklı endüstrilerdeki ve uygulama alanlarındaki küçük makineler için güvenli, yüksek performanslı ve oldukça ekonomik bir çözümdür.

Mesaja týkla

Ostfildern, 20 Eyl 2022

SPS Akıllı Üretim Çözümleri 2022'de Pilz (Salon 9, Stant 370) - Emniyet ve güvenliğe yönelik eksiksiz otomasyon çözümleri - "Emniyetli ve güvenli" - Otomasyonu daha da ileriye taşımak!

"Emniyetli ve güvenli olun" fuar sloganı kapsamında, SPS Akıllı üretim Çözümleri (Nuremberg, 8-10 Kasım 2022) adlı uluslararası sergide Pilz, tesis ve makinelerdeki emniyet ve endüstriyel güvenliği kapsayacak otomasyon çözümlerine odaklanacak. İçerik açısından odak: Erişim yönetimi ve mobil makinelerin ve tehlike alanlarının korunmasına yönelik çözümler.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi Pilz, InnoTrans 2022'de dijital demiryolu altyapısına yönelik emniyet otomasyonu çözümlerini gösterecek. (Fotoğraf: © Paul-Friedrich Thiel/EyeEm/Getty Images, © iStock.com/PPAMPicture, © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 11 Ağu 2022

InnoTrans 2022: Pilz, demiryolu taşımacılığının geleceğine yönelik otomasyon çözümlerini gösteriyor - Basit, emniyetli dijitalleştirme

Emniyetli bir demiryolu altyapısı için dijital otomasyon çözümleri, Pilz'in InnoTrans 2002'deki (20-23 Eylül 2022, Berlin'de) varlığının odak noktasıdır. Bir yenilik, üreticiler arası EULYNX standardının mevcut interlock'larda kullanılmasını sağlayan EULYNX adaptörüdür. Buna ek olarak, otomasyon şirketi iş tesislerini korumak amacıyla demiryolu sektöründeki operatör ve üreticileri destekleyen makine emniyeti hizmetleri serisini gösterecek.

Mesaja týkla
Otomasyon şirketi, Demiryolu İş Birimi kurarak demiryolu faaliyetlerini genişletiyor. Sebastian Lüke (solda) Demiryolu İş Birimi Başkanıdır. Michael Fohrer (sağda) İş Birimini destekliyor. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 4 Ağu 2022

Otomasyon şirketi Pilz, Demiryolu İş Birimini kurdu - "Emniyetli, dijital bir altyapı için ilk tercih"

Otomasyon şirketi Pilz, demiryollarına yönelik teklifini genişletiyor ve Demiryolu İş Birimini kurarak küresel demiryolu faaliyetlerinde ilerlemeye devam ediyor. Emniyetli, dijital bir altyapıya yönelik çözümlerle Pilz'in amacı, demiryolu taşımacılığının geleceğini şekillendirmede aktif bir rol oynamaya yardımcı olmaktır.

Mesaja týkla
Pilz, myPNOZ modüler emniyet rölesi için TÜV SÜD'den UKCA (Birleşik Krallık Uygunluk Değerlendirmesi) sertifikasını alan ilk şirket oldu. Bu sertifika, yeni tip modüler, parti boyutu 1 emniyet rölesinin Ocak 2023'ten sonra bile İngiliz pazarındaki standartlara uygun olduğunu ve dolayısıyla kullanıma hazır olduğunu onaylar. (Fotoğraf © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 28 Haz 2022

Pilz myPNOZ emniyet rölesi, Büyük Britanya için UKCA (Birleşik Krallık Uygunluk Değerlendirmesi) TÜV Süd sertifikası aldı. GB'de kullanım için sertifika verildi

Pilz, myPNOZ modüler emniyet rölesi için TÜV SÜD'den UKCA (Birleşik Krallık Uygunluk Değerlendirmesi) sertifikasını alan ilk şirket oldu. Bu sertifika, yeni tip modüler, parti boyutu 1 emniyet rölesinin Ocak 2023'ten sonra bile İngiliz pazarındaki standartlara uygun olduğunu ve dolayısıyla kullanıma hazır olduğunu onaylar. Brexit nedeniyle Avrupa Birliği'nde kullanılan mevcut CE işareti, Büyük Britanya Birleşik Krallığı'nda (Birleşik Krallık) burada geçerli olacak UKCA sertifikası ile değiştirilecektir.

Mesaja týkla
23 Haziran'da girişimci Renate Pilz bu yılki Rudolf Diesel Madalyasını aldı. Pilz GmbH & Co. KG'nin eski Yönetici Ortağı,

Ostfildern, 24 Haz 2022

"En başarılı yenilikçi başarı" ödülüne layık görülen girişimci Renate Pilz, Rudolf Diesel Madalyasını aldı

23 Haziran'da girişimci Renate Pilz bu yılki Rudolf Diesel Madalyasını aldı. Ostfildern'den otomasyon şirketi Pilz'in eski Yönetici Ortağı, “En başarılı yenilikçi başarı” kategorisinde ödülü kazandı. Madalya, Augsburg'daki Rudolf Diesel Mütevelli Heyeti tarafından takdim edildi. Alman Buluş Enstitüsü (DIE), 1953'ten beri Rudolf Diesel Madalyası'nı hem yaratıcılıklarını hem de fikirlerini bir şirket ortamında başarılı şekilde uygulamaya koyma yeteneklerini sergileyen iş adamlarına ve şirketlere verdi.

Mesaja týkla
Her yıl Red Dot Ödülü: Ürün tasarımı, olağanüstü tasarım başarıları ve ürün yenilikleri arayışına girer. Bu yılın kazananı: Pilz'in yenilikçi, özelleştirilebilir emniyet rölesi myPNOZ. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 22 Haz 2022

Pilz'in yeni tip myPNOZ modüler emniyet rölesi, uluslararası Red Dot Ödülünü kazandı - Olağanüstü tasarım!

Otomasyon uzmanı Pilz'in yeni tip myPNOZ emniyet rölesi ile yenilikçi güç, "iyi" tasarımla buluşuyor. "Endüstriyel Ekipman, Makine ve Otomasyon" kategorisinde Red Dot Tasarım Ödülü'nün verilmesi ile bu durum Red Dot Jürisi tarafından onaylanmıştır. Uluslararası jüri bu kalite işaretini yalnızca olağanüstü tasarıma sahip ürünlere vermektedir. Her şeyden önce jüri, parti boyutu 1'de pazara özel emniyet sunan ilk modüler emniyet rölesi olan myPNOZ'un pratik esnekliğinden ikna oldu.

Mesaja týkla
Pilz Grubu 348,4 milyon € ile yeni bir ciro rekoruna ulaştı. Ailece yönetilen emniyet otomasyonu şirketi bunun için en çok çalışanlarının inanılmaz gayretine müteşekkir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 19 May 2022

2021 mali yılı: Pilz Grubu rekor gelir elde etti ve gelecek gelişmeler için iyi konumda olduğunu düşünüyor - kriz sınavını geçmiş ve güçlenmiş olarak: Pilz büyüme yolunda

2021 mali yılı Pilz şirket grubu için bir rekor yılı oldu. Emniyet otomasyonu uzmanı 348,4 milyon Euro ciro ile geçen seneye kıyasla yaklaşık yüzde 22 ciro artışı kaydetti. Küresel ekonomik krizin, siber saldırının ve Covid pandemisinin ardından ve devam eden tedarik darboğazlarına rağmen, aile şirketi kriz öncesi 2018’in ciro seviyesini aştı ve yine büyüme rotasında. Şirket 2022’nin zorlayıcı bir yıl olmasını bekliyor, ancak geleceğe güvenle bakıyor.

Mesaja týkla
Susanne Kunschert, Yönetici Ortak (foto: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 19 May 2022

Susanne Kunschert: 2021 mali yılı ve 2022 için öngörü

Geçtiğimiz yıllar hiçbirimiz için kolay olmadı, dünyanın dört bir yanındaki Pilz çalışanları her gün yeni zorluklarla karşılaştı. Buna karşılık 2021’deki sonuç uğraşlarımıza değdiğini teyit ediyor. Grup olarak rotamızı koruduk, dünya çapında çalışanlarımız duraksamadan çalışarak değişimlere esnekçe uyum sağladı. Bunun için kardeşim ve ben müteşekkiriz. İyimserliğimizden bir şey kaybetmedik ve bu zamanlardan daha da güçlenmiş olarak çıkacağımıza eminiz.

Mesaja týkla
Susanne Kunschert, Yönetici Ortak (foto: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 19 May 2022

Susanne Kunschert: Pilz’den otomasyon çözümleri: Emniyetli ve güvenli

Raylı sistem operasyonlarını emniyete almak, geliştirmek ve devrimsel ilerleme sağlamak için Avrupa bütün raylı sistem ağını önümüzdeki 10 - 15 yılda dijitalleştirmeli. Daha fazla kapasite, daha dakik çalışma, daha yüksek enerji verimi ve böylece yeşil mobilite sağlamanın tek yolu bu! Bu sebeple raylı sistemlerde modern, emniyetli ve çevreye dost teknolojilerin kullanılması geleceğe giden yol. Bu çıkarımla Pilz’i yeniden konumlandırdık.

Mesaja týkla
Thomas Pilz, Yönetici Ortak (foto: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 19 May 2022

Thomas Pilz: Dijital Otomasyonda Emniyet Ruhu

Sanayi devriminin başlangıcından geçen yüzyılın başına kadar, makineler için en önemli konu üretkenlikti. İnsan emeğinin maliyeti düşüktü, bu sebeple maalesef koruyucu önlemler almak için bir güdü yoktu. Bugün bildiğimiz haliyle makine emniyetinin tarihi 40 yıl bile geriye uzanmaz. 1986 yılında Makine Direktifinde bir değişiklik yapıldıktan sonra Avrupa'da makine emniyeti zorunlu hale geldi.

Mesaja týkla
İkincil ambalaj sektörü için Pilz ile güvenli karton besleme: TÜV-SÜD tarafından onaylanan çözüm paketi, PNOZmulti 2 güvenli küçük kontrolörleri ve myPNOZ modüler emniyet rölelerini içerir. Besleme cihazı başına iki özel optik sensör eklenir. (Fotoğraf © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 28 Nis 2022

Pilz, ambalaj sektöründe karton beslemenin emniyetli bir şekilde izlenmesi için TÜV-SÜD sertifikalı bir çözüm sunar - karton beslemeyi verimli bir şekilde korur

Ambalaj makinelerinde karton beslemesini güvenli bir şekilde izleyen TÜV-SÜD sertifikalı emniyet çözümü ile sürecin bu adımı artık emniyetli ve verimli olacak şekilde tasarlanabilir. Çözüm paketi, seçebileceğiniz iki emniyet kontrolörü sunar; bir yazılım aracıyla konfigüre edilen uygulamalar için küçük kontrolör PNOZmulti 2 ve parti boyutu 1 besleme çözümleri için emniyet rölesi myPNOZ. Besleme cihazı başına iki optik sensör eklenir. Çözüm, performans düzeyi (PL) d ve kategori (Cat.) ile uyumludur. EN ISO 13849-1'in 3'ü veya IEC 62061'in SIL 2'si, ikincil ambalaj sektöründe daha fazla verimlilik için minimum duruş süreleri ve daha yüksek üretkenlik sağlar.

Mesaja týkla
Emniyet otomasyonu çözümleri üreticisi olarak Pilz, hem emniyet hem de endüstriyel güvenlik konularını, ürün geliştirme aşamasından itibaren eşit ölçülerde dikkate alır. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 27 Nis 2022

TÜV Süd, Pilz ürün geliştirmesini IEC 62443-4-1'e göre sertifikalandırır. Pilz'in geliştirmesi emniyetli ve güvenlidir

TÜV Süd, Pilz otomasyon şirketinin geliştirme süreçlerini uluslararası güvenlik standardı IEC 624434-4-1'e uygun olarak sertifikalandırmaktadır. Bu nedenle Pilz'in geliştirmesi bariz şekilde güvenlidir: Bir ürünün tasarım aşamasından itibaren güvenlik özellikleri sistematik olarak ele alınır, riskler tanımlanır ve ideal olarak ürün içinde zaten giderilir. Mevcut fonksiyonel emniyet yönetimi sertifikasına yapılan bu ilave, Pilz müşterilerine bundan böyle iki kat güvenlik vaat ediyor.

Mesaja týkla
Pilz, karma Hannover Messe 2022'de (30 Mayıs – 2 Haziran 2022) otomasyonun bireysel ve esnek bir şekilde uygulanmasına olanak tanıyan, emniyet ve güvenliği kapsayan eksiksiz otomasyon çözümleri sunacak. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 12 Nis 2022

Pilz, Hannover Messe 2022'de (Salon 9, Stand D 17) - Pilz ile "Otomasyonda Dönüşüm!"

Pilz, karma Hannover Messe 2022'de (30 Mayıs – 2 Haziran 2022) otomasyonun bireysel ve esnek bir şekilde uygulanmasına olanak tanıyan, emniyet ve güvenliği kapsayan eksiksiz otomasyon çözümleri sunacak. Fuar ziyaretçileri kişisel olarak uyarlanabilen çözümler hakkında bizzat Pilz standından bilgi alabilirler. Odak noktası: verimlilik.

Mesaja týkla

Ostfildern, 7 Nis 2022

Pilz'den emniyet otomasyonundaki güncel trend konularını kapsayan dijital etkinlik - tamamen emniyet otomasyonu hakkında "Pilz Otomasyon Günleri"

17 - 19 Mayıs 2022 tarihleri arasındaki dijital formatlı "Pilz Otomasyon Günleri" ile otomasyon şirketi, çok günlü bir etkinlik düzenliyor: Katılımcılar "Emniyet, güvenlik ve otomasyon" ile ilgili güncel konular hakkındaki bilgilerden yararlanıyor. "Otomasyon Günleri" uluslararası bir odak noktasıdır ve Pilz uzmanlarıyla kapsamlı bilgi alışverişine yönelik bir platform sağlar.

Mesaja týkla
PDP67 PN uzak I/O modülü, emniyet ve emniyet ile ilgili olmayan sensörleri ve aktüatörleri doğrudan sahada izlemek için ekonomik, hızlı ve esnek bir çözümdür. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 5 Nis 2022

Yeni PDP67 PN uzak I/O modülü, kontrol dolabında ve depoda yerden tasarruf sağlar - Esnek, merkezi olmayan otomasyon - Emniyet dahildir

Pilz, yeni PDP67 PN uzak I/O modülü ile hem merkezi olmayan uygulamalar hem de doğrudan sahadaki uygulamalar için ürün portföyünü genişletiyor. IP67 koruma sınıfına sahip sağlam tasarımı sayesinde modül, doğrudan makine üzerine monte edilebilir. Giriş veya çıkış olarak konfigüre edilebilen PROFINET/ProfiSafe arayüzü ve evrensel bağlantılar, PDP67 PN'yi son derece esnek hale getirir. Yalnızca tek bir cihaz türü gerekli olduğundan, kullanıcılar depo alanından ve maliyetlerden tasarruf sağlar.

Mesaja týkla
Pilz ile fonksiyonel bir emniyet uzmanı olun: Yeni CEFS yeterliliği - Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman. (Fotoğraf: © Maskot/Maskot/Getty Images, © iStock.com/zanskar, ©Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 31 Mar 2022

Pilz'den yeni CEFS yeterliliği - Sertifikalı Fonksiyonel Emniyet Uzmanı - Fonksiyonel emniyete uygun

Pilz, dünya çapındaki uzman seviyesinde eğitim teklifini daha da genişletiyor: Eğitim katılımcıları artık fonksiyonel emniyet bilgilerini de uzman seviyesine yükseltebilir. TÜV Nord tarafından onaylanan CEFS (Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman) yeterliliği, EN ISO 13849 ve EN IEC 62061 normatif özellikleri gibi teorik bilgileri aktarmaktan fazlasını yapar. Yeterlilik sahibi olduktan sonra katılımcılar, tasarım ve doğrulamadan uygulamaya kadar karmaşık emniyet sistemlerini kendileri oluşturabilir ve değerlendirebilir.

Mesaja týkla
Büyük Alman markaları, 20 yıldır “Yüzyılın Markaları” olarak seçilmiştir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 24 Şub 2022

DIE ZEIT Yayıncılık Grubu, kontrol teknolojisi alanında emniyet otomasyonu için Alman markasını onurlandırıyor; Pilz, “Yüzyılın Markası”

DIE ZEIT Publishing Group, ünlü “Yüzyılın Markaları” ansiklopedisinin yeni baskısını yayınladı. Otomasyon şirketi Pilz, bu çalışmada “Kontrol teknolojisi” ürün kategorisinde bulunabilir ve bu nedenle önde gelen Alman markalarından biri olarak kabul edilmektedir. Dr. Florian Langenscheidt ile çalışan jüri, Pilz'i emniyet otomasyonunda teknoloji lideri olarak onayladı. “Yüzyılın Markaları” referans çalışmasında, yalnızca bağımsız bir jüri tarafından yapılan değerlendirmelerine göre seçilen şirketler bulunmaktadır.

Mesaja týkla
Ayrıca 2022 yılında Pilz Academy'nin eğitim portföyü, makine emniyeti, tesis işletimi ve bakımı, üretim ve otomasyon hakkında uzman seviyesinde bilgi sağlayacaktır. (Fotoğraf: © PeopleImages/E+/Getty Images, © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 23 Şub 2022

Pilz Academy'nin 2022 yılı yeni eğitim programı - Emniyet ve otomasyon için hazır!

Pilz Academy'nin sunduğu 2022 yılı eğitim programı sadece dijital formatları değil, her şeyi kapsar. Makine emniyeti, tesis işletimi ve bakımı, üretim ve otomasyon hakkında uzman seviyesinde bilgi sağlayan konular ve içerikler de teknolojinin en gelişmiş durumunu yansıtır.

Mesaja týkla

Ostfildern, 23 Kas 2021

Pilz'den dijital sergi salonu: artık emniyet otomasyonunu sanal olarak deneyimleyebilirsiniz - Pilz'i keşfedin!

Pilz, dijital sergi salonu ile emniyet otomasyonu dünyasına sanal erişim olanağı sunuyor. Özel 360° görünümde yeni Pilz ürünleri, hareket halindeki bireysel otomasyon çözümleri, en son uzmanlık bilgisi ve makine emniyeti hizmetleri ile birlikte heyecan verici odak alanları vb. - bunların tümü Pilz'in dijital dünyasının ziyaretçilerini bekliyor: "Pilz'i keşfedin! Emniyet. Güvenlik. Otomasyon.ˮ

Mesaja týkla
Pilz'in PNOZmulti 2 emniyetli konfigüre edilebilir küçük kontrolörü için ilgili PNOZmulti Configurator yazılım aracı Sürüm 11.0 (yeni yazılım mimarisi ve yeni, modüler, genişletilebilir PNOZ m B0.1 temel ünite ile) artık mevcuttur (fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 16 Kas 2021

Yeni, çığır açan yazılım sürümü 11.0 ve yeni temel ünite ile PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör (ihtiyaca uygun uygulamalara yönelik güç ve lisans maliyeti yok!)

Pilz'in PNOZmulti 2 emniyetli konfigüre edilebilir küçük kontrolörü için ilgili PNOZmulti Configurator yazılım aracı Sürüm 11.0 artık mevcuttur. "Temel" sürüm için daha yüksek performans ve lisans maliyeti olmayan yeni yazılım mimarisi bulunmaktadır. Bu sürümden itibaren, kullanıcılar küçük ve orta ölçekli uygulamalar için yeni, modüler ve genişletilebilir, kompakt PNOZ m B0.1 temel üniteye de güvenebilirler. Modüler, uyarlanabilir (ve bu nedenle ekonomik) yeni temel ünite, serbestçe konfigüre edilebilir giriş ve çıkışlar sayesinde maksimum esneklik sunar.

Mesaja týkla
Pilz'in emniyetli konfigüre edilebilir küçük kontrolörü PNOZmulti 2'nin fırınları kontrol etmek ve izlemek için temel ünitesi ve modülleri artık küresel test kuruluşu Underwriters Laboratories (UL) tarafından onaylanmıştır. Bu, ateşleme tesislerinin daha hızlı devreye alınmasını sağladığından sahadaki kullanıcılara avantaj sağlar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 11 Kas 2021

Pilz'in fırınlar için konfigüre edilebilir emniyetli küçük kontrolörü PNOZmulti 2 artık ABD ve Kanada için UL sertifikasına sahip. Burner artık Kuzey Amerika'da da kullanıma hazır!

Pilz'in brülör yönetimi için emniyetli küçük kontrolörleri PNOZmulti 2 artık Underwriters Laboratories (UL) sertifikasına sahiptir. Küresel test organizasyonu UL'nin merkezi ABD'nin Northbrook kentindedir. Sertifikasyon, hem küçük kontrolör temel ünitesinin hem de modüllerinin, fırınlar için ABD ve Kanada'nın ulusal emniyet standartlarını karşıladığını onaylar. Bu, ateşleme tesislerinin daha hızlı devreye alınmasını sağladığından sahadaki kullanıcılara avantaj sağlar.

Mesaja týkla
Modern, dijital demiryolu otomasyonu demiryolu taşımacılığının güvenilirliğini artırabilir. Pilz, demiryolu altyapısını modernleştirmek ve genişletmek için açık, sektörde başarısı kanıtlanmış otomasyon teknolojisi sağlar. (Fotoğraf: © SBB Cargo AG)

Ostfildern, 14 Eki 2021

Pilz'in kontrol teknolojisine sahip “Akıllı yük treni” girişimi – Otomatik fren testi için eksiksiz çözüm

Daha hızlı, daha emniyetli, daha ekonomik: İsviçre Demiryolu şirketi SBB Cargo ve Avusturyalı demiryolu sistemleri uzmanı PJM, “akıllı bir yük treni” geliştirmek için birlikte çalışıyor. SBB Cargo ve PJM, bu girişim kapsamında incelenen otomatik fren testi için Pilz'in PSS 4000 otomasyon sistemine güveniyor.

Mesaja týkla
Pilz'in otomatik kılavuzlu araç sistemlerinin gereksinimlerine özel olarak tasarlanan bu hizmet paketiyle kullanıcılar, uluslararası uyumluluk hizmetleri, eğitim ve uyumlu bileşenler dahil olmak üzere uygulamalarının güvenliği ve üretkenliği için ihtiyaç duydukları her şeyi alırlar. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 7 Eki 2021

Otomatik kılavuzlu araç operatörleri için eksiksiz hizmet paketi - Emniyetli rotalarda

Otomasyon şirketi Pilz, hizmet paketiyle, otomatik kılavuzlu araçlarda (AGV) emniyetli uygulamaların uygulanması için tavsiye ve destek sağlar. Pilz'in sunduğu teklif, tasarım aşamasında emniyet konseptlerinin geliştirilmesiyle başlar ve eğitim dahil olmak üzere devreye almaya kadar devam eder. Bu nedenle, sorumlu ISO 3691-4 standardının gerekliliklerini karşılar ve aynı zamanda çalışma sırasında üretkenliği garanti eder.

Mesaja týkla
Pilz'in yeni emniyet kartı PMCprotego S3, sürücüye entegre emniyet hareketi çözümünü genişleterek EN 61800-5-2'ye uygun daha fazla emniyet hareketi izleme fonksiyonu sağlar. Bu fonksiyonlarla, PASMotion mühendislik aracı ile artık uygulamaya özel hata tepkisini önceden, esnek ve bağımsız olarak konfigüre etmek mümkündür. Böylece, makinenin durma süreleri azaltılır. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 5 Eki 2021

Yeni PMCprotego S3 emniyet kartı, Pilz'in PMCprotego DS sürücüye entegre emniyet hareketi çözümünü genişletir. Her zaman en emniyetli sürücü geri bildirimi!

Yeni PMCprotego S3 DS emniyet kartı, PMCprotego DS sürücüye entegre emniyet hareketi çözümünü genişleterek EN 61800-5-2'ye uygun daha fazla emniyet hareketi izleme fonksiyonu sağlar. Bu fonksiyonlarla, PASMotion mühendislik aracı ile artık uygulamaya özel hata tepkisini önceden, esnek ve bağımsız olarak konfigüre etmek mümkündür. Bu, makine durma sürelerini azaltır, böylece çok çeşitli emniyet gereksinimlerine rağmen tesisler her zaman maksimum üretkenliğe ulaşır. Bu, yüksek tesis kullanılabilirliği sağlar.

Mesaja týkla
PSENradar emniyetli radar sisteminde, artık Cat.3 / PL d'ye kadar emniyetli koruma bölgesi izleme için yeni radar sensörü PSEN rd1.2 bulunmaktadır. Sonuç olarak PSEN rd1.2, robot uygulamalarını da emniyetli şekilde koruyabilir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 23 Eyl 2021

Pilz, emniyetli koruma bölgesi izlemesi için yeni radar sensörleri ve analiz ünitesi sunar - Robotik dahil emniyetli koruma bölgesi izlemesi!

Zorlu koşullarda bile emniyetli koruma bölgesi izlemesi amacıyla Pilz portföyünde artık PSENradar emniyetli radar sistemi için başka bir sensör bulunmaktadır: Yeni PSEN rd1.2 radar sensörü, Cat. 3/PL d için kullanılabildiğinden robot uygulamalarını da emniyetli şekilde koruyabilir. Aynı seviyede yeni PSEN rd1.x I/O PN analiz ünitesi ile birlikte, emniyetli radar sistemini mevcut uygulamalara dahil etmek artık daha da kolay olduğundan devreye alma optimize edilir. Emniyetli radar sistemi, optoelektronik sensörlerin sınırlarına ulaştıkları her yerde kullanılır. Özellikle ahşap işleri, mineral ve çelik işleme/ağır sanayi ile nakliye ve lojistik sektörü gibi zorlu uygulama koşullarında PSENradar, PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör ile birlikte koruma bölgesi izlemesi için uygunluk değerlendirmesi de dahil olmak üzere emniyetli ve eksiksiz bir çözüm sunar.

Mesaja týkla
Web tabanlı görselleştirme yazılımı PASvisu, Modbus TCP arayüzü sayesinde piyasadaki hemen hemen tüm yaygın kontrol sistemleri ile kullanılabilir. (Fotoğraf: © iStock.com/shapecharge, ssguy/Shutterstock, © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 26 Ağu 2021

Web tabanlı görselleştirme yazılımı PASvisu artık Modbus/TCP arayüzü ve Secure-Client ile – Tüm görselleştirme görevleri için açık – ancak güvenli

Bir tesise ilişkin hızlı ve kapsamlı bir genel bakış elde edin: Pilz'in web tabanlı görselleştirme yazılımı PASvisu'nun amacı budur. PASvisu'nun yeni sürümü artık Modbus/TCP protokolünü de destekliyor. Protokol, diğer endüstriyel bileşenlerle birlikte tüm kontrolörlerin hızlı şekilde bağlanmasını sağlar. Güncelleme ayrıca, PASvisu Sunucusundan gelen verilerin kullanıcının görselleştirme sistemine emniyetli şekilde aktarılmasını sağlayan güvenli bir İstemci/Sunucu bağlantısı içerir.

Mesaja týkla
Pilz'in yeni PSENbolt emniyet sürgüsü sürümleri, koruma kilitli mekanik emniyet kapısı sistemi PSENmech ile birlikte kullanıma sunulmuştur: Kullanıcılar standart sürümler ve anahtarlı sürümler arasında seçim yapabilir. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 19 Ağu 2021

Pilz: Koruma kilidi - manüpilasyon durdurmalı PSENmech mekanik emniyet kapısı sistemi ile birlikte yeni PSENbolt emniyet sürgüsü sürümleri

Pilz'in yeni PSENbolt emniyet sürgüsü sürümleri, koruma kilitli mekanik emniyet kapısı sistemi PSENmech ile birlikte kullanıma sunulmuştur: Kullanıcılar standart sürümler ve anahtarlı sürümler arasında seçim yapabilir. Emniyetli komple çözüm bir mekanik sürgü, tutma yeri ve yeni esnek, birleştirilebilir emniyet siviçinden oluşur. Bu itibarla, kişisel ve süreç koruması için daha esnek, uygun maliyetli bir emniyet kapısı çözümünü temsil eder.

Mesaja týkla
Pilz'in PSENopt II Tip 3 emniyet ışık perdeleri, dünyanın ilk UL sertifikalı Tip 3 emniyet ışık perdeleridir. Kuzey Amerika pazarına ihracat yapan makine üreticileri, özellikle bu avantajdan faydalanır. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 12 Ağu 2021

Pilz'in emniyet ışık perdesi PSENopt II: ABD ve Kanada için dünyanın ilk UL onaylı Tip 3 ışık perdesi - Tip 3 için pazarı açıyor!

Pilz'in Tip 3 emniyet ışık perdeleri PSENopt II, merkezi Northbrook, ABD'de bulunan küresel test kuruluşu Underwriters Laboratories (UL) tarafından onaylanmış dünyanın ilk ışık perdesidir. Sertifika, emniyet ışık perdelerinin ABD ve Kanada'daki ulusal emniyet standartlarını karşıladığını onaylar. Bu, özellikle bu pazarlara ihracat yapan makine üreticileri için bir avantajdır.

Mesaja týkla
Pilz PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolörleri için yeni PNOZ m EF 1MM2DO hareket izleme modülü, sürücü alanındaki sermaye mallarını, makineleri ve çalışanları korumak için kademeli ve gecikmeli kapatma işlevlerini kullanır. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 22 Tem 2021

Sürücü izleme için yeni genişletme modülü bulunan PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör - Eksenleri emniyetli ve verimli şekilde izleyin

PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolördeki yeni PNOZ m EF 1M2DO hareket izleme modülü, artık emniyetli hareket izleme alanında basamaklı ve gecikmeli kapatma işlevleri sunmaktadır. Yeni hareket izleme modülü, tek bir eksende sekiz adede kadar emniyet işlevini izleyerek verimli sürücü uygulamaları sağlar ve böylece hem sermaye mallarını hem de makineyi korur.

Mesaja týkla
Üretken alan izleme için PSENscan emniyet lazer tarayıcısı, aynı anda izlenen 70 adede kadar değiştirilebilir konfigürasyon ve üç ayrı emniyet bölgesi sunar. Böylece alan izleme artık daha üretken olabilir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 30 Haz 2021

Üç adede kadar ayrı emniyet bölgesi ve 70 adede kadar değiştirilebilir konfigürasyona sahip Pilz'in PSENscan emniyet lazer tarayıcısı - Mobil ve sabit uygulamaların daha esnek ve üretken şekilde izlenmesi!

PSENscan emniyet lazer tarayıcısında artık ek dijital girişler ve çıkışlar bulunmaktadır: Yeni 17 pimli ve ana kodlayıcı tipleri sayesinde artık 70'e kadar değiştirilebilir konfigürasyon uygulanabilir ve üç adede kadar ayrı emniyet bölgesi aynı anda izlenebilir. Böylece sabit alanlar, örneğin yeni kısmi dinamik muting ile daha üretken şekilde izlenebilir. Kodlayıcı değerlendirmesi, bekleme modu ve daha hassas navigasyon gibi lojistik sektörüne yönelik yeni işlevler de mobil uygulamaların daha verimli izlenmesini sağlar.

Mesaja týkla
2021 Alman İnovasyon Ödülü'nün

Ostfildern, 19 May 2021

Alman İnovasyon Ödülü (GIA), dünyanın parti boyutu 1!deki ilk emniyet rölesinin inovasyon seviyesini onaylıyor - myPNOZ: Elektronik Teknolojiler kategorisinde "Kazanan"!

Baden-Württemberg merkezli otomasyon şirketi Pilz, yenilikçi, myPNOZ özelleştirilebilir emniyet rölesi ile "Elektronik Teknolojiler" kategorisinde kazanan olarak duyuruldu. Müşteriler, Creator'ı ilk kez Industrie 4.0 ruhuna uygun olarak kendi bireysel emniyet rölelerini "çevrimiçi olarak oluşturmak" için kullanabilirler. Alman İnovasyon Ödülü, tüm endüstriyel sektörlerde, önceki çözümlere kıyasla öncelikli olarak kullanıcı odaklılıkları ve katma değeri ile kendilerini ayıran ürün ve çözümleri ödüllendirir.

Mesaja týkla
Endüstriyel otomasyon ağları için kapsamlı koruma: Pilz SecurityBridge güvenlik duvarı artık Pilz ürün serisi dışındaki diğer ağ aboneleri arasındaki veri iletişiminin izlenmesini de garanti ediyor. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 11 May 2021

Pilz'in SecurityBridge güvenlik duvarı artık üçüncü taraf tedarikçilerin cihazlarını içeren otomasyon ağlarını da koruyor - Manipülasyona dayanıklı iletişime açık

Pilz SecurityBridge güvenlik duvarı artık Pilz ürün serisi dışındaki diğer ağ aboneleri arasındaki veri iletişiminin izlenmesini de garanti ediyor. Bu nedenle, mevcut endüstriyel otomasyon ağlarına dahil etmek daha da fazla esneklik sağlar. Kimlik doğrulama ve izin yönetimi sayesinde, SecurityBridge olası veri manipülasyonuna karşı etkili bir şekilde koruma sağlar. Sonuç olarak Pilz'in açık güvenlik duvarı tesis kullanılabilirliğini artırır.

Mesaja týkla
Pilz otomasyon şirketi, öğrenmeye ve sürekli eğitime yatırım yaparak geleceğe güven ve umutla ile bakmaktadır. (Fotoğraf: © Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 4 May 2021

2020 mali yılı: Otomasyon uzmanı Pilz ciroda bir düşüş görüyor - Tamamen kendine güvenen bir bakış açısı - "Krize birlikte karşı koyma"

Pilz şirketler grubu, 2020 mali yılında dünya çapındaki krizleri ve ayaklanmaları hesaba katmak zorunda kaldı: 2020 yılında şirket bir önceki yıla göre yüzde 11,3 düşüşle 286,2 milyon Euro ciro kaybına uğradı. İhracat payı ve AR-GE oranı artırıldı. Şirketin önümüzdeki aylar için güveni ve enerjisi tam.

Mesaja týkla
Yenilikçi emniyet rölesi myPNOZ sayesinde Pilz, sanayide dijitalleşme bakımından yeni bir mihenk taşı belirledi: bu röle, Pilz'in müşterilerine, “kendilerinin” özel kişisel parti boyutu 1 gereksinimlerine uygun emniyetli çözümler sunmasını sağlıyor. Ürün şimdi Hermes Ödülü'ne aday gösterildi. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 12 Nis 2021

Parti boyutu 1'de dünyanın ilk emniyet rölesi için övgü - Pilz, myPNOZ ile Hermes Ödülü'ne aday gösterildi

Merkezi Baden-Württemberg'de bulunan Pilz otomasyon şirketi bu yılın HERMES ÖDÜLÜ'ne aday gösterildi. Oscar'ın sektördeki eşdeğeri olan ödül bugün Hannover Messe Digital Edition 2021'in bir parçası olarak verildi. Pilz, ödüle aday gösterilen üç şirketten biriydi. Phoenix Contact, bu yılki kazanan Bosch-Rexroth ile birlikte adaylar arasına Pilz'e katıldı. Pilz, yeni kişiselleştirilmiş emniyet rölesi myPNOZ için övgü aldı. Kullanıcılar kendi myPNOZ ürünlerini Endüstri 4.0 ruhuna uygun olarak "çevrimiçi oluşturabilirler".

Mesaja týkla
Bu yılki sanal Hannover Messe'de otomasyon şirketi Pilz, Hannover Messe'nin

Ostfildern, 7 Nis 2021

Pilz, sensör teknolojisi, küçük kontrolörler ve endüstriyel güvenlik alanlarındaki yeniliklerle sanal Hannover Messe 2021'de katılımcı olarak bireyselleştirme, dijitalleştirme ve güvenliğe odaklanır.

Otomasyon uzmanı Pilz, dünyanın en büyük endüstriyel fuarında sanal fuardaki varlığını, emniyet de dahil olmak üzere, "Endüstriyel Dönüşüm" açılış konuşması temasının bugün endüstride nasıl uygulandığını göstermek için kullanacak. Şirket, bireyselleşme ve dijitalleşme konularına odaklanacaktır. Bunlar yeni ürünlere yansıtılıyor: Modüler emniyet sisteminin ve küçük kontrolörler PNOZmulti 2 artı endüstriyel emniyet alanının ötesine geçen Pilz, dikkatleri en son yeniliği olan ve Şubat ayında piyasaya sürülen myPNOZ emniyet rölesi üzerinde yoğunlaştıracak. Pilz uzmanları, bu ürünle ilgili olarak çevrimiçi ziyaretçilerden gelen soruları yanıtlamak için canlı olarak hazır bulunacaktır.

Mesaja týkla
Kullanılabilir görüntü verilerini pres kontrol cihazına ileten Pilz'in kamera tabanlı koruma sistemi PSENvip 2 için bükme açısı ölçümü yapan yeni bir modül kullanıma sunuldu. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 6 Nis 2021

Pilz'in kamera tabanlı koruma sistemi PSENvip 2 üzerinde bükme açısı ölçümü için yeni modül - Bükme işlemlerini daha verimli hale getiriyor!

Kullanılabilir görüntü verilerini pres kontrol cihazına ileten Pilz'in kamera tabanlı koruma sistemi PSENvip 2 için bükme açısı ölçümü yapan yeni bir modül kullanıma sunuldu. Böylece operatör, abkant presleme sırasında bükülme açısı değerini doğrudan kullanıcı arabiriminde (HMI) görür ve pahalı açı ölçüm sistemlerine ve karmaşık manuel ölçümlere olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Böylelikle sistemin ilk ve sonraki ayarlamasına dahil olan zaman ve maliyetler minimuma indirilir. Bükme işlemi, PSENvip 2 ile verimli ve emniyetli şekilde uygulanabildiğinden abkant preslerde yüksek kullanılabilirliği garanti eder.

Mesaja týkla
Yeni Pilz Care destek programı ile Pilz, müşterinin ihtiyaçlarına göre tek tek bir araya getirilebilen kişiye özel modüller sunar.

Ostfildern, 30 Mar 2021

Pilz Care ile bireysel ürün desteği - Özelleştirilmiş destek

Müşteri ihtiyaçlarına göre hizmet: Yeni Pilz Care programı ile Pilz, tüm dünyadaki ürünleri için tek tek talep edilebilir destek modülleri sunarak maksimum makine kullanılabilirliğini garantiler.

Mesaja týkla
Pilz'in PSENopt II ışık perdesi serisi için artık bir yeniden başlatma interlock'u mevcuttur. Bu, makinenin istenmeden yeniden başlatılmasını önler. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 25 Mar 2021

Pilz'in PSENopt ışık perdesi portföyü, istenmeyen yeniden başlatmayı önler - Kilitlemeyi verimli ve emniyetli şekilde yönetme

PSENopt II kilidi ile Pilz'in PSENopt II ışık perdesi serisinde için artık bir yeniden başlatma interlock'u mevcuttur. Bu, örneğin tehlikeli alanlarda bakım çalışması sırasında makinenin istenmeden yeniden başlamasını önler. Tehlike noktasının derhal görsel kontrolü yapıldığından fazladan ek emniyet sensörlerine gerek yoktur. Bu nedenle, PSENopt II kilidi yalnızca emniyetli değil, aynı zamanda istenmeyen yeniden başlatmayı önlemek üzere ekonomik, kullanımı kolay bir çözüm de sunar.

Mesaja týkla
Pilz, PMC SC6 ve PMC SI6 yeni sürücü kontrolörleri ile tek veya çok eksenli uygulamalar için yerden tasarruf sağlayan, ölçeklenebilir sistemler sunar. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 23 Mar 2021

Tek ve çok eksenli uygulamalar için yeni Pilz sürücü çözümleri - Esnek, birleştirilebilir sürücü kontrolörleri

Yeni PMC SC6 ve PMC SI6 sürücü kontrolörleriyle Pilz, servo amplifikatörü portföyünü hem tek hem de çok eksenli uygulamalar için yer tasarrufu sağlayan, ölçeklenebilir sistemleri içerecek şekilde genişletiyor. Her ikisi de esnek şekilde birleştirilebilir ve hızlı şekilde devreye alınabilirler. PMC SC6 ve PMC SI6 sürücü kontrolörleri, özellikle metal işleme, paketleme veya ahşap işleme endüstrisindeki tek veya çok eksenli uygulamalar için yüksek hassasiyet sunar.

Mesaja týkla
Kapılar için emniyetli ve eksiksiz çözümler: PSENmlock ve Pilz'in modüler emniyet kapısı sistemine en son eklenen entegre kaçış serbest bırakmalı PSENmlock tutma yeri modülü ile kişi ve tesisler emniyetli şekilde korunur. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 18 Mar 2021

PSENmlock tutma yeri modülü, Pilz'in modüler emniyet kapısı sistemini genişletir - Kapılar emniyetli şekilde elinizin altında

Pilz'in modüler emniyet kapısı sisteminde artık PSENmlock tutma yeri modülü de bulunmaktadır. Kapsamlı bir çözüm olarak, kapı modülünde entegre bir aktüatörün yanı sıra entegre bir kaçış serbest bırakma sistemi de bulunur. Tutma yeri modülünde, emniyetli interlock ve emniyetli koruma kilidi için PSENmlock emniyet kapısı sensörü ile birlikte, erişilebilir kapılar için emniyetli, özel olarak uyarlanabilir bir çözüm de sunulur.

Mesaja týkla
PNOZmulti Configurator yazılım aracının 10.13 sürümünden itibaren, konfigüre edilebilir küçük kontrolör için ek öğeler ve genişletme modülleri mevcuttur. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 16 Mar 2021

PNOZmulti 2 küçük kontrolör: PNOZmulti Configurator yazılım aracındaki genişletmeler - Verimli otomasyon için yeni bloklar

Emniyetli kullanıcı programlarının basit konfigürasyonu için yeni fonksiyon blokları, PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör için PNOZmulti Configurator yazılım aracının 10.13 yazılım sürümünde mevcuttur. Pakette, ışık perdesi uygulamaları için yeni bir L-muting bloğu, emniyet kapısı çözümleri ve analog fonksiyonları izlemek için yeni mantık fonksiyon blokları ve daha kapsamlı kodlama ve/veya kod çözme için bloklar bulunur.

Mesaja týkla
Yenilikçi emniyet rölesi myPNOZ sayesinde Pilz, sanayide dijitalleşme bakımından yeni bir mihenk taşı belirledi: bu röle, Pilz'in müşterilerine, “kendilerinin” özel kişisel parti boyutu 1 gereksinimlerine uygun emniyetli çözümler sunmasını sağlıyor. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG/© iStock.com/Suradech14)

Ostfildern, 14 Oca 2021

Industry 4.0’a giden yolda başka bir önemi mihenk taşı olarak otomasyon bileşenlerine yönelik dijital işletme modeli - Parti boyu 1 emniyeti

Industrie 4.0, yalnızca mevcut süreçlerin optimize edilmesinden çok daha fazlasını kapsıyor: en yeni modüler emniyet rölesi myPNOZ bakımından, otomasyon şirketi Pilz, siparişten hizmete sokulmaya kadar evrensel, dijital bir konsept tasarladı. Sanayide dijitalleşme bakımından bir mihenk taşı: myPNOZ sayesinde Pilz, müşterilerin özel bireysel parti boyutu 1 gereksinimlerine göre inşa edilmiş emniyetli çözümler sunabiliyor.

Mesaja týkla
Kullanıcılar “kendi” myPNOZ emniyet rölelerini sezgisel myPNOZ Creator çevrimiçi aracı ile birleştirebilirler. (Photo: Pilz GmbH & Co. KG/ © iStock.com/industryview)

Ostfildern, 14 Oca 2021

myPNOZ modüler emniyet rölesi , dünyanın ilk toplu iş boyutu 1 emniyet rölesidir - otomasyonda "Emniyetim"

Sezgisel myPNOZ Creator çevrimiçi aracı ile kullanıcılar, "kendi" myPNOZ'larını oluşturabilir: Önceden monte edilmiş, ayarlanmış ve test edilmiş olarak teslim edilir ve tamamen kişiselleştirilmiş ve kuruluma hazır bir sistemdir. Emniyet işlevlerinin mantıksal bağlantıları myPNOZ'da seçilen modüller ve takılı oldukları sırayla tanımlandığından myPNOZ Creator'ı kullanmak için programlama bilgisi gerekmez. Bu nedenle otomasyon şirketi Pilz, seçimden siparişe kadar yeni myPNOZ modüler emniyet rölesi için dijital, evrensel bir konsept geliştirdi: Pilz, myPNOZ ile müşterilerin özel toplu iş boyutu 1 gereksinimlerine göre oluşturulmuş emniyetli çözümler sunabilir.

Mesaja týkla
Yeni PITgatebox kontrol ünitesi türleri, kullanıcılara sadece kolay çalışma olanağı sunmakla kalmaz, aynı zamanda emniyet kapısı uygulamalarının tatbik edilmesi için yüksek esneklik de sağlar. Entegre erişim izni sistemine sahip olan tür, ek avantajlar sunar. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 13 Oca 2021

SPS Connect 2020’de Pilz – Emniyet kapılarını çalıştırırken daha fazla esneklik için yeni PITgatebox kontrol ünitesi türleri - Emniyetli, güvenli çalışma

Pilz, "Çalıştırma ve izleme" ürün alanında, on bir adet yeni PITgatebox kontrol ünitesi sunuyor; bunlar emniyet kapısı anahtar ve sistemlerinin basit bir şekilde çalıştırılması için kullanılabilir. Ayrıca, PITreader entegre okuyucu ünitesi içeren türler, erişim izinlerinin sezgisel kontrolüne olanak sağlayarak emniyeti endüstriyel güvenlikle birleştirir.

Mesaja týkla
Pilz’in koruma kilitli yeni emniyet kapısı sistemi PSENmech, hareketli korumaların emniyetli bir şekilde izlenmesi için temel ekonomik bir çözüm sunar. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 10 Kas 2020

Pilz SPS Connect 2020'de - Personel ve proses koruması için koruma kilitlemeli yeni emniyet kapısı sistemi PSENmech

Koruma kilitlemeli yeni emniyet kapısı sistemi PSENmech artık stoklarda. Bu sistemle Pilz, hareketli korumaların emniyetli şekilde izlenmesi için temel ekonomik bir çözüm sunabilir.

Mesaja týkla
İyi analog alternatif:

Ostfildern, 20 Eki 2020

Pilz SPS Connect 2020'de - Kapsamlı erişim kontrolü için emniyetli otomasyon çözümlerine odaklanın - Otomasyonu daha verimli hale getirin!

"Be safe and secure with Pilz (Pilz ile emniyette ve güvende olun)" fuar sloganı altında Pilz, akıllı ve dijital otomasyon için emniyetli otomasyon çözümlerini sergilemek üzere uluslararası SPS (Akıllı Üretim Çözümleri) (24–26.11.2020) fuarının sanal platformunu kullanacaktır. Bu çözümler, makine emniyetini ve endüstriyel güvenliği eşit şekilde dikkate alır. Ana odak alanı, üretkenliği korurken kapsamlı erişim kontrolüdür.

Mesaja týkla
PMIvisu v807 ve v812 operatör terminalleri, kir ve tozun üretildiği alanlarda bile tesisin ve makinelerin güçlü bir şekilde görüntülenmesini ve teşhis edilmesini sağlar. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 7 Eki 2020

Pilz’in yeni PMIvisu v807 ve v812 operatör terminalleri sağlamlığı ve performansı bir araya getirir - Kolayca genel bakış imkanı verir

Operatör terminalleri ile PMIvisu v807 ve v812 Pilz, operatör terminalleri portföyünü profesyonel görüntüleme ve otomasyon süreçlerinin teşhisi için son derece sağlam ve güçlü iki cihazla tamamlar. PMIvisu v8 ile kullanıcılar sezgisel işletim konseptlerini basit ve hızlı bir şekilde uygulayabilir.

Mesaja týkla
İlk kez, Pilz'in emniyetli küçük kontrolör serisi PNOZmulti 2'nin yeni ana ünitesi PNOZ m B1 Brülör sadece brülörün değil, aynı zamanda tüm fırınının emniyetli kontrolü ve takibini yönetmek için kullanılabilir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 15 Tem 2020

Brülör yönetimi uygulamaları için Pilz PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolörleri

İlk kez sadece brülörün değil, tüm fırının emniyetli kontrolü ve takibinin yönetilmesi de mümkündür: Pilz PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolörler serisinden yeni PNOZ m B1 Brülör ana ünitesi, PNOZmulti Configurator yazılım aracının 10.12 Sürümü üzerinden fırınların eşzamanlı olarak takibini ve emniyetli bir şeklide kontrol edilmesini desteklemektedir.

Mesaja týkla
Pilz'in otomasyon çözümleri tesis ve makinelerinizi korur: Sadece yetkili personelin erişebileceği tesis ve makinelerinizin dışarıdan kullanımının önüne geçilir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 28 May 2020

Otomasyon şirketi Pilz için zorlu bir mali yıl 2019 - “Kriz sürecinde hem esnek hem de istikrarlı”

Pilz şirketler grubunu 2019'da zor bir mali yıl bekliyor: Zayıf bir küresel ekonominin ve sonbaharda yaşanan bir siber saldırının yarattığı olumsuz koşullarda, şirketin 2019 yılı cirosu kayıtlara bir önceki yıla göre yüzde 6,5 düşüşle 322,5 milyon Euro olarak geçti. Buna rağmen, şirket çalışan sayısını sabit tutmayı başardı.

Mesaja týkla
Pilz'in emniyet lazer tarayıcısı PSENscan artık Açık Kaynak Çerçevesi ROS serisine ait yeni ROS (Robot İşletim Sistemi) paketleri sayesinde otomatik güdümlü araçların (AGV) dinamik navigasyonu için de kullanılabilir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 19 May 2020

Pilz emniyet lazer tarayıcısı PSENscan artık üretim lojistiğinde dinamik navigasyon için ROS paketi ile birlikte kullanılabilecek - Sade ama daha dinamik navigasyon!

Pilz'in emniyet lazer tarayıcısı PSENscan, artık sabit veya hareketli tehlike bölgelerinin emniyetli ve verimli bir şekilde izlenmesinin ötesine geçerek üretim lojistiği sektörü için yeni olanaklar sunuyor. ROS (Robot İşletim Sistemi) paketlerinin Açık Kaynak Çerçevesi ROS'tan temin edilebiliyor olması, emniyet lazer tarayıcısının, örneğin SLAM (Eşzamanlı Konum Belirleme ve Haritalama) kullanılarak otomatik güdümlü araçların (AGV) dinamik navigasyonu için de kullanılabileceği anlamına geliyor. Kullanıcılar, mobil uygulamaların üretim ortamlarında daha dinamik ve dolayısıyla emniyetli bir şekilde uygulanması avantajından faydalanır.

Mesaja týkla
Pilz’in yeni PSENcode düşük profilli aktüatörünün ayırt edici özelliği, sadece 3 mm'lik yüksekliğidir. Sonuç olarak daha esnek bir uygulama sağlayan PSENcode güvenlik anahtarlarını tamamlar. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 21 Nis 2020

Emniyette yeni bir boyut için yeni aktüatör!

RFEID uydu alıcı-verici teknolojisi sayesinde, Pilz’in PSENcode kodlanmış emniyet anahtarları, maksimum manipülasyon korumasını en az yer ihtiyacıyla bir arada sunuyor. Kurulum yüksekliğinin önemli bir faktör olduğu, kritik alan uygulamaları için yeni bir özellik: PSENcode düşük profilli aktüatör yalnızca 3 mm yüksekliğindedir ve şu anda dünyanın en düşük profilli aktüatörüdür.

Mesaja týkla
Interpack’e gelen ziyaretçiler, Pilz standında Pilz emniyet kapısı modelini deneyimleyebilir ve bu sayede paketleme endüstrisindeki modüler emniyet kapısı sistemi için geniş kapsamlı uygulama seçeneklerini keşfedebilir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 12 Mar 2020

Pilz, Düsseldorf’daki “Components Special Trade Fair by Interpack 2020” fuarında Salon 18, Stand 18B02’de sizleri bekliyor - Emniyetli, güvenli paketleme!

Bu yılki “Components by Interpack 2020”de otomasyon şirketi Pilz, paketleme makinelerine yönelik esnek sistem çözümlerine odaklanıyor. Temel odak noktası, paketleme açısından makine emniyetinin ötesinde endüstriyel emniyete kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bu bağlamda otomasyon uzmanı için tematik odak noktası güvenli erişim kontrolü alanı olacak.

Mesaja týkla
Rail 4.0 için Hazır: Otomasyon şirketi Pilz, Rail Live’da trenlerde ve demiryolu hatlarında dijitalleşme için kapsamlı çözüm yelpazesini sunacak. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG / © iStock.com/querbeet)

Ostfildern, 3 Mar 2020

Pilz Rail Live fuarında 69. standda - Dijital geleceğe hazır!

Pilz, uluslararası demiryolu konferansı ve fuarı Rail Live’da (Madrid (İspanya), 31.03 - 02.04.2020), sanayide kanıtlanmış otomasyon çözümlerinin demiryollarında güvenli kontrol görevleri için nasıl kullanılabileceğini gösterecektir. Ek konferansta Pilz uzmanları şu konuda konuşacaklar: “Industrie 4.0’dan Rail 4.0’a”.

Mesaja týkla
Pilz'in güvenli yapılandırılabilir küçük kontrolörü PNOZmulti 2'nin yeni bir özelliği, artık yalnızca makine güvenliği görevlerini (güvenlik) değil, aynı zamanda kontrol görevlerini (endüstriyel güvenlik) de üstlenebilmesidir. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co. KG)

Ostfildern, 25 Şub 2020

Emniyet ve endüstriyel güvenlik için yeni fonksiyonlara sahip yapılandırılabilir küçük kontrolör PNOZmulti 2 / Pilz Hannover Messe 2020'de (Salon 9, D 17 Standı) - Sistematik olarak güvenli ve emniyetli!

Çalışma modunun seçilmesi ve erişim izinlerinin yönetilmesi söz konusu olduğunda, güvenli yapılandırılabilir küçük kontrolör PNOZmulti 2 artık endüstriyel güvenlik ve makine güvenliği ile ilgili ek görevleri yerine getirebilir: Bir sistem çözümü olarak PNOZmulti 2, çalışma modu seçimi ve erişim izin sistemi PITmode’undan PITreader okuyucu ünitesi ile birlikte çalışarak kapsamlı erişim kontrolünü ve fonksiyonel olarak güvenli çalışma modu seçimini etkinleştirir. İlgili yazılım aracı PNOZmulti Configurator'ın 10.12 Sürümünden itibaren mevcuttur.

Mesaja týkla
Ostfildern merkezli şirketin otomasyon uzmanları Pilz tarafından düzenlenen “Emniyetli Otomasyon Teknolojileri” seminerleri serisinin odak noktası, “emniyet kapısının” üzerinde pratik bir örnek olarak kullanılan CE işaretindeydi. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 29 Oca 2020

Pilz'in “Otomasyon Turu” etkinlikleri, 2020 yılı turu kapsamındaki “CE işaretinin emniyetli bir şekilde uygulanması” semineri başlayacak. – Pilz ile “Emniyetli otomasyon teknolojileri”

Pilz'in “Otomasyon Turu” etkinlikleri 2020 Mart ayından itibaren “Emniyetli Otomasyon Teknolojileri” seminerleri serisiyle başlayacak. Tur, Ostfildern merkezli otomasyon şirketi Pilz tarafından düzenlenen bir dizi pratik etkinliğin bir parçası olacak. Seminer serisi Almanya genelinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve makine emniyetinin tam olarak doğrulanması ve belgelenmesi yoluyla CE işaretleme sürecinde donanım ve yazılım mühendisliğine odaklanacak.

Mesaja týkla
Girişimci bir şahsiyet için özel ödül: Renate Pilz, Federal Liyakat Nişanını Baden-Württemberg Eyaleti Ekonomi Bakanı Hoffmeister-Kraut'tan alıyor. (Fotoğraf: Pilz GmbH & Co.KG)

Ostfildern, 24 Oca 2020

Federal Liyakat Nişanı Renate Pilz'e verildi

Renate Pilz, gösterdiği üstün girişimcilik ve sosyal sorumluluk faaliyetleri nedeniyle Federal Liyakat Nişanı ödülüne layık görüldü. Ekonomi Bakanı Hoffmeister-Kraut “Baden-Württemberg'e özgü, son derece özel bir sosyal girişimci ve inovasyon ve dijitalleşme için bir öncü”.

Mesaja týkla
Pilz, hizmet robotiği alanında, örneğin şirket, robotları kontrol etmek için bir yazılım geliştirdiğinde, otomasyona yönelik bir çözüm tedarikçisidir.

Ostfildern, 23 May 2019

2018’de ciroda orta düzeyde artış ve çalışan sayısında artış - “Zorlu bir ortamda büyüme”

Ekonomik düşüşe rağmen Pilz şirketler grubu büyümeye devam ediyor: 2018 yılının son mali yılında, otomasyon şirketi 345 milyon Avro ciro elde etti (%+2.1). Çalışan sayısı ilk defa 2.500’ün üzerine çıktı.

Mesaja týkla
Dünyanın ilk emniyetli radar sistemi çözümü ile Pilz’in PSEN emniyetli sensör teknolojisi yelpazesi genişliyor.

Ostfildern, 23 May 2019

Pilz portföyünde yeni olan dünyanın ilk emniyet radar sistemi çözümü - En zorlu ortamlarda bile emniyetli!

Koruma bölgesi izleme için Pilz portföyünde yeni olan radar teknolojisine dayanan dünyanın ilk komple emniyet çözümüdür. Inxpect SpA’nın emniyet radar sistemi “LBK Sistemi” ve yapılandırılabilir küçük kontrolör PNOZmulti 2’den oluşur. Bu eksiksiz çözüm, zor şartlara sahip zorlu ortamlarda bile - örneğin ağaç işlerinde toz gibi aşırı üretim yapılan ortamlarda - veya karmaşık tesis yapılarında emniyetli ve ekonomik izleme yapılmasını sağlar. Güvenli radar sistemi çözümünün faydaları arasında en zorlu ortamlara rağmen yüksek tesis veya makine üretkenliği sağlaması bulunur.

Mesaja týkla
Genel Merkez

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Almanya

Telefon: +49 711 3409-0
E-posta: pilz.gmbh@pilz.de

Kurumsal ve Teknik Basın

Telefon: +49 711 3409 - 158
E-posta: publicrelations@pilz.com

Amerika

  • Meksika: +52 55 5572 1300
  • Brezilya: + 55 11 4942-7032
  • Kanada: +1 888-315-PILZ (315-7459)
  • Birleşik Devletler (Ücretsiz): +1 877-PILZUSA (745-9872)

Avrupa

  • İrlanda: +353 21 4804983
  • İtalya: +39 0362 1826711
  • Avusturya: +43 1 7986263-444
  • Rusya: +7 495 6654993
  • Türkiye: +90 216 5775552
  • Belçika: +32 9 321 75 70
  • İsveç: +46 300 13990 / +45 74436332
  • Hollanda: +31 347 320477
  • Almanya: +49 711 3409 444
  • İspanya: +34 938497433
  • Danimarka: +45 74436332
  • Portekiz: +351 229 407 594
  • Birleşik Krallık: +44 1536 460866
  • Fransa (Ücretsiz): +33 3 88104000
  • İsviçre: +41 62 889 79 32
  • Finlandiya: +358 10 3224030 / +45 74436332

Asya Pasafik

  • Avustralya (Ücretsiz): +61 3 9560 0621 / 1300 723 334
  • Japonya: +81 45 471 2281
  • Tayvan: +886 2 25700068
  • Singapur: +65 6829 2920
  • Çin: +86 400-088-3566
  • Güney Kore: +82 31 778 3390
  • Yeni Zelanda: +64 9 6345350
  • Tayland: +66 210 54613