Otomasyon sektöründeki ürünler, hizmetler ve eğilimler hakkında her zaman bilgi sahibi

Pilz haber bülteni yenilikleri izlemenizi sağlar.
Pilz haberlerini RSS aracılığıyla alın!

RSS beslemesi ile haberlere abone olun

Emniyetli otomasyon konusunda en güncel bilgilere sahip olun: Pilz'den çözümler, ürünler, hizmetler ve şirket hakkında haberler basit ve kullanışlı bir şekilde RSS beslemesi aracılığıyla alınabilir.

RSS beslemesine şimdi abone olun!
Ayrıca burada belirtilen bağlantıyı RSS okuyucunuzdaki alana da girebilirsiniz: https://www.pilz.com/rssfeeds/news_rss_INT_tr.xml

Haberlere genel bakış

Birlikte bir tablete bakan iki adam

15 Nis 2024

Yeni Endüstriyel Güvenlik Danışmanlık Hizmeti

Makineleri siber saldırılara, operatörler tarafından yanlış kullanıma veya manipülasyona karşı nasıl korursunuz? Endüstriyel Güvenlik, gelecekte EC Uygunluk Beyanının önemli bir bileşeni olacaktır. Çözümünüz, yeni Pilz Endüstriyel Güvenlik Danışmanlık Hizmetidir: Uzmanlarımız, makinedeki güvenlik açıklarıyla ilgili riskinizi analiz eder ve daha yüksek siber güvenliğin yanı sıra daha yüksek çalışan koruması ve makine kullanılabilirliğine yönelik uygun bir konsept oluşturur.

Şimdi keşfedin!
Kilitlemeli emniyet siviçleri ürün grubu

4 Nis 2024

Hannover Messe'de - Kilitlemeli emniyet siviçleri

Kilitlemeli Pilz emniyet siviçleri hem süreç hem de personel koruma için doğru çözümü sunar – emniyetli, üretken çalışma için.

Kilitlemeli emniyet siviçlerine
Matthias Wimmer, web seminerimizde Makine Regülasyonunu anlatıyor

27 Mar 2024

30 dakikada kısa ve öz Makine Regülasyonu bilgisi

Matthias Wimmer, Pilz'in yeni standartlar ve yönetmeliklerin yorumlanmasıyla ilgili uzmanıdır. Şöyle diyor: "Yeni gereksinimlerle ilgilenmek için hiçbir zaman erken değildir" Bu nedenle, makine üreticilerine makine emniyeti konusunda bekleyen değişikliklerle ilgili bir genel bakış sunmak için AB Makine Regülasyonu hakkındaki beş kısımdan oluşan web seminerinde size rehberlik edecektir. AB Makine Regülasyonunun yayınlanması ile yöntemsel, organizasyonel ve teknik değişiklikler hakkındaki önemli bilgileri keşfederek ileri düzeyde hazırlık sağlayacaksınız.

Web seminerini şimdi izleyin!
Konferans odasında bir yazı tahtası önünde duran adam

20 Mar 2024

Makine Regülasyonu ile ilgili yeni eğitim

Makine Regülasyonu’na hazırlanmak için yeni eğitimimizden faydalanın: Makine Direktifi ile Makine Regülasyonu arasındaki farklara bir genel bakıl elde edeceksiniz. Makine Regülasyonu ayrıca CE işaretine yönelik 6 adımlı süreç bağlamında da incelenecektir.

Hemen şimdi kaydolun: Makine Regülasyonu’na Giriş
Pilz'in Pilz logolu Demiryolu Çözümlerinin bulunduğu demiryolu kontrol sistemi

18 Mar 2024

Pilz ve Trafikverket, İsveç demiryolu ağını dijitalleştiriyor.

Demiryolu altyapısı İsveç Ulaştırma İdaresi Trafikverket, demiryolu ağındaki iletişim yapısını modernize etme ihalesini Pilz'e verdi. Gelecekte Pilz'in demiryolu kontrol sistemi, emniyetli gerçek zamanlı Ethernet SafetyNET p'ye dayalı olarak hat üzerindeki interlock'lar ve kontrol kabinleri arasındaki iletişimi devralacaktır. Dijital I/O sinyalleri cam fiber uzun mesafeli bağlantılar üzerinden aktarılır. Çözüm ayrıca SIL4 ve EN 50126'ya göre emniyetli çalışmayı da garanti eder.

Diğer iş ortakları ve referansları burada keşfedin!
Doğrudan uzmanlarımızla görüşmek için randevu alın

13 Mar 2024

Tarihi kaydedin: Hannover Messe 2024

Bu yılki Hannover Messe, 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Her zamanki gibi Salon 9 Stant D17’de olacağız. Bu yılki fuarda öne çıkanlar hakkında hemen bilgi edinin ve fuarda doğrudan uzmanlarımızla görüşmek için randevu alın. Sizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!

Doğrudan uzmanlarımızla görüşmek için randevu alın

6 Mar 2024

Ödüllü çözümler

Nürnberg’deki en son SPS’de Pilz’in iki yeniliği ödüle layık görüldü. Bunların hangisi olduğunu ve bu çözümlerin belirleyici özelliklerinin neler olduğunu keşfetmek için haberleri okuyun.

Ödül hakkında daha fazla bilgi
Butonları ve diğer dijital sensörleri izlemek için standart uygulamalara yönelikPNOZ m ES 16DI giriş modülü

26 Şub 2024

PNOZmulti 2 küçük kontrolörler - Butonları izlemek için giriş modülü

Butonları ve diğer dijital sensörleri izlemek için standart uygulamalara yönelik PNOZ m ES 16DI giriş modülünü kullanabilirsiniz.

Yeni modülle ilgili ayrıntılı bilgi

26 Şub 2024

PNOZmulti 2 küçük kontrolör artık Safety-over-EtherCAT ile

Hem kontrol hem de emniyetle ilgili bilgileri aktarmak için EtherCAT'i emniyetli ilgili veya emniyetle ilgili olmayan bilgileri aynı kanal üzerinden aktaran Safety-over EtherCAT FSoE (= FailSafe over EtherCAT) emniyet protokolü ile birlikte kullanın. Haberlerde emniyet konseptinin makine konseptine nasıl entegre edileceğini okuyabilirsiniz.

Şimdi satışta - PNOZmulti 2 küçük kontrolör artık Safety-over-EtherCAT ile
Bazı sözcüklerin bulunduğu yazı tahtasının önünde duran bir adam

23 Şub 2024

Makine Regülasyonu basitleştirildi

Ocak 2024’ten itibaren, eğitim teklifimiz yeni Makine Regülasyonu gereksinimlerine uyarlandı. İhtiyacınız olan bilgiyi elde etmek için zamanı kullanın. İSter temel isterse uzman eğitim olsun, Pilz ile her zaman her şeyden haberiniz olsun.

Şimdi tedarik süresi avantajından yararlanın!
Depoda pano ile iki adam

19 Şub 2024

TARİHİ KAYDEDİN! LogiMAT 2024

2024 yılında Stuttgart’taki intralojistiğe yönelikLogiMAT uluslararası ticaret fuarında Pilz, bir kez daha lojistik uygulamalarınıza yönelik kapsamlı Emniyet ve Güvenlik çözümlerini ve hizmetlerini sunuyor olacak.

Ticaret fuarı hakkında daha fazla bilgi
Sertifika belgesinin tesliminde PILZ ve TÜV Süd çalışanları

7 Şub 2024

Emniyetli küçük kontrolör PNOZmulti 2 yukarı, aşağı, dertsiz tasasız!

PNOZmulti 2 ürün yelpazesinin temel üniteleri ve ilişkili genişleme modülleri TÜV SÜD tarafından 2014/33/EU direktifi uyarınca PESSRAL olarak bilinen programlanabilir bir elektronik sistem olarak sertifikalandırıldı.

Sertifikalandırma hakkında daha fazla bilgi!
PSENslock 2 ürün resmi

26 Oca 2024

PSENslock 2 elektromekanik kilitlemeli emniyet siviçi

Yeni nesil PSENslock 2 zorlu ortam koşullarında bile verimli süreç koruması için pek çok yeni özellik getiriyor.

Yeni özellikler hakkında daha fazlasını keşfedin
Web Semineri Simgesi

15 Oca 2024

I.A.M. -Yetkilendirme ve Erişim Yönetimi- animasyonu

Çeşitli animasyonlarda, Yetkilendirme ve Erişim Yönetiminin personelinizi bakım durumlarında nasıl tehlikelerden koruyabildiğini ve çeşitli tesis ve makinelere erişim izinlerini nasıl atayabileceğinizi son derece anlaşılır şekilde görebilirsiniz. Tek noktadan Emniyet ve Güvenlik çözümü!

Videolara
Pek çok tesis bulunan bir üretim alanında baretli bir adam, en öndeki tesisin ekranının önünde duruyor

20 Ara 2023

Kilitlemeli emniyet siviçi portföyümüz

Emniyet kapınız için geniş kilitlemeli emniyet siviçi seçenekleri sunuyoruz. Ürün seçimini daha kolay hale getirmek için web sitemizin yapısını yeniledik.

Emniyet kapınız için kilitlemeli emniyet siviçleri
NÖM AG logosu

20 Ara 2023

NÖM AG’deki PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolör

PNOZmulti 2 küçük kontrolör, NÖM'deki süt ürünleri paletleme sisteminde bulunan eski muting çözümünün yerini alıyor - pratik olarak operasyon devam ederken.

Müşteri referansı: NÖM’deki soğuk hava deposunda paletleme yaparken PNOZmulti 2 ile emniyetli muting
Şekerlemelerle dolu çorap

19 Ara 2023

Pilz, size mutlu yıllar diler!

Gerçekten özel bir yıldönümü olan 2023'e dönüp bir daha bakalım. Önemli olayları sizler için tekrar özetledik. Bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Gelecek yıl heyecan verici projelere ev sahipliği yapmayı şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. Size ve ailenize mutlu yıllar!

2023 yıldönümünü hatırlayalım
Yazılım aracı PNOZmulti Configurator Sürüm 11.2 kullanıma hazır!

12 Ara 2023

Emniyetli küçük kontrolörler PNOZmulti Configurator - Sürüm 11.3'deki yenilikler

Yazılım aracı PNOZmulti Configurator, PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir emniyetli küçük kontrolör ile proje oluşturmak ve düzenlemek için kullanılır. Kullanıcı olarak, yeni Sürüm 11.3 yine makinelerin en emniyetli ve esnek şekilde izlenmesine katkıda bulunan bir dizi özellik sunuyor. Yeni sürüm PNOZmulti'nin emniyetli sensör teknolojisi ile birlikte kullanılmasına yönelik çözümleri basitleştiriyor.

Hemen indirin
YZ Görüntüsü, dergi kapağı

4 Ara 2023

Pilz'de gelecekle ilgili konular

Yapay Zeka ve Emniyet Dijital müşteri dergisinde, IO-Link Safety ve Endüstriyel Güvenlik yakın geleceğe bir bakış sağlıyor.

Yeni sayıya
Yeni eğitim: Otonom Mobil Araçlar için ROS Uygulaması

1 Ara 2023

Yeni eğitim: Otonom Mobil Araçlar için ROS Uygulaması

Bu eğitimin sonunda, ROS ve ROS2 ile otonom mobil araç için proje oluşturabileceksiniz. Gerçek uygulamalarda nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz. Profesyonellere yönelik eğitim!

Hemen daha fazla bilgi edinin!

28 Kas 2023

Mobil robot uygulamalarına yönelik yeni emniyet çözümü

Serbestçe gezinen mobil platformlar için Pilz, yeni senkronizasyon izleme fonksiyonlarıyla PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolör, üretim alanını izlemeye yönelik PSENscan emniyet lazer tarayıcıları ve çeşitli sinyal cihazlarından oluşan, ISO 3691-4'e uygun kapsamlı bir emniyet çözümü sunmaktadır.

Daha fazla
SPS - Akıllı Üretim Çözümleri logosu

21 Kas 2023

SPS Genel Değerlendirme 2023

Bu yıl gerçekleştirilecek olan SPS -Akıllı Üretim Çözümleri'ne katılamıyor musunuz? Sorun değil. Fuar yeniliklerimizi ve en iyi anlık görüntüleri kaçırmayın. "Yenilikler" broşürümüzü indirin. Burada tüm yeni ürün yeniliklerini bir bakışta görebilirsiniz. Fotoğraf galerisinde bu yılki fuarın öne çıkanlarını bulacaksınız. Gelecek yıl sizi Nürnberg'de görmeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.

SPS 2023 incelemesi
Siyah daire ve semboller ile

6 Kas 2023

IO-Link Safety: Tek sistemde saha seviyesinde emniyetli iletişim.

Emniyet otomasyonunda bir uzman olarak, SPS 2023'te piyasaya bazı yeni ürünler sunacağız: Master ve sensörlerle komple IO-Link Safety Sistemi. Tesis ve makinelere entegrasyonu kolaylaştıran ve performansı artıran ekonomik ve esnek komple çözüm.

IO-Link Safety
Sarı ve beyaz öğelerin bulunduğu mikrofon

27 Eki 2023

SPS - akıllı üretim çözümleri'ndeki uzman paneli

"Dönüşümde Emniyet ve Güvenlik", bu yılki SPS sloganımızdır. Bu dönüşüm sürecinde güvenilir iş ortağınızız. Günlük sunumlarımıza gelin ve uzmanlarımızın bilgilerinden faydalanın.

Sunum programımızı hemen keşfedin!

24 Eki 2023

EPLAN İş Ortağı Ağları; Zaman kazandıran mühendislik

EPLAN İş Ortağı Ağı (EPN), 2021 yılının başlarında kurulmuş olup dünya çapında 60'tan fazla işbirliği iş ortağı uzmanını bir araya getirmektedir. Pilz, başlangıçtan itibaren EPN ağında teknoloji iş ortağı olmuştur. Ürünlerimize yönelik EPLAN makrolarını, ürün verilerini ve 3B kontrol kabini makrolarını doğrudan EPLAN aracında bulabilirsiniz.

EPLAN ile zaman kazandıran mühendislik
AGVS yanında dizüstü bilgisayarı olan bir adam

19 Eki 2023

ISO 3691-4'ün güncellenmiş sürümü yayınlandı

Otomatik kılavuzlu araç sistemlerine yönelik uluslararası standardın güncellenmiş sürümü Haziran 2023'ten itibaren yürürlüğe girmiştir. Eğitimimizde üreticilere ve operatörlere yönelik önemli değişikliklere bir genel bakış sağlanmaktadır.

Değişiklikler nelerdir?
PSENmlock mini emniyet kilidi cihazı ürün resmi

17 Eki 2023

Yeni PSENmlock mini emniyet kilidi cihazı

Personel korumasına yönelik yeni emniyet kilitleme cihazı PSENmlock mini, Pilz'in koruma kilitlemeli emniyet anahtarları portföyünü genişletiyor. PSENmlock mini, 30x30x159 mm’lik kompakt tasarımıyla örneğin kanatlar ve kapaklar gibi alan açısından kritik uygulamalar için idealdir.

Yeni emniyet kilidi cihazı hakkında her şey

9 Eki 2023

İnsan ve Otomasyon - artık dijital!

"Mensch und Automation" yıldönümü sayımız sizi Pilz'in 75 yıllık yolculuğuna götürüyor. Dijital sürümdeki heyecan verici konuları şimdi keşfedin!

Dijital müşteri dergisine
Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısı

25 Eyl 2023

Hangi emniyet mesafesi gereklidir?

El koruması gerektiren uygulamalarda, çalışanlar optimum korumaya sahip olmalı ve iş akışı bozulmamalıdır. Bu nedenle doğru emniyet mesafesini hesaplamak çok önemlidir.

Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısı hakkında daha fazla bilgi
Susanne Kunschert, Pilz GmbH & Co. KG Yönetici Ortağı ve Tilo Brandis, Pintsch GmbH Yönetici Ortağı

14 Eyl 2023

Pintsch ile yeni çerçeve tedarik anlaşması

Pilz ve emniyetli demiryolu altyapısında uzman olan Pintsch, demiryolunun dijitalleştirilmesi amacıyla yenilikçi kontrol ve sinyalizasyon teknolojisi geliştirmek için birlikte çalışıyor. İş birliği ortakları, çerçeve tedarik anlaşmasını imzalayarak birlikte çalışmalarına yönelik sonraki adımı atıyor.

Daha fazla
Müşteri dergisi kapağı

12 Eyl 2023

"Mensch und Automation digital"in ilk sayısı

Şirket, Pilz'in 75. yılını kutlayan Pilz müşteri dergisinin yıldönümü sayısıyla "Mensch und Automation"i ilk defa tanıtıyor (emniyet otomasyonu dünyasından daha fazla hikaye ve uzman bilgisi ile).

Dijital sürüme
Dünya haritası, Büyük Britanya

7 Eyl 2023

Brexit haberleri: Birleşik Krallık için CE işareti uzatıldı

1 Ağustos 2023'te İngiliz hükümeti, UKCA markasının yanı sıra CE işareti taşıyan tanımlı ürünlerin de süresiz olarak ithalinin mümkün olacağını duyurdu.

Hemen daha fazla bilgi edinin!
Tabletli adam makinenin önünde

5 Eyl 2023

Makinem emniyetli mi? - Verimli bir genel bakış

İster yeni ister kullanılmış olsun, makinelerinizden bazıları bir süredir kullanımda mı? Bu videoda, Pilz Makine Emniyeti Değerlendirmesi hizmetinin sizi uygun maliyetli değerlendirme, önlemler paketi, öncelik listesi ve önerilen eylemler ile nasıl mükemmel şekilde desteklediği açıklanmaktadır!

Videoya

5 Eyl 2023

Erişim izni sistemi PITreader S: HT Robotics'de uygulama

HT Robotics, mobil robot istasyonu için yalnızca üç yetkili kullanıcı grubunun uygulamaya erişmesini sağlamak istedi. Burada çözüm PITreader S erişim izni sistemidir!

Müşteri referansı: Emniyetli erişim kontrolü HT Robotics mobil takım istasyonu için
Anahtar cepte: oturum açma

28 Ağu 2023

PSS 4000 yeni sistem sürümü 1.25 - Anahtar cepte çözümü

Anahtar cepte çözümü, sistem sürümü 1.25 olan PSS 4000 otomasyon sisteminde kullanılabilir. Bu şekilde personelinizi makinelerin plansız olarak yeniden başlatılmasına karşı koruyabilirsiniz.

Tüm yeni ürünlere genel bakış

22 Ağu 2023

CMSE için özel bir yıl:

Uluslararası kabul gören sertifika programı Sertifikalı Makine Emniyeti Uzmanı (CMSE) onuncu yılını kutluyor. 10.000 katılımcı TÜV Nord ve Pilz ile birlikte makine emniyeti konusunda eğitim aldı. Emniyet küresel bir sorundur. Bu nedenle CMSE eğitimini şu anda 60 farklı ülkede sunuyoruz. Siz de sertifikalı bir CMSE uzmanı olabilirsiniz!

Bir sonraki kurs için hemen kaydolun!
Makinenin önünde duran iki adam

17 Ağu 2023

Doğrulama - videoda kısaca açıklandı!

Video ile hemen fikir edinin! Makinede risk azaltmaya yönelik gerekli önlemlerin doğrulanabilir ve doğru bir şekilde uygulanıp uygulanmadığını yalnızca emniyet doğrulaması ile belirleyebilirsiniz! Ancak hangi doğrulama derinliği gerekli ve yararlıdır? Pilz, maksimum verimlilik için üç ayrı seviyeden oluşan ve ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyarlanmış yeni doğrulama sistemini sunar!

Videoya
Yeni PNOZ m B0.1 temel ünitesi

14 Ağu 2023

PNOZmulti 2 emniyetli küçük kontrolörler - Yeni PNOZ m B0.1 temel ünitesi

Makinenizde PL e/SIL CL 3'e kadar emniyet fonksiyonlarını izlemeniz mi gerekiyor? Yeni PNOZ m B0.1 temel ünitesi, bağımsız cihaz olarak ya da modüler sistemde maksimum bir I/O modülü ile genişletilmiş olarak kullanılabilir: PNOZ m EF 2DOR röle çıkış modülü ile tamamen yeni!

Yeni PNOZ m B0.1 temel ünitesi
Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısı

4 Ağu 2023

Doğru emniyet mesafesini hızlı ve emniyetli şekilde hesaplayın

Emniyet mesafesi, bir tesisin emniyetli çalışması için önemlidir. Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısı ile gerekli mesafeyi kolayca hesaplayabilirsiniz.

Neden denemiyorsunuz?

27 Tem 2023

PITmode fusion: MTU Aero Engines’deki uygulama

PITmode fusion çalışma modu seçme ve erişim izni sistemi Rhode + Wagner’in çatlak test makinelerinde Emniyet ve Güvenliği artırmaktadır

Müşteri referansı: Yetkilendirme ve Erişim Yönetimi Sistemi Rhode + Wagner’in çatlak test makinelerinde
Sarı gri makine

26 Tem 2023

Emniyetle ilgili kontrol sistemlerini doğru şekilde kurun

Emniyet ile ilgili kontrol sistemlerinin tasarımında ve değerlendirilmesinde önemli olan süreçleri ve standartları keşfedin. Burada odak emniyetle ilgili kontrolörlere yönelik standartlardır: EN ISO 13849-1 ve EN IEC 62061. Tasarım ilkeleri hakkında daha çok bilgi edinin ve emniyet bütünlüğü seviyesi ile performans seviyesinin nasıl hesaplanacağını öğrenin.

Şimdi kaydolun ve ihtiyacınız olan bilgilere ulaşın!
Eğitime katılan kişi

24 Tem 2023

Otomatik kılavuzlu araçlar ve araç sistemleri emniyetli bir şekilde nasıl kullanılabilir?

Bir AGVS'nin mevcut bir çıkış sistemine emniyetli bir şekilde nasıl entegre edilebileceğini keşfedin! Tipik risk azaltma önlemlerinin yanı sıra çeşitli emniyet stratejilerinin kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinin. Bu eğitim, yeni ve mevcut AGV'lerde makine emniyetinden sorumlu tüm uzman personelin yanı sıra AGV üreticileri, entegratörleri ve kullanıcılarına yöneliktir. Doğru uygulamadan ölçme ve değerlendirmeye kadar - Pilz sizi emniyetli tarafta tutar!

Yerinizi hemen ayırtın!
Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısı

20 Tem 2023

Doğru emniyet mesafesini hesaplayın

Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcımız ile emniyet ışık perdelerinde emniyet mesafesinin hesaplanması için destek sağlıyoruz. Gerekli mesafe EN ISO 13855 ve bilgilerinize göre hesaplanır. Ardından sizin için doğru ürünler doğrudan görüntülenir.

Pilz Emniyet Mesafesi Hesaplayıcısını şimdi test edin!

14 Tem 2023

Pilz'de insanları koruma

Pilz'in otomasyon çözümleri, tüm dünyada makine mühendisliği, intralojistik, demiryolu teknolojisi veya robotik sektörlerindeki insanları üretim sürecinde veya üretim ortamında ortaya çıkan potansiyel tehlikelerden korur. İnsanlar ve emniyetleri Pilz'de ön plana çıkıyor.

İnsanları koruma
Fuarda sunum yapan bir konuşmacı

12 Tem 2023

Hannover Messe’de I.A.M.

Bu yılki fuarda ana odak noktamız Emniyet ve Güvenlik. Uzmanlarımız, “Yetkilendirme ve Erişim Yönetimi” ile ilgili ayrıntılı bilgi verecektir. Hemen kişisel bir görüşme ayarlayın.

Hannover Messe’de bir görüşme planlayın
Beyaz arka planda Makine Regülasyonu Kılavuzu

29 Haz 2023

Makine Regülasyonu Kılavuzu

Genel olarak mühendislik ve özel amaçlı makine inşasında yer alan tüm şirketlerin kendilerini etkileyecek değişiklikleri kontrol etmelerini öneririz. Makine Regülasyonu Kılavuzumuz size bu konuda yardımcı olacaktır. Tüm değişiklikleri bir bakışta görebilirsiniz ve ne yapacağınızı bilirsiniz.

Tanıtım dokümanını hemen indirin!

26 Haz 2023

Pilz ile sürdürülebilir otomasyon

Pilz'in emniyet otomasyonu teknolojisi, müşterilerimizi kaynakları koruyan sürdürülebilir üretime giden yolda desteklemektedir. Makineniz için uzun bir kullanım ömrü garanti etmek amacıyla her zaman Emniyet ve Endüstriyel Korumayı göz önünde bulunduruyoruz.

Pilz ile sürdürülebilir otomasyon
Standartlarla pusula

21 Haz 2023

ISO 13849-1 yayınlandı!

Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO), ISO 13849-1'in yeni baskısını yayınladı. Standart, makinelere yönelik emniyetle ilgili kontrol sistemlerinin tasarımı için ana emniyet standardıdır. Gözden geçirilmiş sürüm, örneğin performans düzeyini belirlemek için bir dizi kılavuz belirtir ve böylece uygulama konusunda daha iyi destek sağlar. Ayrıca, yazılımın daha büyük önemini de dikkate alır.

Önemli değişiklikler 2023

6 Haz 2023

Pilz'de çevre koruma

Küresel bir ekip olarak amacımız, dünya çapında insan ve makine emniyetini arttırmaktır; buna çevre de dahildir. Pilz'de, sera gazı emisyonlarımızın nerede ve ne kadar yüksek olduğunun farkındayız; amacımız emisyonları mümkün olduğunca azaltmaya yönelik uygun önlemleri almaktır!

Pilz'de çevre koruma
Logolu Pilz kampüsü

25 May 2023

Pilz'de sürdürebilirlik

İnsan, makine ve çevre için emniyet elçileri olarak, çalışanlarımız, enerji tasarruflu ürünlerimiz ve çevre dostu çözümlerimizin yanı sıra ekolojik taahhüdümüzle sürdürülebilirliğe önemli bir katkıda bulunuyoruz. Amaç: Dünya çapındaki sera gazı emisyonlarımızı mutlak minimuma indirmek.

Pilz'de sürdürülebilirlik hakkında daha fazla bilgi

21 Nis 2023

Muting entegrasyonu için muting kolları

Emniyetli küçük kontrolör PNOZmulti 2 ile birleştirildiğinde, PSENopt II emniyet ışık perdeleri muting emniyet fonksiyonu sunar. Bu, üretim devam ederken malzemenin tehlikeli bölgelerin içine ve dışına taşınmasını sağlar ve böylece gereksiz durma süreleri olmaksızın sorunsuz bir üretim sürecini garanti eder.

Muting kolları
Müşteri dergisi İnsan ve Otomasyon

4 Nis 2023

Yeni dergimiz “İnsan ve Otomasyon” çevrimiçi yayında

Biz bile her ihtiyaca çözüm sunamayız. Ancak, çözüm paketimizle en azından neden emniyetli otomasyon konusundaki sorularınızı cevaplamak ve iyi bir konumda olduğumuzu keşfetmek için "İnsan ve Otomasyon"un mevcut sayısını okuyun. 

Devamını buradan okuyun!
Emniyetli tesisler için hizmetler

20 Mar 2023

Emniyetli tesisler için hizmetler

Personeliniz için optimum koruma! Makine emniyeti ve otomasyon hizmetlerimizi demiryoluna uyarladık. Yeni emniyet konseptinize giden yol.

Demiryolu taşımacılığında emniyetli tesisler için hizmetler
PJ Monitoring GmbH Logosu

28 Şub 2023

Çekiç darbesi yerine akıllı otomasyon

Sistem uzmanı PJM, yük vagonlarında otomatik bir fren testi geliştirmek için Pilz’in kontrol zekasını kullandı. Sonuç, raylı yük taşımacılığında daha fazla verim sunuyor.

Müşteri referansı: PSS 4000 ile yük trenlerinde otomatik fren testi
Doğrudan yeniliğe

20 Şub 2023

Yeni: PITreader kart ünitesi

Yeni tip transponderler. PITreader kartı ve PITreader etiketi, kart veya etiket formatında (daha fazla esneklik için) RFID transponderler kullanır.

Doğrudan yeniliğe

13 Şub 2023

Demiryolu tesislerinin emniyetli olacak şekilde tasarlanması

Donanım bileşeninden eksiksiz emniyet konseptine: Sizin için endüstriyel uzmanlığımızı makine emniyeti ile sağlık ve emniyet yönetmeliklerinden demiryolu tesislerine kadar genişlettik. Emniyetle ilgili değerlendirme ve standartlara uygun çözümlerin uygulanmasıyla destek sağlayabiliriz.

Daha fazla
myPNOZ, karton beslemesini izler

25 Oca 2023

Modüler myPNOZ emniyet rölesi, karton beslemesini izler

Ambalajlama çözümlerinin çoğu zaman bir göreve, diğerlerine göre öncelik vermesi gerekir: operatörleri emniyetli bir şekilde korumaya. Örneğin haznede yeterli karton olmazsa sensörler bu durumu modüler myPNOZ emniyet rölesine bildirir. Kartonlar takviye edilinceye kadar makine durdurulur ve ancak takviye sonrasında tekrar başlatılabilir.

myPNOZ, karton beslemesini izler

23 Oca 2023

Otomatik kılavuzlu araç sistemlerinde güvenlik

Üretim salonlarında serbestçe gezinen otomatik kılavuzlu araç sistemleri (AGVS), kontrol istasyonlarıyla kablosuz olarak iletişim kurar. Bu, dışarıdan gelen saldırılara veya kurcalamaya açık oldukları anlamına gelir. Doğru çözümle bunun nasıl önlenebileceğini keşfetmek için okumaya devam edin.

AGVS için emniyet çözümleri
Waldorf Technik GmbH logosu

17 Oca 2023

Kapsamlı tavsiye = yüksek verimlilik

Enjeksiyon kalıplama uzmanı Waldorf Technik'in temel yetkinliği, tam olarak müşterinin gereksinimlerine göre uyarlanmış ve maksimum emniyet sunan modüler, verimli ve son derece üretken otomasyon çözümleridir. CE işareti bu modüler makineler için çok önemlidir. Waldorf, Pilz'i düzenlenmiş, zorlu risk değerlendirmesi ve doğrulama sürecini uygulamakla görevlendirdi: Pilz, bir hizmet uzmanı olarak tüm uygunluk prosedürünün sorumluluğunu üstlenmektedir. 

Müşteri referansı: Pilz, Waldorf Technik'te tüm uygunluk prosedürünü üstlenmektedir
Logo Haco AG

14 Ara 2022

Geleceğe yönelik etiketleme!

Yiyecek imalatçısı Haco AG, yalnızca mevcut kahve dolum hattına yeni bir etiketleme lazeri entegre etmek istiyordu - uzun duruş süreleri olmadan. Ancak, kurulu emniyet rölesi, daha fazla genişletilemiyordu. Kısa bir dönüşüm sürecinden sonra, myPNOZ modüler emniyet rölesi geleceğe yönelik bir yenileme sundu.

Daha fazla
Demiryolu taşımacılığı için altyapı

12 Ara 2022

Demiryolu altyapısı - modernize edilmiş ve emniyetli

Burada modernize edilmiş bir demiryolu altyapısı ve emniyetli demiryolu operasyonuna yönelik çözümlerimiz hakkında her şeyi keşfedebilirsiniz. Mühendislik ve proje konfigürasyonundan hizmet ve bakıma kadar- basit ve emniyetli!

Demiryolu taşımacılığı için altyapı
Ürün fotoğrafı, AGVS

5 Ara 2022

AGVS için modüler emniyet çözümleri

Modüler ürün çözümleriyle emniyet ve üretkenliği nasıl uyumlu hale getireceğinizi burada keşfedebilirsiniz. Yüksek hızlarda bile engeller anında algılanır ve çarpışmalardan başarıyla kaçınılır. Tehlike durumunda, AGVS emniyetli şekilde kapatılır ve ardından tekrar açılır. Bunun doğru çözümle nasıl çalıştığını keşfetmek için okumaya devam edin.

Otomatik kılavuzlu araç için emniyet çözümleri
Uyarlanmış standartlar nerede yayınlanır?

1 Ara 2022

Sözleşme imzalandıktan sonra, AB uyum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!

AB Komisyonu, uyarlanmış standartlar yüklenicisi ile sözleşme imzaladı! Danışmanlık firması ERNST & YOUNG, yüklenici rolünü üstlenmeye devam edecek. E&Y, AB adına uyarlanmış standart danışmanlarının (HAS danışmanları) atanması/onaylanması ve bu amaçla AB tarafından sağlanan bütçenin yönetilmesi ve izlenmesi görevini üstlenmelidir.

AB standartlarına ilişkin uyarlama çalışmaları hakkında daha fazla bilgi
Brau Union Österreich logosu

15 Kas 2022

Retrofit bilgisi dolduruldu

Kapsamlı retrofit çalışmalarının bir parçası olarak, Wieselburg’daki Brau Union’da bir varil temizleme ve dolum tesisi, teknolojinin son noktasına yükseltilecekti. Yıllarca retrofit tecrübesi olan bir otomasyon uzmanı olarak, Pilz iş ortağı görevindeydi: olası tehlike noktalarının analizinden uluslararası emniyet yönetmeliklerine uyumlu emniyet doğrulamasına kadar. Bugün, tesis emniyet konusunda bütün güncel düzenlemelere uyuyor.

Daha fazla
Demiryolu teknolojisi için dijitalleşme

14 Kas 2022

Demiryolu teknolojisi için dijitalleşme - Demiryolu 4.0 için hazır olun

Demiryolu sektöründe dijitalleşme ilerlemeye devam ediyor. Bu yüzden dijital web varlığımızı da geliştirdik: Demiryolu taşımacılığının sanal dünyasına katılın! Web sitemizdeki etkileşimli grafik, demiryolu otomasyon çözümlerimiz hakkında bilgi vermektedir. Ayrıca, önceden uyguladığımız projeleri ve mevcut müşterilerimizin bizim hakkımızda neler söylediğini keşfedeceksiniz.

Demiryolu teknolojisi için dijitalleşme
IO-Link Safety çözümleri ürün fotoğrafı

28 Eki 2022

SPS'de ilk kez: IO-Link Safety çözümleri

Nuremberg'deki SPS'de IO-Link Safety çözümlerinin canlı gösterimi! Bu yeni teknolojinin potansiyelini kendiniz görün ve Salon 9, Stant 370'deki standımızda IO-Link Safety çalışma grubundan uzmanlarımızdan bilgi alın.

Yeni emniyet çözümü hakkında her şey

20 Eyl 2022

Güvenilir bir nokta kontrolörüne yol açın

Eski nokta kontrolörleri, Polonya'nın beş büyük şehrinde şehir içi trenleri ve tramvayları yavaşlatıyordu. Modernizasyon önlemlerinden ZUE S.A. sorumluydu. Amaç: Bir nokta kontrolörü sistemini son teknolojiye dönüştürmek. Bunu yaparken, PSS 4000 otomasyon sistemi, tüm hava koşullarında noktaların güvenilir kontrolünü üstlenir.

PSS 4000 otomasyon sistemini kullanarak güvenli ve güvenilir kontrol noktaları

23 Ağu 2022

Master için yeni emniyet!

Avusturyalı makine üreticisi Advanced Engineering, gelecekte yüksek kalite sunmaya devam edebilmek için tüm makine portföyünün elektrik ve kontrol teknolojisinin modernizasyonunun bir parçası olarak emniyet konseptini de uyarladı. 1997'de kurulan Peelmaster tabaka sökücüde bile, yeni tip myPNOZ emniyet rölesi, modernizasyon çözümünün kalbindeki emniyet bileşenidir.

Müşteri referansı: Modüler güvenlik rölesi myPNOZ, Advanced Engineering'de yeni emniyet standardı oluşturuyor
Demiryolu endüstrisinde dijitalleşme

18 Ağu 2022

EULYNX adaptörüyle tek tip demiryolu standardı

EULYNX adaptörüyle amacımız, demiryolu endüstrisinin dijitalleşmesini sağlamaktır. EULYNX adaptörü, dijital tren kontrol sistemlerini temel alan açık demiryolu pazarı için önemli bir dönüm noktasıdır.

Ayrıntılı bilgi edinin!
Michael Fohrer (demiryolu uzmanı) ile Sebastian Lüke (Business Unit Rail Başkanı)

11 Ağu 2022

Mobilite geçişine hazır: Business Unit Rail'in kurulması

Yeni Business Unit Rail'i kurarak, demiryolu teknolojisi teklifimizi genişletiyor ve küresel demiryolu faaliyetlerimizi bir araya getiriyoruz. Şimdi arka plan hakkında daha fazla bilgi edinin!

Ayrıntılı bilgi edinin!
Otomatik kılavuzlu bir aracın yanında üretimde olan bir adam

8 Ağu 2022

AGVS emniyet otomasyonu

Otomatik yönlendirmeli araçlarınızı (AGV) veya araç sistemlerinizi (AGVS) otomatikleştirmek söz konusu olduğunda, emniyet bileşenlerine ve sensör teknolojisi, kontrol teknolojisi ve bir güvenlik çözümünden oluşan eksiksiz çözüme güvenin. Otonom araçlar için bireysel emniyet çözümleri geliştirmenize nasıl yardımcı olabileceğimizi buradan öğrenin.

İntralojistik çözümlerimiz

27 Tem 2022

PSENradar emniyetli radar sensörü için akıllı analiz ünitesi

USB bağlantılı yeni analiz ünitesi PSEN rd1.x I/O, zorlu uygulama koşullarında emniyetli koruma bölgesi izlemesi için kullanıma sunulmuştur. Radar teknolojisi sayesinde toz, kir, yağmur, ışık, kıvılcım, buhar ve titreşimlere karşı dayanıklı!

Akıllı analiz ünitesi hakkında daha fazla bilgi

25 Tem 2022

myPNOZ modüler emniyet rölesine UKCA sertifikası

Pilz, modüler emniyet rölesi myPNOZ ile TÜV Süd’den UKCA sertifikası alan ilk Alman şirket oldu. Böylece myPNOZ Britanya pazarında Ocak 2023’ten sonra da kabul edilecek.

Sertifika almaya

20 Tem 2022

Pres, insan ve robot emniyeti!

Yeni önceden monte edilmiş, özel yapım myPNOZ emniyet rölesi, otomasyon servis sağlayıcısı Peter Huber AG'ye bükme makinesi ile robot arasındaki arayüzü bir mutfak donanımı üreticisi için emniyetli hale getirmenin basit bir yolunu verdi. Günümüzde emniyet konsepti revize edildikten sonra bükme makinesi hem manuel hem de robot aracılığıyla emniyetli şekilde yüklenebilmektedir.

Müşteri referansı: Bükme makinesi ve robot arasında arayüz olarak myPNOZ modüler emniyet rölesi
İki optik sensörlü PNOZmulti 2

30 Haz 2022

Paketleme makinelerinde karton beslemesinin emniyetli şekilde izlenmesi

Uygulamanızda, hareketli bir koruyucunun önceden tanımlanmış bir konumda olup olmadığını izlemeniz mi gerekiyor: örneğin, bir paketleme makinesinin karton haznesindeki paketleme malzemesi? Çözüm ve PNOZmulti 2 küçük kontrolör hakkında daha fazlasını keşfedin!

Hemen okuyun!

22 Haz 2022

Hat sonu paketlemesinde otomasyon çözümleri

Robot uygulamaları, özellikle hat sonu otomasyonunda sıklıkla kullanılır. Burada, personel korumasını garanti etmek ve aynı zamanda verimsiz makine arıza sürelerinden kaçınmak için Pilz'in uygun çözümlerini nasıl kullanacağınızı keşfedeceksiniz.

Uygun otomasyon çözümlerine

21 Haz 2022

Bu tepsi kalıbı yalnızca verimlilik için açıktır

Hareketli bir koruma olarak boş kartonlar? Kulağa hayal ürünü gelebilir ancak yalnızca malzeme beslemesi boşaldığında operatörler tehlikede değilse tepsi kalıplarında çalışır. Sema Systemtechnik'in tepsi kalıplarında bu, PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör ve özel sensörler içeren TÜV SÜD sertifikalı bir çözümle gerçekleştirilir.

Müşteri referansı: Sema Systemtechnik'te karton beslemenin emniyetli izlenmesine yönelik TÜV SÜD sertifikalı çözüm
Belantis logosu

31 May 2022

Göz açıp kapayıncaya kadar retrofit

Leipzig’deki Belantis eğlence parkında, “Götterflug”a binenler havada sakince süzülmek mi veya heyecanlı dönüşlerle tüyler ürperten bir uçuş mu istediklerine kendileri karar veriyor. Elbette ki: yolculuklar maksimum emniyetle birlikte yürütülmeli. Bu sebeple retrofit zamanı geldiğinde Belantis, otomasyon sistemi PSS 4000 ve yenilikçi bir kablosuz bağlantı içeren tam bir çözüme güvendi.

Müşteri referansı: BELANTIS “Götterflug” uçan dolabın otomasyon sistemi PSS 4000 ile retrofit yapılması.

13 May 2022

PSS 4000 1.23.2 otomasyon sistemi için yeni sistem sürümü

PSS 4000 otomasyon sistemi için sistem sürümü 1.23.2 kapsamında yeni fonksiyonlar mevcuttur. En önemli olanlarla ilgili bilgiler burada genel bakışta bulunabilir.

Daha fazla bilgi

11 May 2022

İyi şanslar! – Yer altı madenciliği için emniyet

Sandvik Madencilik ve Yapı GmbH - Styria, Avusturya merkezli - için bir numaralı öncelik, emniyet: sürekli madencilik makineleri, diğer makineler gibi, patlama olasılıklarından güvenilir şekilde korunmalıdır. Bu amaçla Sandvik, PSS 4000 otomasyon sistemine güveniyor. Tünel açma makinelerinin yer altında riskler olmadan kullanılabilmesini sağlıyor.

Müşteri referansı: PSS 4000 ile Sandvik Madencilik ve İnşaat G.m.b.H.
Emniyetli ve güvenli geliştirme süreci

26 Nis 2022

Emniyetli ve güvenli geliştirme süreci

TÜV Süd geliştirme süreçlerimizi inceledi. Bu denetimin sonucu: Pilz'in geliştirme süreci, IEC 62443-4-1 standardının gerekliliklerini karşılamıştır ve SDL süreci ile uyumludur.

Emniyetli ve güvenli geliştirme süreci
Birincil paketlemede paketleme hatlarının otomasyonu

21 Nis 2022

Birincil paketlemede paketleme hatlarının otomasyonu

Özellikle birincil paketlemede, süreç koruma ve hijyen gereksinimleri çok yüksektir! Burada çözümümüzle tüm bu gereksinimleri karşılayıp makinenizin emniyetini ve üretkenliğini nasıl artırabileceğinizi keşfedeceksiniz.

Birincil paketlemede emniyetli otomasyon
Scheucher Holzindustrie GmbH logosu

12 Nis 2022

Parke üreticisi için mükemmel, sürdürülebilir emniyet çözümü

Avusturyalı prefabrik parke üreticisi Schleucher Parkett, mevcut freze makinelerinden birini yeniledi. Artık, önümüzdeki on yıla kadar iyi ve emniyetli şekilde donatıldı. Dahası, önemli ölçüde daha enerji verimli ve dolayısıyla daha sürdürülebilir. Scheucher için planlama ve uygulamanın yanı sıra benimsenen çözümün tek noktadan, çevre ve kaynak dostu olması önemliydi.

Müşteri referansı: PSENmlock, PSENopt II ve PITgatebox ile Scheucher Holzindustrie GmbH
Pilz ürünü bulunan tablet

1 Nis 2022

Pilz'in anlık mesajlarıyla her zaman "güncel bilgilere sahip olun"!

Bundan sonra, haberlerimizi basit ve rahat şekilde anlık mesaj olarak alabilir ve okuyabilirsiniz. Haberdar olun!

Bunu size neden sunuyoruz?
Profinet/Profisafe arayüzü bulunan yeni PDP67 PN

28 Mar 2022

Yeni PDP67 F 10DI4DO 5/8 ION (VA) giriş ve çıkış modülleri

Yeni PDP67 modüllerinde on emniyetli dijital giriş ve yeni özellik olarak, örneğin modüler PSENmlock emniyet kapısı sistemine doğrudan bağlanabilen dört yarı iletken çıkış bulunur.

Daha fazla bilgi edinin
CEFS– Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman

21 Mar 2022

CEFS– Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman

Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman yeterliliği ile hemen uygulamaya koyabileceğiniz, makinelerin fonksiyonel emniyeti konusunda uzman bilgisi edinirsiniz. CEFS belgesi TÜV NORD tarafından verilmektedir.

CEFS– Fonksiyonel Emniyet Konusunda Sertifikalı Uzman
Brainware Solutions GmbH logosu

8 Mar 2022

Ekonomik test sistemleri: Durma, sadece devam et!

Brainware Solutions'ın üst seviye sistemleri, kapı doğramalarındaki kalite özelliklerini ve işlevlerini inceler ve otomotiv endüstrisindeki üretim hatlarının ayrılmaz bir parçasıdır. Sıfır hata ve zaman burada kilit faktörlerdir. Güvenli yapılandırılabilir küçük kontrolör PNOZmulti 2 ile birlikte PSENscan güvenlik lazer tarayıcısının kullanımı, minimum test süresi ile etkin koruma sağlar.

Müşteri referansı: PSENscan ve PNOZmulti 2 ile Brainware Solutions GmbH

3 Mar 2022

PSENcode anahtarı temassız sensörleriyle erişim izni

Makine fonksiyonlarına yalnızca yetkili kişilerin erişmesine izin vermek ve makinelerinizin yeniden başlatılmasını emniyetli şekilde önlemek mi istiyorsunuz? Bu durumda, PSENcode anahtarı kodlanmış emniyet siviçi kullanımı tuş kilidi prensibini esas alır.

PSENcode anahtarı hakkında ayrıntılı bilgi
(AB) 2019/1020 Piyasa Gözetimi Regülasyonu

28 Şub 2022

(AB) 2019/1020 Piyasa Gözetimi Regülasyonundaki önemli değişiklikler

Hangi yükümlülüklerin ne zaman ve kimler için geçerli olduğunu ve makinenizi CE işaretleme sürecinde size nasıl destek olabileceğimizi öğrenin.

(AB) 2019/1020 Piyasa Gözetimi Regülasyonu
ArcelorMittal logosu

23 Şub 2022

Daha üretken, çelik kadar sert!

Dünyanın önde gelen çelik üreticisi olan çelik devi ArcelorMittal, en yeni üretim teknolojilerine odaklanıyor. Amaç, kendi üretim süreçlerini daha emniyetli ve verimli hale getirmektir. Ghent'teki tesis, çelik bobinleri (şerit çelik rulolar) müşterilerin gereksinimlerine uygun şekilde işlemek için kullanılmaktadır. Ancak çelik şeridin soğuk biçimlendirilmesi işlemi için önce ısıl işlem yapılması gerekir. Brülörler arızalandığında önemli arıza süreleri ve yorucu sorun giderme işlemleri standart olaylardı. Yenileme sonrasında, PSS 4000 otomasyon sistemi artık diğer hususların yanı sıra hızlandırılmış arıza teşhisi sayesinde sorunsuz ve üretken çalışmayı garanti ediyor.

Müşteri referansı: ArcelorMittal'de optimize edilmiş brülör yönetimine yönelik otomasyon sistemi
Aşırı çalışma ölçümü

16 Şub 2022

Aşırı çalışma ölçümü - Emniyet mesafesi garantili

Elektroduyarlı koruyucu ekipman bulunan makinelerde, tehlikeli hareket ile elektroduyarlı koruyucu donanım arasındaki mesafe sayesinde emniyet garanti edilir. Tehlikeli alana müdahale/erişim olduğunda, başka hareketlerin gerçekleşmesi önlenir! Pilz incelemesi, emniyet mesafesinin yasal gereklilikleri karşıladığını garanti eder.

Aşırı çalışma ölçüm prosedürü nedir?
Ön plandaki simgeler olarak peteklerin bulunduğu arka planda dizüstü bilgisayar

1 Şub 2022

Makine emniyetinde arıza toleransı – Yeni tanıtım belgesi hazır!

Makine emniyetinde hata toleransıyla ilgili tanıtım belgesinin ikinci bölümü artık hazır ve ücretsiz olarak indirilebilir. Bu bölümde, bir tesisin veya makinenin kişisel koruma gereksinimlerini göz ardı etmeden belirli arıza senaryolarında çalışmaya devam etmesine olanak sağlayan arıza toleranslı emniyet fonksiyonlarının nasıl uygulanacağı anlaşılır şekilde açıklanmaktadır. Tanıtım belgesi kopyanızı şimdi ücretsiz olarak güvence altına alın!

Tanıtım belgesine!

20 Oca 2022

Döner indeksleme tabloları için verimlilik artışı

PIA Automation, servo sürücülü döner indeksleme tablasını, filigran mekaniği üreten Kompakt Temel Makinesini elden geçirmek üzere yalnızca hareketleri emniyetli şekilde izlemekle kalmayıp aynı zamanda daha yüksek döngü sayıları sağlayan bir çözüm istedi. Döner indeksleme tablaları artık Pilz'in sürücü çözümüyle daha güvenli, daha verimli ve daha fazla esneklikle çalışıyor.

Pilz Motion Control ile müşteri referansı PIA Automation

13 Oca 2022

Karşılaştığınız zorluklar: Ekonomik verimlilik, müşteri yakınlığı ve personel potansiyelinden faydalanma?

Bu zorluklarla baş etmek için zamana, özel uzmanlığa ve uygun kapasiteye ihtiyacınız vardır. Karar verenler kitapçığımızda, personelinizin tüm potansiyelini kullanarak nasıl daha yüksek ekonomik verimlilik ve küresel müşteri yakınlığı elde edeceğinizi göstereceğiz.

Doğrudan indir

14 Ara 2021

Yeni emniyet rölesi myPNOZ ile ilgili SSS'lar

Modüler emniyet rölesi myPNOZ, uygulamanıza kolayca yerleştirilemiyorsa "modüler" olarak adlandırılmaz. Bunun tam olarak nasıl çalıştığını yeni ürünle ilgili SSS'lerimizde açıklıyoruz.

Daha fazla
EuroChem logosu

1 Ara 2021

Tehlike açıkça tanımlandı!

Gübre üreticisi EuroChem'in Antwerp'teki dökme yük limanında ürünleri taşımak için geniş bir konveyör ve asansör ağı kullanılmaktadır. Birbirine bağlı eleman, aynı zamanda bir tasnif sistemi olarak da çalışan devasa bir konveyördür. Buradaki zorluk, zorlu ortamdır: Aşırı tozlu boşaltma noktalarının düzenli olarak temizlenmesi gerektiğinden, makine alanı operatörler için her zaman kolayca erişilebilir olmalıdır. Günümüzde PSENradar emniyetli radar sistemi, bu olağanüstü (görünürlük) koşullarda bile emniyetli ve verimli iş akışlarının garanti edilmesini sağlar.

Müşteri referans: PSENradar emniyetli radar sistemi, EuroChem'deki en tozlu ortamların üstesinden emniyetle gelir

26 Kas 2021

Yeni emniyet rölesi myPNOZ ile ilgili SSS'lar

Bu dijital çağda, kendi emniyet gereksinimlerinize uygun bir emniyet rölesi sipariş etmekten daha iyi ne olabilir? Modüler emniyet rölesi myPNOZ ve ilgili çevrimiçi araç myPNOZ Creator ile bunu gerçeğe dönüştürüyoruz. Yeni çevrimiçi araçla ilgili en sık sorulan soruları yanıtlıyoruz.

Daha fazla
PMC EZ servo motorlar

22 Kas 2021

PMC EZ servo motorlar

PMC EZ servo motorları pek çok uygulamada kullanabilirsiniz. Kompakt tasarımları ikna edici bir özelliktir ve onları alanın kritik olduğu uygulamalar için ideal kılmaktadır.

PMC EZ servo motorlar
Esnek, birleştirilebilir sürücü kontrolörleri

10 Kas 2021

Yeni: Esnek, birleştirilebilir sürücü kontrolörleri

PMC SC6 ve PMC SI6 servo amplifikatörler sayesinde kompakt bir tasarımda esnek, birleştirilebilir sürücü kontrolörlerinden yararlanırsınız. Sürücü kontrolörleri tüm sık kullanılan iletişim protokolleri üzerinden bağlanabilir. Dörtten fazla ekseni bulunan büyük makineler için ölçeklendirilebilir çok eksenli çözüm olan PMC SI6 ile kompakt makineler için genişletilebilir bağımsız çözüm olan PMC SC6 arasında seçiminizi yapın.

Daha fazla

3 Kas 2021

Üretim devam ediyor!

Avusturyalı karton ambalaj üreticisi Mosburger GmbH'de oluklu mukavvalar üretmek için yüzlerce kilo ağırlığındaki kağıt makaralarını değiştirirken, işlem manuel müdahale gerektirdiğinden operatör için risk potansiyeli yüksekti. Bu riski en aza indirmek için Mosburger, PSS 4000 otomasyon sistemi ve PSENcode emniyet kapısı anahtarını içeren kapsamlı bir emniyet çözümüne güvenir.

Mosburger GmbH'de alışılmadık kuruluma rağmen emniyetli, otomatikleştirilmiş oluklu mukavva üretimi
Emniyetli koruma bölgesi izleme, robotik uygulamaları için de kullanılabilir

20 Eki 2021

Yeni: Robotik uygulamaları için de emniyetli koruma bölgesi izleme

Toz, kir, yağmur, ışık, kıvılcım veya titreşim gibi zorlu koşullarda emniyetli koruma bölgesi izleme için PSENradar emniyetli radar sensörü, PNOZmulti 2 konfigüre edilebilir küçük kontrolör ile birlikte optimum çözümü sunar: Dış mekan uygulamalarına ve ahşap işleme ve metal işleme alanlarına ek olarak, çözüm daha yüksek bir Cat. 3 / PL d kategorisine ulaştığı için robot uygulamalarını da korumak artık mümkün.

Emniyetli koruma bölgesi izleme, robotik uygulamaları için de kullanılabilir

12 Eki 2021

Yeni emniyet rölesi myPNOZ ile ilgili SSS'lar

Yeni myPNOZ emniyet rölemizi tanıyın. Yeni ürünle ilgili en sık sorulan soruları yanıtlıyoruz.

Daha fazla

30 Eyl 2021

Özel amaçlı makinelerin esnek şekilde korunması

Tanınmış bir otomobil üreticisinde amortisörler için yeni bir montaj hücresi faaliyete geçmeden önce, özel amaçlı makine üreticisi HAHN Automation'ın sofistike bir emniyet konseptine ihtiyacı vardı. Uzun süreli bir ortak olarak Pilz, risk değerlendirmesini montaj hücresini korumak için esnek bir çözüm geliştirmek amacıyla temel olarak kullandı; bu çözüm diğer tesislere aktarılabilir.

Konfigüre edilebilir küçük kontrolör PNOZmulti 2 ve sensör teknolojisi PSEN ile müşteri referansı Hahn Otomasyonu

23 Eyl 2021

Yeni emniyet rölesi myPNOZ ile ilgili SSS'lar

Yeni emniyet rölesi myPNOZ'u henüz duymamış olan herkes bu konuda kesinlikle bilgi edinmelidir! Yeni emniyet rölesi ile ilgili en sık sorulan soruları yanıtlıyoruz.

Daha fazla

16 Eyl 2021

PSENopt II emniyet ışık perdesi ile müşteri referansı Vaillant

Vaillant'ın sıcak su depolama silindirlerini en son teknoloji ürünü elektrik ve emniyet teknolojisine yükseltmek için 54 tesis modernize edilmeye başlanacak. Silindir üretimi için emniyet tasarımı, emniyeti verimlilikle birleştiren iki eski üretim hattı için bariyersiz bir çözümü bir araya getirmekti. Yükleme ve boşaltma alanı, herhangi bir aksaklık yaratan yapıdan arınmış olması nedeniyle bir zorluk teşkil ediyordu.

PSENopt II emniyet ışık perdesi ile müşteri referansı Vaillant
Dünyanın ilk UL sertifikalı Tip 3 emniyet ışık perdesi PSENopt II

13 Eyl 2021

Dünyanın ilk UL sertifikalı Tip 3 emniyet ışık perdesi PSENopt II

ABD ve Kanada'da ve sağlam emniyetin gerekli olduğu her yerde kullanıma hazır!

Avantajlardan hemen yararlanın!
Daha fazla bilgi

1 Eyl 2021

Geçici olarak şeffaf gövdeli emniyet röleleri

Şu anda plastiklerin tedarik durumu dünya çapında kritik durumda. Müşterilerin tedarik edilmesini sağlamak için bazı emniyet röleleri geçici olarak şeffaf bir gövde ile tedarik edilecektir.

Daha fazla bilgi
Bühler Group Logosu

26 Ağu 2021

Dünyanın her yerinde lezzetli gofretleri emniyetle pişirin!

Endüstri uzmanlarına göre, dünya çapında endüstriyel olarak üretilen her ikinci gofret, Bühler'in Franz Haas gofret makinesi kullanılarak pişiriliyor. Sonuç olarak, tüm özelleştirilmiş tesisler son derece esnek olmalı ve hepsinden önemlisi ülkeye özgü tüm emniyet standartlarını karşılamalıdır. Bu nedenle Avusturyalı gofret makinesi uzmanı, fırınlarını emniyetli şekilde kontrol etmek ve izlemek için konfigüre edilebilir emniyetli küçük kontrolör PNOZmulti 2'nin brülör sürümüne

PNOZmulti 2 ile Bühler Group'ta emniyetli, toplam brülör kontrol çözümü için müşteri referansı
Pilz Care

25 Ağu 2021

Pilz Care: Hizmet kapsamında artık tekil ürün desteği de sunuluyor

Pilz Care paketinizi hemen ayırtın - deneyimli emniyet mühendislerimizden destek hizmetleri imkânı dahil! Karmaşık devreye alma veya her bir durum için kurum içi sipariş süreçlerini dikkate alma ihtiyacı duyulmadan tesisiniz ve makineleriniz için teknik destek alacaksınız. Bu yüzden, özellikle kısa vadeli bir ihtiyaç olduğunda önceden ayırtılmış uzaktan veya sahada desteği çağırabilirsiniz.

Ayrıntılı olarak Pilz Care
Micado Logosu

19 Ağu 2021

Prototipler için özel emniyet!

Micado, özel olarak hazırlanmış, yenilikçi müşteri uygulamalarına odaklanan otomatik çözümler tedarikçisidir. Bu nedenle Macado, yeni tip modüler emniyet rölesi myPNOZ'u bir prototip hat içi ölçüm sisteminde emniyet teknolojisi için (resmi olarak piyasaya sürülmeden önce bile)!

Yeni tip myPNOZ güvenlik rölesi ile Micado'da özelleştirilmiş müşteri çözümü
PAS4000 yazılımı

12 Ağu 2021

PSS 4000 1.22 yeni sistem sürümü

PSS 4000 otomasyon sistemi için sistem sürümü 1.22 kapsamında yeni işlevler bulunuyor: Artık PAS4000 yazılımı olmadan da projeleri indirebilir ve IEC61131 programlamasını SFC Editor ile kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi edinin!

PSS 4000 1.22 yeni sistem sürümü
Erişim izni ve çalışma modu seçimi

19 Tem 2021

Tek sistemde erişim izni ve çalışma modu - İkna eden fonksiyonlar!

Açıkça tanımlanmış sorumluluklar ve anlaşılır çalışma seviyeleri, özellikle karmaşık makinelerde üretkenliği artırmaya yardımcı olur. Örneğin, kullanıcılara yalnızca gerçekte kendileriyle ilgili olan operatör panelleri ve izinler verilecek mi? Bu ve diğer birçok fonksiyon, modern erişim izni sisteminin parçasıdır.

Erişim izni ve çalışma modu seçimi
PSENscan emniyet lazer tarayıcısı

15 Tem 2021

Hazır ol, başla: PSENscan emniyet lazer tarayıcıları mobil uygulamaları üretken hale getirir!

PSENscan emniyet lazer tarayıcıları, yalnızca otomatik yönlendirmeli araçları (AGV) korumak için kullanılmakla kalmaz, aynı zamanda üretim ortamlarında ve intralojistikte de birçok ek avantaj sunar.

Hemen ayrıntılı bilgi edinin!

13 Tem 2021

Sertifikalı Pilz ürününe giden yol

Emniyet otomasyon teknolojisinin geliştiricisi ve üreticisi olarak Pilz'in yasal olarak ürünlerini kullanırken riskleri en aza indirmesi ve en son teknolojiye odaklanması gerekmektedir. Dikkate alınması gereken özellikler hakkında ayrıntılı bilgi edinin!

Sertifikalı Pilz ürününe giden yol
Yeni C++ Kitaplığı

5 Tem 2021

Emniyet lazer tarayıcısı PSENscan Bağımsız C++ Kitaplığı

PSENscan ayrıca bir UDP ağ protokolü üzerinde veri sağlar ve örneğin C++ Kitaplığı ile olduğu gibi ROS ortamlarının yanı sıra Linux veya Windows'da da kullanılabilir.

Yeni C++ Kitaplığı

25 Haz 2021

Operatörlerin kullanılmış makinelerde dikkate almaları gereken hususlar

Emniyetli şekilde çalışmaya devam edebilmeniz için kullanılmış makinelerde nelere dikkat etmelisiniz? İki tipik soruyu sizin için yanıtlıyor ve basit uygulama seçeneklerini gösteriyoruz.

Kullanılmış makineleri emniyetli şekilde uygulama
HMI yazılımı PASvisu

7 Haz 2021

Şimdi indirin: PASvisu web tabanlı görselleştirme yazılımının yeni sürümü

Artık PASvisu web tabanlı görselleştirme yazılımını basit şekilde mevcut otomasyon yapınıza dahil ederek, piyasadaki neredeyse tüm standart kontrol sistemlerini kullanabilirsiniz. Genişletilmiş işlevler hakkında ayrıntılı bilgi edinin!

PASvisu HMI yazılımının güncel sürümü mevcut!
SecurityBridge güvenlik duvarı

25 May 2021

SecurityBridge endüstriyel otomasyon ağlarını korur

SecurityBridge güvenlik duvarı artık Pilz serisi dışındaki diğer ağ aboneleri arasında veri iletişimi sağlıyor. Bu nedenle endüstriyel otomasyon ağları için kapsamlı koruma sağlar. Kimlik doğrulama ve izin yönetimi sayesinde, SecurityBridge potansiyel veri manipülasyonuna karşı etkili şekilde koruma sağlar ve tesisinizin kullanılabilirliğini artırır.

SecurityBridge güvenlik duvarı
EPLAN logosu

21 May 2021

myPNOZ emniyet rölesi, EPLAN Veri Portalı ve EPLAN eBUILDER'da mevcuttur

myPNOZ modüler emniyet rölesi artık EPLAN Veri Portalında da mevcuttur. myPNOZ emniyet rölesi devre şemaları, yeni EPLAN eBUILD aracı ile hızlı ve kolay şekilde oluşturulabilir. EPLAN Veri Portalı, 1.700 Pilz ürün makrosuna erişim de sağlar.

EPLAN Veri Portalı hakkında ayrıntılı bilgi
EN IEC 62061 standardı

17 May 2021

IEC 62061:2021, AB standardı EN IEC 62061:2021 ile uyumlu hale getirilmiştir!

IEC 62061, 2021 yılında ve Nisan 2022'de AB Resmi Gazetesinde uyumlu hale getirilmiş EN IEC 62061 standardı olarak yayımlanmıştır. EN 62061:2005'in önceki sürümü için uygunluk karinesi en geç 11 Ekim 2023'te sona eriyor!

EN IEC 62061 standardı, uyumlu hale getirilmiş standart olarak yayınlanmıştır
otomatik araçlar

5 May 2021

Bir bakışta yeni uluslararası standartlar

Otomatik Yönlendirmeli (AGV), Otonom Mobil (AMR) ve insanlı endüstriyel araçların otomatik işlevi için yeni uluslararası standartlarla ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi
Senoplast logosu

28 Nis 2021

Emniyetli bölgede ısıyla şekillendirme

Senoplast Klepsch, çeşitli uygulamalar için yarı kaplanmış plastik ürünler üretmektedir. Avusturyalı Senoplast Klepsch şirketi için ana iş alanı, ısıyla şekillendirme için birlikte ekstrüde edilmiş senosan® plastik levhaların ve filmlerin üretimidir. Sorunsuz çalışan bir derin çekme işlemi için Senoplast Klepsch, bu durumda üretim sürecini "alışılmışın dışında" koruyan PSENradar emniyetli radar sistemine güvenir. Üretimdeki odak noktası, kalite ve emniyetle ilgili diğer şeylerin yanı sıra: insanı ve makineyi korumak için emniyetli radar sistemi, şekillendirme makinesindeki mevcut kontrolöre dahil edildi.

Müşteri referansı, PSENradar emniyetli radar sistemi ile Senoplast Klepsch
myPNOZ – emniyetle ilgili alışverişin kolay yolu: çevrimiçi alışveriş!

22 Nis 2021

Yeni myPNOZ emniyet rölesi – emniyetle ilgili alışverişin kolay yolu: çevrimiçi alışveriş!

B2C satış sürecini B2B dünyasına sunuyoruz! Siz sadece gereken emniyet işlevlerini çevrimiçi olarak seçin, biz de ideal donanımı bir araya getirelim.

myPNOZ – emniyetle ilgili alışverişin kolay yolu: çevrimiçi alışveriş!
Genel Merkez

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Almanya

Telefon: +49 711 3409-0
E-posta: pilz.gmbh@pilz.de

Amerika

  • Meksika: +52 55 5572 1300
  • Brezilya: + 55 11 4942-7032
  • Kanada: +1 888-315-PILZ (315-7459)
  • Birleşik Devletler (Ücretsiz): +1 877-PILZUSA (745-9872)

Avrupa

  • İrlanda: +353 21 4804983
  • İtalya: +39 0362 1826711
  • Avusturya: +43 1 7986263-444
  • Rusya: +7 495 6654993
  • Türkiye: +90 216 5775552
  • Belçika: +32 9 321 75 70
  • İsveç: +46 300 13990 / +45 74436332
  • Hollanda: +31 347 320477
  • Almanya: +49 711 3409 444
  • İspanya: +34 938497433
  • Danimarka: +45 74436332
  • Portekiz: +351 229 407 594
  • Birleşik Krallık: +44 1536 460866
  • Fransa (Ücretsiz): +33 3 88104000
  • İsviçre: +41 62 889 79 32
  • Finlandiya: +358 10 3224030 / +45 74436332

Asya Pasafik

  • Avustralya (Ücretsiz): +61 3 9560 0621 / 1300 723 334
  • Japonya: +81 45 471 2281
  • Tayvan: +886 2 25700068
  • Singapur: +65 6829 2920
  • Çin: +86 400-088-3566
  • Güney Kore: +82 31 778 3390
  • Yeni Zelanda: +64 9 6345350
  • Tayland: +66 210 54613