Datormoln

Tillhandahållande av synbart obegränsade, virtuella IT-resurser (t.ex. datalagring) som hanteras av en extern leverantör. Åtkomst sker via nätverk, oftast internet. Resurserna kan anpassas efter användarens aktuella behov. Oftast delar flera användare på en resurs eller tjänst.

Begreppet moln innebär att den egentliga fysiska platsen för tjänsternas infrastruktur varken är relevant eller uppenbar för användaren.

(Definition Naaris)

Kontakta

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Sweden

Telefon: +46 300 13990
E-post: pilz.se@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +46 300 13990 / +45 74436332
E-post: support.se@pilz.dk