Router

En router förbinder två olika Ethernet med varandra. Eftersom ett Ethernet-nätverk betecknas genom Net-ID (= del av IP-adressen), kan det med hjälp av Net-ID bestämmas, om deltagaren befinner sig i samma nätverk, eller om datapaketen måste ges vidare till en router för vidarebefordran.
En router kan eventuellt ändra nätverkets fysiska typ (t.ex. omsättande av Ethernet på ISDN), dock inte protokollet.

Kontakta

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Sweden

Telefon: +46 300 13990
E-post: pilz.se@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +46 300 13990 / +45 74436332
E-post: support.se@pilz.dk