Pilz pitää sinut ajan tasalla automaatioalan tuotteista, palveluista ja trendeistä

Pilzin uutiset pitävät sinut ajan tasalla.
Tilaa Pilz-uutiset RSS-syötteinä!

Tilaa Pilz-uutiset RSS-syötteinä

Pysy aina ajan tasalla turvallisen automaation alalla: uutiset Pilzin ratkaisuista, tuotteista, palveluista ja yrityksestä saat helposti ja kätevästi RSS-syötteinä.

Tilaa nyt RSS-syöte!
Voit myös syöttää seuraavan linkin RSS-lukijaasi: https://www.pilz.com/rssfeeds/news_rss_INT_fi.xml

Uutiset

Kaksi miestä katselee yhdessä tablettia

15.4.2024

Uusi Industrial Security Consulting Service

Miten koneet suojataan verkkohyökkäyksiltä, inhimillisiltä virheiltä tai manipuloinnilta? Tulevaisuudessa Industrial Security on tärkeä osa CE-vaatimustenmukaisuusvakuutusta. Pilzin uusi Industrial Security Consulting Service on ratkaisusi: Asiantuntijamme analysoivat riskisi koneen tietoturva-aukkojen osalta ja luovat sopivan konseptin, joka lisää kyberturvallisuutta, parantaa työntekijöiden suojaa ja koneen käytettävyyttä.

Tutustu nyt!
Tuoteryhmä Turvareleet turvalukituksella

4.4.2024

Hannoverin messuilla - Turvareleet turvalukituksella

Pilz-turvareleet turvalukituksella tarjoavat oikean ratkaisun sekä prosessien että henkilöstön suojaamiseen - turvalliseen ja tuottavaan työskentelyyn.

Turvareleisiin turvalukituksella

28.3.2024

Turvallinen tuli ja liekki

PNOZmulti 2 Burner varmistaa tehokkaan polttimien hallinnan Aksoylarin teräksen tuotannossa käytettävissä rullahehkutusuuneissa.

”Asiakasreferenssi: PNOZmulti 2 Burner huolehtii polttimien hallinnasta Aksoylar Robotikin rullahehkutusuunissa"
Matthias Wimmer kertoo webinaarissa koneasetuksesta

27.3.2024

30 minuutin tietopaketti koneasetuksesta

Matthias Wimmer on Pilzin asiantuntija uusien standardien ja määräysten tulkinnassa. Hän tietää: "Koskaan ei ole liian aikaista käsitellä uusia vaatimuksia." EU:n koneasetusta käsittelevän webinaarin viidessä luvussa koneenvalmistajat saavat yleiskuvan koneturvallisuuteen tulevista muutoksista. Saat askel askeleelta tärkeimmät tiedot EU:n koneasetuksen julkaisemisesta sekä menettelyihin, organisaatioihin ja tekniikkaan tulevista muutoksista valmistelua varten.

Katso webinaari!
Mies seisoo fläppitaulun edessä kokoushuoneessa

20.3.2024

Uusi koneasetuskoulutus

Valmistaudu koneasetukseen uudella koulutuskurssillamme: Saat yleiskuvan konedirektiivin ja koneasetuksen välisistä eroista. Lisäksi koneasetusta tarkastellaan CE-merkinnän kuusivaiheisen prosessin yhteydessä.

Ilmoittaudu nyt: Johdanto koneasetukseen
Pilzin rautatieliikenteen ohjausjärjestelmä, jossa on Railway Solutions by Pilz -logo

18.3.2024

Pilz & Trafikverket digitalisoivat Ruotsin rautatieverkon

Ruotsin liikenneinfrastruktuurivirasto Trafikverket on antanut Pilzille tehtäväksi uudistaa rautatieverkon viestintärakenteet. Turvalliseen reaaliaikaiseen Ethernet SafetyNET p -järjestelmään perustuva Pilzin rautatieliikenteen ohjausjärjestelmä ottaa tulevaisuudessa hoitaakseen viestinnän asetinlaitteiden ja radalla olevien ohjauskaappien välillä. Digitaaliset I/O-signaalit siirretään valokuituyhteyksillä. Ratkaisu takaa myös turvallisen toiminnan SIL4- ja EN 50126 -standardien mukaisesti.

Löydä lisää kumppanuuksia ja referenssejä täältä!
Sovi tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa

13.3.2024

Save the Date: Hannoverin messut 2024

Tämän vuoden Hannoverin messut järjestetään 22.-26. huhtikuuta 2024. Olemme myös jälleen mukana näytteilleasettajana - kuten tavallista hallissa 9, osastolla D17. Tutustu nyt tämän vuoden messujen kohokohtiin ja varaa tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa suoraan messuilla. Tervetuloa!

Sovi tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa
LogiMAT-tapahtuman logo

12.3.2024

Safety & Security -ratkaisut LogiMAT 2024 -messuilla

Muista: Stuttgartissa 19.–21. maaliskuuta kaikki pyörii intralogistiikkaratkaisujen ja prosessinhallinnan ympärillä. Vieraile osastollamme 6B37 hallissa 6 ja löydä oikeat Safety & Security -ratkaisut logistiikkasovelluksiisi.

Ratkaisumme intralogistiikkaan LogiMAT-messuilla

6.3.2024

Palkitut ratkaisut

SPS-messuilla Nürnbergissä palkittiin kaksi Pilzin innovaatiota. Lue uutisesta mitkä ne olivat ja mitkä ovat näiden ratkaisujen erityispiirteet.

Lisää palkintoseremonioista
Tulomoduuli PNOZ m ES 16DI vakiosovelluksiin painonappien ja muiden digitaalisten anturien valvontaan

26.2.2024

PNOZmulti 2 -pienohjaukset - Tulomoduuli painonappien valvontaa varten

Painikkeiden ja muiden digitaalisten antureiden valvontaan voit käyttää vakiosovellusten tulomoduulia PNOZ m ES 16DI.

Lisätietoja uudesta moduulista
Mies seisoo fläppitaulun edessä, jolle on kirjoitettu termejä.

23.2.2024

Helppotajuinen koneasetus

Koulutusohjelmamme on tammikuusta 2024 lähtien mukautettu uuden koneasetuksen vaatimusten mukaiseksi. Hyödynnä aika tiedon hankkimiseen. Olipa kyseessä sitten perus- tai asiantuntijakoulutus – Pilzin kanssa olet aina ajan tasalla.

Hyödynnä ennakkoaika nyt!

21.2.2024

PNOZmulti 2 -pienohjaukset nyt Safety-over-EtherCAT-yhteydellä

Käytä EtherCAT:ia yhdessä turvallisen protokollan Safety-over-EtherCAT FSoE (= FailSafe over EtherCAT) kanssa, joka lähettää turvallista ja ei-turvallista tietoa samalla kanavalla, ohjauksen kannalta tärkeiden mutta myös turvallisuuden kannalta tärkeiden tietojen lähettämiseen. Lue uutisesta, miten turvallisuuskonsepti voidaan integroida saumattomasti konekonseptiin.

Nyt saatavana - PNOZmulti 2 -pienohjaus, jossa on Safety over EtherCAT
Kaksi miestä leikepöydän kanssa varastossa.

19.2.2024

SAVE THE DATE! LogiMAT 2024

Vuonna 2024 Pilz esittelee jälleen kerran kattavat Safety & Security -ratkaisut ja -palvelut logistiikkasovelluksiisi LogiMAT-messuilla, Stuttgartissa järjestettävillä kansainvälisillä intralogistiikan messuilla.

Tietoa messuista
Pilzin ja TÜV-Südin työntekijät sertifiointitodistuksen luovutustilaisuudessa

7.2.2024

Turvallinen PNOZmulti 2 -pienohjaus - huoletta ylös ja alas!

TÜV SÜD on sertifioinut PNOZmulti 2 -tuoteperheen perusyksiköt ja niihin liittyvät laajennusmoduulit direktiivin 2014/33/EU mukaisesti ohjelmoitavaksi elektroniseksi järjestelmäksi, ns. PESSRAL.

Lisätietoa sertifioinnista!
Tuotekuva PSENslock 2

26.1.2024

Sähkömekaaninen PSENslock 2 -turvalukitus

Uuden sukupolven PSENslock 2:ssa on monia uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tehokkaan prosessilukituksen myös vaikeissa ympäristöolosuhteissa.

Lue lisää uusista ominaisuuksista

15.1.2024

Animaatiot I.A.M.:sta - Identification and Access Management

Katso erilaisia animaatioita, joista näet, miten tunnistus ja kulunhallinta voi suojata henkilöstöä vaaroilta myös huoltotilanteissa ja miten koneille ja järjestelmille voidaan antaa erilaisia käyttöoikeuksia. Safety ja Security -ratkaisut yhdestä paikasta!

Videoihin
Suojahattuinen mies seisoo etummaisen järjestelmän näytön edessä tehdasrakennuksessa, jossa on useita järjestelmiä

20.12.2023

Turvalukitusten valikoimamme

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman turvalukituksia turvaporttiisi. Olemme uudistaneet verkkosivujemme rakennetta, jotta sinun olisi helpompi valita tuotteita.

Turvalukitukset turvaporteille
Logo NÖM AG

20.12.2023

Turvallinen PNOZmulti 2 -pienohjaus NÖM AG:llä

PNOZmulti 2 -pienohjaus korvaa NÖM:n kuormalavajärjestelmän vanhentuneen passivointiratkaisun käytön aikana

Asiakasreferenssi: Turvallinen passivointi PNOZmulti 2:n avulla kuormalavapakkauksen aikana NÖM:n tuoretuotevarastoissa
Makeisilla täytetyt saappaat

19.12.2023

Pilz toivottaa teille hyvää joulua!

Muistelemme yhdessä vuotta 2023, joka on hyvin erityinen juhlavuosi. Olemme tehneet yhteenvedon kohokohdista. Kiitos luottamuksestanne, ja odotamme jo innolla monia jännittäviä hankkeita ensi vuonna. Hyvää joulua teille ja perheillenne!

Katsaus juhlavuoteen 2023
PNOZmulti Configurator -ohjelmiston versio 11.2 saatavana!

12.12.2023

Turvalliset PNOZmulti Configurator pienohjaukset - uudet ominaisuudet versiossa 11.3

PNOZmulti Configurator-ohjelmistotyökalua käytetään projektien luomiseen konfiguroitavalla PNOZmulti 2 -pienohjauksella ja niiden muokkaamiseen. Uusi versio 11.3 tarjoaa sinulle käyttäjänä jälleen useita ominaisuuksia, joiden avulla voit valvoa koneita mahdollisimman turvallisesti ja joustavasti. Uusi versio yksinkertaistaa PNOZmulti-järjestelmän käyttöä yhdessä turvallisen anturitekniikan kanssa.

Lataa nyt
Uusi koulutus: ROS-sovellus autonomisia mobiilirobotteja varten

1.12.2023

Uusi koulutus: ROS-sovellus autonomisia mobiilirobotteja varten

Tämän koulutuksen jälkeen osaat luoda autonomisen mobiilirobotin projektin ROS:lla ja ROS2:lla. Sen jälkeen voit toteuttaa projektin todellisena sovelluksena. Koulutus käytännön toimijoille!

Lue lisää!
AI kuva lehden kansilehti

28.11.2023

Tulevaisuusaiheita Pilzillä

Tekoäly ja turvallisuus? Digitaalinen asiakaslehti tarjoaa katsauksen lähitulevaisuuteen IO-Link Safetyn ja Industrial Securityn avulla.

Uuteen painokseen
Logo sps – smart production solutions

21.11.2023

Katsaus SPS 2023

Jäikö sinulta väliin tämänvuotiset SPS - smart production solutions -messut? Ei hätää, sinun ei silti tarvitse jäädä paitsi messujen uutuuksista ja kohokohdista. Lataa uutuustuote-esite, josta näet kaikki uudet tuoteinnovaatiot yhdellä silmäyksellä. Kuvagalleriasta löydät tämän vuoden messujen parhaat hetket. Odotamme jo innolla vierailuasi ensi vuonna Nürnbergissä!

SPS 2023 -katsaukseen

14.11.2023

Uusi turvallisuusratkaisu liikkuvien robottien sovelluksiin

Mobiilialustoja varten Pilz tarjoaa kattavan ISO 3691-4 -standardin mukaisen turvallisuusratkaisun, joka koostuu turvallisesta PNOZmulti 2 -pienohjauksesta, jossa on uusi toiminto synkronoinnin valvontaan, PSENscan-turvalaserskannerista tuottavaan aluevalvontaan ja erilaisista valvontareleistä.

Lisää
Logo, jossa on musta ympyrä ja symboleja sekä teksti

6.11.2023

IO-Link Safety: Viesti turvallisesti aina kentälle asti - yhdessä järjestelmässä.

Turvallisen automaation asiantuntijana esittelemme SPS 2023 -messuilla uutuutena täydellisen IO-Link Safety -turvajärjestelmän, joka koostuu pääyksiköstä ja antureista. Taloudellinen ja joustava kokonaisratkaisu, joka yksinkertaistaa integrointia koneisiin ja järjestelmiin ja lisää suorituskykyä.

IO-Link Safety
Mikrofoni, jossa on keltaisia ja valkoisia elementtejä

27.10.2023

SPS:n asiantuntijapaneeli - älykkäät tuotantoratkaisut

"Safety ja Security in Transformation" on tämän vuoden SPS:n mottomme. Olemme luotettava kumppanisi tässä muutosprosessissa. Osallistu päivittäisiin luentoihimme ja hyödynnä asiantuntijoidemme tietämystä.

Tutustu luento-ohjelmaan nyt!

24.10.2023

EPLAN-kumppaniverkostot - aikaa säästävä suunnittelu

EPLAN-kumppaniverkosto (EPN) perustettiin vuoden 2021 alussa, ja se yhdistää 60 yhteistyökumppanin asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti. Pilz on ollut mukana EPN-verkostossa teknologiakumppanina alusta alkaen. Löydät tuotteidemme EPLAN-makrot, tuotetiedot ja 3D-ohjauskaappimakrot suoraan EPLAN-työkalusta.

Aikaa säästävä suunnittelu EPLANin avulla
Mies, jolla on kannettava tietokone, seisoo AGV:n vieressä

19.10.2023

ISO 3691-4-standardin päivitetty versio julkaistu

Autonomisia kuljetusjärjestelmiä koskevan kansainvälisen standardin päivitetty versio on ollut saatavilla kesäkuusta 2023 lähtien. Koulutuksessamme annamme sinulle yleiskatsauksen valmistajien ja käyttäjien kannalta tärkeimmistä muutoksista.

Mitkä ovat muutokset?
Tuotekuva turvalukko PSENmlock mini

17.10.2023

Uusi turvalukko PSENmlock mini

Uusi henkilönsuojaukseen tarkoitettu PSENmlock mini -turvalukko laajentaa Pilzin valikoimaa suojalukituksella varustettujen turvareleiden alalla. PSENmlock mini on pienikokoinen, ja se sopii erinomaisesti tilakriittisiin sovelluksiin, kuten luukkuihin tai huuviin.

Kaikki uudesta turvalukosta
Maailmankartta Iso-Britannia

12.10.2023

Brexit-uutiset: CE-merkinnän käyttöaikaa pidennettiin Isossa-Britanniassa

Iso-Britannian hallitus ilmoitti 1. elokuuta 2023, että määriteltyjen tuotteiden tuonti on toistaiseksi mahdollista CE-merkinnällä UKCA-merkinnän lisäksi.

Lue lisää!

9.10.2023

Mensch und Automation - nyt digitaalisena!

Mensch und Automation -lehden juhlapainos vie sinut matkalle Pilzin 75-vuotiseen historiaan. Tutustu kaikkiin jännittäviin aiheisiin digitaalisessa painoksessa nyt!

Digitaaliseen asiakaslehteen
Pilz safety distance calculator

25.9.2023

Mikä on tarvittava turvaetäisyys?

Käsiensuojausta vaativissa sovelluksissa työntekijän on oltava optimaalisesti suojattu, eikä työnkulku saa häiriintyä. Tätä varten on olennaisen tärkeää laskea asianmukainen turvaetäisyys.

Lisätietoa Pilz safety distance calculatorista
Kansi asiakaslehti

18.9.2023

"Mensch und Automation digital" -lehden ensimmäinen numero

Pilz-asiakaslehden 75-vuotisjuhlanumeron myötä yritys esittelee ensimmäistä kertaa "Mensch und Automation digital" -lehden, jossa on entistä enemmän tarinoita ja tietoa turvallisen automaation maailmasta.

Digitaaliseen painokseen
Pilz GmbH & Co. KG:n toimitusjohtaja Susanne Kunschert ja Pintsch GmbH:n toimitusjohtaja Tilo Brandis

14.9.2023

Uusi puitetoimitussopimus Pintschin kanssa

Automaatioyritys Pilz ja turvallisen rautatieinfrastruktuurin asiantuntija Pintsch kehittävät yhdessä innovatiivista ohjaus- ja opastinteknologiaa rautateiden digitalisointia varten. Toimituksia koskevan puitesopimuksen allekirjoittamisen myötä yhteistyökumppanit ottavat nyt seuraavan askeleen yhteistyössään.

Lisää
Mies tabletin kanssa koneen edessä

5.9.2023

Onko koneeni turvallinen? – Tehokas yleiskatsaus

Onko osa koneistasi ollut käytössä pitkään, joko uutena tai käytettynä ostettuna? Katso videolta, miten Pilzin koneturvallisuuden arviointipalvelu tarjoaa sinulle ihanteellista tukea kustannustehokkaan arvioinnin, toimenpideluettelon, prioriteettiluettelon ja toimenpidesuositusten muodossa!

Video

5.9.2023

Käyttöoikeusjärjestelmä PITreader S: Käyttö HT Roboticsissa

HT Robotics halusi varmistaa, että vain kolme valtuutettua käyttäjäryhmää voi käyttää mobiilia robottiasemaa. PITreader S on ratkaisu!

Asiakasreferenssi: Turvallinen käyttöoikeuksien valvonta HT Roboticsin liikkuvaan työkaluasemaan
Key-in-pocket: sign in

28.8.2023

Uusi järjestelmäjulkaisu PSS 4000 1.25 - Key-in-pocket-ratkaisu

Järjestelmäversion 1.25 myötä PSS 4000-automaatiojärjestelmään on saatavilla Key-in-pocket"-ratkaisu. Tämä suojaa henkilökuntaa koneiden suunnittelemattomalta uudelleenkäynnistykseltä.

Kaikkien uutuuksien yleiskatsaus

22.8.2023

CMSE-juhlavuosi!

Kansainvälisesti tunnustettu sertifioidun koneturvallisuusasiantuntijan (CMSE) pätevyys täyttää kymmenen vuotta. TÜV Nordin ja Pilzin yhteistyössä on koulutettu jo 10 000 osallistujaa koneturvallisuuden alalla. Turvallisuus on maailmanlaajuinen huolenaihe. Siksi tarjoamme CMSE-koulutusta jo 60 eri maassa. Sinustakin voi tulla sertifioitu CMSE-asiantuntija!

Ilmoittaudu nyt seuraavaan koulutukseen!
Kaksi miestä seisoo koneen edessä

17.8.2023

Validointi - selitetään lyhyesti videolla!

Saat nopean yleiskatsauksen videolta! Vain turvallisuusvalidointi kertoo, onko koneen vaaditut riskien vähentämistoimenpiteet todistettavasti toteutettu oikein! Millainen validoinnin syvyys on kussakin tapauksessa tarkoituksenmukaista? Pilz esittelee uuden validointijärjestelmän, joka koostuu kolmesta yksittäisestä tasosta - maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi ja juuri sinulle räätälöitynä!

Video
Uusi perusyksikkö PNOZ m B0.1

14.8.2023

PNOZmulti 2 -pienohjaukset - uusi perusyksikkö PNOZ m B0.1

Onko sinun valvottava koneesi turvatoimintoja PL e / SIL CL 3 asti? Uutta perusyksikköä PNOZ m B0.1 voidaan käyttää itsenäisesti tai laajentaa modulaarisesti enintään yhdellä I/O-moduulilla: Upouusi relelähtömoduulin PNOZ m EF 2DOR kanssa!

Uusi perusyksikkö PNOZ m B0.1
Pilz safety distance calculator

4.8.2023

Laske nopeasti ja turvallisesti sopiva turvaetäisyys

Turvaetäisyys on ratkaisevan tärkeä järjestelmän turvallisen toiminnan kannalta. Pilzin safety distance calculatorilla voit laskea tarvittavan etäisyyden helposti itse.

Kokeile heti!

27.7.2023

PITmode fusion: käyttö MTU Aero Engines -yhtiössä

PITmode fusion toimintatilanvalinta- ja käyttöoikeusjärjestelmä lisää turvallisuutta Rhode + Wagnerin särötestausjärjestelmissä

Asiakasreferenssi: Todennus ja käyttöoikeuksien hallinta Rhode+Wagnerin särötestausjärjestelmissä
Kelta-harmaa kone

26.7.2023

Turvallisuuteen liittyvienohjausjärjestelmien oikea asentaminen

Opi kaikki turvallisuuteen liittyvien ohjausjärjestelmien suunnittelun ja arvioinnin kannalta tärkeät prosessit ja normit Painopiste on turvallisuuteen liittyvien valvontajärjestelmien standardeissa: EN ISO 13849-1 ja EN/IEC 62061. Laajenna tietämystäsi suunnitteluperiaatteista sekä turvallisuuden eheystason ja suorituskyvyn tason laskemisesta.

Rekisteröidy nyt ja hanki osaamista!
Henkilöt koulutuksessa

24.7.2023

Miten autonomisia kuljetusajoneuvoja ja -järjestelmiä voidaan käyttää turvallisesti?

Lue, miten AGV:t voidaan integroida turvallisesti olemassa olevaan järjestelmään! Laajenna tietämystäsi tyypillisistä riskien vähentämistoimenpiteistä ja erilaisten turvallisuusstrategioiden käytöstä. Koulutus on suunnattu kaikille uusien ja nykyisten AGV-järjestelmien koneturvallisuudesta vastaaville asiantuntijoille sekä AGV-valmistajille, integroijille ja käyttäjille. Oikeasta soveltamisesta ja toteutuksesta arviointiin - Pilzin kanssa olet turvallisella puolella!

Varmista koulutuspaikkasi nyt!
Pilz safety distance calculator

20.7.2023

Määritä asianmukainen turvaetäisyys

Kun haluat laskea turvavaloverhojen turvaetäisyyden, autamme sinua Pilz safety distance calculatorin avulla. Tarvittava etäisyys lasketaan EN ISO 13855:n ja määrittelyjesi perusteella, ja sopivat tuotteet näytetään suoraan.

Testaa Pilzin safety distance calculator nyt

14.7.2023

Ihmisten suojelu Pilzissä

Pilzin automaatioratkaisut suojaavat ihmisiä maailmanlaajuisesti koneenrakennuksessa ja laitosrakentamisessa sekä intralogistiikassa, rautatietekniikassa ja robotiikassa tuotantoprosessissa tai tuotantoympäristössä mahdollisesti ilmeneviltä vaaroilta. Pilzillä keskitytään ihmisiin ja heidän turvallisuuteensa.

Suojaa ihmisiä
Puhuja pitää esitelmän messuilla

12.7.2023

I.A.M. Hannoverin messuilla

Safety ja Security on selkeä painopisteemme tämän vuoden messuilla. Asiantuntijamme antavat sinulle kattavaa tietoa aiheesta "Identification and Access Management". Sovi jo nyt yksilöllinen tapaaminen.

Sovi tapaaminen Hannoverin messuilla

28.6.2023

Uusi yhteistyö ARENA2036:n ja SmartFactoryKL:n kanssa

Pilzin, ARENA2036:n ja SmartFactoryKL:n edustajat allekirjoittavat yhteisymmärryspöytäkirjan (Memorandum of Understanding, MoU). Yhteistyön perustana on kumppaneiden yhteinen työ Catena-X:n ja Administrative Shell -kaltaisten hankkeiden parissa.

Lisätietoa uudesta yhteistyöhankkeesta

26.6.2023

Automatisoi vastuullisesti Pilzin kanssa

Pilzin turvallinen automaatioteknologia tukee asiakkaitamme resursseja säästävä kestävän tuotannon tiellä. Huomioimme aina safetyn ja industrial securityn koneesi käyttöiän pidentämiseksi.

Automatisoi vastuullisesti Pilzin kanssa
Kompassi ja standardit

21.6.2023

ISO 13849-1 julkaistaan!

Vuonna kansainvälinen standardisoimisjärjestö (ISO) on julkaissut uuden painoksen standardista ISO 13849-1. Standardi on keskeinen turvallisuusstandari koneiden turvallisuuteen liittyvien ohjausjärjestelmien suunnittelussa. Uusi versio täsmentää useita vaatimuksia esimerkiksi Performance Levelin määrittämiseksi ja tarjoaa näin parempaa apua niiden toteuttamiseen. Toisaalta siinä otetaan huomioon ohjelmistojen suurempi merkitys.

Oleelliset muutokset 2023

6.6.2023

Ympäristönsuojelu Pilzillä

Maailmanlaajuisena tiiminä tavoitteenamme on parantaa ihmisten ja koneiden turvallisuutta kaikkialla maailmassa - myös ympäristön kannalta. Me Pilzillä olemme tietoisia siitä, missä ja kuinka suuret kasvihuonekaasupäästömme ovat – haluamme vähentää näitä päästöjä mahdollisimman paljon sopivilla toimenpiteillä!

Ympäristönsuojelu Pilzillä
Pilz Campus logolla

25.5.2023

Vastuullisuus Pilzissä

Ihmisten, koneiden ja ympäristön turvallisuuden lähettiläinä edistämme merkittävästi kestävää kehitystä työntekijöidemme, energiatehokkaiden tuotteidemme ja ympäristöystävällisten ratkaisujemme sekä ekologisen sitoumuksemme avulla. Tavoitteena On vähentää kasvihuonekaasupäästömme maailmanlaajuisesti mahdollisimman pieniksi.

Lisätietoa vastuullisuudesta Pilzissä

21.4.2023

Muting-varret muting-integraatiota varten

Yhdessä PNOZmulti 2 -pienohjauksen kanssa PSENopt II -turvavaloverhot tarjoavat muting-turvatoiminnon. Se mahdollistaa materiaalin kuljettamisen vaarallisille alueille ja sieltä pois käynnissä olevan tuotannon aikana ja siten sujuvan tuotantoprosessin ilman tarpeettomia seisokkeja.

Muting-varret
Asiakaslehti Mensch und Automation

4.4.2023

Uusi ”Mensch und Automation“ asiakaslehti on verkossa

Mekään emme voi tarjota ratkaisua kaikkiin vaatimuksiin. Olemme kuitenkin ratkaisuvalikoimallamme hyvissä asemissa ainakin liittyen turvallista automaatiota koskeviin kysymyksiisi, lisää voit lukea "Mensch und Automation" -lehden uusimmasta numerosta. 

Lue lisää!
Turvallisia toimitiloja koskevat palvelut

20.3.2023

Turvallisia toimitiloja koskevat palvelut

Optimaalinen suoja työntekijöille! Tätä varten olemme mukauttaneet koneturvallisuuden ja automaatioalan palveluitamme rautatieliikenteeseen. Tästä pääset uuteen turvallisuuskonseptiisi.

Rautatieliikenteen turvallisia toimitiloja koskevat palvelut
Logo PJ Monitoring GmbH

28.2.2023

Älykäs automaatio korvaa vasaraniskut

Tavaravaunujen automaattista jarrutestiä kehittäessään PJM luotti Pilzin osaamiseen älykkäissä ohjauksissa. Tuloksena on rautateiden tavaraliikenteen tehostuminen.

Asiakasreferenssi: Tavarajunien automaattinen jarrutesti PSS 4000:lla
Suoraan uutuuteen

20.2.2023

Uutuus: PITreader card unit

Uudenlainen transponderi. PITreader cardin ja PITreader stickerin kanssa käytetään kortti- tai tarramuotoisia RFID-transpondereita.

Suoraan uutuuteen

13.2.2023

Rautateiden toiminta-alueiden turvallinen suunnittelu

Laitekomponenteista täydellisiin turvallisuuskonsepteihin, Olemme laajentaneet teollista osaamistamme koneturvallisuuden ja työturvallisuusasetuksen alalta rautatiealalle. Tarjoamme tukea turvallisuusteknisessä tarkastelussa ja standardien mukaisten ratkaisujen toteuttamisessa.

Lisää
myPNOZ valvoo kartonkien syöttöä

25.1.2023

Modulaarinen myPNOZ-turvarele valvoo kartonkien syöttöä

Pakkausratkaisujen on usein tehtävä ennen kaikkea yksi asia: suojattava käyttäjää turvallisesti. Jos makasiinissa on esim. liian vähän kartonkipakkauksia, anturit ilmoittavat tästä tilasta modulaarisille turvareleille myPNOZ. Kone pysähtyy, kunnes riittävästi kartonkipakkauksia on täytetty uudelleen ja tuotanto voidaan aloittaa uudelleen.

myPNOZ valvoo kartonkien syöttöä

23.1.2023

Security autonomisissa kuljetusjärjestelmissä

Tuotantohalleissa vapaasti navigoivien autonomisten kuljetusjärjestelmien (AGV) viestintä tapahtuu radioteitse ohjauskeskuksen kanssa. Tämän vuoksi ne ovat alttiita ulkopuolelta tuleville hyökkäyksille tai manipuloinnille. Lue täältä, miten tämä voidaan estää oikealla ratkaisulla.

Security-ratkaisut AGV:ta varten
Waldorf Technik GmbH:n logo

17.1.2023

Kattava neuvonta = korkea tehokkuus

Ruiskuvaluun erikoistuneen Waldorf Technikin ydinosaamista ovat modulaariset, tehokkaat ja erittäin tuottavat automaatioratkaisut, jotka on räätälöity tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden. CE-merkintä on välttämätön modulaarisille koneille. Waldorf tilasi Pilziltä säännellyn ja vaativan riskinarviointi- ja validointiprosessin: Palveluasiantuntijana Pilz ottaa vastuun koko vaatimustenmukaisuusmenettelystä. 

Asiakasreferenssi: Pilz ottaa vastuulleen koko vaatimustenmukaisuusmenettelyn Waldorf Technikissä
Logo Haco AG

14.12.2022

Tarpeen mukaan kehittyvä järjestelmä!

Itse asiassa Haco halusi vain integroida uuden merkintälaserin olemassa olevaan täyttölinjaan nopeasti ja ilman pitkiä seisokkiaikoja. Täyttölinjaan asennettu turvarele ei kuitenkaan ollut enää laajennettavissa. Vain lyhyen muuntovaiheen jälkeen modulaarinen myPNOZ-turvarele tarjosi tarpeisiin mukautuvan korvaajan.

Lisää
Rautatieliikenteen infrastruktuuri

12.12.2022

Rautatieinfrastruktuuri - modernisoitu ja turvallinen

Tutustu täällä kaikkiin ratkaisuihimme nykyaikaistettua rautatieinfrastruktuuria ja turvallista rautatieliikennettä varten. Suunnittelusta ja hankesuunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon - yksinkertaisesti ja turvallisesti

Rautatieliikenteen infrastruktuuri
Tuotekuva AGV

5.12.2022

Modulaariset turvallisuusratkaisut AGV:lle

Lue täältä, miten voit sovittaa yhteen turvallisuuden ja tuottavuuden modulaaristen tuoteratkaisujen avulla. Jopa suurilla nopeuksilla esteet havaitaan välittömästi ja törmäykset estetään onnistuneesti. Vaaratilanteessa AGV kytkeytyy turvallisesti pois päältä ja takaisin päälle . Lue täältä, miten tämä toimii oikealla ratkaisulla.

Turvallisuusratkaisut autonomisia kuljetusjärjestelmiä varten
Missä yhdenmukaistetut standardit julkaistaan?

1.12.2022

Sopimuksen tekemisen jälkeen EU:n yhdenmukaistamistyö kulkee taas täyttä vauhtia eteenpäin!

EU:n komissio solmii sopimuksen HAS-konsultin kanssa! Urakoitsijana toimii jatkossakin ERNST & YOUNG -konsulttiyritys. E&Y:n tehtävänä on nimittää/hyväksyä EU:n puolesta niin sanotut yhdenmukaistettujen standardien konsultit (HAS-konsultit) sekä hallinnoida ja valvoa EU:n tähän tarkoitukseen myöntämää talousarviota.

Lisätietoja EU:n standardien yhdenmukaistamistyöstä
Logo Brau Union Österreich

15.11.2022

Jälkiasennustietämystä hyödynnettiin

Osana kattavia jälkiasennustoimenpiteitä Wieselburgissa sijaitsevan Brau Unionin tynnyrien puhdistus- ja täyttöjärjestelmä oli tarkoitus saattaa viimeisimmän tekniikan tasolle. Automaatioasiantuntijana, jolla on monen vuoden jälkiasennusosaaminen, toimi Pilz Partner: mahdollisten vaarakohtien analysoinnista turvallisuuteen liittyvään validointiin kansainvälisten turvallisuusohjeiden mukaisesti. Laitos täyttää nykyään kaikki voimassa olevat turvallisuusmääräykset.

Lisää
Rautatietekniikan digitalisaatio

14.11.2022

Rautatietekniikan digitalisointi - Valmistaudu Rail 4.0:een

Rautatiealan digitalisointi etenee. Tämän vuoksi olemme myös kehittäneet digitaalista verkkosivustoamme sinulle: astu virtuaalimaailmaamme rautatieliikennettä varten! Verkkosivustollamme tarjoamme sinulle interaktiivisen grafiikan rautateiden automaatioratkaisuistamme. Kerromme myös toteutuneista projekteistamme ja mitä nykyiset asiakkaamme sanovat meistä.

Rautatietekniikan digitalisaatio
Tuotekuva IO-Link Safety -ratkaisut

28.10.2022

IO-Link-Safety-ratkaisut

IO-Link-Safety-ratkaisujen live-esittely Nürnbergin SPS-messuilla!

Kaikki uudesta Safety-ratkaisusta

20.9.2022

Tie auki luotettavalle vaihdeohjaukselle

Vanhentuneet vaihteenohjausjärjestelmät hidastivat kaupunkirautatie- ja raitiovaunujärjestelmien toimintaa viidessä Puolan suurimmassa kaupungissa. ZUE S.A. vastasi nykyaikaistamistoimenpiteistä. Tavoitteena oli päivittää vaihteenvalvontajärjestelmä ajan tasalle. PSS 4000 -automaatiojärjestelmä ohjaa luotettavasti vaihteita kaikissa sääolosuhteissa.

Ohjaa vaihteita luotettavasti ja turvallisesti PSS 4000 -automaatiojärjestelmällä

1.9.2022

Uutta turvallisuutta Masterille!

Jotta itävaltalainen koneenvalmistaja Advanced Engineering voi tarjota korkeaa laatua myös tulevaisuudessa, se on mukauttanut turvallisuuskonseptiaan osana koko konevalikoiman sähkö- ja ohjaustekniikan uudistamista. Innovatiivinen myPNOZ-turvarele on myös vuodesta 1997 lähtien käytössä olleen Peel Master -kalvonkuorintakoneen modernisointiratkaisun ytimessä.

Asiakasreferenssi: Modulaarinen myPNOZ-turvarele luo uuden turvallisuusstandardin Advanced Engineering -yhtiössä
Digitalisaatio rautatietekniikassa

18.8.2022

Yhtenäinen rautatiestandardi EULYNX-sovittimen kanssa

EULYNX-sovittimen avulla haluamme edistää rautatiealan digitalisointia. EULYNX-sovitin on tärkeä virstanpylväs digitaalisiin junanohjausjärjestelmiin perustuvilla avoimilla rautatiemarkkinoilla.

Lue lisää!
Sebastian Lüke (Rail-liiketoimintayksikön johtaja) ja Michael Fohrer (rautatieasiantuntija)

11.8.2022

Varustettu liikkuvuuden vallankumousta varten: Rail-liiketoimintayksikön perustaminen

Uuden Rail-liiketoimintayksikön perustamisen myötä laajennamme rautatieteknologian tarjontaamme ja yhdistämme maailmanlaajuiset rautatietoimintamme. Lue lisää taustoista!

Lue lisää!

27.7.2022

Turvallisen tutka-anturin PSENradar älykäs analysointiyksikkö

Uusi PSEN rd1.x I/O -analysointiyksikkö USB-liitännällä on nyt saatavilla suoja-alueen turvalliseen valvontaan vaikeissa käyttöolosuhteissa. Tutkatekniikan ansiosta ei reagoi pölyyn, likaan, sateeseen, valoon, kipinöihin, höyryyn eikä tärinään!

Lisätietoja älykkäästä arviointiyksiköstä

25.7.2022

Modulaarisen myPNOZ-turvareleen UKCA-sertifikaatti

Pilz oli ensimmäinen yritys Saksassa, joka sai modulaariselle myPNOZ-turvareleelle UKCA-sertifikaatin TÜV Südilta. Tämä tarkoittaa, että myPNOZ hyväksytään Ison-Britannian markkinoilla myös tammikuun 2023 jälkeen.

Sertifiointiin

20.7.2022

Turvallisuutta puristimille, ihmisille ja roboteille!

Uudella, mittatilaustyönä tehdyllä myPNOZ-turvareleellä automaatiopalvelutoimittaja Peter Huber AG on onnistunut tekemään keittiökalusteiden helojen valmistajan taivutuskoneen ja robotin välisen rajapinnan yksinkertaisella tavalla turvalliseksi. Nyt kun turvallisuusratkaisu on uudistettu, taivutuskone voidaan täyttää turvallisesti sekä käsin että robotin avulla.

Asiakasreferenssi: Modulaarinen myPNOZ-turvarele taivutuskoneen ja robotin välisessä rajapinnassa
Standardi EN IEC 62061

18.7.2022

IEC 62061:2021 yhdenmukaistettu EU-standardiksi EN IEC 62061:2021!

IEC 62061 julkaistiin EU:n virallisessa lehdessä huhtikuussa 2022 sisällöltään identtisenä yhdenmukaistettuna standardina EN IEC 62061. Edellistä versiota EN 62061:2005 koskeva vaatimustenmukaisuusolettamus päättyy viimeistään 11. lokakuuta 2023!

Standardi EN IEC 62061 julkaistu yhdenmukaistettuna standardina
PNOZmulti 2, jossa on kaksi optista anturia

30.6.2022

Pakkauskoneiden kartonkien syötön turvallinen valvonta PNOZmulti 2:n avulla

Pitääkö sinun sovelluksessasi valvoa, onko liikkuva suojalaite ennalta määritetyssä asennossa: esimerkiksi pakkausmateriaali pakkauskoneen kartonkimakasiinissa? Lue lisää ratkaisusta ja PNOZmulti 2 -pienohjauksesta!

Lue nyt!

22.6.2022

Automaatioratkaisut loppupakkauksessa

Robottisovelluksia käytetään usein erityisesti linjan loppupään automaatiossa. Lue täältä, miten voit varmistaa henkilöstön suojelun Pilzin oikeilla ratkaisuilla ja välttää koneesi tuottamattomat seisokit.

Sopiviin automaatioratkaisuihin

21.6.2022

Tämä kartonkipystytin on avoinna vain tehokkuuden vuoksi

Kartonkiaiheet siirrettävinä suojuksina? Kuulostaa mielikuvitukselliselta, mutta toimii kartonkipystytyslaitteissa vain, jos käyttöhenkilökunta ei ole vaarassa, kun materiaalin syöttö ei ole käynnissä. Sen varmistaa Sema Systemtechnikin kartonkipystytyslaitteissa TÜV-Süd-sertifioitu ratkaisu, jossa on konfiguroitava PNOZmulti 2 -pienohjaus ja erikoisanturit.

Asiakasreferenssi: TÜV-SÜD:n sertifioima ratkaisu kartonkisyötön turvalliseen valvontaan Sema Systemtechnikillä
Logo Belantis

31.5.2022

Jälkiasennus kuin lennossa

Leipzigin Belantis-huvipuistossa "Jumalten lennon" matkustajat saavat itse päättää, haluavatko he liukua rauhallisesti ilmassa vai haluavatko he itse luoda jännitystä sensaatiomaisilla silmukoilla. Turvallisuuden on tietenkin oltava mahdollisimman suurta, ja sen on "lennettävä mukana". Siksi Belantis valitsi jälkiasennusta varten kokonaisratkaisun, joka koostuu PSS 4000 -automaatiojärjestelmästä, johon kuuluu innovatiivinen radiolinkki.

Asiakasreferenssi: BELANTISin "Götterflug" -lentokarusellin jälkivarustelu automaatiojärjestelmällä PSS 4000

13.5.2022

Uusi päivitys PSS 4000 -automaatiojärjestelmää varten 1.23.2

Järjestelmäversion 1.23 myötä PSS 4000-automaatiojärjestelmään on saatavilla uusia toimintoja: Seuraavassa on katsaus tärkeimpiin.

Lisätietoa

10.5.2022

Glück auf! - Safety maanalaiseen kaivostoimintaan

Itävallan Steiermarkissa sijaitsevalle Sandvik Mining and Construction GmbH:lle turvallisuus on etusijalla: Muun muassa kallion leikkaamiseen tarkoitetut koneet on suojattava luotettavasti mahdollisilta räjähdyksiltä. Sandvik luottaa tässä PSS 4000 -automaatiojärjestelmään. Se takaa tunneliporakoneiden vaarattoman toiminnan maan alla.

Asiakasreferenssi: Sandvik Mining and Construction G.m.b.H. PSS 4000:lla.
Turvallinen ja suojattu tuotekehitysprosessi

26.4.2022

Turvallinen ja suojattu tuotekehitysprosessi

TÜV Süd tutki kehitysprosessimme tarkkaan. Tarkastuksen tulos: Pilzin tuotekehitys täyttää IEC 62443-4-1-standardin vaatimukset ja SDL-prosessin vaatimukset.

Turvallinen ja suojattu tuotekehitysprosessi
Pakkauslinjojen automaatio primääripakkauksessa

21.4.2022

Pakkauslinjojen automaatio primääripakkauksessa

Erityisesti primääripakkauksessa prosessisuojauksen ja hygienian vaatimukset ovat erittäin korkeat! Lue täältä, miten voit täyttää kaikki vaatimukset ratkaisumme avulla ja lisätä samalla koneesi turvallisuutta ja tuottavuutta.

Turvallinen automaatio primääripakkauksessa
Logo Scheucher Holzindustrie GmbH

12.4.2022

Vastuullinen turvallisuus parketille.

Itävaltalainen valmisparkettien valmistaja Scheucher Parkett toteutti jälkiasennuksen yhteen nykyisistä jyrsinkoneistaan. Nyt se on hyvin ja turvallisesti varustettu seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Lisäksi se on paljon energiatehokkaampi ja siten vastuullisempi. Scheucherille oli tärkeää, että suunnittelu ja toteutus sekä käytetty ratkaisu olivat ympäristöystävällisiä ja resursseja säästäviä ja että ne tulivat yhdestä lähteestä.

Asiakasreferenssi: Scheucher Holzindustrie GmbH sekä PSENmlock, PSENopt II ja PITgatebox
Pilz-tuotteet sisältävä tabletti

1.4.2022

Aina "ajan tasalla" Pilzin push-ilmoituksilla!

Nyt voit kätevästi ja helposti vastaanottaa ja lukea uutisemme push-llmoituksina. Pysy ajan tasalla!

Miksi tarjoamme sinulle tämän?
Uusi PDP67 PN Profinet/Profisafe-liitännällä

28.3.2022

Uudet tulo- ja lähtömoduulit PDP67 F 10DI4DO 5/8 ION (VA)

Uusissa PDP67-moduuleissa on kymmenen turvallista digitaalista tuloa ja neljä uutta turvallista puolijohdelähtöä, jotka mahdollistavat esimerkiksi modulaarisen turvaporttijärjestelmän PSENmlockin suoran liittämisen.

Lisätietoja
CEFS – Certified Expert in Functional Safety

21.3.2022

CEFS – Certified Expert in Functional Safety

Hanki välittömästi sovellettavaa asiantuntijatietämystä koneiden toiminnallisesta turvallisuudesta kouluttautumalla sertifioiduksi toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijaksi. CEFS-koulutus on TÜV NORDin sertifioima.

CEFS – Certified Expert in Functional Safety
Logo Brainware Solutions GmbH

8.3.2022

Taloudelliset testausjärjestelmät: No Stop, just go!

Brainware Solutionsin huippuluokan järjestelmät tarkistavat ovipaneelien laatuominaisuudet ja toiminnot, ja ne ovat olennainen osa autoteollisuuden tuotantolinjoja. Virheettömyys ja aika ovat tässä ratkaisevia tekijöitä. PSENscan-turvalaserskanneri ja konfiguroitava PNOZmulti 2 -pienohjaus tarjoavat tehokkaan suojan minimaalisella testausajalla.

Asiakasreferenssi: Brainware Solutions GmbH PSENscanin ja PNOZmulti 2:n kanssa

3.3.2022

Käyttöoikeuksien myöntäminen kosketuksettomilla PSENcode key -antureilla

Haluatko sallia koneen toimintojen käytön vain valtuutetuille henkilöille ja estää turvallisesti koneen uudelleenkäynnistyksen? Koodattua PSENcode key -turvarelettä käytetään tässä avain-lukko-periaatteen mukaisesti.

Lisätietoja PSENcode key -turvareleestä
(EU) 2019/1020 - Markkinavalvonta-asetus

28.2.2022

Markkinavalvonta-asetuksen (EU) 2019/1020 tärkeät muutokset

Selvitä nyt, mitkä velvoitteet koskevat ketä ja milloin ja miten voimme tukea sinua koneesi CE-merkinnän saamisessa.

(EU) 2019/1020 - Markkinavalvonta-asetus
Logo ArcelorMittal

23.2.2022

Tuottavampi terästehdas!

Maailman johtavana teräksen tuottajana teräsjätti ArcelorMittal keskittyy uusimpaan tuotantoteknologiaan. Tavoitteena on tehdä omista tuotantoprosesseista pysyvästi turvallisempia ja tehokkaampia. Gentin tehtaassa jalostetaan niin sanottuja teräskeloja (teräsnauhakeloja) asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Teräsnauhan kylmämuokkausta varten se on ensin lämpökäsiteltävä. Huomattavat seisokkiajat ja hikinen vianetsintä olivat sääntö, kun poltin petti. Jälkiasennuksen jälkeen PSS 4000 -automaatiojärjestelmä takaa nyt sujuvan ja tuottavan toiminnan, mukaan lukien nopeutettu vianmääritys.

Asiakasreferenssi: ArcelorMittalin automaatiojärjestelmä optimoitua poltinhallintaa varten
Jälkikäyntimittaus

16.2.2022

Jälkikäyntimittaus - taattu turvaetäisyys

Koneissa, joissa on kosketuksettomat suojalaitteet, turvallisuus varmistetaan vaarallisen liikkeen ja kosketuksettoman suojalaitteen välisellä etäisyydellä. Kun vaarapaikkaan kosketaan/mennään, kone ei saa enää liikkua! Pilzin suorittamalla tarkastuksella varmistetaan, että turvaetäisyys on lakisääteisten vaatimusten mukainen.

Jälkikäyntimittauksen suoritus
Taustalla kannettava tietokone ja etualalla hunajakennot kuvakkeina

1.2.2022

Vikasietoisuus koneturvallisuudessa - Uusi white paper saatavilla!

Koneturvallisuuden vikasietoisuutta käsittelevän white paperin toinen osa on nyt saatavilla ja ladattavissa ilmaiseksi. Toisessa osassa kuvataan havainnollisesti, miten toteutetaan vikasietoisia turvatoimintoja, jotka mahdollistavat koneen tai järjestelmän toiminnan jatkamisen vikatilanteissa unohtamatta henkilöiden suojelua koskevia vaatimuksia. Hanki ilmainen kopio white paperista nyt!

Klikkaa tästä white paperiin!
PSENradar-tutka-anturi

28.1.2022

Uudet anturit ja analysointiyksiköt PSENradar-tutka-anturia varten

Symmetrisen katselukulman lisäksi nämä kaksi uutta anturia mahdollistavat myös epäsymmetrisen ja käytävänmuotoisen katselukulman määrittämisen. Uuden EtherCAT FSoE -analysointiyksikön avulla tarjoamme sinulle aina oikean ratkaisun eri kenttäväyläjärjestelmiin. Lue lisää uusista tuotteista täältä.

Turva-alueen valvonta PSENradar-tutka-anturin avulla
Turvallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa

27.1.2022

Pilz Authorised Distributors - kattava valikoima Pilz-komponentteja

Vain klikkauksen päässä tai lähelläsi: Pilzin tuote- ja järjestelmävalikoima on saatavilla myös valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme.

Lue lisää!

20.1.2022

Jakopöytien tuottavuuden parantaminen

PIA Automation -automaatioyritys halusi mekaniikan valmistukseen tarkoitetun servo-ohjatun Compact Basic Machine (CGM) -jakopöydän päivitystä varten ratkaisun, joka paitsi valvoo liikkeitä luotettavasti myös mahdollistaa samalla korkeammat jaksonopeudet. Pilzin käyttöratkaisun ansiosta jakopöydät toimivat nyt entistä joustavammin, tehokkaammin ja turvallisemmin.

Asiakasreferenssi PIA Automation ja Pilz Motion Control

13.1.2022

Haasteesi: Kannattavuus, asiakasläheisyys ja työntekijäpotentiaalin hyödyntäminen?

Näiden vaatimusten asettamiseksi tarvitaan aikaa, asiantuntemusta ja vastaava kapasiteetti. Päätöksentekijöille suunnatussa esitteessämme näytämme, miten voit parantaa kannattavuutta ja maailmanlaajuista asiakasläheisyyttä hyödyntämällä samalla työntekijöidesi potentiaalia.

Suoraan lataukseen

14.12.2021

Usein kysytyt kysymykset uudesta myPNOZ-turvareleestä

Modulaarista turvarelettä myPNOZ ei kutsuttaisi "modulaariseksi", jos sitä ei voisi helposti liittää sovellukseesi. Uutta tuotetta koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä vastaamme tarkalleen, miten tämä toimii.

Lisää
Digitaalinen tavaraliikenne

10.12.2021

Euroopan rautatieliikenteen palkinto "Wagon Tracker" -järjestelmälle, jossa on automaatiojärjestelmä PSS 4000-R

Pilz kehitti yhdessä PJM:n kanssa ohjausratkaisun WaggonTracker-järjestelmän automaattista jarrutestiä varten. Ratkaisun ytimessä on automaatiojärjestelmä PSS 4000-R, joka on suunniteltu erityisesti rautatieliikennettä varten. Lue lisää!

Euroopan rautatieliikenteen palkinto "Wagon Tracker" -järjestelmälle, jossa on automaatiojärjestelmä PSS 4000-R
Logo EuroChem

1.12.2021

Vaara on selvästi havaittu!

Keinolannoitteiden tuottajan EuroChemin Antwerpenin irtolastisatamassa tuotteiden kuljetuksen hoitaa laaja kuljetinhihnojen ja hissien verkosto. Yhdistävänä elementtinä on jättimäinen kuljetinhihna, joka toimii myös lajittelujärjestelmänä. Haasteena on vaativa ympäristö: Erittäin pölyiset tyhjennyskohdat on puhdistettava säännöllisesti, joten käyttäjän on lähtökohtaisesti päästävä helposti koneen alueelle. Turvallinen tutkajärjestelmä PSENradar varmistaa nykyään, että turvalliset ja tehokkaat työprosessit taataan myös näissä äärimmäisissä (näkyvyys)olosuhteissa.

Asiakasreferenssi: Turvallinen tutkajärjestelmä PSENradar hallitsee turvallisesti pölyisimmän ympäristön EuroChemissä

26.11.2021

Usein kysytyt kysymykset uudesta myPNOZ-turvareleestä

Mikä voisi olla digitaaliaikana parempaa kuin tilata omien turvallisuusvaatimusten mukainen turvarele kätevästi Internetistä? Teemme tästä totta modulaarisella myPNOZ-turvareleellä ja siihen liittyvällä myPNOZ Creator -verkkotyökalulla. Vastaamme useimmin kysyttyihin kysymyksiin uudesta verkkotyökalusta.

Lisää
Servomoottorit PMC EZ

22.11.2021

Servomoottorit PMC EZ

PMC EZ -servomoottoreilla voit toteuttaa lukuisia sovelluksia. Ne tekevät vaikutuksen kompaktilla rakenteellaan ja soveltuvat siksi erinomaisesti myös tilakriittisiin sovelluksiin.

Servomoottorit PMC EZ
Joustavasti yhdisteltävät ohjauslaitteet

10.11.2021

Uutuus: Joustavasti yhdisteltävät ohjauslaitteet

Servovahvistimet PMC SC6 ja PMC SI6 tarjoavat joustavasti yhdistettävän, kompaktin ohjauslaitteen. Ohjauslaitteet voidaan liittää kaikkien yleisten tiedonsiirtoprotokollien kautta. Valitse skaalautuva moniakselinen PMC SI6 -ratkaisu suurille koneille, joissa on yli neljä akselia, tai laajennettava erillisratkaisu PMC SC6 pienille koneille.

Lisää

3.11.2021

Tuotanto on käynnissä!

Itävaltalaisella kartonkipakkausten valmistajalla Mosburger GmbH:lla satoja kiloja painavien paperirullien vaihtaminen aaltopahvin valmistukseen aiheutti suuren vaaran käyttäjälle, koska prosessiin oli puututtava käsin. Tämän riskin minimoimiseksi Mosburger luottaa kattavaan turvallisuusratkaisuun, joka koostuu PSS 4000 -automaatiojärjestelmästä ja PSENcode-turvaporttireleestä.

Turvallinen ja automatisoitu aaltopahvin tuotanto epätavallisesta kokoonpanosta huolimatta Mosburger GmbH:ssa
Turva-alueen valvonta myös robotiikkasovelluksiin

20.10.2021

Turva-alueen valvonta myös robotiikkasovelluksiin

Kun tarvitset turva-alueen valvontalaitetta vaikeissa käyttöolosuhteissa, joissa esiintyy pölyä, likaa, sadetta, valoa, kipinöintiä tai tärinää PSENradar-tutka-anturi yhdessä konfiguroitavan PNOZmulti 2 -pienohjauksen kanssa tarjoaa optimaalisen ratkaisun: voit turvata sillä niin ulkokohteet ja puu- ja metallintyöstön kuin robottisovellukset, sillä ratkaisu saavuttaa korkeamman turvallisuusluokan Kat. 3/PL d.

Turva-alueen valvonta myös robotiikkasovelluksiin

12.10.2021

Usein kysytyt kysymykset uudesta myPNOZ-turvareleestä

Tutustu uuteen myPNOZ-turvareleeseemme. Vastaamme useimmin kysyttyihin kysymyksiin uudesta turvareleestä.

Lisää

30.9.2021

Joustava suoja erikoiskoneille

Ennen kuin uuden iskunvaimentimien kokoonpanosolun oli määrä aloittaa toiminta tunnetulla autonvalmistajalla, erikoiskoneiden rakentaja HAHN Automation tarvitsi tehokkaan turvallisuuskonseptin. Pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Pilz kehitti riskinarviointiin perustuvan joustavan ratkaisun kokoonpanosolun suojaamiseksi, joka voidaan siirtää muihin tehtaisiin.

Asiakasreferenssi Hahn Automation, jossa on konfiguroitava PNOZmulti 2 -pienohjaus ja PSEN-anturijärjestelmä

23.9.2021

Usein kysytyt kysymykset uudesta myPNOZ-turvareleestä

Jos et ole vielä kuullut uudesta myPNOZ-turvareleestä, sinun kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista! Vastaamme useimmin kysyttyihin kysymyksiin uudesta-turvareleestä.

Lisää

16.9.2021

Asiakasreferenssi Vaillant ja PSENopt II -turvaverho

Jotta Vaillantin lämminvesisäiliöiden tuotanto saataisiin sähkö- ja turvallisuustekniikan viimeisimmälle tasolle, 54 laitosta oli tarkoitus uudistaa. Säiliötuotannon turvallisuussuunnittelussa etsittiin kahdelle vanhemmalle tuotantolinjalle esteetöntä ratkaisua, jossa yhdistyvät turvallisuus ja tehokkuus. Haasteena oli lastaus- ja purkualue, jossa ei saanut olla häiritseviä rakenteita.

Asiakasreferenssi Vaillant ja PSENopt II -turvaverho
Maailman ensimmäiset UL-sertifioidut tyypin 3 PSENopt II -turvavaloverhot

13.9.2021

Maailman ensimmäiset UL-sertifioidut tyypin 3 PSENopt II -turvavaloverhot

Valmis käytettäväksi USA:ssa ja Kanadassa ja kaikkialla muualla, missä vaaditaan vankkaa turvallisuutta!

Hyödynnä nyt!
Esimerkkikuva turvareleestä, jossa on läpinäkyvä kotelo

1.9.2021

Turvareleet, joissa on väliaikaisesti läpinäkyvä kotelo

Tällä hetkellä muovien saatavuus kiristyy maailmanlaajuisesti. Asiakkaidemme toimitusten varmistamiseksi osa turvareleistä toimitetaan väliaikaisesti läpinäkyvillä koteloilla syyskuun puolivälistä 2021 alkaen.

Lisää tietoa
Bühler Group -logo

26.8.2021

Herkullisia vohveleita turvallisesti kaikkialla maailmassa!

Alan sisäpiiriläisten mukaan joka toinen teollisesti tuotettu vohveli maailmassa leivotaan Bühlerin Franz Haas -vohvelikoneella. Siksi kaikkien räätälöityjen asennusten on täytettävä korkeat joustavuus- ja ennen kaikkea maakohtaiset turvallisuusstandardit. Itävaltalainen vohvelikoneiden asiantuntija luottaa siksi uuniensa turvallisessa ohjauksessa ja valvonnassa konfiguroitavan PNOZmulti 2 -pienohjausjärjestelmän Burner-versioon.

Bühler Groupin asiakasreferenssi turvallisesta poltinohjausratkaisusta PNOZmulti 2:n avulla
Pilz Care

25.8.2021

Pilz Care: Hanki yksilöllinen tuotetuki nyt sisällytettynä palveluna

Varaa Pilz Care -pakettisi nyt - sisältäen kokeneiden turvallisuusinsinöörien tukipalvelut! Saat teknistä tukea kaikkiin koneisiisi ja järjestelmiisi liittyviin näkökohtiin ilman monimutkaista käyttöönottoa tai sisäisiä tilausprosesseja tapauskohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit helposti pyytää etukäteen varattua etä- tai paikan päällä tapahtuvaa tukea, varsinkin jos tarvitset sitä lyhyellä varoitusajalla.

Pilz Care lähikuvassa
Micado-logo

19.8.2021

Räätälöityä turvallisuutta prototyypeille!

Automaattisia ratkaisuja tarjoavan Micadon painopiste on räätälöidyissä innovatiivisissa asiakassovelluksissa. Micado luotti siksi inline-mittausjärjestelmän prototyypin turvallisuustekniikassa innovatiiviseen modulaariseen myPNOZ-turvareleeseen - jo "ennen virallista lanseerausta"!

Räätälöity asiakasratkaisu Micadossa innovatiivisen myPNOZ-turvareleen avulla
PAS4000-ohjelmisto

12.8.2021

Uusi järjestelmäjulkaisu PSS 4000 1.22

Järjestelmäversion 1.22 myötä automaatiojärjestelmään PSS 4000 on saatavilla uusia toimintoja: Voit siis nyt ladata projekteja ilman PAS4000-ohjelmistoa ja käyttää IEC61131-ohjelmointia SFC Editorilla. Lue lisää!

Uusi järjestelmäjulkaisu PSS 4000 1.22
Kulunvalvonta ja käyttötavan valinta

19.7.2021

Käyttölupa ja toimintatilan valinta - vakuuttavat toiminnot!

Selkeästi määritellyt vastuualueet ja selkeät toimintatasot varmistavat tuottavuuden kasvun erityisesti monimutkaisten koneiden kohdalla. Käyttäjälle voidaan esimerkiksi antaa vain ne ohjauspaneelit ja valtuutukset, joita hän todella tarvitsee. Tämä ja monet muut toiminnot ovat osa nykyaikaista kulunvalvontajärjestelmää.

Kulunvalvonta ja käyttötavan valinta
Turvalaserskanneri PSENscan

15.7.2021

Paikoillanne, valmiina, mene: PSENscan-turvalaserskannerit tekevät mobiilisovelluksista tuottavia!

PSENscan-turvalaserskannereita ei käytetä ainoastaan autonomisten kuljetusjärjestelmien (AGV) turvaamiseen, vaan ne tuovat myös monia muita etuja erityisesti tuotantoympäristöissä ja intralogistiikassa.

Lue lisää!

13.7.2021

Tie sertifioituun Pilz-tuotteeseen

Turvallisen automaatioteknologian kehittäjänä ja valmistajana Pilz on lakisääteisesti velvollinen minimoimaan tuotteidensa käyttöön liittyvät riskit ja noudattamaan tekniikan nykytasoa. Lue lisää siitä, mitä vaatimuksia on noudatettava!

Tie sertifioituun Pilz-tuotteeseen

5.7.2021

Turvalaserskanneri PSENscan Standalone C++ Library

PSENscan tarjoaa tietoja myös UDP-verkkoprotokollalla, ja sitä voidaan käyttää sekä ROS-ympäristöissä että Linux- tai Windows-ympäristöissä esimerkiksi C++ Libraryn avulla.

Turvalaserskanneri PSENscan Standalone C++ Library

25.6.2021

Käyttäjien on otettava seuraavat huomioon käytettyjen koneiden yhteydessä

Mitä käytetyissä koneissa pitäisi huomioida, jotta niitä voidaan käyttää edelleen turvallisesti? Vastaamme kahteen tyypilliseen kysymykseen ja näytämme yksinkertaisia toteutusmahdollisuuksia.

Käytettyjen koneiden turvallinen käyttö
Yksi järjestelmä kulunvalvontaan ja käyttötavan valintaan

22.6.2021

Kulunvalvonta ja käyttötavan valinta – yhdessä järjestelmässä

Kuvittele, että on olemassa järjestelmä, joka säätelee selkeästi koneidesi kulkuoikeuksia. Järjestelmä, jonka avulla työntekijät voivat välttää virheitä selkeiden valtuutustasojen avulla. Järjestelmä, jossa ei tarvita vaikeasti muistettavia tai jonnekin kirjoitettuja salasanoja. Järjestelmä, joka ei enää edellytä lukemattomien eri avainten käyttöä. Järjestelmä, joka mahdollistaa myös koneen käyttötilan turvallisen valinnan.

Yksi järjestelmä kulunvalvontaan ja käyttötavan valintaan
HMI-ohjelmisto PASvisu

7.6.2021

Lataa nyt: Verkkopohjaisen PASvisu-visualisointiohjelmiston uusi versio

Voit nyt helposti integroida verkkopohjaisen PASvisu-visualisointiohjelmiston olemassa olevaan automaatiorakenteeseen ja käyttää siten lähes kaikkia markkinoilla yleisesti saatavilla olevia ohjausjärjestelmiä. Lue lisää uusista toiminnoista!

Nykyinen PASvisu-versio saatavilla!
SecurityBridge-palomuuri

25.5.2021

SecurityBridge suojaa teollisuusautomaatioverkkoja

SecurityBridge-palomuuri mahdollistaa nyt tiedonsiirron Pilzin tuotevalikoiman ulkopuolisten verkkolaitteiden kanssa. Näin se tarjoaa kattavan suojan teollisuusautomaatioverkoille. SecurityBridge suojaa todennuksen ja valtuutuksen hallinnan ansiosta tehokkaasti mahdolliselta tietojen manipuloinnilta ja lisää siten järjestelmiesi käytettävyyttä.

SecurityBridge-palomuuri
EPLAN Logo

21.5.2021

myPNOZ-turvarele saatavana EPLAN Data Portalissa ja EPLAN eBUILDERissa

Modulaarinen myPNOZ-turvarele on nyt saatavilla myös EPLAN Data Portalissa. Voit luoda kytkentäkaavioita myPNOZ-turvareleelle nopeasti ja helposti uudella EPLAN eBUILD -työkalulla. EPLAN Data Portal tarjoaa myös käyttöösi 1 700 Pilz-tuotemakroa.

Lisää EPLAN-dataportaalista

19.5.2021

Uutuus: Uudet PSENbolt-turvasalpaversiot

Mekaaniseen PSENmech (PSEN me5) -turvaporttijärjestelmään on nyt saatavana uusia PSENbolt-versioita. Integroidun pidon ansiosta ne mahdollistavat taloudellisen turvaporttiratkaisun henkilöiden ja prosessien suojaukseen.

Lisää
Autonomiset kuljetusjärjestelmät

5.5.2021

Katsaus uusiin kansainvälisiin standardeihin

Täältä löydät kaikki tiedot uusista kansainvälisistä standardeista, jotka koskevat vihivaunuja (AGV), autonomisia mobiilirobotteja (AMR) ja miehitettyjen trukkien automatisoituja toimintoja.

Kaikki uudistukset yhdellä silmäyksellä

3.5.2021

Tarkistettu standardi EN/IEC 61496

EN/IEC 61496 -standardin ”Koneturvallisuus - kosketuksettomasti toimivat turvalaitteet” neljänteen painokseen on nyt sisällytetty tyyppiluokka 3 PL-tasoon d saakka tyyppiluokkien 2 ja 4 lisäksi. Lisäksi ympäristövaikutustarkastusten vaatimuksia on tarkistettu ja täydennetty. Mekaanisten testien osalta kosketuksettomasti toimivien turvalaitteiden kiinteälle käytölle on määritelty kaksi iskuluokkaa.

Lisää
Logo Senoplast

28.4.2021

Lämpömuovaus turvallisella alueella

Senoplast Klepsch valmistaa muovipuolivalmisteita eri käyttötarkoituksiin. Itävaltalaisen yrityksen ydinalue on koekstrudoitujen senosan®-muovilevyjen ja -kalvojen valmistus lämpömuovausta varten. Senoplast Klepsch luottaa häiriötöntä syvävetoprosessia varten turvalliseen PSENradar-tutkajärjestelmään, joka varmistaa tuotantoprosessin "epätavallisella" tavalla. Tuotannon aikana keskitytään myös laatuun ja turvallisuuteen: Ihmisten ja koneiden suojaamiseksi turvallinen tutkajärjestelmä integroitiin muovauskoneiden nykyiseen ohjaukseen.

Asiakasviite Senoplast Klepsch turvallisella tutkajärjestelmällä LBK
DRA - FAT - SAT Koneen vaatimustenmukaisuutta koskeva palvelu

26.4.2021

Ratkaisu samasta paikasta: DRA - FAT - SAT Koneen vaatimustenmukaisuutta koskeva palvelu

Opi täyttämään koneiden suunnittelun, valmistuksen ja toimituksen kriittisten vaiheiden erilaiset viranomaisvaatimukset.

Lisää
myPNOZ - osta turvallisuus verkossa!

22.4.2021

Uusi myPNOZ-turvarajakytkin - osta turvallisuus verkossa!

Tuomme B2C-myyntiprosessin B2B-maailmaan! Valitset vain vaaditut suojaustoiminnot verkossa ja kokoamme sinulle ihanteellisen laitteiston.

myPNOZ - osta turvallisuus verkossa!
PSENscan-turvalaserskanneri

22.4.2021

Turvalaserskanneri PSENscan: kuinka aluevalvonta on todella tuottavaa!

PSENscanin ansiosta voit nyt käyttää tuottavaa aluevalvontaa alueilla, joilla syötetään materiaalia, ja lähellä useita laserskannereita.

PSENscan-turvalaserskanneri
Pääkonttori

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Saksa

Puhelin: +49 711 3409-0
Sähköposti: pilz.gmbh@pilz.de

Amerikat

  • Meksiko: +52 55 5572 1300
  • Brasilia: + 55 11 4942-7032
  • Kanada: +1 888-315-PILZ (315-7459)
  • Yhdysvallat (ilmainen): +1 877-PILZUSA (745-9872)

Eurooppa

  • Irlanti: +353 21 4804983
  • Italia: +39 0362 1826711
  • Itävalta: +43 1 7986263-444
  • Venäjä: +7 495 6654993
  • Turkki: +90 216 5775552
  • Belgia: +32 9 321 75 70
  • Ruotsi: +46 300 13990 / +45 74436332
  • Alankomaat: +31 347 320477
  • Saksa: +49 711 3409 444
  • Espanja: +34 938497433
  • Tanska: +45 74436332
  • Portugali: +351 229 407 594
  • Iso-Britannia: +44 1536 460866
  • Ranska (ilmainen): +33 3 88104000
  • Sveitsi: +41 62 889 79 32
  • Suomi: +358 10 3224030 / +45 74436332

Aasia ja Tyynenmeren alue

  • Australia (ilmainen): +61 3 9560 0621 / 1300 723 334
  • Japani: +81 45 471 2281
  • Taiwan: +886 2 25700068
  • Singapore: +65 6829 2920
  • Kiina: +86 400-088-3566
  • Etelä-Korea: +82 31 778 3390
  • Uusi-Seelanti: +64 9 6345350
  • Thaimaa: +66 210 54613