Miksi vikamerkkivalo palaa punaisena piirikortin vaihdon jälkeen?

Konfiguroitavat PNOZmulti-pienohjaukset

Piirikortin ohjelman täytyy olla sama kuin PNOZmulti sisäisessä muistissa. PNOZmulti suorittaa tämän tarkastuksen jokaisen käynnistyksen yhteydessä. Ellei ohjelma ole identtinen, PNOZmultin vikamerkkivalo syttyy. Piirikortin ohjelma otetaan käyttöön seuraavasti.

PNOZ m0p / m1p / m2p / m3p:

• Katkaise PNOZmultin jännitteensyöttö.
  • Työnnä uuden ohjelman sisältävä piirikortti laitteeseen.
  • Siltaa lähtö OA0 ja tulo i19.
  • Kytke jännitteensyöttö.
  • DIAG-LED vilkkuu keltaisena.
  • Katkaise jännitteensyöttö.
  • Poista siltaus lähdön OA0 ja tulon i19 väliltä.
  • Kytke jännitteensyöttö.
  • PNOZmulti käynnistyy uuden ohjelman kanssa.

PNOZmulti mini ja PNOZmulti 2:

• Katkaise PNOZmultin jännitteensyöttö.
  • Työnnä uuden ohjelman sisältävä piirikortti laitteeseen.
  • Kytke jännitteensyöttö.
  • Kun näytössä näkyy projektinimi ja "Accept?", paina valitsinta 5 sekunnin ajan ja vapauta se.
  • PNOZmulti käynnistyy uuden ohjelman kanssa.