May 5, 2020

PILZ Czech s.r.o. – partner in Covid-19 battle

Aktivně jsme se zapojili do boje s nemocí Covid-19 a rádi bychom pomohli také Vám či Vašim partnerům, kteří se jako my podílejí na pomoci s pandemií

Aktuální doba není pro nikoho z nás jednoduchá. I my - PILZ - jako přední světový dodavatel produktů, systémů a služeb v oblasti automatizace se potýkáme s mnohými omezeními.


Nabízíme odbornou pomoc v oblasti průmyslové automatizace a legislativy bezpečnosti strojních zařízení.

Stavíte nebo rozšiřujete strategickou, či aktuálně potřebnou technologii na výrobu jakýchkoli pomůcek nebo předmětů, které pomáhají v boji s coronavirem?


V České republice disponujeme velkým skladem produktů, které můžeme distribuovat ihned. Vzhledem k současné nelehké situaci jsme připraveni určité množství (na skutečně strategické projekty) poskytnout zdarma.
V rámci pomoci s aplikací legislativních a normativních požadavků jsme stále schopni velkou část našich služeb i expertiz provádět pomocí videokonferencí, telefonátů, či jiného způsobu komunikace „vzdáleně“.


Naše pomoc v oblasti služeb je také možná formou diskuse/workshopu s kolegy z našeho technického oddělení. Předmětem workshopu bude například debata na témata z oblasti bezpečnosti strojů a zařízení, například:

  • Přidávám roboty do technologie na výrobu zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů……, potřebuji poradit s legislativou a certifikací takovéto změny.
  • Mám výrobu zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů……, ale je primárně manuální. Potřebuji se poradit, jestli lze některé části automatizovat, pokud ano, jakým způsobem?
  • V rámci výroby zdravotnického materiálu/roušek/masek/plicních ventilátorů…… mám jakékoli potřeby, dotazy z oblasti automatizace či bezpečnosti strojů a potřebuji je konzultovat.
  • Díky automatizaci výroby potřebuji zaručit bezpečnost zaměstnanců – můžete mi pomoci se specifikací potřebných komponent, či mi nějaké komponenty dodat?

Mohou být i další podobná témata, která s námi můžete diskutovat. Záležitosti popsané výše slouží spíše pro inspiraci.


Pokud se cokoli z Vašich potřeb týká automatizace a bezpečnosti strojů, neváhejte nás kontaktovat, pokusíme se Vám maximálně vyjít vstříc a pomoci!


Celý náš tým je připraven pomoci při boji proti Covid-19.
Společně to zvládneme!


Za PILZ Czech s.r.o. Michal Nevěřil – jednatel

Kontakt: m.neveril@pilz.cz

 

Contact

Pilz Czech s.r.o.
Jeremenkova 1160/90a
140 00 Praha 4
Czech Republic

Telephone: +420 222 135353
E-Mail: info@pilz.cz

Corporate and Technical Press

Telephone: +49 711 3409 - 158
E-Mail: publicrelations@pilz.com

Was this article helpful?