PILZ Inside Automation
Udgave 11 2022 / 24. nov. 2022


Gik du glip af SPS – smart production solutions i Nürnberg i år? Det er ikke noget problem – nu kan du få mere at vide om vores højdepunkter på messen som f.eks. Identification and Access Management (I.A.M) eller den nye serviceydelse "Vurdering af maskinsikkerhed", som giver dig et overblik over din maskines status, når det gælder sikkerhed og overensstemmelse.
Nyhed på SPS: Vedligeholdelsessikringen "Key-in-pocket"

Beskyt dit personale med vedligeholdelsessikringen "Key-in-pocket" mod risiciene ved utilsigtet genstart af maskiner og anlæg i vedligeholdelsessituationer. Besøg os på SPS i Nürnberg, og få alt at vide om den nye "Key-in-pocket"-løsning.
Yderligere information

Produkter

Softwaren PNOZmulti Configurator – nyheder i version 11.2

Softwareværktøjet PNOZmulti Configurator anvendes til at oprette projekter med den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti 2 samt åbne og bearbejde eksisterende PNOZmulti 2-projekter. Version 11.2 giver dig en række nye funktioner, som du kan bruge til at overvåge dine maskiner endnu mere fleksibelt.
Digitalisering til jernbaneteknik – kom på sporet til Rail 4.0

Digitaliseringen inden for jernbaneindustrien skrider fremad. Derfor har vi også forbedret vores digitale websted for dig: Kom ind i vores virtuelle verden for togtrafik! På vores websted informerer vi dig med interaktiv grafik om vores løsninger inden for jernbaneautomatisering. Derudover fortæller vi, hvilke projekter vi allerede har gennemført, og hvad vores nuværende kunder siger om os.
I.A.M. - live på Hannover-messen

På Hannover-messen viser Pilz nye udvidelser til Identification and Access Management (I.A.M.). Porteføljen tilbyder dig et komplet sortiment af produkter, løsninger og software til omfattende beskyttelse af dine medarbejdere og optimal sikring af dine maskiner og anlæg.

Serviceydelser

Ny serviceydelse: Vurdering af maskinsikkerhed

Vurderingen af maskinsikkerheden giver et omfattende overblik over sikkerheds- og overensstemmelsesstatus for de maskiner, der kontrolleres i denne evaluering. På denne måde får du et effektivt overblik over dine maskiners overensstemmelsesstatus.

Ekspertise

Vil du gerne vide, hvordan du kan bruge førerløse transportsystemer på en sikker måde inden for intralogistik?

Vores eksperter fortæller dig, hvilke krav du skal tage hensyn til i forbindelse med standarder og viser dig forskellige automatiseringsløsninger. Tilmeld dig gratis til vores foredrag nu.
Tilmeld dig til webinaret "Udskiftning af proprietære applikationer inden for jernbaneteknik ved hjælp af digital PLC-teknologi" nu!

Med det gratis webinar "Udskiftning af proprietære applikationer inden for jernbaneteknik ved hjælp af digital PLC-teknologi" får interesserede inden for jernbaneteknik indblik i fremtidssikrede løsninger til jernbaner. Vores eksperter viser dig ud fra eksempler med konkrete jernbaneprojekter fra Pilz, hvordan du forbereder din jernbaneinfrastruktur til fremtiden!