Hold dig informeret om produkter, serviceydelser og trends i automatiseringsbranchen

Med nyhederne fra Pilz er du altid opdateret.
Få Pilz-nyheder via RSS!

Abonner på nyheder via RSS-feed

Få altid de sidste nyheder om sikker automatisering: Du kan enkelt og komfortabelt få nyheder fra Pilz som RSS-feed om løsninger, produkter, serviceydelser og om virksomheden.

Abonner på RSS-feed nu!
Du kan også indsætte følgende link i det dertil beregnede felt i din RSS-reader: https://www.pilz.com/rssfeeds/news_rss_INT_da.xml

Oversigt over nyheder

To mænd ser på en tablet sammen

15. apr. 2024

Den nye Industrial Security Consulting Service

Hvordan beskytter man maskiner mod cyberangreb, menneskelig fejlbetjening eller manipulation? I fremtiden bliver Industrial Security et vigtigt element i CE-overensstemmelseserklæringen. Den nye Industrial Security Consulting Service fra Pilz er din løsning: Vores eksperter analyserer din risiko med hensyn til svage punkter inden for Security på maskinen og udarbejder et passende koncept, der giver større cybersikkerhed, øget beskyttelse af medarbejderne og kortere stilstandstider.

Se det nu!
Produktgruppen Sikkerhedsafbrydere med aflåsning

4. apr. 2024

På Hannover-messen – sikkerhedsafbrydere med aflåsning

Pilz-sikkerhedsafbryderne med aflåsning giver dig den passende løsning både til proces- og personbeskyttelse – så arbejdet kan gennemføres sikkert og produktivt.

Gå til sikkerhedsafbryderne med aflåsning

28. mar. 2024

Sikkerhed for fyr og flamme

Den lille styring PNOZmulti 2 Burner sørger for effektiv brænderstyring i valseglødeovne til stålproduktion hos Aksoylar.

"Kundereference: PNOZmulti 2 Burner overtager brænderstyringen i valseglødeovne hos Aksoylar Robotik"
I webinaret forklarer Matthias Wimmer maskinforordningen

27. mar. 2024

30 minutters kompakt viden om maskinforordningen

Matthias Wimmer er ekspert hos Pilz i fortolkning af nye standarder og forskrifter. Han ved det: "Det er aldrig for tidligt at forholde sig til de nye krav." I fem kapitler vil han derfor guide dig gennem webinaret om EU-maskinforordningen for at give maskinproducenter et overblik over kommende ændringer inden for maskinsikkerhed. Trin for trin får du de vigtigste informationer om offentliggørelsen af EU- maskinforordningen og om proceduremæssige, organisatoriske og tekniske ændringer, så du kan blive ordentligt forberedt.

Se webinaret nu!
En mand står foran en flipover i et konferencelokale

20. mar. 2024

Nyt kursus om maskinforordningen

Forbered dig på maskinforordningen med vores nye kursus: Du får et overblik over forskellene mellem maskindirektivet og maskinforordningen. Derudover ser vi på maskinforordningen i sammenhæng med 6-trins-processen for CE-mærkning.

Bliv tilmeldt nu: Introduktion til maskinforordningen
Jernbanestyring fra Pilz med Logo Railway Solutions by Pilz

18. mar. 2024

Pilz og Trafikverket digitaliserer det svenske skinnenet

Den svenske myndighed for trafikal infrastruktur, Trafikverket, har tildelt Pilz opgaven med at modernisere kommunikationsstrukturen langs skinnenettet. Fremover overtager jernbanestyringen fra Pilz, baseret på det sikre realtids-Ethernet SafetyNET p, kommunikationen mellem signalanlæggene og styreskabene på strækningen. De digitale I/O-signaler overføres her via fiberoptiske langdistanceforbindelser. Derudover sørger løsningen for sikker drift i overensstemmelse med SIL4 og EN 50126.

Find flere partnerskaber og referencer her!
Aftal et møde med vores eksperter

13. mar. 2024

Sæt kryds i kalenderen: Hannover-messen 2024

Årets Hannover-messe afholdes fra 22.- 26. april 2024. Vi vil også være til stede igen som udstiller – som sædvanlig i hal 9 på stand D17. Få mere at vide om vores højdepunkter på messen, og aftal et møde med vores eksperter: Vi glæder os til at møde dig!

Aftal et møde med vores eksperter
Logo for arrangementet LogiMAT

12. mar. 2024

Safety & Security-løsninger på LogiMAT 2024

Glem det ikke: Fra den 19. til den 21. marts handler alt i Stuttgart om intralogistikløsninger og processtyring. Besøg vores messestand 6B37 i hal 6, og se de passende Safety- & Security-løsninger til dine logistikapplikationer.

Vores løsninger til intralogistik på LogiMAT

6. mar. 2024

Præmierede løsninger

På den seneste SPS i Nürnberg blev to innovationer fra Pilz hædret med en pris. Læs i nyhederne, hvilke priser det var, og hvad det særlige ved disse løsninger er.

Yderligere oplysninger om prisuddelingerne
Indgangsmodulet PNOZ m ES 16DI til standardapplikationer til overvågning af trykknapper og andre digitale signalgivere

26. feb. 2024

De små styringer PNOZmulti 2 – Indgangsmodul til overvågning af trykknapper

I forbindelse med overvågning af trykknapper og andre digitale signalgivere kan du bruge indgangsmodulet PNOZ m ES 16DI til standardapplikationer.

Yderligere oplysninger om det nye modul
En mand står foran en flipover, hvorpå der står ord.

23. feb. 2024

Maskinforordningen på den nemme måde

Vores kursusprogram er fra januar 2024 tilpasset kravene i den nye maskinforordning. Udnyt tiden til at få ny viden. Uanset om det er et basis- eller ekspertkursus – med Pilz har du altid fingeren på pulsen.

Udnyt tiden op til ikrafttrædelsen!
To mænd med et clipboard i en lagerhal

19. feb. 2024

SÆT KRYDS I KALENDEREN! LogiMAT 2024

I 2024 præsenterer Pilz igen omfattende Safety og Security-løsninger samt -serviceydelser til dine logistikapplikationer på LogiMAT, den internationale fagmesse for intralogistik i Stuttgart.

Yderligere informationer om messen
Medarbejdere fra Pilz og TÜV-Süd ved overrækkelsen af certificeringscertifikatet

7. feb. 2024

Den sikre, lille styring PNOZmulti 2 – problemfrit op og ned

Basismodulerne i produktserien PNOZmulti 2 og de tilhørende udvidelsesmoduler er certificeret af TÜV SÜD i overensstemmelse med direktiv 2014/33/EU som et programmerbart elektronisk system, det såkaldte PESSRAL.

Yderligere oplysninger om certificering!
Produktbillede af PSENslock 2

26. jan. 2024

Den elektromekaniske sikkerhedsaflåsning PSENslock 2

Den nye generation PSENslock 2 kommer med mange nye funktioner – til effektiv procesaflåsning selv i barske omgivelser.

Få mere at vide om de nye funktioner

15. jan. 2024

Animationer om I.A.M. – Identification and Access Management

Se på en anskuelig måde i forskellige animationer, hvordan Identification and Access Management også kan beskytte dit personale mod farer i vedligeholdelsessituationer, og hvordan du kan tildele forskellige adgangsrettigheder til maskiner og anlæg. Komplet Safety- og Security-løsning fra ét og samme firma!

Gå til videoerne
En mand med sikkerhedshjelm står foran det forreste anlægs display i en fabrikshal med mange anlæg.

20. dec. 2023

Vores portefølje med sikkerhedsaflåsninger

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af sikkerhedsaflåsninger til din beskyttelsesdør. Vi har omstruktureret vores hjemmeside for at gøre det lettere for dig at vælge produkter.

Sikkerhedsaflåsninger til dine beskyttelsesdøre
Logo for NÖM AG

20. dec. 2023

Den sikre, lille styring PNOZmulti 2 hos NÖM AG

Den lille styring PNOZmulti 2 erstatter forældet muting-løsning i mejeripalleteringsanlægget hos NÖM effektivt under driften

Kundereference: Sikker muting med PNOZmulti 2 ved palletering på ferskvarelagre hos NÖM
Støvler fyldt med godter

19. dec. 2023

Pilz ønsker glædelig jul!

Vi ser sammen tilbage på 2023, et helt særligt jubilæumsår. Vi har sammenfattet højdepunkterne for dig endnu en gang. Tak for jeres tillid. Vi glæder os allerede til de mange spændende projekter i det kommende år. Vi ønsker glædelig jul både til jer og jeres familier!

Et tilbageblik på jubilæumsåret 2023
Version 11.2 af softwareværktøjet PNOZmulti Configurator til rådighed!

12. dec. 2023

De sikre, små styringer PNOZmulti Configurator – nyheder i version 11.3

Softwareværktøjet PNOZmulti Configurator anvendes til at oprette og bearbejde projekter med den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti 2. Den nye version 11.3 tilbyder dig som bruger igen en række funktioner, der hjælper med at overvåge maskiner med maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Den nye version forenkler løsninger til anvendelse af PNOZmulti i forbindelse med sikker sensorteknologi.

Download nu
Nyt kursus: ROS-applikation til autonome, mobile køretøjer

1. dec. 2023

Nyt kursus: ROS-applikation til autonome, mobile køretøjer

Efter dette kursus kan du oprette et projekt for et autonomt førerløst køretøj med ROS og ROS2. Derefter kan du implementere projektet som en reel applikation. Et kursus for praktikere

Få information nu!
AI Billede Forsiden af et magasin

28. nov. 2023

Fremtidsemner hos Pilz

Kunstig intelligens og sikkerhed? I den digitale kundeavis får du et indblik i den nærmeste fremtid med IO-Link Safety og Industrial Security.

Gå til den nye udgave
Logo for sps – smart production solutions

21. nov. 2023

Tilbageblik på SPS 2023

Gik du glip af SPS – smart production solutions i år? Bare rolig, du behøver ikke at undvære vores messenyheder og de bedste oplevelser af den grund! Download nyhedsbrochuren, hvor vi giver dig et overblik over alle de nye produktinnovationer. I billedgalleriet finder du de bedste øjeblikke fra dette års messe. Vi glæder os allerede til dit besøg næste år i Nürnberg!

Gå til tilbageblikket på SPS 2023

14. nov. 2023

Ny sikkerhedsløsning til mobile robotapplikationer

Til frit navigerende, mobile platforme tilbyder Pilz en omfattende sikkerhedsløsning i overensstemmelse med ISO 3691-4, som består af den sikre lille styring PNOZmulti 2 med nye funktioner til synkroniseringsovervågning, sikkerhedsscannerne PSENscan til produktiv områdeovervågning og forskellige signalmoduler.

Mere

9. nov. 2023

Den lille styring PNOZmulti 2 nu med Safety-over-EtherCAT

Brug EtherCAT i kombination med den sikre protokol Safety-over-EtherCAT FSoE (= FailSafe over EtherCAT), som overfører sikre og ikke-sikre informationer på samme kanal, til at overføre styrings-, men også sikkerhedsrelevante informationer. Læs i nyhederne, hvordan du problemfrit kan integrere sikkerhedskonceptet i maskinkonceptet.

Fås nu – den lille styring PNOZmulti 2 nu med Safety-over-EtherCAT
Logo med en sort cirkel og symboler og teksten

6. nov. 2023

IO-Link Safety: Kommuniker sikkert helt ud til arbejdsområdet – i ét system.

Som ekspert i sikker automatisering præsenterer vi som markedsnyhed et komplet IO-Link Safety-system med master og sensorer på SPS 2023. En rentabel og fleksibel totalløsning, der forenkler integrationen i maskiner og anlæg og øger ydeevnen.

IO-Link Safety
Mikrofon med gule og hvide elementer

27. okt. 2023

Ekspertpanel på SPS – Smart Production Solutions

I år er "Safety and Security in Transformation" vores motto for SPS. Vi er din pålidelige partner i denne omstillingsproces. Deltag i vores daglige foredrag, og nyd godt af vores eksperters viden.

Se foredragsprogrammet nu!

24. okt. 2023

EPLAN Partner Networks – tidsbesparende engineering

EPLAN Partner Network (EPN) blev grundlagt i starten af 2021 og samler global knowhow fra mere end 60 samarbejdspartnere. Pilz har fra starten været med i EPN-netværket som teknologipartner. Du kan finde EPLAN-makroer, varedata og 3D-kontaktskabsmakroer for vores produkter direkte i EPLAN-værktøjet.

Tidsbesparende engineering med EPLAN
Mand med laptop står ved siden af et AGV-system

19. okt. 2023

Opdateret udgave af ISO 3691-4 offentliggjort

Den opdaterede udgave af den internationale standard for førerløse transportsystemer har været tilgængelig siden juni 2023. På vores kursus giver vi dig et overblik over de vigtigste ændringer for producenter og driftsansvarlige.

Hvilke ændringer er der?
Produktbillede af sikkerhedsaflåsningen PSENmlock mini

17. okt. 2023

Den nye sikkerhedsaflåsning PSENmlock mini

Den nye sikkerhedsaflåsning PSENmlock mini til personbeskyttelse udvider Pilz' portefølje inden for sikkerhedsafbrydere med aflåsning. Med sin lille størrelse er sikkerhedsaflåsningen PSENmlock mini ideel til pladskritiske applikationer som f.eks. lemme eller afskærmninger.

Alt om den nye sikkerhedsaflåsning
Verdenskort Storbritannien

12. okt. 2023

Brexit-nyheder: CE-mærkning for Storbritannien forlænget

Den 1. august 2023 meddelte den britiske regering, at import af definerede produkter på ubestemt tid ud over med UKCA-mærkning også fortsat skal være gyldig med CE-mærkning.

Få information nu!

9. okt. 2023

Menneske og automation – nu digital!

Vores jubilæumsudgave af "Menneske og automation" tager dig med på en rejse gennem 75 år med Pilz. Oplev alle de spændende emner i den digitale udgave nu!

Gå til den digitale kundeavis
Pilz Safety Distance Calculator

25. sep. 2023

Hvilken sikkerhedsafstand er nødvendig?

Ved applikationer, hvor der er behov for beskyttelse af hænderne, skal medarbejderen beskyttes optimalt og arbejdsflowet ikke forstyrres. I den forbindelse er beregning af den passende sikkerhedsafstand afgørende.

Få mere at vide om Pilz Safety Distance Calculator
Susanne Kunschert, direktør og medejer af Pilz GmbH & Co. KG, og Tilo Brandis, administrerende direktør i Pintsch GmbH

14. sep. 2023

Ny rammeleveringsaftale med Pintsch

Pilz og Pintsch, eksperten inden for en sikker jernbaneinfrastruktur, udvikler i fællesskab innovativ styrings- og signalteknik til digitalisering af jernbanen. Med underskrivelsen af en rammeleveringsaftale tager samarbejdspartnerne nu det næste skridt i deres samarbejde.

Mere
Cover kundeavis

12. sep. 2023

Den første udgave af "Menneske og automation digital"

Med 75-års jubilæumsudgaven af Pilz-kundeavisen præsenterer virksomheden for første gang "Menneske og automation digital" – med endnu flere historier og ekspertviden om sikker automatisering.

Gå til den digitale udgave
Mand med tablet foran maskine

5. sep. 2023

Er min maskine sikker? – Et effektivt overblik

Har nogle af dine maskiner været i drift i længere tid, uanset om de er købt nye eller brugte? Få at vide i videoen, hvordan Pilz' serviceydelse til vurdering af maskinsikkerhed hjælper dig optimalt med en omkostningseffektiv evaluering, et katalog over foranstaltninger, en prioritetsliste og handlingsanbefalinger!

Gå til videoen

5. sep. 2023

Adgangsautorisationssystemet PITreader S: Anvendelse hos HT Robotics

Til en mobil robotstation ønskede HT Robotics at sikre, at kun tre autoriserede brugergrupper kunne få adgang til applikationen – her er løsningen adgangsautorisationssystemet PITreader S!

Kundereference: Sikker adgangsstyring til mobil værktøjsstation fra HT Robotics
Key-in-pocket: sign in

28. aug. 2023

Ny systemversion PSS 4000 1.25 – key-in-pocket-løsning

Med systemversionen 1.25 kan du vælge key-in-pocket-løsningen til automatiseringssystemet PSS 4000. Dermed beskytter du dit personale mod utilsigtet genstart af maskiner!

Oversigt over alle nyheder

22. aug. 2023

Et særligt år for CMSE!

Den internationalt anerkendte kvalifikation Certified Machinery Safety Expert (CMSE) har 10-års jubilæum. I samarbejdet mellem TÜV Nord og Pilz er 10.000 deltagere allerede blevet uddannet inden for maskinsikkerhed. Sikkerhed er en global opgave. Derfor tilbyder vi allerede nu CMSE-kurser i 60 forskellige lande. Du kan også blive certificeret CMSE-ekspert!

Tilmeld dig til det næste kursus nu!
To mænd står foran en maskine

17. aug. 2023

Validering – kort forklaret i videoen!

Få hurtigt overblikket i videoen! Kun gennem en sikkerhedsvalidering finder du ud af, om de nødvendige foranstaltninger til reduktion af risici bevisligt er blevet implementeret korrekt på maskinen! Men hvor omfattende en validering er nødvendig og rimelig? Pilz præsenterer det nye valideringssystem, der består af tre individuelle niveauer – for maksimal effektivitet og tilpasset bedst muligt til dig!

Gå til videoen
Det nye basismodul PNOZ m B0.1

14. aug. 2023

De sikre, små styringer PNOZmulti 2 - det nye basismodul PNOZ m B0.1

Skal du overvåge sikkerhedsfunktioner op til PL e / SIL CL 3 på din maskine? Det nye basismodul PNOZ m B0.1 kan anvendes som stand-alone eller udvides med maks. et I/O-modul: Helt nyt med relæudgangsmodulet PNOZ m EF 2DOR!

Det nye basismodul PNOZ m B0.1
Pilz Safety Distance Calculator

4. aug. 2023

Hurtig og sikker beregning af den nødvendige afstand

Sikkerhedsafstanden er afgørende for sikker drift af et anlæg. Med Pilz Safety Distance Calculator kan du nemt beregne den nødvendige afstand.

Prøv det nu!

27. jul. 2023

PITmode fusion: Anvendelse ved MTU Aero Engines

Driftstypevælger- og adgangsautorisationssystemet PITmode fusion øger Safety og Security på revnetestanlæg fra Rhode + Wagner

Kundereference: Identification and Access Management på revnetestanlæg fra Rhode + Wagner
Gul-grå maskine

26. jul. 2023

Korrekt konfiguration af sikkerhedsrelevante styringssystemer

Lær, hvilke processer og standarder der er vigtige for konstruktion og vurdering af sikkerhedsrelevante styringssystemer. Hovedvægten ligger på standarderne for sikkerhedsrelaterede styringer: EN ISO 13849-1 og EN/IEC 62061. Udbyg din viden om principperne for udformning og beregning af Safety Integrity Level og Performance Level.

Tilmeld dig nu, og få vigtig knowhow!
Personer på kursus

24. jul. 2023

Hvordan kan førerløse transportkøretøjer og -systemer anvendes sikkert?

Få at vide, hvordan AGV'er kan integreres sikkert i et eksisterende processystem! Udbyg din viden om typiske foranstaltninger til reduktion af risici samt anvendelse af mange forskellige sikkerhedsstrategier. Kurset henvender sig til alle fagfolk med ansvar for maskinsikkerhed i nye og eksisterende AGV'er samt AGV-producenter, -integratorer og -brugere. Lige fra korrekt anvendelse og implementering til vurdering og evaluering – med Pilz er du på den sikre side!

Få en plads på kurset nu!
Pilz Safety Distance Calculator

20. jul. 2023

Beregn den passende sikkerhedsafstand

Vi hjælper dig med at beregne sikkerhedsafstanden ved sikkerhedslysgitre ved hjælp af vores Pilz Safety Distance Calcutator. Den nødvendige afstand bliver beregnet baseret på EN ISO 13855 og dine oplysninger, og du får straks vist de passende produkter.

Test Pilz Safety Distance Calculator nu

14. jul. 2023

Beskyttelse af mennesket hos Pilz

Automatiseringsløsninger fra Pilz beskytter mennesker globalt inden for maskin- og anlægsopbygning samt intralogistik, jernbaneteknik og robotteknologi mod potentielle farer, der opstår i produktionsprocessen eller produktionsmiljøet. Hos Pilz er mennesket og dets sikkerhed i fokus.

Beskyt mennesket
En foredragsholder fremlægger en præsentation på en messe

12. jul. 2023

I.A.M. på Hannover-messen

Emnet Safety og Security er klart i fokus for os på årets messe. Vores eksperter giver dig omfattende information om emnet "Identification and Access Management". Aftal et individuelt rådgivningsmøde allerede nu.

Aftal et rådgivningsmøde på Hannover-messen

28. jun. 2023

Nyt samarbejde med ARENA2036 og SmartFactoryKL

Repræsentanter for Pilz, ARENA2036 og SmartFactoryKL underskriver et "Memorandum of Understanding" (MoU). Grundlaget for samarbejdet er partnernes fælles arbejde med projekter som Catena-X og Asset Administration Shell (ASS).

Mere om det nye samarbejde

26. jun. 2023

Automatiser bæredygtigt med Pilz

Sikker automatiseringsteknik fra Pilz hjælper vores kunder på vejen til en ressourcebesparende og bæredygtig produktion. Vi har altid Safety og Industrial Security i tankerne for at sikre en lang levetid for din maskine.

Automatiser bæredygtigt med Pilz
Kompas med standarder

21. jun. 2023

ISO 13849-1 er offentliggjort!

Den internationale organisation for standardisering (ISO) har offentliggjort den nye udgave af ISO 13849-1. Standarden er den centrale sikkerhedsstandard for planlægning af sikkerhedsrelaterede styringer til maskiner. For det første præciserer den nye udgave en række krav, f.eks. til fastlæggelse af Performance Level, og giver dermed bedre hjælp til implementeringen. For det andet tager den hensyn til, at software har fået større betydning.

Væsentlige ændringer i 2023

6. jun. 2023

Miljøbeskyttelse hos Pilz

Som globalt team er det vores mål at forbedre sikkerheden for mennesker og maskiner over hele verden – og hertil hører også miljøet. Hos Pilz er vi bevidste om, hvor og hvor høje vores drivhusgasemissioner er – disse emissioner ønsker vi at reducere så meget som muligt ved hjælp af egnede foranstaltninger.

Miljøbeskyttelse hos Pilz
Campus Pilz med logo

25. maj 2023

Bæredygtighed hos Pilz

Som ambassadører for sikkerhed – for mennesker, maskiner og miljø – yder vi et vigtigt bidrag til bæredygtighed sammen med vores medarbejdere, vores energieffektive produkter og miljøvenlige løsninger samt vores økologiske engagement. Og målet: At reducere vores drivhusgasemissioner globalt til et absolut minimum.

Mere om bæredygtighed hos Pilz

21. apr. 2023

Muting-arme til muting-integration

I kombination med den sikre, lille styring PNOZmulti 2 stiller sikkerhedslysgitrene PSENopt II sikkerhedsfunktionen muting til rådighed. Den muliggør materialetransport ind i og ud af farezoner, mens produktionen er i gang, og dermed en kontinuerlig produktionsproces uden unødvendige stilstandsperioder.

Muting-arme
Kundeavisen Menneske og automation

4. apr. 2023

Den nye kundeavis "Menneske og automation" er online

Vi kan heller ikke tilbyde den ene løsning, der opfylder alle krav. Men du kan til gengæld læse i den aktuelle udgave af "Menneske og automation", hvorfor vi med vores program har mange gode løsninger til sikker automatisering. 

Læs mere her!
Serviceydelser til opnåelse af et sikkert industriareal

20. mar. 2023

Serviceydelser til opnåelse af et sikkert industriareal

Optimal beskyttelse af dine medarbejdere! Vi har tilpasset vores serviceydelser fra maskinsikkerhed og automatisering til jernbaneindustrien. Her finder du dit nye sikkerhedskoncept.

Serviceydelser til opnåelse af et sikkert industriareal i skinnetrafikken
Logo for PJ Monitoring GmbH

28. feb. 2023

Smart automatisering erstatter hammerslag

I forbindelse med udviklingen af en automatisk bremsetest på godsvogne inddrog systemspecialisten PJM styringsintelligensen fra Pilz. Resultatet giver større effektivitet inden for godstransport på skinner.

Kundereference: Automatisk bremsetest på godstog med PSS 4000
Gå direkte til nyheden

20. feb. 2023

Nyhed: PITreader card unit

Nye transpondertyper. Med PITreader card og PITreader sticker anvendes RFID-transpondere i kort- eller stickerformat – det giver større fleksibilitet.

Gå direkte til nyheden

13. feb. 2023

Sikker udformning af jernbaneindustriarealer

Lige fra hardwarekomponenten til det komplette sikkerhedskoncept: Vi har udvidet vores industrielle knowhow fra maskinsikkerhed og bekendtgørelsen om sikkerhed på arbejdspladsen til jernbaneindustriarealet. Vi hjælper med den sikkerhedstekniske betragtning og implementering af løsninger i overensstemmelse med standarderne.

Mere
myPNOZ overvåger tilførsel af papkasser

25. jan. 2023

Det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ overvåger tilførsel af papkasser

Løsninger til emballering skal ofte klare især en opgave: give operatøren sikker beskyttelse. Hvis der f.eks. er for få papkasser i magasinet, melder sensorerne denne status til det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ. Maskinen stoppes, indtil der igen er påfyldt papkasser, og produktionen kan genstartes.

myPNOZ overvåger tilførsel af papkasser

23. jan. 2023

Security i forbindelse med førerløse transportsystemer

Frit navigerende, førerløse transportsystemer (AGV-systemer) i produktionshaller kommunikerer trådløst med deres kontrolpanel. Det gør dem til mål for indgreb eller manipulation udefra. Læs her, hvordan det kan forhindres med den passende løsning.

Security-løsninger til AGV-systemer
Logo for Waldorf Technik GmbH

17. jan. 2023

Omfattende rådgivning = høj effektivitet

Kernekompetencen hos sprøjtestøbningsspecialisten Waldorf Technik er modulopbyggede, effektive og yderst produktive automatiseringsløsninger, der er nøje tilpasset kundens krav og giver maksimal sikkerhed. CE-mærket er essentielt for de modulopbyggede maskiner. Waldorf har overdraget opgaven med implementering af den reglementerede, krævende risikovurderings- og valideringsproces til Pilz: Som ekspert i serviceydelser overtager Pilz ansvaret for den komplette overensstemmelsesproces. 

Kundereference: Pilz overtager den komplette overensstemmelsesproces hos Waldorf Technik
Logo for Haco AG

14. dec. 2022

Fremtidssikret etikettering!

Fødevareproducenten Haco ville blot integrere en ny etiketteringslaser i en eksisterende kaffepåfyldningslinje – uden lang tids stilstand. Men det monterede sikkerhedsrelæ kunne ikke udvides yderligere. Efter blot en kort ombygningsfase var det erstattet af det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ.

Mere
Infrastruktur til skinnetrafik

12. dec. 2022

Jernbaneinfrastruktur – moderniseret og sikker

Få mere at vide her om alle vores løsninger til en moderniseret jernbaneinfrastruktur og en sikker drift. Fra engineering over projektering til service og vedligeholdelse – enkelt og sikkert!

Infrastruktur til skinnetrafik
Produktfoto AGV-system

5. dec. 2022

Modulopbyggede sikkerhedsløsninger til AGV-systemer

Her kan du få at vide, hvordan du med modulopbyggede produktløsninger kan kombinere sikkerhed og produktivitet. Forhindringer registreres straks, og kollisioner forhindres med succes, selv ved høje hastigheder. AGV-systemet slukkes og tændes igen på en sikker måde i tilfælde af fare. Læs her, hvordan det fungerer med den passende løsning.

Sikkerhedsløsninger til førerløse transportkøretøjer
Hvor offentliggøres harmoniserede standarder?

1. dec. 2022

Efter indgåelse af kontrakten – fuld fart fremad med EU-harmoniseringsarbejdet!

EU-Kommissionen underskriver kontrakt med Harmonised Standards Contractor! Ordremodtagerens rolle varetages fortsat af konsulentfirmaet ERNST & YOUNG. E&Y skal på vegne af EU foretage beskikkelsen/autorisationen af de såkaldte Harmonised Standards Consultants (HAS Consultants) samt administrere og overvåge det budget, som stilles til rådighed af EU til dette formål.

Mere om harmoniseringsarbejdet med EU-standarder
Logo for Brau Union Österreich

15. nov. 2022

Tappet for viden om retrofit

I forbindelse med omfattende retrofit-foranstaltninger skulle et rengørings- og tappeanlæg til ølfade hos Brau Union i Wieselburg bringes op på det aktuelle tekniske niveau. Pilz var partner i rollen som automatiseringsekspert med mange års knowhow inden for retrofit: lige fra analyse af potentielt farlige steder til sikkerhedsteknisk validering i overensstemmelse med internationale sikkerhedsretningslinjer. I dag opfylder anlægget alle aktuelt gældende forskrifter, når det gælder sikkerhed.

Mere
Digitalisering til jernbaneteknikken

14. nov. 2022

Digitalisering til jernbaneteknik – kom på sporet til Rail 4.0

Digitaliseringen inden for jernbaneindustrien skrider fremad. Derfor har vi også forbedret vores digitale websted for dig: Kom ind i vores virtuelle verden for togtrafik! På vores websted informerer vi dig med interaktiv grafik om vores løsninger inden for jernbaneautomatisering. Derudover fortæller vi, hvilke projekter vi allerede har gennemført, og hvad vores nuværende kunder siger om os.

Digitalisering til jernbaneteknikken
Produktbillede af IO-Link Safety-løsninger

28. okt. 2022

IO-Link Safety-løsninger

Live-demonstration af IO-Link-Safety-løsninger på SPS i Nürnberg! Dan dig et billede af potentialet i denne nye teknologi.

Alt om den nye Safety-løsning

20. sep. 2022

Så er vejen banet for en pålidelig sporskiftestyring

Forældede sporskiftestyringer sinkede letbanerne og sporvognene i fem polske storbyer. ZUE S.A. var ansvarlig for moderniseringsarbejdet. Og målet: At få et system til sporskiftestyring op på det aktuelle tekniske niveau. Her overtager automatiseringssystemet PSS 4000 den pålidelige styring af sporskifterne i alt slags vejr.

Pålidelig og sikker styring af sporskifter med automatiseringssystemet PSS 4000

1. sep. 2022

New Safety til Masteren!

For også at kunne tilbyde en høj kvalitet i fremtiden har den østrigske maskinproducent Advanced Engineering i forbindelse med sin elektro- og styringstekniske modernisering af den komplette maskinportefølje også tilpasset sit sikkerhedskoncept. Det nye myPNOZ-sikkerhedsrelæ udgør også kernen i moderniseringsløsningen som sikkerhedsinstans i folieaftrækningsmaskinen Peel Master, der blev etableret allerede i 1997.

Kundereference: Det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ etablerer ny sikkerhedsstandard hos Advanced Engineering
Digitalisering inden for jernbaneindustrien

18. aug. 2022

Ensartet jernbanestandard med EULYNX-adapteren

Vi ønsker at fremme digitaliseringen af jernbaneindustrien med EULYNX-adapteren. EULYNX-adapteren er en vigtig milepæl for et åbent jernbanemarked baseret på digitale togsikringssystemer.

Få mere at vide nu!
Sebastian Lüke (leder af Business Unit Rail) med Michael Fohrer (jernbaneekspert)

11. aug. 2022

Klar til forandringer inden for mobilitet: Etablering af Business Unit Rail

Med etableringen af den nye Business Unit Rail udvider vi vores sortiment inden for jernbaneteknik og samler vores verdensomspændende aktiviteter inden for jernbaneindustrien. Få mere at vide om baggrundene nu!

Få mere at vide nu!

27. jul. 2022

Intelligent analyseenhed til den sikre radarsensor PSENradar

Den nye analyseenhed PSEN rd1.x I/O med USB-tilslutning fås nu til sikker overvågning af beskyttede områder under vanskelige anvendelsesforhold. Modstandsdygtig mod støv, smuds, regn, lys, gnistregn, damp og vibrationer takket være radarteknologi!

Yderligere oplysninger om den intelligente analyseenhed

25. jul. 2022

UKCA-certifikat for det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ

Som den første virksomhed i Tyskland fik Pilz UKCA-certifikatet af TÜV Süd for det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ. Dermed accepteres myPNOZ også på det britiske marked efter januar 2023.

Gå til certificering

20. jul. 2022

Safety for presse, menneske og robot!

Med det nye skræddersyede, færdigsamlede sikkerhedsrelæ myPNOZ lykkedes det automatiseringsleverandøren Peter Huber AG at gøre grænsefladen mellem bukkemaskine og robot hos en producent af køkkenbeslag sikker på en enkel måde. I dag kan bukkemaskinen efter revideringen af sikkerhedskonceptet fyldes risikofrit både manuelt og med robot.

Kundereference: Det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ som interface mellem bukkemaskine og robot
Standarden EN IEC 62061

18. jul. 2022

IEC 62061:2021 harmoniseret som EU-standard EN IEC 62061:2021!

IEC 62061 blev offentliggjort i april 2021 og i april 2022 offentliggjort som den harmoniserede standard EN IEC 62061 i Den Europæiske Unions Tidende. Formodningen om overensstemmelse for den forrige udgave EN 62061:2005 slutter senest den 11. oktober 2023!

Standarden EN IEC 62061 offentliggjort som harmoniseret standard
PNOZmulti 2 med to optiske sensorer

30. jun. 2022

Sikker overvågning af kartonnagetilførslen på emballagemaskiner med PNOZmulti 2

Skal du overvåge i din applikation, om en bevægelig beskyttelsesanordning befinder sig på en på forhånd defineret position: f.eks. emballagematerialet i kartonnagemagasinet på emballagemaskiner? Få mere at vide om løsningen og den lille styring PNOZmulti 2!

Læs nu!

22. jun. 2022

Automatiseringsløsninger i forbindelse med den afsluttende emballering

Der anvendes ofte robotapplikationer, især i forbindelse med End-of-Line-automatisering. Her får du at vide, hvordan du kan sørge for personsikkerheden med de passende løsninger fra Pilz og samtidig undgå uproduktive stilstandsperioder med din maskine.

Gå til de passende automatiseringsløsninger

21. jun. 2022

Denne kasserejser er kun åben for effektivitet

Kassetilskæringer som bevægeligt afskærmende beskyttelsesanordning? Det lyder opfindsomt, men fungerer kun på kasserejsere, hvis betjeningspersonalet ikke udsættes for fare, når materialetilførslen kører tom. I kasserejserne fra Sema Systemtechnik klares dette af en TÜV-Süd-certificeret løsning med den konfigurerbare, lille styring PNOZmulti 2 og særlige sensorer.

Kundereference: TÜV-SÜD-certificeret løsning til sikker overvågning af kartonnagetilførslen hos Sema Systemtechnik
Logo for Belantis

31. maj 2022

Retrofit i flyvende fart

I forlystelsesparken Belantis i Leipzig bestemmer passagererne i "Götterflug" selv, om de vil glide roligt gennem luften, eller om de foretrækker selv at sørge for den nervepirrende oplevelse med sensationelle loops. Og det siger sig selv: Den maksimale sikkerhed skal "flyve med". Derfor satsede Belantis på en komplet løsning til retrofit-arbejdet bestående af et PSS 4000-automatiseringssystem inklusive innovativ trådløs overførsel.

Kundereference: Retrofit på svingkarrusellen "Götterflug" i forlystelsesparken BELANTIS med automatiseringssystemet PSS 4000

13. maj 2022

Ny systemversion til automatiseringssystemet PSS 4000 1.23.2

Med systemversion 1.23.2 har du nye funktioner til rådighed til automatiseringssystemet PSS 4000. Her giver vi dig en oversigt over de vigtigste funktioner.

Yderligere oplysninger

10. maj 2022

Glück auf! – Safety til minedrift

For Sandvik Mining and Construction GmbH fra Steiermark i Østrig har sikkerhed topprioritet: Maskiner til bl.a. skærende klippebearbejdning skal være pålideligt beskyttet mod mulige eksplosioner. Sandvik sætter her deres lid til automatiseringssystemet PSS 4000, der sørger for farefri anvendelse af tunnelboremaskinerne i miner.

Kundereference: Sandvik Mining and Construction G.m.b.H. med PSS 4000
Udviklingsprocessen er Safe og Secure

26. apr. 2022

Udviklingsprocessen er Safe og Secure

TÜV Süd så nærmere på vores udviklingsprocesser. Resultatet af auditten: Pilz' udvikling opfylder kravene i standarden 62443-4-1 og er i overensstemmelse med SDL-processen.

Udviklingsprocessen er Safe og Secure
Automatisering af emballeringslinjer i forbindelse med primær emballage

21. apr. 2022

Automatisering af emballeringslinjer i forbindelse med primær emballage

Kravene til procesbeskyttelse og hygiejne er meget høje, især når det gælder den primære emballage! Få at vide her, hvordan du med vores løsning kan opfylde alle krav og samtidig øge din maskines sikkerhed og produktivitet.

Sikker automatisering i forbindelse med primær emballage
Logo for Scheucher Holzindustrie GmbH

12. apr. 2022

Bæredygtig sikkerhed tryllet frem i første parket

Den østrigske producent af færdige parketgulve Scheucher Parkett udførte retrofit på en af deres fræsemaskiner. Nu er den godt og sikkert udstyret til de næste ti år. Og derudover er den væsentligt mere energieffektiv og dermed mere bæredygtig. Det var vigtigt for Scheucher, at planlægningen og implementeringen samt den anvendte løsning var miljøvenlig og ressourcebesparende og blev leveret af ét firma.

Kundereference: Scheucher Holzindustrie GmbH med PSENmlock, PSENopt II og PITgatebox
Tablet med Pilz-produkt

1. apr. 2022

Vær altid "up-to-date" med push-beskeder fra Pilz!

Nu kan du modtage og læse vores nyheder komfortabelt og enkelt som push-beskeder. Få altid de nyeste informationer!

Hvorfor tilbyder vi dig dette?
Det nye PDP67 PN med Profinet/Profisafe-interface

28. mar. 2022

De nye ind- og udgangsmoduler PDP67 F 10DI4DO 5/8 ION (VA)

De nye PDP67-moduler har ti sikre digitale indgange og som noget nyt fire sikre halvlederudgange, der f.eks. gør det muligt at tilslutte det modulopbyggede beskyttelsesdørssystem PSENmlock direkte.

Få mere at vide
CEFS – Certified Expert in Functional Safety

21. mar. 2022

CEFS – Certified Expert in Functional Safety

Få anvendelig ekspertviden om maskiners funktionelle sikkerhed med det samme – med kvalificeringen til Certified Expert in Functional Safety. Kvalificeringen til CEFS er certificeret af TÜV NORD.

CEFS – Certified Expert in Functional Safety
Logo for Brainware Solutions GmbH

8. mar. 2022

Rentable testanlæg: No Stop, just go!

High-end-anlæggene fra Brainware Solutions tester dørbeklædningers kvalitetsegenskaber og funktioner og er en integreret del af produktionslinjer i bilindustrien. I den forbindelse er nul fejl og tiden afgørende faktorer. Anvendelsen af sikkerhedsscanneren PSENscan kombineret med den konfigurerbare, lille sikkerhedsstyring PNOZmulti 2 giver effektiv beskyttelse med minimal testvarighed.

Kundereference: Brainware Solutions GmbH med PSENscan og PNOZmulti 2

3. mar. 2022

Adgangsautorisation med de berøringsfrie sensorer PSENcode key

Ønsker du, at kun autoriserede personer skal have adgang til maskinfunktioner og dermed på en sikker måde forhindre genstart af din maskine? Den kodede sikkerhedsafbryder PSENcode key anvendes her baseret på nøgle-lås-princippet.

Yderligere oplysninger om PSENcode key
(EU) 2019/1020 – Markedsovervågningsforordningen

28. feb. 2022

Vigtige ændringer af (EU) 2019/1020 Markedsovervågningsforordningen

Få at vide nu, hvilke pligter der gælder hvornår og for hvem, og hvordan vi kan hjælpe dig med CE-mærkning af din maskine.

(EU) 2019/1020 – Markedsovervågningsforordningen
Logo for ArcelorMittal

23. feb. 2022

Mere produktiv på den stålhårde måde!

Stålgiganten ArcelorMittal fokuserer som en af verdens førende stålproducenter på de nyeste produktionsteknologier. Målet er permanent at gøre deres egne produktionsprocesser sikrere og mere effektive. I anlægget på fabrikken i Gent forædles de såkaldte stålcoils (ruller med båndstål) ud fra kundernes behov. Men for at kunne koldbearbejde stålbåndet skal det først behandles med varme. Når brænderen svigtede, var resultatet betydelige stilstandsperioder og sveddryppende fejlsøgning. Efter retrofit sørger automatiseringssystemet PSS 4000 i dag for en problemfri og produktiv drift, bl.a. ved hjælp af en hurtigere fejldiagnose.

Kundereference: Automatiseringssystem til optimeret brænderstyring hos ArcelorMittal
Efterløbsmåling

16. feb. 2022

Efterløbsmåling – garanteret sikkerhedsafstand

På maskiner med berøringsfrit fungerende beskyttelsesanordninger garanteres sikkerheden ved hjælp af afstanden mellem den farebringende bevægelse og de berøringsfrit fungerende beskyttelsesanordninger. Ved indgreb i/adgang til det farlige sted må der ikke forekomme flere bevægelser under standsning! Med Pilz' inspektion sikres det, at sikkerhedsafstanden overholder lovens forskrifter.

Sådan foregår en efterløbsmåling
Laptop i baggrunden med honeycombs som ikoner i forgrunden

1. feb. 2022

Fejltolerance i forbindelse med maskinsikkerhed – ny hvidbog til rådighed!

Nu er anden del af hvidbogen om fejltolerance i forbindelse med maskinsikkerhed til rådighed og kan downloades gratis hos os. Anden del beskriver anskueligt, hvordan man implementerer fejltolerante sikkerhedsfunktioner, som tillader fortsat drift af en maskine eller et anlæg i forbindelse med bestemte fejlscenarier uden at tilsidesætte kravene til personsikkerhed. Få den gratis hvidbog nu!

Her finder du hvidbogen!
Sikkerhed i alle dimensioner

27. jan. 2022

Pilz Authorised Distributors – omfattende udvalg af Pilz-komponenter

Kun et klik væk eller lige i nærheden: Pilz-produkt- og systemporteføljen fås også hos vores autoriserede distributører.

Få information nu!

20. jan. 2022

Produktivitetsstigning til rundborde

Automatiseringsvirksomheden PIA Automation ønskede en løsning til revideringen af sit servostyrede rundbord Compact Grundmaschine (CGM) til fremstilling af filigran mekanik, der ikke kun overvåger bevægelserne sikkert, men samtidig muliggør højere takttal. Med drevløsningen fra Pilz arbejder rundbordene nu mere fleksibelt, effektivt og sikkert.

Kundereference PIA Automation med Pilz Motion Control

13. jan. 2022

Dine udfordringer: Rentabilitet, kundenærhed og udnyttelse af dine medarbejderes potentiale?

For at klare disse udfordringer skal du bruge tid, specifik knowhow og den passende kapacitet. I vores hæfte om beslutningstagning viser vi dig, hvordan du kan opnå større rentabilitet samt global kundenærhed og dermed udnytte dine medarbejderes potentiale optimalt.

Gå direkte til download

14. dec. 2021

FAQs om det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ

Det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ ville ikke blive kaldt "modulopbygget", hvis det ikke problemfrit kunne integreres i din applikation. Vi besvarer, hvordan det helt præcist fungerer, i vores FAQs om det nye produkt.

Mere
Digital godstrafik

10. dec. 2021

Europæisk jernbanepris til "Waggon Tracker" med automatiseringssystemet PSS 4000-R

Sammen med PJM udviklede Pilz styringsløsningen til "WaggonTracker"-systemets automatiske bremsetest. Hovedkomponenten i denne løsning er automatiseringssystemet PSS 4000-R, der er udviklet specielt til jernbaneindustrien. Få mere at vide!

Europæisk jernbanepris til "Waggon Tracker" med automatiseringssystemet PSS 4000-R
Logo EuroChem

1. dec. 2021

Styr på risikoen!

I kunstgødningsproducenten EuroChems havn for bulkgods i Antwerpen sørger et omfattende netværk af transportbånd og elevatorer for transport af produkterne. Det samlende element er et gigantisk transportbånd, der også fungerer som sorteringssystem. Her er udfordringen det barske miljø: De ekstremt støvede udkaststeder skal rengøres regelmæssigt. Derfor skal operatøren altid have god og nem adgang til maskinområdet. I dag sørger det sikre radarsystem PSENradar for, at der også under disse ekstreme (sigtbarheds-)forhold er sørget for sikre og effektive arbejdsforløb.

Kundereference: Det sikre radarsystem PSENradar klarer selv det mest støvede miljø hos EuroChem

26. nov. 2021

FAQs om det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ

Er der noget smukkere i den digitale tidsalder end komfortabelt at bestille et sikkerhedsrelæ på internettet, der passer til dine individuelle sikkerhedskrav? Vi gør det til virkelighed med det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ og det tilhørende onlineværktøj myPNOZ Creator. Vi besvarer de oftest stillede spørgsmål om det nye onlineværktøj.

Mere
Servomotorerne PMC EZ

22. nov. 2021

Servomotorerne PMC EZ

Du kan implementere mange forskellige applikationer med servomotorerne PMC EZ. De overbeviser med deres kompakte konstruktion og er således også optimalt egnede til pladskritiske applikationer.

Servomotorerne PMC EZ
Fleksibelt kombinerbare drevregulatorer

10. nov. 2021

Nyhed: Fleksibelt kombinerbare drevregulatorer

Med servoforstærkerne PMC SC6 og PMC SI6 nyder du godt af fleksibelt kombinerbare drevregulatorer med en kompakt konstruktion. Drevregulatorerne kan tilsluttes via alle gængse kommunikationsprotokoller. Vælg mellem den skalerbare multiakse-løsning PMC SI6 til store maskiner med mere end fire akser og stand-alone-løsningen PMC SC6 med mulighed for udvidelse til kompakte maskiner.

Mere

3. nov. 2021

Her ruller produktionen!

Hos den østrigske producent af papemballage Mosburger GmbH var risikopotentialet stort for operatøren ved udskiftning af papirruller til bølgepapfremstilling på mange hundrede kilo – der skulle nemlig rækkes manuelt ind i processen. For at reducere denne risiko til et minimum besluttede Mosburger sig for en omfattende sikkerhedsløsning bestående af automatiseringssystemet PSS 4000 samt beskyttelsesdørsafbryderen PSENcode.

Kundereference: Sikker og automatiseret bølgepapproduktion trods usædvanlig opbygning hos Mosburger GmbH
Sikker overvågning af beskyttelsesområder kan også anvendes til robotteknologiske applikationer

20. okt. 2021

Nyhed: Sikker overvågning af beskyttelsesområder kan også anvendes til robotteknologiske applikationer

Til sikker overvågning af beskyttelsesområder i barske anvendelsesforhold som støv, smuds, regn, lys, gnistregn eller vibrationer er det sikre radarsystem PSENradar sammen med den konfigurerbare, lille styring PNOZmulti 2 den optimale løsning: Nu kan ikke kun udendørsapplikationer og områder inden for træ- og metalbearbejdning, men også robotapplikationer sikres, fordi løsningen når en højere sikkerhedskategori, nemlig kat. 3/PL d.

Sikker overvågning af beskyttelsesområder kan også anvendes til robotteknologiske applikationer

12. okt. 2021

FAQs om det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ

Få mere at vide om vores nye sikkerhedsrelæ myPNOZ. Vi besvarer de oftest stillede spørgsmål om det nye produkt.

Mere

30. sep. 2021

Fleksibel sikring af specialmaskiner

Før en ny montagecelle til støddæmpere skulle tages i brug hos en velrenommeret bilproducent, havde producenten af specialmaskiner HAHN Automation behov for et effektivt sikkerhedskoncept. Pilz, der har været samarbejdspartner gennem mange år, udviklede ud fra risikovurderingen en fleksibel løsning til sikring af montagecellen, der kan overføres til andre anlæg.

Kundereference Hahn Automation med den konfigurerbare lille styring PNOZmulti 2 og sensorteknologien PSEN

23. sep. 2021

FAQs om det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ

Hvis du ikke har hørt om det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ endnu, skal du helt sikkert læse videre! Vi besvarer de oftest stillede spørgsmål om det nye sikkerhedsrelæ.

Mere

16. sep. 2021

Kundereference Vaillant med sikkerhedslysgitrene PSENopt II

54 anlæg skulle moderniseres for at få Vaillants produktion af varmtvandsbeholdere op på det nyeste elektro- og sikkerhedstekniske niveau. Man var i forbindelse med beholderproduktionens sikkerhedsdesign på udkig efter en barrierefri løsning til to ældre produktionslinjer, som skulle kombinere sikkerhed med effektivitet. Udfordringen var tilførsels- og udtagningsområdet, der skulle være uden generende enheder.

Kundereference Vaillant med sikkerhedslysgitrene PSENopt II
Verdens første UL-certificerede type 3-sikkerhedslysgitter PSENopt II

13. sep. 2021

Verdens første UL-certificerede type 3-sikkerhedslysgitter PSENopt II

Klar til brug i USA og Canada og overalt, hvor der er behov for robust sikkerhed!

Få fordelene nu!
Eksempelbillede for et sikkerhedsrelæ med transparent hus

1. sep. 2021

Sikkerhedsrelæer midlertidigt med transparent hus

I øjeblikket skærpes forsyningssituationen over hele verden, hvad angår plast. For at sikre forsyningen af vores kunder leveres visse sikkerhedsrelæer fra midten af september 2021 midlertidigt med transparent hus.

Yderligere oplysninger
Logo for Bühler Group

26. aug. 2021

Sikker bagning af lækre vafler over hele verden!

Ifølge kendere af branchen bages hver anden industrielt fremstillede vaffel på en Franz Haas-vaffelmaskine fra firmaet Bühler. Derfor skal alle kundespecifikke anlæg have stor fleksibilitet og frem for alt opfylde de enkelte landes sikkerhedsstandarder. Den østrigske vaffelmaskinespecialist anvender derfor Burner-varianten af den konfigurerbare, sikre, lille styring PNOZmulti 2 til sikker styring og overvågning af sine bageovne

Kundereference for den sikre, komplette brænderstyringsløsning hos Bühler Group med PNOZmulti 2
Pilz Care

25. aug. 2021

Pilz Care: Få individuel produktsupport som inkluderet ydelse nu

Bestil din Pilz Care-pakke nu – inklusive et udvalg af support-ydelser fra vores erfarne sikkerhedsingeniører! Du får teknisk support til dine maskiner og anlæg uden kompliceret ordrebestilling eller hensyntagen til interne bestillingsprocesser i hvert enkelt tilfælde. Dermed kan du især ved et pludseligt opstået behov ganske enkelt rekvirere forudbestilt remote- eller lokalsupport.

Pilz Care i detaljer
Logo for Micado

19. aug. 2021

Perfekt Safety til prototyper!

Udbyderen af automatiserede løsninger Micado fokuserer på skræddersyede, innovative kundeapplikationer. Til sikkerhedsteknikken i et prototype-inline-målesystem anvendte Micado derfor det nye, modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ – endda "før den officielle lancering"!

Skræddersyet kundeløsning hos Micado med det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ
Software PAS4000

12. aug. 2021

Ny systemversion PSS 4000 1.22

Med systemversion 1.22 har du nye funktioner til automatiseringssystemet PSS 4000 til rådighed: Dermed kan du nu også downloade projekter uden softwaren PAS4000 og anvende IEC61131-programmering med SFC-editoren. Få mere at vide!

Ny systemversion PSS 4000 1.22
Adgangsautorisation og driftstypevalg

19. jul. 2021

Adgangsautorisation og driftstypevalg – overbevisende funktioner!

Klart definerede ansvarsområder og tydelige betjeningsniveauer sikrer produktivitetsstigninger især i forbindelse med komplekse maskiner. Skal brugeren f.eks. kun have stillet de betjeningsfelter og autorisationer til rådighed, som er relevante for ham? Denne og mange andre funktioner er en del af moderne systemer til adgangsautorisation.

Adgangsautorisation og driftstypevalg
Sikkerhedslaserscannerne PSENscan

15. jul. 2021

Ready, Set, Go: Sikkerheds-laserscannerne PSENscan gør mobile applikationer produktive!

Sikkerheds-laserscannerne PSENscan anvendes ikke kun til sikring af førerløse transportsystemer(FTS), men giver mange andre fordele netop i produktionsmiljøer og inden for intralogistik.

Få information nu!

13. jul. 2021

Vejen til et certificeret Pilz-produkt

Som udvikler og producent af sikker automatiseringsteknik er Pilz lovmæssigt forpligtet til at minimere risiciene ved brugen af produkterne og holde sig opdateret om det altid aktuelle tekniske niveau. Få mere at vide om, hvilke krav man skal være opmærksom på!

Vejen til et certificeret Pilz-produkt

5. jul. 2021

Sikkerhedslaserscanner PSENscan Standalone C++ Library

PSENscan leverer også data i en UDP-netværksprotokol og kan både anvendes i ROS-miljøer samt inden for Linux- eller Windows-området, som f.eks. med C++ Library.

Sikkerhedslaserscanner PSENscan Standalone C++ Library

25. jun. 2021

Dette skal driftsansvarlige være opmærksomme på ved brugte maskiner

Men hvad skal du være opmærksom på ved brugte maskiner, for at du også fremover kan bruge dem sikkert? Vi besvarer to typiske spørgsmål og viser dig et par nemme løsninger.

Sikker brug af brugte maskiner
Ét system til adgangsautorisation og driftstypevalg

22. jun. 2021

Adgangsautorisation og driftstypevalg – samlet i ét system

Forestil dig et system, der gennemskueligt styrer adgangsautorisationerne til dine maskiner. Et system, der giver dine medarbejdere mulighed for at undgå fejl ved hjælp af entydige autorisationsniveauer. Et system, der overflødiggør adgangskoder, som er vanskelige at huske, eller som du har noteret ned et tilfældigt sted. Et system, der ikke længere kræver brug af utallige forskellige nøgler. Et system, der også gør det muligt at foretage sikre driftstypevalg.

Ét system til adgangsautorisation og driftstypevalg
HMI-softwaren PASvisu

7. jun. 2021

Download den nu: Ny version af den webbaserede visualiseringssoftware PASvisu

Du kan nu nemt integrere den webbaserede visualiseringssoftware PASvisu i din eksisterende automatiseringsstruktur og dermed bruge næsten alle gængse styringssystemer på markedet. Få mere at vide om de udvidede funktioner!

Aktuel version af HMI-softwaren PASvisu til rådighed!
Firewallen SecurityBridge

25. maj 2021

SecurityBridge beskytter industrielle automatiseringsnetværk

Firewallen SecurityBridge muliggør nu datakommunikation med andre, vilkårlige netværksdeltagere uden for Pilz-produktserien. Den giver derfor omfattende beskyttelse af industrielle automatiseringsnetværk. Takket være autentificerings- og autorisationsstyring beskytter SecurityBridge effektivt mod eventuel datamanipulation og reducerer dine anlægs stilstandsperioder.

Firewallen SecurityBridge
EPLAN-logo

21. maj 2021

Sikkerhedsrelæet myPNOZ til rådighed på EPLAN-dataportalen og i EPLAN eBUILDER

Nu er det modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ også til rådighed på EPLAN-dataportalen. Du opretter enkelt og hurtigt ledningsdiagrammer til sikkerhedsrelæet myPNOZ med det nye værktøj EPLAN eBUILD. Derudover giver EPLAN-dataportalen adgang til 1.700 produktmakroer fra Pilz.

Yderligere oplysninger om EPLAN-dataportalen

19. maj 2021

Nyhed: Sikkerhedsriglen PSENbolt i nye varianter

Nu kan du få nye PSENbolt-varianter kombineret med det sikre mekaniske beskyttelsesdørssystem PSENmech (PSEN me5). Takket være integreret tvangskobling muliggør de en rentabel beskyttelsesdørsløsning til person- og procesbeskyttelse.

Mere
Førerløst transportsystem

5. maj 2021

Overblik over nye, internationale standarder

Alle informationer om de nye, internationale standarder for førerløse transportsystemer (FTS), autonome, mobile robotter (AMR) og for bemandede industritrucks' automatiserede funktioner finder du her.

Overblik over alle nyheder

3. maj 2021

Revideret standard EN/IEC 61496

I fjerde udgave af standarden EN/IEC 61496 "Maskinsikkerhed – Berøringsløst beskyttelsesudstyr" blev ud over typeklasserne 2 og 4 nu også typeklasse 3 medtaget for applikationer op til Performance Level d. Derudover blev kravene til miljøtests revideret og suppleret. I forbindelse med de mekaniske tests blev der defineret to stødklasser for stationær anvendelse af berøringsfrit fungerende beskyttelsesindretninger (BWS).

Mere
Logo for Senoplast

28. apr. 2021

Termoformning i det sikre område

Senoplast Klepsch producerer plast-halvfabrikata til forskellige anvendelsesområder. Hovedområdet for den østrigske virksomhed er fremstillingen af de coekstruderede senosan®-plastplader og -folier til termoformning. For at opnå en fejlfri dybtrækningsproces bruger Senoplast Klepsch det sikre radarsystem PSENradar, som her på "atypisk" vis sikrer produktionsprocessen. Ved produktionen fokuseres der bl.a. også på kvalitet og sikkerhed: For at beskytte menneske og maskine blev det sikre radarsystem integreret i formgivningsmaskinernes eksisterende styring.

Kundereference Senoplast Klepsch med det sikre radarsystem LBK
DRA-FAT-SAT-service giver maskinoverensstemmelse

26. apr. 2021

Én komplet løsning fra samme leverandør: DRA-FAT-SAT-service giver maskinoverensstemmelse

Få at vide, hvordan du kan opfylde de forskellige krav i lovgivningen under de afgørende faser i forbindelse med konstruktion, fremstilling og levering af maskiner.

Mere
myPNOZ – køb sikkerhed online helt enkelt!

22. apr. 2021

Det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ – køb sikkerhed online helt enkelt!

Vi indfører B2C-salgsprocessen i B2B-universet! Du vælger helt enkelt de nødvendige sikkerhedsfunktioner online, og derefter sammensætter vi den ideelle hardware for dig.

myPNOZ – køb sikkerhed online helt enkelt!
Sikkerheds-laserscanneren PSENscan

22. apr. 2021

Sikkerheds-laserscanneren PSENscan: Sådan foretages arealovervågning virkelig produktivt!

Nu kan du også takket være PSENscan udnytte den produktive arealovervågning i områder med materialetilførsel og tæt på flere laserscannere.

Sikkerheds-laserscanneren PSENscan
Hovedkontor

Pilz GmbH & Co. KG
Felix-Wankel-Straße 2
73760 Ostfildern
Tyskland

Telefon: +49 711 3409-0
E-mail: pilz.gmbh@pilz.de

Amerika

  • Mexico: +52 55 5572 1300
  • Brasilien: + 55 11 4942-7032
  • Canada: +1 888-315-PILZ (315-7459)
  • USA (afgiftsfrit): +1 877-PILZUSA (745-9872)

Europa

  • Irland: +353 21 4804983
  • Italien: +39 0362 1826711
  • Østrig: +43 1 7986263-444
  • Rusland: +7 495 6654993
  • Tyrkiet: +90 216 5775552
  • Belgien: +32 9 321 75 70
  • Sverige: +46 300 13990 / +45 74436332
  • Holland: +31 347 320477
  • Tyskland: +49 711 3409 444
  • Spanien: +34 938497433
  • Danmark: +45 74436332
  • Portugal: +351 229 407 594
  • Storbritannien: +44 1536 460866
  • Frankrig (afgiftsfrit): +33 3 88104000
  • Schweiz: +41 62 889 79 32
  • Finland: +358 10 3224030 / +45 74436332

Asien-Stillehavs-regionen

  • Australien (afgiftsfrit): +61 3 9560 0621 / 1300 723 334
  • Japan: +81 45 471 2281
  • Taiwan: +886 2 25700068
  • Singapore: +65 6829 2920
  • Kina: +86 400-088-3566
  • Sydkorea: +82 31 778 3390
  • New Zealand: +64 9 6345350
  • Thailand: +66 210 54613