IP-adresse

IP-adressen er underinddelt i net-ID og host-ID. Net-ID'en skal bruges til adressering af netværket, og host-ID'en til adressering af netværksdeltageren inden for et net.
En kommission (InterNIC) tildeler en fri net-ID til netværk, der skal forbindes direkte med internettet. Netværks-ID'en får du af netværksadministratoren.
Tildelingen af host-ID'en kan frit vælges af brugeren. Vær herunder opmærksom på, at IP-adressen er unik. Host-ID'en bør tildeles i samråd med netværksadministratoren.

Kontakt

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Denmark

Telefon: +45 74436332
E-mail: pilz@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +45 74436332
E-mail: support@pilz.dk