Network Address Translation

NAT

Der er blevet mangel på ledige IP-adresser pga. den eksplosionsagtige udvidelse af internettet i de seneste år. De tildeles derfor kun sparsomt. Her anvendes så NAT, hvor firmanetværk skal knyttes til internettet. Firmanettet opnår forbindelse til internettet via en router, der kan bruge NAT. Men det arbejder internt med et separat IP-adresserum, der er uafhængigt af internettet. Udefra kan der kun fås forbindelse til netværket via en enkelt (eller nogle få) IP-adresse(r). På basis af portnummeret i den modtagne TCP/IP-pakke sendes denne videre til en bestemt intern netværksdeltager.

Kontakt

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Denmark

Telefon: +45 74436332
E-mail: pilz@pilz.dk

Teknisk support

Telefon: +45 74436332
E-mail: support@pilz.dk