PILZ Inside Automation
Udgave 3 2024 / 26. mar. 2024


Vi indleder messeforåret med emnet "Safety and Security in Transformation" og viser dig, hvordan du med succes kan mestre denne forandringsproces sammen med os. Med den nye maskinforordning bliver Industrial Security obligatorisk senest i 2027. Fra den 22. til den 26. april viser vi dig på Hannover-messen, hvilke forandringer der ligger forude, og hvordan vores portefølje forbereder dig på dem.
Nyt kursus om maskinforordningen

Forbered dig på maskinforordningen med vores nye kursus: Du får et overblik over forskellene mellem maskindirektivet og maskinforordningen. Derudover ser vi på maskinforordningen i sammenhæng med 6-trins-processen for CE-mærkning.
Yderligere information

Virksomhed

Pilz og Trafikverket digitaliserer det svenske skinnenet

Den svenske myndighed for trafikal infrastruktur, Trafikverket, har tildelt Pilz opgaven med at modernisere kommunikationsstrukturen langs skinnenettet. Fremover overtager jernbanestyringen fra Pilz, baseret på det sikre realtids-Ethernet SafetyNET p, kommunikationen mellem signalanlæggene og styreskabene på strækningen. De digitale I/O-signaler overføres her via fiberoptiske langdistanceforbindelser. Derudover sørger løsningen for sikker drift i overensstemmelse med SIL4 og EN 50126.
Sæt kryds i kalenderen: Hannover-messen 2024

Årets Hannover-messe afholdes fra 22.- 26. april 2024. Vi vil også være til stede igen som udstiller – som sædvanlig i hal 9 på stand D17. Få mere at vide om vores højdepunkter på messen, og aftal et møde med vores eksperter: Vi glæder os til at møde dig!
Præmierede løsninger

På den seneste SPS i Nürnberg blev to innovationer fra Pilz hædret med en pris. Læs i nyhederne, hvilke priser det var, og hvad det særlige ved disse løsninger er.