PILZ Inside Automation
Udgave 3 2019 / 28. mar. 2019


Vi vil gerne takke alle besøgende på Hannover-messen! I vores tilbageblik mindes vi de fem spændende dage på messen. Og vi kan med sindsro sige: Vi ser allerede frem til det næste arrangement! Fra den 4. til den 10. maj kan du besøge os på Interpack og opleve vores automatiseringsløsninger til emballageindustrien. Og alt sammen ud fra mottoet: Vi klarer det sammen!
Tilbageblik: Hannover-messen 2023

Vi ser tilbage på fem spændende messedage: Ud over det varierede ekspertpanel om emnerne Safety og Security og vores serviceydelser inden for dette område var der på messen fokus på de nye udvidelser til Identification and Access Management (I.A.M.). De besøgende på vores stand kunne også opleve, hvordan førerløse transportsystemer kan bruges sikkert og produktivt inden for intralogistik. Messedeltagelsen blev afrundet af vores 75-års-jubilæum.
Yderligere information

Produkter

Hannover-messen 2019: Nyheder til automatisering af den smarte fabrik

Opdag vores trends og innovationer til fremtidens smarte fabrik fra den 1. til den 5. april 2019 i Hannover! På stand D17 i hal 9 præsenterer Pilz nyheder fra områderne betjening og overvågning, sikker sensorteknologi, I/O-systemer samt services.